2018. július 27., péntek

Újra elfolyathattam a kis pisilőmet

Az elmúlt négy hét jó teljesítményéért Uram megengedte, hogy kedden elfolyassam a kis pisilőmet. Módszert sem választott, megengedte, hogy olyan módon végezzem a pisilőfolyatást, ahogy nekem tetszik. Ilyen esetben csak az alapvető szabályokat kell betartanom: be kell legyen dugva a sissylyukam és nem masztizhatok úgy, mintha fiú lennék, nem verhetem, húzogathatom a nevetséges kis pisilőmet. És természetesen a végén meg kell ennem a gecit. 

Mivel szabadon választhattam módszert a kis pisilőm folyatásához, a következő módon jártam el.
Négy előtt elmentem WC-re, megmostam magam, előkészültem.
Elővettem a plugot, síkosítót, az új vibribe betettem az elemeket, tettem be sissypornót, beállítottam a fényképezőgépet, aztán lehevertem és elkezdtem tágítani a sissylyukamat az új vibrimmel. 




Nagyon jó érzés volt! Már hiányzott a vibrálás a lyukamban, ez most nagyszerű érzés volt. Bedugtam tövig, kicsit mozgattam ki-be, aztán körkörösen. Aztán egészen kihúztam, hogy csak a hegye legyen bent a záróizomnál, a hegye, ahol a legjobban rezeg. Jó volt, nagyon jó. Hamar érzetem, hogy a hátratett kis pisilő felizgul, kezd megkeményedni, nedvesedni. Pár perces izgatás, tágítás után kivettem a vibrit, kicseréltem a plugra. 
A plugot nem kentem meg külön síkosítóval, elég síkos volt a seggem, hanem csak az ujjaimmal kentem rá keveset a seggemről. Egy lassú, határozott mozdulattal toltam fel a plugot a lyukamba, egészen tövig, a helyére.




Feltérdeltem, lefotóztam magam, aztán felálltam. A kis pisilőhöz elég volt egy pár másodpercre hozzáérinteni a vibrit és teljesen felállt. Felhúztam a gumit, ami lassan ment, a használt gumit nem olyan könnyű felvenni...




Amikor már fent volt a gumi, hátratettem a kis pisilőt a helyére, aztán letérdeltem az ágyon. 


A folyatáshoz a vibrit a golyóimhoz érintettem, nyomtam. A golyókat izgattam, csak egy picit a pisilőt, amikor a vibri odaért, ahol a golyók hozzáértek. 




Hamar, kb. egy perc múlva érzetem, hogy elfolyik a kis pisilő, ekkor, hogy teljes legyen az élvezet a pisilőhöz, a makk aljához nyomtam a vibri hegyét. 




Nagyon nagyot élveztem, 3 nagy hullámban folyt el a kis pisilőm. Utána még térdeltem kicsit lihegve, aztán felkeltem, levettem a gumit és kiettem belőle  a gecit. 





Előbb a számba öntöttem és lenyeltem, aztán a számban kifordítottam a gumit, leszopogattam róla  a gecit és lenyeltem.





A geci finom volt, nagyon hiányzott már az íze, különösen hogy előző nap cumizhattam egy faszt, de nem gecizett a számba. Most a saját gecim minden cseppjét lenyeltem.
Ezután kivettem a plugot, elmostam, a gumit is, és a vibrit is. Megmostam a seggem és végül, elkészítettem a záróképet a lyukamról.


Gyors folyatás volt, az egész kevesebb, mint félóra, de nagyon intenzív. Nagyon jólesett, hatalmasat élveztem, köszönöm szépen Uram!

Köszönettel és tisztelettel:
bugyis gézuka

1 megjegyzés:

  1. Kedves Gézuka!
    Gratulálunk a pontok megszerzéséhez. Örülünk, a sikeres folyatásodhoz.
    Mindig kíváncsian várjuk az eredményt. Mindkettőnknek nagyon tetszik amint bemutatod a szánalmas pisilődből kifolyó váladékot.
    Azt nem egészen értjük miért használt kotont részesíted előnyben. Gondoltál már váladékod mennyiségi mérésére? Minket izgatna ennek statisztikája.
    Várjuk a további beszámolókat. Köszönjük az élményt.
    Éva Anti

    VálaszTörlés