2020. december 17., csütörtök

Erényöv

A sissypontok rendszeres gyűjtésén kívül Uram 3 feladatot adott a periódusomra:

1. Vásároljak egy ékszerben végződő kis plugot, amit rendszeresen, hosszú távon is, akár egész nap, tudok majd viselni.

2. Vásároljak egy erényövet a házilag készített erényövem helyett, amit csak ideiglenesen fogadott el.

3. Szopjak legalább egyszer a periódusom alatt. 

Az első két feladatot már teljesítettem, november végén megvettem az ékszeres plugot, tegnap pedig megérkezett az új erényövem. A szopás a vírus, járvány miatt még hátravan, de van is rá még rengeteg időm, hiszen ez a periódusom 20 hetes lesz...

Az új erényövem acél, ezüst színű, kis lakattal ellátott. 



A gyűrű belső átmérője 45 mm, maga a gyűrűs 7,5 mm vastag, erős, nehéz szerkezet. A ketrec belső átmérője 35 mm. Erős, stabil eszköz. A rácsok sűrűek. Az egész erényöv biztonságos, erős, kicsit nehéz. Az erényöv méreteit a képek mutatják.





Elég nehéz felvennem, mert a ketrec elég szűk nekem. A szánalmas kis pisilőm rövid, de sajnos nem elég vékony, így nehézkesen tudom felvenni. De miután hozzászoktam, hosszan tartó viselés esetén erre elég ritkán is kerül majd sor, hiszen ha egyszer felvettem és bezártam, sokáig nem lesz újra levéve. 

A nevetséges kis pisilőm az erényövet széltében teljesen kitölti, hosszában viszont csak kb. félig. A ketrec íve miatt így sem tud benne felállni a kis vacak, tehát az erényöv hasznos, betölti a feladatát. 












Uram elfogadta az erényövet és megengedte, hogy megmutassam a blogomban. Azt mondja ez az eszköz jó lesz szoktatáshoz és később vásárolok majd egy kisebbet. Azt is ajánlja Uram, hogy keressek egy fémmunkást, aki átalakítja az erényövemet, kivág belőle egy részt, ami felesleges, majd újra meghegeszti. Uram szerint ha szerencsém van fizethetek a szakembernek szopással a munkájáért. Ha valakit érdekel ez a munka, kérem írjon! 

2 megjegyzés:

  1. Szia Gézuka!
    Gratulálunk az új ékszeredhez. Nagyon jól áll.
    Uradnak igaza van túl hosszú ez neked. Jó lenen ha rövidebb lenne. Akkor praktikus ha a makkod eléri a végét ernyedt állapotban.
    Sok sikert örömet a használatához
    Anti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anti!
      Köszi szépen! Igen, túl hosszú... A meglévő kínálatból, tapasztalat híján és az anyagi lehetőségeim alapján kellett választanom. Azért a célját eléri, nem tud benne felállni a kis vacak, ha próbál, az fájdalmas. Így szabályoz. A következő erényövnél már több ismeretem lesz és kisebbet fogok vásárolni.

      Törlés