2020. november 5., csütörtök

A kis pisilőm novemberi folyatása

Tegnap, november 4-én újra elfolyathattam a szánalmas kis pisilőmet. 91 napot kellett rá várnom, és 12 héten át kellett heti 200 sissypontot szereznem, hogy kiérdemeljem. 

Uram egyszerű módot írt elő, ami nagyon hasonlított a legutóbbi pisilőfolyatásra, a lényegi különbség az volt, hogy 5 perc helyett most 3 percet kaptam rá. A szánalmas kis pisilőmhöz nem érhettem hozzá a folyatás során, nem izgathattam, csak a lyukam dugásától, vibrizésétől folyhatott el a kis vacak. Uram megengedte, hogy chateljek, pornót nézzek, vagy történeteket olvassak ezzel izgatva fel magam és amikor már eléggé felizgultam, akkor kezdhettem meg a lyukam dugását, amire 3 percet kaptam.

A folyatást a következő módon hajtottam végre.

Miután hazamentem beállítottam a kamerát, elővettem a vibrit, új elemeket tettem bele, tányért, fűzőt vettem elő és a síkosítót. Aztán elmentem wc-be, megborotválkoztam, megmostam magam. Miután így előkészültem leültem netezni. Senki ismerős nem volt chateken. Elkezdtem sissy történeteket olvasni és közben tettem be sissypornót is. Hamar felizgultam, kezdett felállni, nedvesedni a kis pisilőm.

17:14-kor kötöztem meg a golyóimat. Háromszor tekertem körbe a fűzőt, minden alkalommal meghúzva, végül masniba kötöttem.



Aztán visszaültem a nethez.

A háttérben ment a sissypornó én meg olvastam, angol sztorikat, google fordításban, sajnos magyar nyelven nem sok ilyen irodalom van. Nem tökéletes, közel sem, de azért lehet élvezni. Fel is izgultam, 17:30-kor már erősen állt és teljesen nedves volt a kis pisilőm.



Ekkor kentem be a lyukam síkosítóval és beujjaztam, megmozgattam benne az ujjamat. Aztán a vibrátorra is kentem síkosítót.

Letérdeltem, magam alá tettem a tányért, aztán bedugtam a vibrátort és rögtön be is kapcsoltam. Ekkor 17:33:40 volt. Ekkor indítottam a stoppert is.

Mozgattam ki-be a vibrit, közben készítettem képeket is. A fotózás, dokumentálás nagyban megnehezíti a végrehajtást. Irtó jó lenne egy asszisztens, aki képeket készít!

 



Egy idő után éreztem, hogy valami nagyon érzékeny helyet talált meg a vibri a seggemben. Rányomtam a hegyét és szinte azonnal folyni kezdett a kis pisilőm.

Ekkor 17:36:06 volt, vagyis 2 perc 26 másodperc vibrátoros dugás után folyt el a kis pisilőm. Több hullámban folyt el, én közben térdeltem, lihegtem, nyögtem. Aztán, amikor magamhoz tértem leállítottam a stoppert, 2'38" volt rajta.

Ezután felkeltem és lefotóztam a gecit a tányéron.


 Aztán lenyalogattam az összes gecit, megettem mindet. A végén az ujjammal töröltem el a tányért és aztán leszoptam tisztára.





Levettem a zsinórt, fűzőt a golyóimról, megmostam magam, elpakoltam, aztán elkészítettem a záróképet a lyukamról.


Uram, nagyon szépen köszönöm a mai folyatásomat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése