2017. november 26., vasárnap

Beszámoló


Amikor még ismerkedtünk Urammal megparancsolta, hogy részletesen számoljak be a szexuális életemről, előéletemről. Elmeséltem, leírtam Uramnak mindent gyerekkoromtól kezdve, hogyan lettem a mai sissyvé. A következő történet egy beszámoló, egy találkozóról egy chaten megismert nővel és a pasijával.

Neten ismerkedünk meg, én meséltem róla, hogy mi vagyok: bugyis szopós fiúka, egy sissy. Ő volt az egyetlen igazi nevelőnőm, bár nevelni csak neten, chaten és levélben nevelt. Szünetekkel hónapokig, chateltünk és leveleztünk, sajnos nincs már meg a levelezés, valahol, valamikor elveszett…
Ennek a hölgynek elmeséltem a gyerekkori tábori élményeimet és azt is, hogy utána erre maszturbáltam rengeteget. Elmeséltem hogyan szopattak WC-ben idegenek. Chatelés közben sokszor maszturbáltam a parancsára, nyaltam le a gecimet, ittam meg a pisimet. Sajnos akkor még nem volt fényképezőgépem, hogy rögzítsem az eseményeket.
Parancsokat, feladatokat adott: maszturbálásra és, hogy ha Debrecenben járok minél többször menjek WC-be szopni és számoljak be az eredményről. Telefonon is beszélgettünk, telefonban kellett az utasításai szerint elélveznem és takarítanom magam után: kinyalni a bugyimból a belefolyt gecit vagy pisit.
Többször kértem, hogy találkozzunk személyesen is. Úrnőm Pesten lakott, egyszer beleegyezett, hogy találkozzunk és beszélgessünk, aztán, ha tetszem neki, akkor a fiújával hazavisznek és szexelünk.
Megmondta milyen bugyit vegyek fel és hogy utazás előtt három napig ne maszturbáljak.
Nagyon izgultam a vonaton végig. A Nyugatiban várt. Megbeszéltük mi lesz rajtam és megmondta hova menjek. Kb. 165 cm, nagymellű, szép fenekű, picit duci nő volt. Hosszú barna haj, szép arc. Ahogy megláttam, rögtön gondoltam, hogy ő az. Ő is megismert, odajött és köszönt: Szia bugyiska! Elpirultam, reméltem is féltem is, hogy valaki meghallotta mellettünk hogyan szólított. Mellém állt, szorosan és megkérdezte milyen bugyiban vagyok. Megmondtam. Benyúlt a nadrágomba megsimogatott elölről. Azt mondta, hogy kellemes selymes tapintású a bugyim, alig várja, hogy láthassa.
Karon fogott, kivezetett a parkolóba, a fal mellé. Itt kevesen jártak. Szólt, hogy húzzam le a sliccem és gomboljam ki a nadrágomat és mutassam a bugyimat. Körülnéztem, hogy nem látnak-e. Féltem, de megtettem. Azt mondta aranyos bugyikám van, engedelmes kislány vagyok. Aztán bementünk az egyik sörözőbe az aluljáróban. Vett nekem egy sört, ő vizet ivott. Kérdezgetett, tesztelt, hogy igazat írtam-e magamról, telefonon igazat mondtam-e? Égett az arcom, szégyelltem élőben elismételni azokat, amit írásban, vagy telefonon. Aztán megkérdezte, hogy a Nyugati aluljáró WC-jében próbáltam-e már szopni? Mondtam, hogy jártam ott, de nem sikerült. Azt mondta, felhívja a barátját, hogy megfelelek, jöjjön el értünk, addig menjek le a WC-be és próbálkozzak. Ha sikerül szopnom ne nyeljem le a gecit, hanem hozzam fel a szájamban és mutassam meg neki. Ideadott egy rúzst, hogy ha valaki megszopat kérjem meg hogy írjon üzenetet a hátamra. Véleményt, milyen köcsög vagyok, vagy bármit. Mondta, hogy akármi lesz is, megbaszni ne engedjem magam és félóra múlva, ha éppen nincsen fasz a számba menjek vissza.
Nagyon izgultam! Lementem, nézelődtem kicsit a piszoároknál aztán bementem a középső fülkébe és résnyire nyitva hagytam az ajtót. Lehúztam a nadrágomat, a bugyika maradt. Elkezdtem a bugyimban a pisilőmmel játszani. Elég sokáig nem jött senki. Aztán jött egy pasi, hallottam bejönni. Kilestem a résen. A pasi megállt a piszoárnál, pisilt, aztán ment. Nem mertem kimenni, jobban kinyitni az ajtót. Kicsit később egy másik pasi is jött. Benyitott a mellettem lévő fülkébe, bezárkózott. Utána rögtön jött megint valaki. Hallottam, hogy nyitja az ajtót mellettem, és kiszól az előző pasi, hogy foglalt. Utána rögtön az én ajtóm nyílott. Ott álltam letolt naciban, a kezem a rózsaszín selymes bugyimban. A pasi megtorpant, rám nézett, jó hangosan azt mondta: büdös buzi! És ment a következő fülkébe. Azt hiszem a WC-s pasi is hallotta, mert nagyon hangosan mondta, a mellettem lévő fülkében biztosan hallotta a pasi. Féltem mi lesz. Gyorsan felhúztam a nadrágomat és mentem ki. Azt arcom égett, siettem el. A WC-s nem szólt semmit és én gyorsan visszamentem az Úrnőhöz a sörözőbe.
Odamentem az úrnőhöz, akkor már ott volt a pasija, beszélgettek. A nő rám nézett és annyit mondott:
- Nyisd ki a szád! Mutasd!
Égtem. Kinyitottam a szám, mutattam, hogy üres.
- Lenyelted, te kis köcsög? – kérdezte a nő.
Mondtam, hogy nem. Nem volt semmi. A pasi nem mondott semmit, nem is köszönt csak ült. A nő mondta, hogy üljek le és részletesen mondjam el mi történt a WC-ben. Néztem a pasijára, de rám szólt, hogy ne nézelődjem, neki válaszoljak. Pirultam, kicsit dadogtam is, de elmondtam. Nevetett, akkor más a pasi is nevetett. A nő azt mondta félénk vagyok, mint egy szűzlány. Megkérdezte a pasit, hogy hazavisszük? Ő azt mondta: ha akarod…
A nő felállt, azt mondta: gyere, bugyiska, elviszünk játszani! Megfogta a karom és vezetett. A parkolóban beültünk egy kocsiba, a nő vezetett, a pasi ült mellette, én hátul. A nő a táskájából kivett egy műfaszt és ideadta:
- Nem kaptál faszt, kislány, hazáig gyakorolj! – mondta nevetve.
Szégyelltem magam, de bekaptam a műfaszt és cumizni kezdtem. A nő néha hátranézett a tükörben és irányított, utasított, mondta, hogy csak csókold, vedd be mélyen, nyaljad! A pasi nem szól egy szót se végig.
Megérkeztünk egy lakótelepre, egy panel házhoz. Amikor szálltunk ki a kocsiból a nő elvette a műfaszt. A liftben elővette és elém tartotta:
- Csókold! - Mondta, aztán szólt, hogy térdeljek le és nyújtózkodnom kellett, hogy elérjem a műfaszt.
Megérkeztünk az emeletre, a lakásajtót a pasi nyitotta ki, bementünk. A nő ledobta egy fogas alá a táskáját, lehúzta a cipőjét, a pasi is, én is levettem, közben az úrnő mondta, hogy vetkőzzek csak le teljesen, csak a bugyim maradjon. Közben a pasi már bement szobába, leült egy ágyra és bekapcsolta a tévét, aztán a videót és egy hetero pornófilm kezdődött. A nő hozott valami italt, nem ismertem erős és édes volt, valami likőr. A pasi az ágyon hevert az oldalán, farmerben és pólóban. A nő levette a pólóját és a farmerét is. Fehér melltartó és fehér bugyi volt rajta. Én álltam ott bugyiban. A nő rám nézett és megkérdezte, hogy tetszik a bugyija? Fehér, hagyományos bugyi volt, selymes, oldalt csipkével. Mondtam, hogy nagyon tetszik. Megkérdezte, hogy szeretném-e felvenni, mondtam, hogy igen. Azt mondta, ha ügyes leszek nekem adja majd. Mondta, hogy térdeljek le és nézzem őket, tanuljak.
Letérdeltem. A nő odahajolt a pasihoz és megcsókolta. Aztán lehúzta a pólóját, simogatta a pasit mellét. Csókolóztak. Lehúzta a pasi sliccét, aztán a nadrágját is térdig és csókolóztak tovább. A nő odafordult hozzám és mondta, hogy segítsek levenni a pasi nadrágját. Térden mentem oda és megfogtam a nadrágot az övénél és húztam le. A pasi valamit morgott és rúgott egyet, a vállamon talált, hogy felborultam. Otthagyta a nőt, felült és levette a nadrágot, alsót és a zoknikat is. Nem szólt hozzám, nem is nézett rám. A pasi farka olyan félmerev volt és nagyon nagy. Nem tudom mekkora, de úgy tűnt legalább kétszer akkora mint az én kis pisilőm. A nő is felült, megfogta a pasi farkát és elkezdte verni. Rám nézett és megkérdezte:
- Tetszik?
Rekedten, halkan mondtam, hogy igen.
A nő mosolygott, aztán még kérdezett volna valamit, de a pasi megcsókolta. Innentől kezdve nem törődtek velem. A pasi gyorsan kikapcsolta a nő melltartóját, aztán a bugyit is lehúzta, markolászta a pináját, fenekét, aztán a nő hanyatt fordult és magára húzta a pasit és dugni kezdtek.
Én térdeltem és néztem. Irtóra szégyelltem magam, zavarban voltam és irtóra állt és nedvesdett a kis fütyim. Nem tudom mennyi ideig dugtak, nekem úgy tűnt órákig. Aztán a nő sikítva élvezett el, a pasi pedig picit később lihegve, felhorkanva élvezett a nőbe. Lihegtek mind a ketten, a pasi legördült a nőről és háton feküdt. Picit később a nő mondta, hogy nyalogassam le a faszt. Indultam, de a pasi ellökött, felállt és kiment.
A nő töltött magának likőrt, ivott aztán azt mondta:
- Látod bugyiska ilyen hetero pasim van. Nem enged szopni se szegény kis bugyiska. Na, gyere nyaljál ki, itt van neked geci.
Odatérdeltem a lába közé és nyalogattam. Izgalmas volt. Addig nagyon kevés pinát láthattam és nyalni is csak párszor engedtek. Gecis pinát pedig még sosem nyaltam. Izgató volt, nagyon. De alig egy kevés geci volt az ajkakon és a lyukra kenődve, amíg be tudtam dugni a nyelvem. Akkor mondta nő, hogy feküdjek hanyatt és a számra ült. Már ömlött is az arcomra, aztán a tátott szájamba a geci. A nő közben mondta, hogy ne nyeljem le, csak tartsam a számban. Leszállt rólam, elővette a műfaszt. Letörölgette a műfasszal a gecit az arcomról és odaadta, hogy szopjam. Azt mondta, hogy gecizzem jól össze a műfaszt, mintha a pasija fasza lenne és az élvezett volna a számba. Egy ideig szopatta műfaszt, aztán a szám elé tartotta, hogy a maradék gecit köpjem rá. Utána szólt, hogy húzzam el a bugyimat seggemről.
Hanyatt feküdtem, hátulról lehúzott bugyikában, a nő pedig a gecis műfaszt bedugta a lyukamba. Először kicsit mozgatta a végét a vágatban, aztán benyomta és elkezdett megbaszni. Elől, a bugyin keresztül megfogta a kis fütyim és elkezdte húzogatni. Nagyon gyorsan elélveztem a bugyimba. Nevetett, és azt mondta, látszik mennyire hiányzik a fasz. Én csak lihegtem. Kihúzta a műfaszt, adott egy puszit az orromra és azt mondta aranyos vagyok. Aztán felállt, mondta, hogy elmegy zuhanyozni, utána tesz ki nekem törülközőt és szól, ha végzett, mehetek én is.
Kiment. Én még mindig a hátamon feküdtem és lihegtem. Aztán jött vissza a nő, mondta, hogy a fürdőtől a következő ajtó lesz a szobám, fürödjek meg és menjek aludni. Bementem a fürdőbe, lehúztam a bugyimat és elültem a WC-re. Néztem a gecis bugyimat, aztán elkezdtem nyalogatni. Akkor nyílt az ajtó és bejött a nő, nála volt a bugyija, amit nekem ígért. Látta, mit csinálok, nevetett és azt mondta aranyos kis buzi vagyok. Aztán azt mondta, hogy még nem is látta, hogy tudok pisilni, mint egy kislány. Mondta, hogy pisiljek, de nem ment, gátlásos voltam a nő előtt, akinek a pinájából kinyaltam a gecit és aki előbb dugott meg egy műfasszal. Azt mondta béna vagyok, és majd ő megmutatja. Szólt, hogy másszak be a kádba és feküdjek le. A kád szélére állt és leguggolt. Azonnal elkezdett pisilni. A hasamra először aztán feljebb a mellemre és az arcomba, kitátottam a számat és próbáltam minél többet nyelni, közben felállt a kis pisilőm. A pisit a fütyimre irányította és mondta, hogy verjem ki. Elkezdtem verni, közben elállt a pisi, de a nő mondta, hogy folytassam közben feljebb mászott guggolva az arcom felé és mondta, hogy nyaljam tisztára.
Nyaltam és húzogattam közben a kis fütyimet. Egy idő után a nő leszállt a kádról, megtörölte magát, és azt mondta fejezzem be magamnak, vagy ha nem akarom, zuhanyozzak és menjek aludni.
Kiment. Én vertem tovább, amikor elélveztem hagytam a gecit elfolyni. Aztán lezuhanyoztam és fogat mostam. Felvettem a nő bugyiját, jó érzés volt, méretben is jó. Kinyitottam az ajtót és kilestem, szégyelltem magamat, nem akartam már találkozni velük. Sötét volt és csend, csak a szobámban égett a lámpa, bementem. Meg volt vetve az ágy. Lekapcsoltam a villanyt és lefeküdtem. Sokáig nem tudtam aludni, gondolkodtam rajta mi történt aznap. Aztán elaludtam.
Reggel a nő ébresztett. Mondta, hogy zuhanyozzak és menjek reggelizni. A pasi már nem volt otthon. Amikor látta, hogy a bugyijában aludtam megpuszilt és azt mondta aranyos kis buzi vagyok. Amíg zuhanyoztam bejött és letett a WC-re egy reklámszatyrot. Mondta, hogy kiválogatott nekem néhány régi bugyiját, amit már nem hord, kis ajándék. Felöltöztem, egy tiszta saját bugyikát vettem fel. Kimentem a konyhába, a nő kávézott, cigizett. Mondta, hogy igyak kávét, vagy csinál valami reggelit, aztán kivisz a vonathoz. Csak kávét kértem. Aztán amikor menünk ki kérdezte, hogy az ajándékomat viszem-e. Mondta, hogy igen és köszönöm szépen.
A Nyugatiban búcsúzáskor bocsánatot kért, hogy a pasija nem örült nekem, de hát ilyen és hogy ő nagyon jól érezte magát és örül, hogy találkoztunk. Mondta, hogy majd levélben, telefonon beszélgetünk aztán elment.
Utána még pár levelet váltottunk és szülinapomra küldött sms-t, de amikor hívtam, nem vette fel és hamar megszakadt a kapcsolat.


Ez volt felnőtt koromban az egyetlen perverz kapcsolatom nővel.

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Igazán szép, aranyos, már már megható történet.
    Tetszett.
    Éva

    VálaszTörlés