2020. március 2., hétfő

Sikeres első hét

Uram ma elfogadta az új periódusom első hetét. Ez a periódus korábban jött a vártnál, az előző nem pisilőfolyatással ért véget, hanem spontán a bugyimba folyt a kis pisilőm. 
Így újra kellett kezdenem a 11 hetes periódust, hetente 180 pontot gyűjtve. Ennek első hetét teljesítettem most, 190 sissypontot összegyűjtve az alábbiak szerint:



A héten a legtöbb pontot (73 sissypont) a kis pisilőm kötözésével szereztem.






4 megjegyzés:

  1. Szia Gézuka!
    Tudhatunk részleteket a spontán folyásról?
    Mi váltotta ki?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziasztok!
      Igazából leírtam mindent a bejegyzésben. Nem emlékszem, akkor sem emlékeztem rá,hogy valamilyen erotikus álmom lett volna, csak arra ébredtem, hogy lüktet a kis vacak és folyik... Irtó bűntudatom volt, de nem tudom az okát, csak az eltelt hosszú időben látom...

      Törlés
  2. Előfordul az nálunk is néha. Nem túl dicséretes, fő hogy megmondtad nevelődnek. Anti nagyon szégyelli ilyen esetben magát, volt hogy titkolni akarta. Nem sok jön neki, de nem is a mennyiség a fontos, hanem az engedély hiánya. Felügyeletre szorul.
    Éva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, én is szégyellem, hogy megtörtént és bűntudatom is volt. Reggel első dolgom volt megírni Uramnak. Miután elküldtem a levelet rögtön könnyebben éreztem magam, persze akkor is szégyelltem és féltem a büntetéstől, de mégis jobb volt, hogy bevallottam. Én ilyet sosem titkolnék el Uram elől, nem bírnék a bűntudattal...

      Törlés