2018. március 26., hétfő

Márciusi folyatás


Márciusban 25-re tűzte ki Uram a szánalmas kis pisilőm folyatásának napját.

A feladat az volt, hogy miután bedugtam a lyukam a plugommal üljek le, netezzek, olvasgassak, szórakozzak. Miután megfelelően felizgultam tegyem a nevetséges kis pisilőmet egy tányérra és mozgassam rajta egészen addig, míg az élvezés határára érek. Akkor hagyjam abba az izgatást, és engedjem, hogy a pisilő magától folyjon el. Ha nem folyik magától, most még újrakezdhetem az izgatást, és most még időkorlátot sem szabott meg Uram, de a következő folyatásnál számítanom kell rá, hogy ha megadott időn belül nem folyik el a szerencsétlen kis pisilő, akkor el kell tennem és csak a legközelebbi alakalommal játszhatok vele újra. A gecim a tányérra folyik ki és onnan kell lenyalogatnom.

A következőkben Uramnak írt beszámolómat teszem közzé.

Üdvözlöm Uram!

Délután négy körül kezdtem a mai folyatást azzal, hogy elmentem WC-re, aztán megmostam a seggem, elővettem a szükséges eszközöket, betettem a szokott sissy pornómat, felvettem az egyik új bugyimat és a fehér atlétámat, aztán lehevertem és feldugtam a vibrit. Hogy a viszonylag vastag plug előtt kitágítsam a lyukam, a folyatás előtt végeztem el a heti esedékes pisis gyakorlatomat, amikor bedugott seggel kell leguggolnom és pisilnem, majd innom a pisiből.

A bugyika jól a helyén tartotta a vibrit, amit a napi szokásos tágítási feladatokhoz képet sokat mozgattam ki-be és köröztem vele a seggemben. A mozgatás, dugás hatására és persze a pornóra (meg hogy 4 hete nem folyt) hamar felállt a kis pisilő és mire letelt a fél óra és pisilni mentem már tocsogott a szánalmas kis pisilőm végétől a bugyikám.




Fél óra múlva leguggoltam a fürdőszobában és kb. egy decit pisiltem a poharamba. Most nem ittam előtte, csak azért, hogy több legyen a pisim, látszik, hogy kevesebb, de sokkal sűrűbb, sárgább. Az íze is nagyon erős volt, de azért a többségét megittam szívószállal.




Miután elmostam a pisiivó poharam és a vibrim visszafeküdtem az ágyra. Jó sok síkosítót kentem a plugra és bedugtam majdnem tövig, majd kicsit kihúztam és a következő mozdulattal teljesen, tövig bedugtam, egy percen belül a helyén volt, be volt dugva rendesen a lyukam.





Felkeltem és hátratettem a nevetséges kis pisilőmet a helyére, felhúztam a bugyikámat és leültem netezni. Beléptem a chatre, de semmi érdekes nem volt, így olvasgattam, miközben a tévében tovább ment a sissy pornó. Hamar felizgultam, de tartottam magam, amíg tudtam, de kb. 10 perc múlva éreztem, hogy fel kell kelnem, mert ha tovább ülök a kis pisilőm elfolyik a bugyimba.
Felkeltem és rátettem a tányérra a kis pisilőt a golyókkal együtt, majd a golyókat levettem, a tányér szélét a kis pisilő és a golyók közzé tettem.


Egy ujjal lenyomtam a kis pisilőt a makk mögött, rá a tányérra és a tányért jobbra-balra mozgattam alatta. Előre-hátra nem akartam, az kicsit a dugásra hasonlított volna...


Uram, nagyon hamar éreztem, hogy folyni fog a kis pisilő, nem volt szükség rá, hogy vibrátorral izgassam a makkot, így is egy percen belül már kapnom kellett el a kezem, elfolyt a nevetséges kis pisilő.


Uram, nem volt azzal gond, hogy a folyás határáig izgassam és amikor érzem, hogy folyni fog elengedjem. Amikor éreztem, hogy jön, elkaptam a kezem, de akkor már folyt is ki a geci.
A pillanatot nem sikerült lefényképeznem, mert csak lihegtem élveztem, csak arra tudtam figyelni le ne folyjon a tányérról a geci.

 

Ez után a tányérról a számba öntöttem a gecit, majd miközben mutattam a gecivel teli számat, kifolyattam vissza a tányérra. Utána lenyalogattam, a végén letörölgettem ujjal a tányért és leszopogattam az ujjamról a gecit.








Nagyon jó élvezet volt és nagyon finom volt a geci Uram! Az utóbbi két folyatáskor mindig pisibe folyt a geci és a gecis pisit ittam meg, már nagyon hiányzott a tiszta, friss geci íze. Köszönöm szépen Uram!

Ezután kivettem a plugom, elmostam a tányérral együtt és én is megmosdottam, majd elkészítettem a szokásos záróképet.



Uram, nagyon szépen köszönöm a mai folyatásomat! Remélem Uram elégedett a beszámolómmal, a képekkel!

Tisztelettel és köszönettel:
bugyis gézuka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése