2018. szeptember 10., hétfő

100 sissypont

A jelenlegi időszakban az első (az előző folyatás miatt rövid) héten 80 pontot, 3 héten keresztül pedig heti 100 pontot kell gyűjtenem. 
Az augusztus végi héten munka miatt nem tudtam a pontgyűjtéssel foglalkozni, így automatikusan csúszik a kis pisilőm folyatása. A múlt hét volt az első, amikor 100 sissypontot kellett gyűjtenem, amit az alábbiak szerint teljesítettem:


Az elmúlt héten összesen 108 sissypontot sikerült gyűjtenem, köszönhetően annak is, hogy Uram megengedte egy új módszer használatát. 
Az új módszer a kis pisilőm csipeszelése, Uram megengedte, hogy ruhacsipeszeket tegyek a szánalmas kis pisilőmre és a zacskómra.  3 db ruhacsipesz 5 percre ér egy sissypontot. A kis pisilőn és a zacsin bárhova tehetem a  csipeszeket, a feltétel, hogy a fitymámon is mindig legyen legalább csipesz.
Az eddigiekben 9-12 db ruhacsipeszt használtam, több már nem fér el a nevetségesen kicsi pisilőn.







A ruhacsipeszeket változatos módon tudom elhelyezni a kis pisilőn és naponta többször meg tudom ismételni a gyakorlatot. Így sikerült a héten 50 sissypontot összegyűjteni a csipeszek használatával.

4 megjegyzés:

  1. Hú ez biztos nagyon fájdalmas.
    Lehet az én férjemnek is ez kéne.

    VálaszTörlés
  2. Á, nem olyan fájdalmas, inkább csak akkor ha hosszú ideig vannak fent a csipeszek. És akkor fáj inkább, amikor leszed és visszafolyik a vér a megszorított bőrhöz...
    Ki lehet bírni, nyugodtan próbáld ki Antin

    VálaszTörlés
  3. Jo jo de nagyon kesik a Gezuka tortenetenek a folytatasa,az urad helyeben en addig nem engedelyeznek egyeb folytatast��...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kérem, Uram nem engedélyezi, hogy a blogomat vezessem, hanem ez kötelező feladat, hogy tájékoztassam az esetleges érdeklődőket az állapotomról, a fejlődésemről.

      Törlés