2018. február 1., csütörtök

Gézuka története - XII. fejezet

Tizenkettedik fejezet – Vendégség, második rész

A három sissy egyedül maradt a fürdőszobában. Felemelt kézzel álltak egymás mellett, körben, derék magasságban szorosan összekötözve. Oldalt teljesen összesimult a testük, de a fejüknek volt kis mozgási lehetősége. A két testvér kicsit magasabb volt Gézukánál és vékonyabb, csinosabb testük volt. Andi Gézuka arcát nézegette, aztán megkérdezte:
- Bugyis Gézuka, te tényleg húsz éves vagy már és csak most kezdenek nevelni?
Gabi is Gézukára nézett, várták a választ.
- Igen – mondta csendesen a fiú – Meglestem Ágit pucéron és ez a büntetésem.
- Gézuka, ez nem büntetés, hanem téged is sissynek nevelnek majd, mint minket – mondta Gabi. – Nekünk ez sokkal jobb, mintha fiúk lennénk! Mi már hat éve sissyk vagyunk és sokkal jobb így. Majd te is megszokod Gézuka.
- De én fiú va…! – kiáltott fel Gézuka dühösen, de nem tudta befejezni, mert Gabi gyorsan előre hajolt és megcsókolta a kiáltó száját. Erősen, mélyen bedugva a nyelvét a megdöbbent fiú szájába. Gézuka először megpróbált elhúzódni, de mivel össze voltak kötözve nem tudott szabadulni a tovább nyomuló Gabi szájától. Így hagyta, hogy csókolja, aztán azt vette észre, hogy önkéntelenül visszacsókol. Kis idő után Gabi teste megrándult és a sissy elhúzta a fejét Gézukától, aki lihegett és próbált utána menni a szájával.
- Gézuka – mondta Andi – sose mond, hogy fiú vagy, mert csak kikapsz érte. Nem is vagy igazi fiú és minél hamarabb megtanulod, annál jobb lesz neked. Kevesebbet fogsz kikapni, és több jutalmat kapsz majd, ha elfogadod, hogy sissy vagy. Sokkal jobb sissynek lenni! Látod, szeretsz csókolózni. A sissyknek szabad egymással csókolózni. Amíg fiú voltál, hányszor csókolóztál?
- Hát… Igazából sose… - nyögte ki halkan, még mindig lihegve a kipirult Gézuka.
- Látod! Most meg már szabad csókolózni! – nevetett fel halkan Gabi, aki közben visszanyerte a lélegzetét. - Csak vigyázni kell, mert ilyenkor megpróbál felállni a kis pisilőnk. Andikát és engem ilyenkor megcsíp az áram. Általában a kis pisilőnket, de néha a pinánkba csíp bele.
- Éjszakára szokta néha anyuka vagy Kati keresztbe bekötni, - folytatta Andi - hogy ha nekem keményedik meg a kis pisilőm, akkor Gabica kapja a csípést és fordítva.
- Tudod Gézuka, mi együtt alszunk egy ágyban, átölelve egymást – mondta Gabi – ilyenkor a pisink is egymásba folyik a közös cuminkon keresztül.
- Ti mindig pisit isztok? – kérdezte kicsit undorodva Gézuka.
- Igen. A sissyknek mindig meg kell inni a pisit. – mondta egyszerre a két sissy, aztán elnevették magukat és Gabi egy gyors puszit adott Andika szájára. – Mi szeretjük egymás pisijét, jó testvérek vagyunk, szeretjük egymást.
- Majd megszereted te is Gézuka – mondta a másik sissy is mosolyogva.
- És… - Gézuka megakadt, aztán nyelt egyet és folyatta – és a szopás… Tényleg kell szopni?
- Persze! – nevetett fel a két testvér – Szopni nagyon jó!
- Még amikor fiúk voltunk kipróbáltuk cumizni egymás kis pisilőjét, – mondta Andi – de az nem olyan volt, mint igazi nagy faszt szopni!
- Amikor először engedték meg, hogy szopjunk nagyon sírtunk, mert előtte nagyon kikaptunk – emlékezett vissza Gabi – De amikor a számba nyomta a faszát a férfi, akkor megnyugodtam és kis idő múlva már nem is sírtam csak cumizni akartam tovább.
- Igen – mondta Andi is – nekem is pont ez volt. Sírtunk és visítottunk mind a ketten, de láttam, hogy Gabica teljesen megnyugszik, amikor elkezdte a faszt szopni. Először csak halkan sírdogált, azután már csak lihegett nem is sírt. És amikor én kaptam meg a faszt, én is megnyugodtam rögtön. És amikor elélvezett és a sok gecit megkaptam olyan boldog voltam.
- Majdnem lenyelte mindet – nevetett Gabi – anyuka vert rá a seggére, hogy ne nyelje le, hanem csókoljon meg és osszuk meg a gecit, ahogy testvérekhez illik. 
- Azóta is nagyon szeretek gecis szájjal csókolózni – mondta Andi és megcsókolta a testvérét.
Gézuka döbbenten hallgatott. Hihetetlennek találta, amit a testvérek mondtak, de látta rajtuk, hogy igazat mondanak, tényleg örömmel emlékeztek vissza az első alkalomra, amikor faszt szoptak. Gézuka undorodott, de azt is érezte, hogy a hátrakötött kis pisilője megkeményedik. Sóhajtott egyet, mire a két sissy abbahagyta a csókot és szétválva néztek Gézukára.
- Gézuka, hidd el, hamar meg fogod szokni a cumizást is! – nyugtatta Gabi – Mi egyszerűen imádjuk, amikor cumiztatnak! Téged még tényleg sose szopattak meg?
- Nem – mondta a fiú.
- De a gecit már kóstoltad ugye? A sajátodat, amikor a kis pisilőd elfolyt.
- Hát… - Gézuka habozott, de rájött hogy a testvérek előtt lehet teljesen őszinte – hát már megkóstoltam. Amikor kivertem, kíváncsi voltam milyen…
- Bugyis Gézuka! – szólt rá Gabi – sose mond, hogy kiverted! Igaz, hogy akkor még fiú voltál, de nem szabad akkor sem mondanod! Mond azt, hogy elfolyattad a kis pisilődet!
- És mindig azt mondd, hogy kis pisilő, nehogy fasznak, vagy faroknak nevezd, mint a fiúk! – tette hozzá Andi. – Véletlenül elszólod magad a felnőttek előtt és kikapsz.
- Hát, köszi, hogy figyelmeztettek – mondta Gézuka.
- Na és ugye finom volt a geci, amikor megkóstoltad?
- Hát… Furi volt… De igazán nem rossz, csak… Olyan furcsa.
- Hát még először lehet nem tetszett annyira – mondta Andi – meg a sajátod kicsit midig más.
- És akkor élveztél el, már nem voltál felizgulva – folytatta Gabi a testvére szavába vágva – ezért nem ízlett annyira. De amikor majd egy igazi fiú, vagy egy férfi fog szopatni, akkor biztosan ízleni fog a geci.
- Ma biztosan megszopatnak majd Gézuka – mondta Andi – Ez a sissy születésnapod, István úr és apuka is biztosan megszopat majd!
- Jaj! István úrnak olyan jó fasza van! – sóhajtott fel Gabi – Kemény, egyenes, szép nagy makkal! Olyan szép!
- És olyan finom, amikor cumizhatjuk – folyatta lelkesen Andi. – Olyan jó érzés rázárni a nedves ajkainkat a forró merev faszra és érezni, ahogy csúszik be a szánkba és megtölti teljesen, egészen a torokig – Andi felszisszent és összerándult, ahogy a merevedni kezdő fütyikéjét megcsípte az áram, aztán egy pillanat múlva Gabi teste is összerándult az áramütéstől.
- Huh – mondta Andi, amikor levegőt kapott – anyuka erősítette az áramot, úgy látszik...
- Nem tudunk mit tenni, – folytatta Gabi – ha a faszra gondolunk és a cumizásra, mindig megkeményedik a kis pisilőnk. Ha jók vagyunk, cumizáskor kikapcsolja anyuka az áramot.
- Igen, – mosolygott Andi – meg amikor a puncinkat dugják. Különben állandóan visítanánk az áramütésektől, mert mindig keményedik a kis pisilőnk.
- Tényleg… Tényleg megdugnak titeket? – kérdezte Gézuka.
A két sissy egy pillanatig döbbenten nézett a fiúra, azután felnevettek:
- Hát persze, hogy megdugnak! – nevetett Andi – sissyk vagyunk, azért van a puncink, hogy a férfiak megdugják!
- Majd megérted te is hamar, Gézuka, – nevetett Gabi is – hogy ez feladatunk, hogy bármikor megdughassanak, vagy szopathassanak a férfiak és fiúk.
- De… - A fiú fejében sok minden megfordult, hogy tiltakozzon, ellenkezzen, de aztán rájött, hogy nincs értelme vitatkozni, a két sissy már teljesen elfogadta a sorsát és örül is neki, hogy így élhet. Sejtette, hogy neki is ilyen sorsot szán a furcsa, idegen férfi, aki pár nap alatt teljesen átvette az irányítást az életében. És, hogy ebbe az anyja is belenyugszik, mindenbe beleegyezik, amit István mond. Mintha a férfi az anyját is irányítaná, befolyásolná. Gézuka nagyot sóhajtott és végül csak annyit kérdezett:
- Nem fáj?
A sissyk újra nevettek, aztán Andi elmagyarázta:
- Persze hogy fáj először. Hiába van bedugva most is pinád Gézuka, egy dugó és a rendes baszás más. Igaz, ha előtte jól ki vagy tágítva, egyre nagyobb plugokkal, műfaszokkal, akkor kevésbé fog fájni. De azért, az első baszásodkor biztosan nem csak jó érzéseid lesznek, de fájni is fog kicsit. De hát annyi minden jár fájdalommal, igazán megéri egy kis fájdalom, mert utána nagyon jó érzés, ahogy a fasz jár a puncidban. Mintha lány lennél és tényleg igazi pinád lenne! Nagyon jó!
- Igen, - mondta lelkesen Gabi is – nagyon jó érzés. És a fájdalom hamar elmúlik. Ha már nem leszel szűz és hozzászokott a puncid, akkor már csak nagyon ritkán fog fájni. Csak, ha valaki nagyon erősen, durván dug meg, vagy ha nagyon nagy a fasza. És olyankor is hamar elmúlik a fájdalom és jön a jó érzés.
Gézuka döbbenten hallgatta, hogy a testvérek milyen lelkesen beszélnek a dugásukról. Egymás szavába vágva kezdték mesélni egyik alkalmat, amikor több férfi szopatta és megbaszta őket. Néha megakadtak, amikor a keményedő fütyijük megnyomta az érzékelőt, és áramütést kaptak. Gézuka csodálkozott, hogy a fájdalom ellenére, rögtön folytatták a történetet és ledöbbent a hallottakon. Undorodott is, hiszen még mindig fiúnak tartotta magát és valahol a testvérekre is fiúként gondolt, és idegennek érezte a gondolatot, hogy fiúkat dugnak meg, de furcsa módon fel is izgult azon, amit hallott. Érezte, hogy a hátrakötött kis fütyije megkeményedik, amennyire a zsinór és a helyzete engedte, érezte, hogy nedvesedik a kis makkja. Felizgult és kipirult az arca, de szégyellte magát miatta.
Gabi észrevette hogy a fiú piros arccal lihegve áll, ezért hozzá hajolt és megcsókolta. Gézuka most is megpróbált elhúzódni. De az első reakcióját megtörte, hogy nem tudott mozdulni, mert össze voltak kötve. Gézuka, hálásan a kötésért, ami meggátolta a menekülésben, gyorsan felhagyott a próbálkozással és mohón visszacsókolt. Amikor Gabi összerándult és otthagyta a fiú száját, Andi azonnal átvette a helyét és csókolta tovább. Pár pillanat múlva ő is összerándult és eltávolodott Gézukától.
Mindhárman csendben, lihegve álltak, aztán Andi elmosolyodott és halkan megszólalt:
- Látod Bugyis Gézuka, milyen jó sissynek lenni!
Mind a hárman elnevették magukat. Így nevetgélve álltak és újra beszélgetni kezdtek. Miközben a testvérek meséltek Gézukának a sissy életről, ő pedig még mindig félve, szégyellősen kérdezgetetett a felnőttek és a két lány a nappaliban gyűltek össze.

- Foglaljatok helyet. – Intett István a kanapéra és fotelekre, aztán a lányához fordult - Kérlek Ági, hozz nekünk hideg italokat. Kínáld meg Katit is üdítővel, vagy ásványvízzel.
- Igen apu! – Mondta a lány és szinte szaladva ment a konyhába a hűtőszekrényhez. Kati segített neki, együtt hoztak egy újabb üveg bort és hideg ásványvizet a felnőtteknek, aztán ők is ittak egy pohár gyümölcslét.
- Ági, – mérte végig az apja mosolyogva az izguló, türelmetlenül álldogáló lányát – ha végeztetek, teríts le egy plédet a padlóra, az elég kényelmes lesz, aztán kiélvezhetitek Katival a jutalmadat.
- Igen apu – mondta a lány, aztán gyorsan kikapta a poharat Kati kezéből és letette a mosogatóba, utána a szekrényhez szalad és kivett egy nagy kockás plédet, amit a padlóra terített. Kati vigyorogva segített neki kisimítani a pléd széleit.
- István, - mosolygott Judit – elég türelmetlen a kislányod.
- Hát, – nevetett fel a férfi – Kati nagyon csinos, megértem, ha izgul Ági…
Ági rápillantott a másik, vigyorgó lányra, aztán lesütötte a szemét.
- Gyere ide, kislányom! – Utasította Judit – Állj meg előttünk, aztán szépen vetkőzz le!
Ági engedelmesen előre lépett és megállt pár lépésnyire a dohányzóasztaltól. Felnézett az apjára, aki bólintott, aztán megfogta a nyári ruhája alját és felemelte, kibújt belőle. Fehér pamut bugyiban és melltartóban állt a felnőttek előtt, kezében tartva a ruháját. Szégyellősen nézett fel. Látta, hogy az apja mosolyog, Sándor leplezetlen érdeklődéssel, vággyal néz rá, ahogy Éva is, Judit pedig kicsit türelmetlenül méri végig.
- Vedd le a melltartót és a bugyit is, aztán fordulj lassan körbe – utasította Judit.
Ági hátra nyúlt és kikapcsolta a melltartóját, aztán kibújt a pántokból, kiszabadítva a két almányi, kerek, feszes mellét. A mellbimbói keményen meredte előre. Leejtette a melltartót a ruhájára, ami már a lába mellett hevert a földön, aztán egy pillanatra büszkén kiegyenesedve megállt, kidüllesztve a melleit, majd megfogta a bugyija szélét és lassú mozdulattal letolta és kilépett belőle, azt is a ruhacsomóra ejtve. Felnézett, újra kihúzta magát és megállt, aztán Judit intésére lassan körbefordult.
- Nagyon szép lány! – sóhajtott fel Éva, aztán kicsit elpirulva hozzátette – Ágikám, nagyon szép kislány vagy.
- Köszönöm szépen, Éva néni – mosolyodott el Ági.
- Igen, – mondta Sándor kissé rekedten – tényleg nagyon szép. Ági, - ránézett Istvánra, de látva a férfi tartózkodó arckifejezését, csak annyit mondott – lépj oldalra, adj helyet Katinak, hagy vetkőzzön le ő is!
Ahogy Ági oldalra lépett a másik lány azonnal megállt mellette, ránézett az anyjára és a bólintását látva, gyors mozdulatokkal kibujt a ruhájából, ami alatt vörös, csipkés bugyit és hozzá illő melltartót viselt. Egy pillanatra megállt és kidüllesztette a mellét, bemutatva a jókora gömbölyű melleken megfeszülő szexi fehérneműt, aztán hátranyúl és lassú, erotikus mozdulattal kikapcsolta a melltartót, majd kibújt belőle. A bugyiból is lassan, szexi mozdulattal végigsimítva a combjain, bújt ki. Meztelenül megállt, aztán lassan megfordult kicsit kipucsítva a seggét. Amikor újra szembefordult a nézőkkel kicsit pózolva állt meg, a combjait kissé kitárva, a pináját Istvánnak mutatva.
- Szép vagy, Kati. – mondta István, elég közömbösen a látvány iránt – Na, lányok, helyezkedjetek el a pléden, élvezzétek ki egymást! Jó szórakozást!
- Köszönjük! – mondta kacéran Kati és megfogva Ági kezét a plédhez vezette a lányt.
Ági engedelmesen követte, hagyta, hogy irányítsa. Kati gyengéd nyomására a vállán letérdelt, aztán leült a plédre, a combjait kicsit széttárva. Kati, úgy helyezkedve, hogy a nézők mindent jól láthassanak, mellé térdelt, megemelte a lány állát és megcsókolta. Ági viszonozta a csókot, aztán hagyta, hogy az idősebb lány ledöntse a plédre, hanyatt fektesse. Amikor végigfeküdt a pléden a kisé szétnyíló lábait a felnőttek felé tárta. Kati az oldala mellett térdelt és finoman, alig érintve a bőrt, simogatta, csókolgatta a lány arcát, vállait, karjait. Ági teste libabőrös lett. Emelte a kezét, hogy viszonozza a simogatást, de Kati gyengéden lefogta, leszorította a kezeit az oldala mellett, aztán simogatta, csókolta tovább a lány testét. Amikor a mellekhez ért Ági már halkan nyögdécselt, mellbimbói mereven az égnek álltak. Kati rábukott a lány bal mellére és szopni kezdte a mellbimbóját, közben a kezével a jobb mellét markolta, összecsípte a bimbót, megszorította, míg Ági halkan fel nem síkoltott. Ekkor a tapasztaltabb lány átlendítette a lábát a fekvő Ági felett és letérdelt a lány két oldalán, kitárva a pináját a nézők felé előrehajolt és felváltva csókolta és gyúrta, simogatta a melleit.
Ági halkan nyögdécselt, lihegett, a lábai szétnyíltak, olyan szélességben, ahogy Kati térdei engedték. Újra emelte a kezeit, hogy viszonozza az idősebb lány simogatásit, de Kati újra elutasította, leszorította a kezeket és folytatta a hátán fekvő lány izgatását. A mellek után egyre lejjebb csúszva a hasat csókolgatta. Ági halkan nyögött, lihegett, aztán újra felemelte a kezét, de most nem Katit akarta simogatni, hanem benyúlt kettőjük teste közé és a pináját kezdte fogdosni. A tenyere a szeméremdombjára tapadt, az ujjai pedig a nedvességtől csillogó ajkai közt csúszkáltak fel-le, miközben egyre hangosabban nyögött és lihegett.
Kis idő után Kati még lejjebb csúszott a testén és kicsit felegyenesedve nézte, hogyan simogatja magát Ági, aztán megfogta a lány kezét és nedvességtől csillogó újait felemelte és Ági szájába dugta, hogy saját ízét érezhesse. Ági szopni kezdte a nedves ujjait, a másik keze pedig azonnal indult a pinája felé, hogy azzal folyatassa a maszturbálást. Kati megfogta a kezét és irányította a pinán, hogyan simogassa magát a lány. Az ajkak között benedvesedett ujjakkal a csiklót kezdte körkörösen simogatni, egészen addig, míg érezte, hogy az alatta fekvő test remegni kezd. Ekkor előrehajolt, két kézzel széthúzta a lány pináját, és alulról fel a csiklóig végignyalta azt. Ági teste megrándult és hangosan felsikítva élvezett el. Kati finoman csókolta, nyalta a pináját, simogatta a hasát, míg lassan csillapodott Ági élvező testének remegése, aztán feljebb csúszott, végig feküdt a lány testén és megcsókolta a száját. Majd oldalra gördült és kinyújtózott a kipirult és lihegő Ági mellett a pléden, kacéran felnézve a felnőttekre.
A négy felnőtt mind másképp reagált a történtekre. Juditon látszott, hogy élvezte a látottakat és elégedett a lánya ügyességével, viselkedésével, de nem különösebben izgatott. Vele ellenétben Éva arca piros volt, a combjait összeszorítva ült és halkan lihegett. Az arcán, az egész testtartásán látszott mennyire felizgatta a műsor.
A két férfi is másképp viszonyult a látottakhoz. Sándor farmerjén látszott, hogy erős erekciója van, és amikor megszólalt teljesen rekedt volt a hangja az izgalomtól:
- Kati, - mondta – ügyes voltál. Nagyon szépen elélveztetted a kislányt.
- Igen – mondta István nyugodt, természetes hangon – ügyes voltál, de hagyhattad volna, hogy Ági is tegyen valamit, viszonozza azt, amit tőled kapott. A jutalmat, hogy elélvezhettek, közösen kaptátok, te pedig teljesen átengedted Áginak.
- Köszönöm a dicséretet István úr – mondta Kati – Úgy gondoltam ez inkább Ági jutalma és én csak segítek neki, hogy jobban élvezze, mint egyedül. És talán Önöknek is tetszett…
- Igen, Kati – szólalt meg Éva is, miután ivott egy korty bort – tetszett.
- Rendben Kati, – mondta István, végigmérve a két fekvő lányt – ha úgy gondoltad, hogy megajándékozod Ágit, hát szép ajándék volt. Biztos vagyok benne, hogy Ági hálás érte és megköszöni neked, alkalomadtán pedig meg is hálálja majd.
- Igen… - mondta halkan, még mindig lihegve, a kipirult arcú Ági. Ránézett Katira, elmosolyodott és hálásan mondta – Köszönöm szépen Kati! És nagyon szívesen viszonzom, bármikor, amikor lehet. - Aztán a felnőttekre nézett és folyatta – Köszönöm apu a jutalmat és köszönöm Judit úrnő és Sándor úr, hogy meg tetszettek engedni Katinak…
- Szívesen kislányom – mondta Sándor – máskor is!
- Megérdemelted, Ági – mondta Judit – és Kati szívesen tette, amit tett. Talán lesz alkalmad viszonozni is egyszer.
- Nagyon szívesen! – mondta Ági.
- Rendben, lányok – mondta István – ezt tehát letudtuk. Ági megkapta a jutalmát és megköszönte Katinak, ezzel lezárhatjuk a kérdést, ez az alkalom végül is nem rólatok szól és nekünk még dolgunk van ma.
- Igen – értett egyet Judit – még sok minden hátra van, ez a kis közjáték csak egy pihenő volt. Lányok – fordult a még mindig a pléden verő két pucér lányhoz – ideje felöltözni és folyatni a mai munkát!
- Igen – mondták szinte egyszerre a lányok, aztán Ági folytatta – Apu, szabad előtte lezuhanyoznunk? Az emeleten.
- Igen, menjetek. De siessetek vissza.
- Elkísérem a lányokat a mosdóba – állt fel Éva is, aztán a három nő felment az emeletre.
- Üljünk le a friss levegőn, míg visszajönnek – ajánlotta István a két vendégnek és kikísérte őket a teraszra, ahol leültek, és tervezni kezdték, mi van még hátra a mai napra.
Az emeleti fürdőszobához érve a két lány előreengedte Évát, aki belépett, behúzta maga mögött az ajtót, aztán végigmérte magát az egészalakos tükörben. Egy kisé zilált külsejű, láthatóan felizgult nő nézett vissza rá. Látta, hogy a farmeren elől kicsit átüt egy nedves folt és ahogy letolta a nadrágot a bugyin egy jókora nedves, sötét foltot látott. Le akart ülni a WC-re, amikor egy halk kopogás után Ági nyitott be a fürdőszobába.
- Éva néni, kérem, tessék engedni, hogy segítsek – mondta halkan, aztán, mielőtt a nő bármit válaszolhatott volna letérdelt elé és rátapasztotta a száját a nedves bugyira.
Miközben Ági megmarkolta a nő seggét és beszívta a szájába a bugyi nedves selymét, vele a nő pináját is, a nyitva hagyott ajtón belépett Kati is, majd behúzta maga mögött az ajtót. A lány kis terpeszben megállt Éva előtt és a pináját kezdte újazni, mutatva a nőnek.
Éva egy pillanatra ellenállt, megpróbálta eltaszítani Ágit, de ahogy a térdelő lány félrehúzta a bugyit és belenyalt a pinájába nem tudott többé gondolkodni, felsóhajtott, becsukta a szemét és hagyta, hogy kényeztessék a testét.
Bokájánál a farmerben, félrehúzott bugyiban állt, a háttal a falnak dőlve, becsukott szemmel, lihegve, amikor érezte, hogy két könnyű, de határozott kéz felemeli a pólóját és lehúzza róla. Önkéntelenül emelte a kezeit, hogy megszabaduljon a pólótól. Aztán érezte, hogy kikapcsolják a melltartóját és közvetlenül utána egy száj tapad a mellére, szenvedélyesen csókolja és szívja a mellbimbóját, míg a másik mellét egy kéz szorítja meg, erősen, de nem fájdalmasan és ujjak kezdenek izgatóan játszani a mellbimbóján. A nő hangosan lihegett, nyögdécselt, miközben a két lány egyszerre nyalta, csókolta és gyúrta a melleit, a seggét és a pináját, majd pár perc múlva megremegett, az egész teste görcsbe rándult és egy hangos sikollyal elélvezett. Annyira elgyengült, hogy majdnem összeesett az élvezéstől, Kati tartotta a falnak dőlve, míg lélegzethez jutott és kinyitotta a szemeit.
Ahogy magához tért, az aznapi második hatalmas orgazmusa után és körülnézett, két vigyorgó lányt látott, Ági arca még mindig maszatos volt a pinája nedveitől.
- Éva néni, talán tessék lezuhanyozni, mi addig várunk – ajánlotta Ági mosolyogva.
- Kö… Köszönöm Ági – nyögte ki Éva zavarban, aztán a másik vigyorgó lányra nézett – neked is köszönöm Kati.
- Nagyon szívesen, Éva úrnő, ez a kötelességünk.
- Éva néni – mondta Ági, miközben segített a nőnek kibújni a farmerből és a nedves bugyiból – tessék lezuhanyozni. És adok egy bugyit, biztosan jó lesz ma estére.
- Köszönöm kislányom – mondta elpirulva a nő, aztán belépett a zuhanyfülkébe és elhúzta a függönyt.
Gyorsan végzett a zuhanyzással, aztán megtörölközött a kendőben, amit Ági vitt be neki és felvette a lány bugyiját, ami feszült ugyan rajta, de jobb volt, mint a saját lucskos fehérneműje.
Míg a nő öltözött és megigazgatta magát a két lány is beállt a zuhany alá, és nevetgélve lemosták, majd gyorsan szárazra törölték egymást.
Aztán, ahogy voltak pucéron visszamentek a nappaliba, Éva pedig követte őket le a lépcsőn.
A nappaliból a lányok kiléptek a teraszra és megálltak oldalt a falnál, Éva pedig leült az egyik szabad székre, töltött magának egy pohár ásványvizet és szomjasan megitta.
István Évára nézett és elmosolyodott, aztán végigmérte a két lány:
- Öltözetek fel, lányok, nemsokára folytatjuk a sissykkel.
- Fel kell öltözniük a lányoknak? – Kérdezte Sándor – Értem, hogy nem akarjátok, hogy Gézuka pucéron lássa őket, de lehet, hogy inkább az ő szemét kéne bekötni. A klubban nem fognak a kedvéért felöltözni a nők…
- A klub más kérdés, arra majd kitalálunk megfelelő szabályozást, de egyelőre azt akarom, hogy Gézuka lássa, mi történik, viszont ne zavarják meg a meztelen lányok. – mondta határozottan István, aztán a lányokhoz fordult – Öltözzetek fel!
- Igen apu, igen István úr – válaszolták egyszerre és beszaladtak a nappali a ruháikért. Kis idő múlva felöltözve jöttek vissza és álltak meg előbbi helyükön.
- Jól van, lányok, jobb így. – Mondta Judit, aztán elgondolkodva Istvánra nézett és folytatta – A sissyk így nem látnak meztelen nőt, de kislányodnak megengeded, hogy lássa Sándor farkát, és persze a tiedet is, ha használni akarjátok a sissyket?
- Igen. – válaszolta István – Gondolkodtam már ezen, és úgy gondolom Ági elég érett rá, hogy kezelni tudja ezt a helyzetet. Képen, videón látott már meztelen férfit, merev péniszt, nemi aktust. Biztos vagyok benne, hogy élőben sem fog megrázkódtatást okozni neki a látvány. Azt pedig, hogy az apját látja, meg kell szoknia. Nálatok sem okoz ez problémát, nem igaz Judit?
- Igaz, - hagyta jóvá Judit – pedig Kati sokkal fiatalabb is volt az első alkalommal, amikor meglátta Sándort.
- Szerintem nem lesz gond – mondta István, aztán a falnál álló, lesütött szemű, de láthatóan figyelő lányhoz fordult – Ági – mondta – Lehet, hogy nemsokára meztelenül fogod látni Sándor urat, talán engem is. Látni fogod, ahogy a sissyk szopnak, megdugjuk a lyukukat, ahogy elélvezünk bennük. Úgy gondolom eléggé érett, felnőtt vagy már, hogy elfogadd ezt. De ha úgy gondolod, hogy ez zavar, ha szégyelled látni, akkor szólj. Szólj most, vagy ha később kellemetlenül érzed magad, és akkor kimehetsz.
- Igen apu – mondta Ági – nem lesz baj, ígérem. Szeretnék maradni.
- Jól van kislányom – mosolyodott el István.
- Akkor induljunk – mondta Judit - Ideje kihozni a sissyket és folytatni a mai programot.
- Menjünk! – állt fel István, aztán maga elé engedte a vendégeket és mind bementek a földszinti fürdőszobába, ahol a három sissy állt felemelt kezükkel a zuhanyfüggöny vázához kötve.
- Remélem, jól szórakoztatok hármasban és tanítgattátok Gézukát, hogy milyen egy jó sissy – mondta Judit végigmérve a három gyereket.
- Igen anyuka – válaszolták egyszerre a testvérek. – Meséltünk a cumizásról és a dugásról és hogy mindig engedelmeskedni kell.
- Jól van Andika – mondta Sándor, miközben kioldotta a sissyket összekötő szíjat – mindjárt meg is mutathatjátok milyen ügyesen cumiztok.
Sándor leoldotta a bilincseket is és kiterelte a testvéreket a nappaliba, közben István is eloldotta Gézuka kezét és a kis pisilőjét hátrakötő zsinórt. Gézuka kicsit bizonytalanul állt meg a lábán, az utóbbi időben már nem bírt a lábujjain ágaskodni, félig a bilincsen lógott, így most a karjai és a lábai is zsibbadtak, elgémberedtek.
- Menj a nappaliba és tornázz kicsit – utasította István – Ági, segíts a gyereknek! Pár nyújtózás, guggolás, ami kell, hogy elmúljon a zsibbadtsága és normálisan mozogjon.
- Igen apu – mondta a lány, megfogta Gézuka fülét és kivezette a nappaliba, ahol az utasításaira a fiú lassan tornázni, mozogni kezdett.
A többiek is visszajöttek és leültek az előző helyükre. A két sissy a fal mellett állt meg és Gézuka is melléjük állt, amikor Ági szólt, hogy elég a tornából. Amikor megállt a fal mellett gyorsan hátratette a kis pisilőjét és összeszorított combokkal állt.
- A fenekelést még nem fejeztük be – mondta Judit. Ránézett a gyerekekre és megkérdezte – Hol is tartottunk? Ki nem kapta meg még mind a nyolcvan fenekesét?
- Én, anyuka – mondta Gabi – Hatvanat kaptam, még húsz hiányzik.
- Én is hatvanat kaptam – mondta Gézuka egy nagy sóhaj kíséretében – még nekem is hiányzik húsz.
- Jól van, sissyk – fogadta el a választ Judit, aztán a többiekhez fordult – Ha megengeditek, befejezem én a fenekelést, előbb letudom gyorsan Gabit, aztán Gézuka is megkapja a maradék húszat.
- Rendben Judit – mondta István.
- Javaslom, hogy fenekelés előtt szabadítsuk fel a sissyk pináját – mondta Sándor.
- Rendben – mosolyodott el Judit – látom türelmetlen vagy már. – Aztán Katihoz fordult – Vedd ki Andi plugját, én kiveszem Gabiét. És kapcsold ki az áramot is.
Kati leült egy székre, intett Andinak, aki odament mellé, megfordult és előrehajolt a seggét kipucsítva Kati előtt, aztán halkan megszólalt:
- Kérlek Kati kisasszony, vedd ki a pinadugómat és tágítsd ki az erényöv nyílását, hogy apuka megbaszhassa a pinámat!
- Rendben, sissy Andi – mondta a lány, aztán kioldott egy csavart, ami az erényöv seggvágatban futó fém pántjához rögzítette a plug végét. Ahogy a csavart kiengedte a pánt szétnyílt és egyre szélesebbre tágult. Végül a plug vége kiszabadult. A lány megfogta és lassan kihúzta a sissy lyukából. Aztán előrenyújtotta a várakozó Andinak, aki elvette tőle.
Velük szemben ugyanezt tette Judit Gabival. Amikor Gabi is a kezébe kapta a plugot előrenyújtotta, cseréltek a testvérével és mindegyik a szájába vette, szopni kezdte a testvére pinadugóját. A plugok szilikonból készültek, élethűek voltak, kb. 14 cm hosszúak, mint egy-egy kis merev fasz. Mindkettő tisztának tűnt, de a sissyknek szopniuk kellett volna akkor is, ha mocskosak.
Közben Judit és Kati tovább tágította a rést az erényövek fém pántjai közt, majd, amikor elérték a legnagyobb nyílást Judit rácsapott Gabi seggére és utasította, hogy egyenesedjen ki.
- Letehetitek a plugokat – mondta, aztán amikor a két sissy letette a fal mellett a dugóikat, folytatta – Andi, feküdj a plédre! Gabi, készítsd fel a testvéred pináját a faszra, nyalogasd, nyálazd be rendesen.
Andi a hátán feküdt széttárt lábakkal, a térdeit felhúzva, a lábán támaszkodva kínálta fel a megemelt seggét a testvérének, aki alábújva nyalogatta az erényöv pántjai között szabaddá vált ovális, kb. 6-7 cm átmérőjű területet, közepén a sissy kitágult lyukával.
Éva, aki eddig csak ültéből figyelte az eseményeket kíváncsian felállt:
- Megnézhetem közelebbről?
- Természetesen! – mondta Judit - Sissyk! Forduljatok erre, hogy Éva úrnő jól lásson mindent! Andi térdelj fel, Gabi mutasd, mit csinálsz!
Andi feltérdelt, a fejét leeresztette a plédre a seggét kipucsította, Gabi pedig mögé térdelt és így nyalogatta tovább a lyukát.
Pár perc múlva Judit szólt, hogy hagyják abba. A két sissy felállt, Andi illedelmesen megköszönte a nyalást:
- Anyuka, köszönöm szépen, hogy meg tetszett engedni, hogy sissy Gabi kinyalja a pinámat!
Gabi is rögtön megszólalt:
- Anyuka, köszönöm szépen, hogy meg tetszett engedni, hogy kinyaljam sissy Andi pináját!
- Jól van, sissyk, tudjátok, ha jó sissyk vagytok, engedlek nyalakodni titeket. – mosolygott Judit – Most Gabi, gyere ide, megkapod a maradék húszat a seggedre! Te pedig Andi menj és kínáld fel a szádat és a pinádat az uraknak!
Gabi elhelyezkedett az anyja térdén, aki felvette a kisasztalról a paskolót, de megvárta míg a másik sissy felkínálja magát.
Andi előbb Istvánhoz ment, meghajolt és halkan megszólalt:
- István úr, kérem szépen, tessék használni a szopós számat, vagy a piámat!
- Jól van sissy Andi – mosolygott István – talán majd később. Most inkább apádnak kínáld fel magad!
A sissy az apja elé lépett, meghajolt és megismételte:
- Apuka, kérem szépen tessék használni a szopós számat, vagy a pinámat.!
- Jól van köcsög – mondta Sándor. Kicsatolta az övét, kigombolta a nadrágját és lehúzta a cipzárt, aztán kicsit megemelkedve letolta a nadrágját a térdéig. – Vedd elő a faszt, köcsög, és kezd el szopni!
- Igenis apuka – mondta boldogan Andi. Letérdelt az apja széttárt lábai közé, előrenyúlt és a boxerből elővette a már teljesen merev, jókora faszt. Ahogy hátrahúzta a fitymát jól látszott a sok izgalmi váladék, ami az egész makkot beborította. A sissy előrehajolt és mohón felszürcsölte a nedveket, aztán a faszt a kezével tartva nyalogatni kezdte a makkot, mint egy fagyit, majd végignyalta az egész faszt, a tövétől a makk csúcsáig.
- Ne nyalogasd, – utasította az apja – kapd be az egészet köcsög, és szopjad!
- Igenis apuka – mondta halkan a sissy és máris tövig bevette a nagy faszt a szájába, aztán ütemesen csúsztatta le-fel a fejét a faszon, a makkig kiengedve azt a szájából, aztán erősen visszaszívva.
- Így! Jó köcsög vagy! – Sóhajtotta Sándor, aztán élvezettel hagyta a fiát cumizni.
A jelenlévők mind a jelenetet nézték, ahogy a sissy behunyt szemmel, arcán igazi átéléssel, élvezettel, cuppogva szopta az apja farkát. Judit arcán kis gúnyos félmosoly játszott, ugyanúgy, mint a távolabbról figyelő Katién is. A Judit ölében fekvő, fenekelést váró Gabi arcán irigység volt, látszott, hogy nagyon szívesen cserélne a testvérével.
Éva őszinte érdeklődéssel nézte, mi történik. Számára teljesen új volt az egész, hogy egy sissy szopja a faszt. Látta, hogy a mindent megtesz, hogy élvezetes szopást adjon az apjának és közben ő is élvezi azt, amit csinál. Sándor farkát átlagosnak találta, úgy gondolta kellemes élmény lehet megérinteni, szopni, esetleg beleülni.
István eléggé közömbös volt, hamar másra, a lányára kezdett figyelni. Ági izgatott volt, hiszen először látott élőben merev felnőtt faszt és először látott szopást. És őszintén érdeklődött, figyelt. Figyelte a sissy technikáját, figyelte a lihegő férfi testét, a reakcióit. Apjára pillantott, találkozott a tekintetük és a lány elmosolyodott. István bólintott egy kicsit és ő is mosolygott. Ági tovább figyelte a cumizó sissyt.
Gézuka furcsán érezte magát. Félt attól, amit látott. Csodálta, hogy a sissyk milyen engedelmesen viselkednek és milyen örömmel nyalta Gabi a testvére seggét, aztán milyen élvezettel szopta Andi az apja faszát. Félt attól, ami következett. Attól, hogy tudta, biztos volt benne, hogy tőle is elvárják ugyanezeket, hogy megalázó és undorító dolgokat csináljon. Hogy egy férfi farkát vegye a szájába és szopja, hogy megdugják a pináját. Ijedten vette észre magán, hogy önkéntelenül, magában, csak gondolatban is, pinának nevezte a seggét. És ijedten, kicsit undorodva, vette észre, hogy a hátratett kis pisilője egyre keményebb. Össze volt zavarodva, egyszerre félt, undorodott és mégis egyre jobban felizgult a látottaktól.
Kis idő múlva Judit szólalt meg:
- Hagy szopjon a sissy, nekünk még dolgunk van – mondta, aztán rácsapott Gabi seggére – Készen állsz a fenekelésre?
- Igen anyuka – válaszolta halkan Gabi.
- Akkor kérjed szépen, és essünk túl rajta!
- Bocsánatot kérek, hogy Bugyis Gézuka rossz gyerek volt, ígérem, hogy segíteni fogok neki, hogy engedelmes jó sissy legyen. Kérem szépen, anyuka, tessék engem elfenekelni, hogy ebből is tanuljon Bugyis Gézuka. – mondta ki Gabi a korábban megtanult szöveget.
- Jól van, sissy Gabi, most Gézuka hajkeféjével kapsz te is – vette fel az asztalról a nő a hajkefét – számold!
Ahogy lecsapott a csattanást követően jól hallatszott, hogy Gabi felszisszen, aztán halkan kimondta:
- Egy.
Judit gyors, egyenletes ütésekkel mérte ki a húszat, a sissy pedig végig számolta és a húszadik után megköszönte:
- Köszönöm szépen a büntetést, anyuka – mondta kicsit sírós hangon - köszönöm a fenekelést, hogy teszik törődni a nevelésemmel.
- Szívesen Gabi, mindig ha megérdemled. – mondta a nő mosolyogva, aztán a fülénél fogva megemelte a sissyt – állj fel, menj, segíts a nővérednek cumizni!
- Köszönöm anyuka! – állt fel Gabi boldogan, hogy szabadult a veréstől és mehetett szopni.
Letérdelt a testvére mellé, aki kivette a szájából a merev faszt és odakínálta a sissy húgának. Gabi megcsókolta a makkot, aztán mélyen a szájába vette a faszt és cuppogni kezdett rajta. Kis idő múlva Andi elvette tőle, és ketten egyszerre kezdték nyalogatni a halkan fel-fel nyögő Sándor faszát.
Gézuka teljesen megbabonázva nézte a két sissyt, ahogy teljes átéléssel, boldogan cumiznak, nyalakodnak, míg fel nem rezzent Judit hangjára:
- Gézuka! Nézheted még eleget a szopást, részed is lesz benne, hidd el – mondta a nő – most essünk túl gyorsan a fenekeléseden, neked is jobb lesz, ha letudod.
- Igen Judit úrnő – nyelt nagyot Gézuka és elfordította a szemét a sissykről.
- Gyere ide és feküdj a combomra – utasította a nő.
Gézuka az anyjára nézett, de Évát lekötötte, hogy a cumizó testvéreket figyelte, így a fiú sóhajtott egyet és Judithoz lépett. Ahogy lefeküdt Judit felnevetett:
- Nézzétek a kis sissyt! Úgy látom, Gézukának nagyon tetszik a szopás, kezd megkeményedni a kis pisilője.
A többiek is odanéztek a sissyk kivételével.
- Persze, hogy felizgul a kis köcsög, ha látja, hogy a barátnői már szopnak. – nevetett Sándor - Mindjárt jöhetsz te is Gézuka, három kis köcsög még úgysem nyalogatta egyszerre a faszom.
- Igazán felkínálhatnád a sissyket a házigazdának is! – mondta Judit.
- Elnézést! – mondta Sándor kicsit szégyenkezve – Visszaéltem a vendégszeretettel és önző voltam… István, kérlek, használd a sissyket! Bármelyiket, vagy mindkettőt, ahogy tetszik!
- Semmi gond Sándor, – mosolygott István – érezd csak jól magad! Én, azt hiszem, megvárom Gézukát.
- Ahogy gondolod – mondta Sándor kéjesen felnyögve a végén, ahogy az egyik sissy mélyen beszívta a faszát. – Gabi, ülj bele a faszomba, te meg Andi nyalogasd a golyóimat!
Sándor kényelmesen hátradőlt a fotelben, a farka felmeredt. Gabi felmászott a fotel szélére, terpeszben Sándor combjai felett, és háttal az apjának leguggolva készült beleülni a faszba. Ahogy leereszkedett Sándor felszisszent és felkiáltott:
- Hülye kurva! Nem elég nedves a pinád, ezért még elverlek! Mutasd a pinádat!
Gabi terpeszben felállt, aztán előredőlt kipucsítva a seggét, közben halkan mondta:
- Bocsánatot kérek apuka, kérem, ne tessék haragudni!
Sándor rácsapott a sissy seggére, olyan erősen, hogy az majdnem leesett a fotelről, aztán előredől és köpött egyet a sissy pinájára.
- Andi! – utasított a másik sissyt – húzd szét a húgod pináját!
Andi megállt Gabi háta mögött, átölelte a húgát és két kézzel hátranyúlva széthúzta a farpofáit, kitárva a sissy pinát az apjuk felé, aki újra beleköpött.
- Segíts neki a faszba ülni, aztán mássz a lábam közé és nyalogasd a golyókat!
- Igenis apuka – mondta halkan Andi, aztán tartotta Gabi testét, ahogy az lassan leereszkedett és befogadta a faszt az összeköpködött, nyálas sissy pinába. Ahogy tövig csúszott belé a fasz egyszerre sóhajtottak fel az apjával. Sándor lassan emelgetni, mozgatni kezdte a csípőjét, Andi pedig lemászott és a padlón ülve nyalogatni kezdte a golyókat és néha megnyalta a pinából kicsúszó fasz szárát is.
- Gézuka, kérd szépen a büntetésed és aztán mehetsz te is cumizni – mondta Judit, miközben megpaskolta a fiú eddigi veréstől már így is vörös seggét.
- Bocsánatot kérek… - kezdte Gézuka halkan, aztán egy újabb paskolásra hangosabban megismételte - Bocsánatot kérek, hogy hisztis rossz gyerek voltam a vásárláskor, hogy bepisiltem és botrányt okoztam. Ígérem, hogy soha többet nem teszek ilyet, mindig engedelmes, szófogadó gyerek leszek! Kérem szépen Judit úrnő, tessék elfenekelni engem, hogy megtanuljak engedelmes, jól nevelt gyerek lenni!
- Rendben Gézuka, számold! – mondta a nő és már ütött is.
Az erős, gyors mozdulat végén hangos csattanás hallatszott, majd Gézuka visítása:
- Auuu!
- Gézuka! – szólt rá szigorúan Judit.
- Bo… bocsánat. – nyögte ki a fiú könnyes szemmel, elakadó hangon – Egy.
Rögtön érkezett a második ütés, ami után Gézuka elsírta magát és még nehezebben mondta ki:
- Kettő…
A következő ütés után már nem tudta kimondani a számot csak hüppögött és sírt.
- Nagyon gyenge a gyerek, sokat kell még tanulnia - mondta Judit megvetően – Kati, számold az ütéseket, elölről!
- Igen anyu – mondta a lány és kicsit előrébb lépett, majd amikor az anyja lecsapott a hajkefével hangosan kimondta:
- Egy.
Gézuka minden ütés után felvisított és végigsírta az egész fenekelést. Amikor Judit végzett a gyerek folyamatosan zokogott, nem tudta megköszönni sem a büntetést.
- Nagyon gyenge – mondta Judit és a fülénél fogva felhúzta Gézukát az öléből és ellódította.
Gézuka elesett, aztán összekucorodott a padlón és fájdalmában és megalázottságában tovább sírt.
István lassan felállt, megkerülte a dohányzóasztalt és odalépett a síró gyerekhez. Lehajolt, ballal megmarkolta a fiú fülét és felhúzta a slicce magasságáig, amit jobb kézzel közben kigombolt és elővette a farkát. Nagy, egyenes, teljesen merev farka volt, ahogy hátrahúzta a bőrt a nedvesedő makkon megcsillant a fény. István jobbal befogta a síró fiú orrát, majd amikor Gézuka levegő után kapott, gyakorlott mozdulattal és jó időzítéssel a kinyíló szájába tolta a farkát, közben elengedte az orrát, hogy kapjon levegőt. A jobb kezével is a fiú fülébe markolt és így húzta a síró, hüppögő fiút fejét a farkára. Az egész egy jól begyakorolt mozdulatsor volt, a földön összekucorodott fiú egy fél percen belül már térdelt a szájában a fasszal. A hangos sírás elhallgatott, csak hüppögés hallatszott és picivel később cuppogás is, ahogy Gézuka cumizni kezdte a faszt.
Judit tapsolt és megdicsérte Istvánt:
- Nagyon ügyes!
Éva kikerekedő szemmel bámulta, ahogy a kisfia piros arccal, kisírt szemekkel, hüppögve térdel egy férfi előtt és szopja a faszát.
- Istenem… - mondta halkan. – egy igazi kis köcsög.
Sándor elhúzta a farkát a sissyk elől, eltolta őket és felállt, közelebb jött, közelről nézte, hogyan szopatja István Gézukát.
- Tényleg igazi kis köcsög – mondta – először szopja a faszt, de annyira élvezi, hogy már nem is sír, teljesen megnyugodott.
Gézuka nem is tudta mi történik. Nagyon fájt a meggyötört, elvert segge és nagyon megalázottnak érezte magát, szégyellte, hogy sír, de ettől még jobban sírt. Amikor Judit ellódította és összeesett a padlón, teljesen összetört. Érezte, hogy új fájdalom nyilall a fülébe, érezte, hogy felemelik és ment a húzás irányába, hogy csökkenjen a fájdalom. Amikor befogták az orrát ösztönösen nyitotta a száját levegőért. Amikor egy kemény, forró húsdarab tolakodott a szájába előbb el akarta húzni a fejét, de a füleit szorító kezek nem engedték eltávolodni. Ahogy becsukta a száját a füleiben csökkent a fájdalom, amikor el akarta húzni a fejét újra fájni kezdett a füle. A száját kitöltő hús nem volt rossz érzés, nem okozott fájdalmat. Megszívta, mint ahogy a cumiját tanították szopni, ekkor újra gyengült a szorítás és a fájdalom a föleiben. Újra megszívta a faszt és a füleiben már nem is érzett fájdalmat. De ahogy elhúzódott volna a fájdalom visszatért, ezért Gézuka lassan cumizni, szopni kezdte a faszt, mint korábban a cumiját. Távolról hallotta a hangokat, ahogy a többiek beszélgetnek, nevetnek, valaki tapsolt, de a szavak értelme nem jutott el hozzá. Csak térdelt, becsukott szemekkel és csendesen, engedelmesen szopott. Nem is érezte mikor engedte el a férfi a füleit, minden figyelmét lekötötte a cumizás.
Amikor érezte, hogy a faszt kihúzzák a szájából azonnal ment utána, próbálta újra bekapni, de nem találta. Kinyitotta a szemét és meglátta maga előtt kb. 20 centire a nagy, nedvesen csillogó lilás makkot. Hajolt, hogy bekaphassa, de túl távol volt, ezért a térdein mászott előre, hogy elérje a faszt. István engedte, hogy bekapja, ő pedig lecsukta a szemeit és cumizott tovább.
Kis idő múlva újra elvették tőle a faszt és ő újra keresni kezdte és kinyitotta a szemét. Látta, hogy István a merev farkával ott áll kb. fél méterre eltávolodva és látta, hogy mindenki őt nézi, ahogy maszatos arccal, kisírt szemmel elindul a térdein mászva újra a fasz felé. Nem törődött a szégyennel újra szopni akart.
Ekkor valaki megszorította a fülét és elfordította a fejét. Sándor állt ott, a merev farka csillogott a fiú tátott szája előtt. Gézuka azonnal bekapta a faszt. Más íze volt, mint István farkának, nem is volt annyira nagy, de mégis kitöltötte a fiú száját. Sándor mélyen benyomta a szájába a faszt, nem engedte cumizni, egyenesen a torkáig nyomta, miközben a füleit fogva húzta rá Gézuka fejét az ágyékára. Amikor a fiú már nem kapott levegőt és a torkának nyomódó makktól hányingere lett, Sándor eltolta a fejét. Gézuka levegőért kapkodott, a szájából nyál csordult ki és folyt végig az arcán. Hirtelen érezte hogy valaki belenyal a lecsorgó nyálba, aztán egy nyelv nyomakodott a szájába és egy puha száj tapadt az övére. Gabi nyalta végig a nyálas állát, arcát és csókolta meg, miközben Andi szopta tovább a faszt. Amikor Gabi eltávolodott Gézuka felnézett és látta, hogy a két sissy testvér a két oldalán térdel, Andi szopott, aztán Sándor elvette tőle a faszt. Megmutatta Gézukának, aki azonnal be akarta kapni, de a férfi tovább fordult és Gabi szájába nyomta be tövig. Andi Gézukához fordult és megcsókolta. Addig csókolóztak, míg egy nedves kemény húsdarabot érezték, ahogy az ajkaik közzé nyomódik. Sándor a csókolózó sissyk szájának nyomta a farkát és hagyta, hogy Andi és Gézuka két oldalról kezdje nyalogatni, felváltva kapják be a makkot és cumizzák. Kis idő múlva Gabi is odatolakodott és, bár alig fért el, igyekezett egy-egy nyaláshoz jutni. Aztán Sándor egyre jobban lihegni kezdett, ellökte Andit és Gabit, a farkát pedig erősen, mélyen Gézuka szájába nyomta. Felhördült, megfeszült az egész teste, aztán hangos nyögéssel elélvezett a fiú szájába.
Gézuka érezte, hogy hirtelen teljesen megtelik a szája a fasszal, ami még nagyobb volt, mint amikor először nyomták a torkának, aztán a nagy fasz megrándul és a száját elönti a sűrű forró, krémszerű folyadék. Ösztönösen nagyot nyelt, majd amikor a fasz újabb adag gecit lövellt a szájába, megint nyelt. Mire a hangos tapstól, felkiáltásoktól és nevetéstől tudatosodott benne, hogy nyeli a gecit már a negyedik adagot nyelte le. Kitátotta a száját, Sándor pedig lihegve elhúzta a lankadni kezdő faszt, amire rögtön lecsapott a két sissy és tisztára nyalogatták.
Gézuka csendesen lehajtott fejjel térdelt.
- Jó kis gecinyelő köcsög vagy Gézuka – mondta nevetve Judit – de legközelebb, ha társaságban cumizol megkínálhatnád a sissy barátnőidet is gecivel, ők is nagyon szeretik, mint te.
- Tapasztalatlan még – mosolygott István – és mohó.
- Hát – mondta Éva – nem gondoltam volna, hogy az én fiam ilyen kis köcsög. Az egy dolog, hogy szopja a faszt, ha muszáj, ha nem akar verést, de látom, szopja élvezetből is. És hogy nyelte a sok gecit! Igazi kis köcsög, csak eddig titkolta.
- De anyuka… - próbált tiltakozni Gézuka, de aztán elhallgatott és égő vörös arccal lehajtotta fejét.
- Nincs semmi baj, Gézuka – mondta István, aki időközben eltette a farkát – Én tudtam mindig, hogy kis sissy vagy, nincs azzal semmi baj, ha szeretsz szopni, szereted a gecit, sőt! Mostantól igyekezz minél többet szopni, minél több gecit lenyelni! Így megszokod és neked is még jobban fog tetszeni, mint most, sőt ha sokat cumizol néha a te kis pisilőd is elélvezhet. Látjuk, hogy most is keményedik és nedves a kis makkod. Hát tanulj meg jól szopni, és majd engedjük, hogy néha elélvezz te is!
- Köszönöm István úr – mondta halkan Gézuka.
- Most javaslom, hogy pihenjünk kicsit és beszéljük még, mi legyen még a mai napon – folyatta István.
- Jó ötlet – mondta Judit – én most kimegyek a mosdóba és gondolom a többiekre is ráfér egy kis felfrissülés.
- Én is pisilek egyet – mondta Sándor – aztán le is zuhanyoznék, ah megengeded István.
- Természetesen. – mondta István – Ági, kérlek, vegyél elő pár törölközőt a vendégeknek, és segíts, ha valamire szükségük van.
- Igen, apu – mondta a lány és kiment Judit után a fürdőszobába.
- Andi, – intette magához a sissyt Sándor – itatás lesz!
Andi letérdelt és a szájába vette az apja lekonyult puha farkát, aztán kis idő múlva jól látszott hogyan telik meg a szája pisivel, hogyan nyeli kortyonként a meleg folyadékot. Aztán Sándor elvette tőle a faszt, ami a sissy szájának hatására újra kezdett megkeményedni.
- Köszönöm szépen apuka! – mondta Andi megnyalva a szája szélét.
- Szívesen! Gabi – mondta Sándor – te következel!
- Igen apuka – mondta azonnal Gabi és letérdelve bekapta a félmerev faszt, aztán cumizta itta a pisit, míg Sándor hólyagja kiürült. Gabi is megköszönte az itatást, aztán Sándor szólalt meg:
- Gézukának most nem hagytam, de ígérem, legközelebb ő is kaphat egy adag finom italt!
- Biztosan hálás lesz érte – nevetett Éva – Gézuka, kérd meg szépen Sándor urat, hogy legközelebb téged is itasson meg pisivel!
- Igen anyuka – mondta beletörődve, lehajtott fejjel Gézuka – Kérem Sándor úr, legközelebb engem is tessék megitatni pisivel!
- Rendben van, kis köcsög, te is kaphatsz majd! – nevetett Sándor és Éva vele nevetett.
- Addig is Gézuka, - mondta István mosolyogva – ha már ennyire szeretnél inni, gyere ide!
Gézuka, még mindig térdelve lassan odamászott István elé, aki elővette a félig merev farkát és odatartotta a fiú arca elé.
- Előbb csókold meg, aztán bekaphatod! – utasította István a fiút.
Gézuka egy pillanatig habozott, aztán finoman megcsókolta a fityma alól félig előbukkanó makk hegyét. Felnézett Istvánra, hogy jól csináltas-e, és amikor az bólintott, kitátotta szájáét és bekapta a faszt.
- Gézuka, most csinálj semmit csak tartsd a szádban a faszt. – Irányította István a fiút - Amikor megtelik a szád pisivel, akkor abbahagyom a pisilést és te lenyeled mindet ami a szádban van, egyszerre vagy több kortyban, mindegy. Amikor üres a szád nézz fel rám, és újra pisilek, míg megtelik. Ezt ismételjük, amíg elfogy a pisi. Ha értetted bólints.
Gézuka, szájában a fasszal, lassan bólintott.
- Figyelj, mert ha kifolyik a pisi és mocskos lesz a padló fel fogod nyalni és még nagyon meg is verlek. Értetted?
Gézuka újra bólintott.
- Akkor kezdjük! – mondta István és lassan pisilni kezdett. Figyelte Gézuka arcát és amikor látta, hogy kezd kidagadni az arca, a szeme kezd elkerekedni abbahagyta a pisilést. A fiú azonnal nyelt, majd még egyszer és még egyszer. Aztán egy pillanatra megborzongott, megremegett, majd nyelt még egy kicsit, ahogy elmúlt a hányingere. Orron át nagy levegőt vett, megint nyelt egy kicsit, aztán felnézett Istvánra, aki türelmesen várt.
- Készen vagy?
A fiú bólintott.
István újra telepisilte a száját. Megvárta, míg lenyeli, ezúttal minden hányinger nélkül, három kortyban, majd felnéz rá a fiú. Aztán újra és újra megismételte a műveletet, míg ki nem ürült a hólyagja. Akkor elvette a fiútól a faszt, ami közben teljesen megmerevedett. Gézuka meredten nézte a nagy kemény faszt, aztán sóhajtott egy kicsit, felnézett Istvánra, utána lesütötte a szemét és halkan megszólalt:
- Köszönöm szépen István úr, hogy megitatott!
- Szívesen Gézuka! – mondta István, miközben eltette a farkát – lesz még benne részed.
Közben Judit visszajött a mosdóból és kiment Sándor. A többiek pedig István javaslatára kimentek a teraszra, ahol a lányok hideg italt szolgáltak fel.
A három sissy a falnál állt, a felnőttek és a lányok pedig az asztal körül ültek. Kis idő múlva Sándor is visszatért és elkezdték megbeszélni az este további részét.
- Úgy gondoltuk – mondta Sándor – hogy Gézukának a mai lesz az első sissy születésnapja, ezért a sissyk hoztak neki egy kis ajándékot. Erről majd mindig eszébe jutnak a kis köcsögnek és eszébe jut ez a nap, amikor először szophatott faszt.
- Kedves tőletek, de igazán nem kellett volna – szabadkozott Éva – Így is hálásak vagyunk nektek a sok figyelemért, kedvességét.
- Ugyan – mondta Judit – semmiség! Ha István is úgy gondolja, akkor átadják a sissyk az ajándékaikat, és mi lassan elköszönünk.
- Hát lássuk azokat az ajándékokat – mondta István – de korán van még, igazán kár sietnetek, ráérünk.
- Sissyk! – mondta Judit – hozzátok be az ajándékokat, amit Gézukának hoztatok!
- Igenis anyuka – mondták egyszerre a sissyk és beszaladtak a nappaliba a táskájukhoz, amiből egy-egy kis csomagot vettek elő, szép rózsaszín szalaggal átkötve. A két kis csomaggal a kezükben megálltak a felnőttek előtt.
- Rendben, adjátok át az ajándékotokat. – mondta István – ha esetleg úgy döntünk, hogy még túl korai Gézukának, – fordult Évához – akkor félretesszük és egy későbbi időpontban adjuk majd oda, amikor már kiérdemli.
Előbb Andi lépett oda a falnál álló Gézukához.
- Bugyis Gézuka, engedd meg, hogy sissy születésnapodra egy kis ajándékot adjak. Én nagyon szerettem, biztosan neked is sok örömet fog okozni és sokat tanulsz majd belőle! – mondta, aztán átnyújtotta a hosszúkás rózsaszín csomagot, majd szokása szerint két oldalról megpuszilta Gézuka arcát, aztán szájon csókolta. Most, hogy nem kapott áramütést a kis fütyijébe hosszúra nyúlt a csók, az anyjának kellett félbeszakítania egy paskolással a sissy seggén.
- Elég lesz – nevetett fel – Gézuka még meg is akarja köszönni!
Gézuka erre tért magához a csók után. Zavartan meghajtotta  a fejét, aztán Andira nézett, aztán a kezében lévő csomagra és végül halkan megszólalt:
- Köszönöm szépen Sissy Andi! - mondta, aztán előrelépett egy picit felágaskodott és megpuszilta a sissy arcát két oldalról, majd megcsókolta a várakozva szétnyíló szájat.
A csók most nem nyúlt túl hosszúra, egy idő után Andi jólnevelten hátra lépett.
Gézuka kipirultan, lihegve állt. Ekkor lépett hozzá Gabi és megismétlődött az előző jelenet. A csók végére Gézuka érezte, hogy a hátratett kis pisilője teljesen kemény és nedves.
- Lássuk, mit kaptál Gézuka – kiáltott fel vidáman Éva elvéve az egyik kis csomagot a fiútól és letette az asztalra – Bonts fel szépen az ajándékodat!
Gézuka egyik kezében fogta a hosszúkés csomagot, a másikkal meghúzta a rózsaszín szalagot, kibontotta azt. Aztán kicsomagolt a fényes rózsaszín csomagolópapírból egy kb. 25 cm hosszú, hasáb alakú dobozt. Levette a doboz tetejét és benne egy élethű műpéniszt talált. Döbbenten nézett fel, a műfasz teljesen élethű volt, testszínű és nagyon nagy.
- Jaj de szép! – kiáltott fel az anyja – köszönd meg szépen Gézuka!
- Köszönöm szépen sissy Andi – mondta engedelmesen a fiú.
- Ne így! – korholta az anyja – Lássák rajtad, hogy örülsz a szép új műfasznak! Mondd szépen, hogy köszönöm szépen a szép új műfaszt, mindig örömmel fogom szopogatni és örömmel dugom majd a pinámba!
Gézuka nyelt egyet, sóhajtott és engedelmesen elismételte:
- Köszönöm szépen a szép műfaszt, mindig örömmel fogom majd szopogatni és örömmel dugom majd a pinámba!
- Egészségedre Gézuka – nevetett Judit – kívánom, hogy sok örömed legyen benne. Lehet, hogy most még túl nagy a kis pinádba, de hamar kitágul majd és akkor élvezheted, hogy ez a játék nem csak egy szép műfasz, hanem vibrátor is. Addig is szopogasd sokat, gyakorolj, tanulj rajta!
- Igenis Judit úrnő – mondta Gézuka lesütött szemmel.
- Lássuk, mit kaptál még! – biztatta az anyja.
Gézuka letette az asztalra a műfasz dobozát és elővette a másik, kisebb csomagot. Amikor kibontotta és levette a doboz tetejét tanácstalanul nézett fel, nem ismerte fel a doboz tartalmát.
Egy kis átlátszó, görbe műanyag cső volt benne, az egyik vége zárt, kis lyukakkal, a másik szélesebb végén mintha valami gallérszerűség lett volna. Ezenkívül több, különböző méretű, egyik végükön nyitott műanyag gyűrű, több kis műanyag rúd, csap és egy kis lakat, kulccsal volt a dobozban. Gézuka nem tudta mik ezek az eszközök, felnézett az anyjára, ki szintét kíváncsian nézett szét.
István szólalt meg mosolyogva:
- Gratulálok Gézuka! Megkaptad az első erényövedet, lassan igazi kis sissy leszel. Köszönd meg szépen az ajándékot a sissyknek és a szüleiknek!
Gézuka a kezében tartott dobozra nézett. Kezdte megérteni, hogy a fütyijét a kis görbe csőbe teszik és valahogy rögzítik, majd a lakattal bezárják, de a sok kis alkatrész szerepét nem fogta még fel., csak azt, hogy mostantól lakattal lesz bezárva a kis fütyije. Felsóhajtott, aztán felnézett a várakozó arcokra, aztán lesütötte a szemét és illedelmesen megköszönte az ajándékot:
- Köszönöm szépen az ajándékot Sándor úr és Judit úrnő! És nektek is köszönöm sissy Andi és sissy Gabi!
- Viseld egészséggel kis köcsög! – Mondta vidáman Sándor.
- Viseld egészséggel, Gézuka – mondta Judit is – Lehet, hogy ijesztőnek találod először, hogy bezárják a kis pöcsödet, de hidd el hamar megszokod és nagyon hasznos eszköz ez egy sissy nevelésében.
- Igen – értett egyet István – Hasznos eszköz és mi is mindenképpen beszereztünk volna egyet Gézukának, de ez egy elég drága eszköz, túl nagy értékű ajándék.
- Nem tesz semmit – tiltakozott Judit – a mi két kis sissynk már nem viseli ezt az eszközt, látod ez kezdőknek való, könnyű műanyag. Már csak emlékként van kiállítva a szobájukban, a vitrinben. Majd, ha Gézukának vesztek egy újat, akkor visszaadjátok és visszakerül a helyére.
- Így már rendben van, köszönjük szépen Judit, Sándor! – mondta István.
- Igen, köszönjük – tette hozzá Éva – és azt is köszönjük, hogy ennyi mindenre gondoltok, segítetek nekünk!
- Szóra sem érdemes – mondta Sándor – mindig örömmel nézzük az új sissyk beavatását és nevelését. Ha lehet örömmel segítünk is benne.
- Mivel van már tapasztalatunk – tette hozzá Judit – így általában hasznos a segítségünk.
- Igen – mondta István – hálásak is vagyunk érte.
- Akkor ideje is lenne felavatni Gézuka új ajándékait – mondta mosolyogva Judit.
- Igen. – mondta elgondolkodva István – Ha feltesszük rá az erényövet, akkor jó néhány napig nem akarom kiengedni, csak ha kiérdemli majd. Viszont már egy hete nem élvezett el a gyerek és ez eleinte hosszú időnek tűnik…
- Semmi gond. Hagy élvezzen el most, és akkor tisztán nulláról indul az erényövbe – ajánlotta Judit. – Most még elélvezhet, de legközelebb csak akkor, ha úgy döntesz kiérdemelte.
- Na jó, nem bánom, de csak akkor, ha a ti két sissytek is Gézukával együtt élvezhet el. – Mondta István – Ma, ártatlanul, ugyanazt a büntetés kapták, mint Gézuka, akkor a legyen az, hogy az élvezetből is ugyanazt kapják.
- Kati – fordult a lányához Judit – mikor esedékes a sissyk folyatása?
- A jövő héten, anyu – válaszolta a lány miután kivett a táskájából egy határidőnaplót és belenézett. – Már teljesítették a feltételeket, szombaton folyathatnak, ha addig jól viselkednek.
- Köszönöm – bólintott Judit – aztán Istvánhoz fordult – még egy hete lenne a két sissynek, de mivel teljesítették a feltételeket, elég pontot szereztek, így akár előre is hozhatjuk most Gézuka kedvéért. Csak, hogy lássa ő is, hogy milyen a sissyk folyatása, mire számíthat a jövőben.
- Nagyszerű – mondta Éva – én is kíváncsi vagyok, hogyan csinálják a kis sissyk.
- Hát jó – Judit a fal mellett álló és izgatottam figyelő sissykre nézett – hallottátok sissyk, ma folyatjuk a kis pöcsötöket. Utána szokás szerint eldöntjük majd a következő alkalom időpontját, de bármi jön ki, hozzáadjuk a most elmarad egy hetet. Értettétek?
- Igen anyuka – mondta azonnal a két izgatott sissy. Egymásra mosolyogtak, látszott rajtuk, hogy nagyon örülnek, nagyon izgatottak. – Köszönjük szépen anyuka!
- István úrnak és Éva úrnőnek köszönjétek meg, miattuk folyathattok egy héttel korábban.
- Köszönjük szépen István úr, köszönjük szépen Éva úrnő! – mondták azonnal a sissyk és látszott rajtuk, hogy tényleg nagyon hálásak.
- Nagyon szívesen. Igazán semmiség – mondta Éva – Én is igazán szeretném látni, hogy a sissyk hogyan élveznek el.
- Több módszer is van a sissyk pisilőjének folyatására. Egyedül és kettesben vagy csoportosan is élvezhetnek, most úgy gondolom csinálhatják együtt a sissyk, mindhárman – ajánlotta Judit.
- Igen, több módszer is van, közös lényegük, hogy egyáltalán ne hasonlítsanak se közösülésre, se igazi fiúk maszturbálására. – Magyarázta István – A sissynek mindig tudnia kell, hogy ő nem fiú, nem férfi, különösem olyankor kell ezt tudnia, éreznie, amikor elélvez.
- Ha nem úgy maszturbál, mint a fiúk… - kérdezte tanácstalanul Éva – akkor hogyan?
- Mindjárt meglátod – mosolygott Sándor.
- Majd mutatok a neten pár módszert később – tette hozzá István.
- Rendben - nézett az órájára Judit – ideje hozzákezdeni. Ági – fordult a lányokhoz – kérlek, hozz egy tányért, amire a sissyk ráengedhetik a gecijüket. Kati, vedd elő a fejes vibrátort és a síkosítót.
Ági már vissza is érkezett egy nagy lapos tányérral, Kati pedig elővett a táskájából egy nagy, mikrofonra hasonlító fejes vibrátort és egy tubis síkosítót.
- Sissy Andi! – utasította Judit – gyere ide!
Andi előrelépett és odament Judithoz. Megállt előtte és szinte remegett az izgalomtól.
- Fordulj meg! – mondta nő és rácsapott a sissy seggére.
Andi egész testében remegett, miközben Judit elővett egy apró kulcsot és kinyitotta a sissy derekán húzódó és a seggvágatából előbújó acélpánt találkozásánál lévő zárat. Kiakasztotta az alulról jövő pántot, aztán a derékpántot is kijjebb engedte, végül kicsúsztatta a zárból. Megfogta a meglazított pántot és lehúzta Andi combjai mellett, míg a sissy ki tudott lépni belőle.
Éva figyelte hogyan veszi le Judit a rugalmas acél eszközt és figyelte az erényövből kibújó sissyt. Andi most már teljesen pucéron, erényöv nélkül áll a szoba közepén. Judit érdeklődve nézte a sissy testét. Lányos, vékony, de kerekseggű gyerek állt előtte. Andi kis fütyije sápadt színű, majdnem fehér volt, vékony most félig merev állapotban is lefelé, hátra görbült.
András felállt és a fia mellé lépett, megfogta a kis fütyit és közelről mutatta Évának.
- Azért ilyen sápadt, mert szinte sosincs szabadon. – magyarázta – A görbesége is emiatt van, követi az erényöv alakját, amit már évek óta állandóan visel. Pisiléskor a lyukon kifolyik a pisi, a sissy pedig, ha szükséges, egy kis vízzel lefröcsköli, aztán egy kendővel felitatja, vagy hajszárítóval megszárítja. Mosdáskor, fürdéskor is ez a helyzet: a szappanos víz be tud áramlani a lyukakon, részeken, közbemossa a kis pöcsét, aztán leöblíti tiszta vízzel, végül megszárítja és kész. Kicsit több időt vesz igénybe, mint egy sima zuhany, de valamit valamiért. A seggénél futó pántot le lehet venni, ha nagydolga van, így elintézheti és utána megmoshatja a seggét. Ez reggel és este van megengedve neki, eseti alkalommal, ha kéri szintén megengedhető, de ez a nevelő döntése.
Miközben magyarázott a kezében tartotta Andi kis pöcsét, ami teljesen megkeményedett időközben. Most látszott, hogy milyen görbe és milyen kicsi, körülbelül, mint egy felnőtt férfi kicsit behajlított ujja. Gabiról is lekerült az erényöv és ő is megállt a testvére mellett, az ő fütyije talán még kisebb volt és görbébb is.
- Gabi fiatalabb korában kapta az erényövet, így neki kezdetben is kisebb volt a pöcse, azóta körülbelül egyformán alakulnak. – Magyarázta most Judit. – Kb. 2 centit vesztettek a hosszából mindketten és szépen begörbül a kis pöcsük, ahogy felveszi az erényöv alakját. Ha akkor nem kapnak erényövet mára 15-16 cm lenne a pöcsük, hiszen növekedett volna kisebbedés helyett.
- Gézuka – szól rá az anyja – Gyere ide, állj a kis barátnőid mellé és mutasd a kis pisilődet te is!
Gézuka lesütött fejjel előre lépett és megállt a sissyk mellett, aztán egy pillanat tétovázás után kicsit terpeszbe ereszkedett hátranyúlt és előre tette a kis pisilőjét. Judit megfogta a fiú kis pöcsét, párszor megszorította, míg az teljesen felállt. A három sissy közül Andié volt a legnagyobb, aztán Gézuka következett, és egy picit lemaradva jött Gabi, talán ha nem görbe akkor egyforma lett volna a Gézukáéval.
- Gézuka szerencsés, hogy neki természetesen is nagyon kicsi. – Folytatta Judit - Ha 13-14 évesen bezártad volna, akkor most akkora lehetne, mint egy ceruzaelem. De Gézukáé is fog majd alakulni, még így is fog csökkenni a mérete és pár év múlva úgy néz majd ki, mit egy nagyra nőtt csikló.
Gézuka nagyon megalázva érezte magát, lesütött szemmel, lehajtott fejjel állt és pirult. Szégyellte, hogy neki a legkisebb a fütyije, szégyellte, hogy a felnőtteken kívül a két lány is nézi és halkan kuncognak, és a legjobban szégyellte, hogy bármilyen megalázó a helyzet a kis fütyije keményen állt.
- Rendben van, essünk túl a folyatáson! Andi, Gabi hozzátok a kedvenc műfaszotokat! – mondta Judit, aztán visszafordult Évához – A sissyk soha nem maszturbálhatnak úgy, mint a fiúk, és bármilyen módon folyatják el a kis pöcsüket a seggük mindig be kell legyen dugva. Többféle plug, műpénisz, vibrátor áll rendelkezésre. Vagy mi választjuk ki, mi legyen bennük, vagy megengedjük a sissyknek, hogy ők válasszanak. A sissyk általában vibrátort választanak, a rezgés még nagyobb élvezetet okoz nekik.
A két sissy közben visszatért és megállt a felnőttek előtt. Andi egy élethű, kb. 20 cm hosszú és 4 cm vastag műfaszt tartott a kezében, Gabi pedig egy valamivel nagyobb, szivárványszínű rúd vibrátort.
- Sissyk! – utasította őket Judit – Mutassátok, hogy nyaljátok, szopjátok a műfaszt! Gézuka – folytatta az új sissyre nézve – a vibrátorod még túl nagy lenne a kis szűz pinádba, így oda meghagyjuk a mostani kis ékszeredet, de itt az alkalom, hogy megmutasd anyukádnak és mindenkinek, milyen ügyesen tudsz játszani a fasszal! Vedd el az ajándékodat és kezd el nyalogatni, szopni!
Gézuka felpillantott az anyjára, de csak érdeklődést, várakozást látott az arcán, így sóhajtott egyet és kivette az asztalon fekvő dobozból az új, élethű, fasz alakú vibrátorát. Egy pillanatig habozott, aztán ahogy látta, hogy a testvérek milyen átéléssel nyalogatják, szopják a műfaszt, ő is megnyalta, majd a szájába vette a makkot és szopni kezdte.
A felnőttek kis ideig nézték, ahogy a sissyk szopnak, aztán Judit újabb utasítást adott:
- Elég lesz, sissyk! Andi, Gabi adjátok oda a lányoknak a műfaszt, hajoljatok előre és kérjétek meg a kisasszonyokat, hogy dugjanak meg titeket!
Andi, akihez közelebb állt Ági, odafordult a lányhoz, odanyújtotta a műfaszt és illedelmesen megkérte:
- Kérem szépen Ági kisasszony, tessék megdugni a sissy pinámat! – mondta, aztán elfordult és előrehajolva kipucsította a seggét.
A testvére közben ugyanezt kérte Katitól és ő is elhelyezkedett.
- Lányok, használjatok egy kis síkosítót, kapcsoljátok be a vibriket és dugjátok meg a két kis köcsögöt – mondta Judit.
Kati egy tubusból síkosítót nyomott mindkét játékra, aztán mutatta Áginak, hogyan kenje szét az egész felülten, majd hogyan kapcsolja be a vibrtátort. Amikor mindkét játék zümmögött és rezgett Kati előrelépett, bal kezét Gabi hátára tette és megszólalt:
- Húzd szét a pinád, köcsög!
Gabi két kézzel hátranyúlt, belemarkolt a saját seggébe és széthúzta a farpofáit, hogy a köztük lévő lyuk teljesen szabad legyen. Amint feltárult a kisé megnyíló lyuk Kati azonnal odaillesztette a vibrátor jegyét, aztán erősen előretolta. Gabi felnyögött, ahogy a műfasz egy mozdulattal tövig felszaladt a seggébe. Kati bent hagyta kicsit, aztán elfordította, majd kicsit kijjebb húzta a játékot és újra tövig nyomta a sissy pinájába. Lassan, ütemesen a dugni kezdte az öccsét, aki egyre erősebben lihegett és nyögdécselt.
Ági kis ideig figyelte a másik lány tevékenységét, majd leutánozta azt. Úgy mozgatta Andi pinájában a műfaszt, hogy amikor kihúzta csak a makk maradt bent, aztán erősen betolta egészen addig, míg a sissy seggén fennakadtak a műfasz alját képező herék.
Gézuka még mindig a saját játékát nyalogatta és szopta felváltva, a testvérek pedig egyre jobban lihegve élvezték a pinájuk baszását, amikor Judit megelégelte a játékot és újabb utasítást adott.
- Jól van, sissyk, elég lesz! – mondta - Itt a szoba közepén háromszög alakban letérdelni! Vigyázzatok, ki ne csússzon a műfasz a pinátokból!
A sissyk kicsit helyezkedtek, aztán letérdeltek úgy hogy a csípőjük és a válluk összeért, a három kis fütyi pedig a háromszög közepe felé mutatott. A testvérek a hátratett kezükkel tartották bent a lyukukban a vibrit és Gézuka kezeit is hátrahúzta Judit.
- Kati – utasította a nő a lányát – tartsd alájuk a tányért és tartsd meg Andi pöcsét!
- Igen, anyu – mondta a lány, aztán letérdelt a tányért a három kis fütyi alá tette, hogy azok a tányéron feküdtek. Aztán a másik kezével megfogta a mostohatestvére kis farkát a tövénél.
- Ági – folyatta Judit - te megfoghatod Gabi fütyijét. Éva – fordult a nőhöz Judit – te pedig a kis sissyd pisilőjét fogd meg, kérlek!
Amikor a két nő is előrelépett és megfogták a kis pöcsöt tövét Judit folytatta:
- Az a feladat lányok, hogy a kis pöcsük végig a tányéron feküdjön. Mivel Ági túl nagy tányért hozott, a heréiket is tegyétek fel, minden feküdjön a tányéron, úgy hogy a három kis makk középen összeérjen. – Amikor a három nő eligazgatta a sissyk pöcsét a tányéron Judit folyatta – Most majd ezzel a nagy vibrivel egyszerre fogom izgatni a három kis makkot, igyekszem, hogy mindegyik egyformán kapjon a jóból. Először 30 másodpercig csinálom, István, kérlek, szólj ha lejár az idő. Ha nem élveznek el ezalatt, akkor sorban egyesével izgatom kicsit a golyóikat, majd újra a három kis makkor egyszerre 30 másodpercig. Ennyi biztosan elég a kis sissyknek. Lányok, ti csak tartsátok a sisyket, hogy ha élveznek a gecijük egymás makkjára folyjon. Értitek?
- Igen – mondta Kati vigyorogva.
- Igen mondták szinte egyszerre Éva és Ági izgatott várakozással a hangjukban.
- Akkor kezdtem – mondta Judit és bekapcsolta a vibrátort majd a fejét rátette a három összesimuló kis makkra.
Gézuka teste összerándult, amikor a makkjához ért a vibrátor rezgő feje. Már, amikor a tányérra tették a fütyijét és a makkja hozzáért előbb Andi, majd Gabi makkjához, már akkor érezte, hogy rögtön elélvez. A húgycsövéből izgalmi váladék folyt ki, és ahogy a makkja megmozdult ez szétkenődött Andi és Gabi makkján is. Látta, hogy a másik két sissy makkja is nedvesedik és ők is kipirultak, reszketnek a vágytól. A három nedves makk összeért, összedörzsölődött és egymás váladékán elcsúsztak egymáson. Ha nem jön a vibrátor, ettől a játéktól is hamar elélveztek volna a sissyk. De a vibri mindent felgyorsított. Ahogy a rezgő fej előbb csak hozzáért a makkjához, aztán erősebben leszorította és közben érezte, hogy a másik két makkon is megcsúszik az övé azonnal reagált a teste. Felnyögött, a teste összerándult és kis fütyijén egy hatalmas orgazmus hullámzott át. Érezte, hogy a tányérra nyomott húgycsöve kitágul, ahogy előtör a geci. Egyszer, majd még egyszer és megint. Lehunyt szemmel nyögött, aztán csak lihegett, ahogy elélvezett. Érezte, hogy a rezgés még nem szűnt meg és hogy a makkját, az egész kis fütyijét elönti a meleg geci, ahogy a másik két sissy is ráélvezett a tányérra és egymás fütyijére. Pár pillanat múlva érezte, hogy elveszik a vibrátort, elengedik a kis pöcsét, aztán meghallotta a körülöttük állók nevetését és a tapsot.
Kinyitotta a szemét és látta, hogy a vigyorgó Kati még mindig tartja a tányért amin a hármuk fütyije fekszik, de most már egy nagy adag fehér geciben fürödve. A kis farkak már nem értek össze, ahogy lekonyultak még kisebbek lettek, pegyhüdten áztak a geciben. A többiek mellettük álltak és nevettek, tréfálkoztak, az anyja tapsolt. Furcsa volt, mintha valaminek örülnének, ünnepelnének.
Gézuka nagyon fáradtnak érezte magát. Kielégült és fáradt volt és valahogy boldog is. Örült a többiek jókedvének, nem érdekelte, hogy őt nevetik ki éppen.
Az anyja megborzolta a haját és nevetve megdicsérte:
- Ügyes vagy Gézuka! A te kis pisilőd folyt el leghamarabb.
Ezen megint mindenki nevetett és Gézuka is mosolygott, pedig értette, hogy kigúnyolták, de jól esett mosolyogni.
- Ügyesek vagytok sissyk – mondta Judit komolyan – nem kell sok időt vesztegetni rátok, mind a három kis pisilő 30 másodpercen belül elfolyt. Ezért jutalmul most tisztára nyalogathatjátok egymás kis pisilőjét. Szájba venni, szopni tilos! Csak kinyújtott nyelvel nyalogatni! – Andi, Gabi, mutassátok meg Gézukának, hogy kell, nyalogassátok le tisztára a kis pisilőjét!
- Igen anyuka, köszönjük szépen anyuka! – válaszolták azonnal a sissyk.
Kati elvette a tányért előlük, vigyázva, hogy ne folyjon le a geci, a két sissy pedig letérdelt Gézuka elé és két oldalról nyalni kezdték a nyálkás, gecis kis pisilőjét. Rövid idő után Gézuka kis fütyije újra felállt, és a fiú lihegni kezdett.
- Elég lesz sissyk! – szólt Judit – Gézuka, most te jössz! Andi, állj fel és tartsd oda a kis pöcsöd, hogy nyalhassa Gézuka! Gabi, segíts neki, ha kell!
Andi felállt és odafordult Gézuka felé, a sápadt kis görbe fütyije ott lógott Gézuka arca előtt, csepegett róla a geci.
- Gézuka, gyorsan nyaldd le, ne csepegjen le! - súgta Gabi.
Az új kis sissy gyakorlatlanul nyitotta a száját és dugta ki a nyelvét, simogatta végig vele Andi kis pöcsét.
- Nyaljad Gézuka, szépen! – biztatta az anyja nevetve.
Gézuka lassan lenyalogatta Andi fütyijét, majd utána Gabiét is. Végül, amikor felnézett az arca teljesen maszatos volt.
- Ügyes agy Gézuka – dicsérte meg István – Tetszik, hogy ma délután engedelmes vagy és nagyon igyekszel.
- Köszönöm István úr – mondta csendesen Gézuka.
- Sissyk! – mondta Judit - Most megehetitek a sok finom gecit. Ági – fordult a lányhoz – Hozz egy kávéskanalat. Ha szeretnéd, megetetheted a sissykkel a gecit.
- Igen Judit úrnő – mondta Ági vigyorogva, és már szaladt is a konyhába a kanálért.
A három sissy letérdelt egymás mellé, Kati tartotta a tányért, Ági pedig egy-egy kanálnyi gecit adott a sissyk szájába. A két testvér boldogan, mohón nyelte a gecit, Gézuka kicsit utálkozva ette meg, de végül elfogyott mind, amit a kanállal fel tudtak szedni a tányérról.
Ági próbált még egy kanálnyit összeszedni, hogy Gézuka még egyet nyelhessen, de nem tudott már többet. Körülnézett és meglátta a konyhában a kenyértartót. Elmosolyodott, odaszaladt, kivett egy kiflit és letörte a végét. Visszajött és Juditra nézett:
- Szabad kitörölni a tányért a kifli végével és megetetni Gézukával? – kérdezte.
- Találékony gyerek vagy – nevette el magát a nő – Persze, hogy szabad.
Ági kitörölte a tányért, felitatta az összes gecit, aztán a kis nedves, ragadós kiflivéget Gézuka szájába dugta.
- Rágd meg és nyeld le, köcsög! – mondta.
Gézuka elkezdte rágni a kiflivéget, aztán hirtelen hányingere lett. Sándor gecijét, amikor az a szájába élvezett öklendezés nélkül lenyelte, az előbb a kanállal a szájába adott gecit is, de ez a kiflin valahogy más volt. Nem csúszott le azonnal, ott volt a szájában a geci, az étellel együtt. Öklendezett, de sikerült visszanyelnie, így nem hányta el magát.
- Jól van, ügyes kis köcsög vagy Gézuka – dicsérte meg István, aztán a lányához fordult – Ági, hozz Gézukának egy pohár vizet, kérlek.
Ági kiszaladt a konyhába, letette a gecis tányért és kanalat, aztán visszajött egy nagy pohár vízzel és odaadta a fiúnak, aki hálásan vette el és itta meg mindet.
- Köszönöm Ági kisasszony – mondta csendesen, illedelmesen.
Éva előrelépett és megborzolta a fia haját:
- Ügyes voltál Gézuka! Szépen szoptad a műfaszt, szépen elfolyt a kis pisilőd és megetted az összes gecit, hányás nélkül. Ügyes kis sissy vagy!
- Köszönöm anyuka – mondta lesütött szemmel Gézuka.
- Hát, - összegezte a délutánt István – úgy látom a legtöbb dolgon túlestünk már. Javaslom, hogy a sissyk zuhanyozzanak le, aztán feladjuk rájuk az erényöveket és fel is öltözhetnek.
- Jó ötlet – nézett az órájára Judit.
- A lányok majd ellenőrzik a zuhanyzást, addig mi üljünk le a friss levegőn és igyunk egy kávét – mondta István.
- Köszönjük – mondta Sándor az jól fog esni.
A felnőttek kimentek a teraszra és leültek, a lányok gyorsan tettek fel kávét főni, aztán hideg italokat vittek ki a felnőtteknek, majd beterelték a három sissyt a fürdőszobába. Kati vigyázott rájuk, míg sorban leültek a WC-re, kiürítették magukat, majd együtt beálltak a zuhany alá, Ági pedig felszolgálta a frissen lefőtt kávét. Amikor visszatért a fürdőszobába a sissyk már egymást szappanozták és dacára, hogy az előbb élveztek el, mind a három kis füyi keményen állt.
- Szörnyen szánalmasak – nevette el magát Ági.
- Igen – nevetett Kati is, aztán elvette a zuhanyrózsát és lefröcskölte a sissyket. – Gyorsan mossátok tisztára egymást! Ha túl sokat időztök a pöcsötöknél verést kaptok!
A két testvér gyakorlottan, gyorsan megmosdatta Gézukát és egymást is, aztán gyorsan megtörölköztek és a végén a hajszárítóval szárították meg a kis pöcsüket és környékét.
- Ha rajtuk van az erényöv nem tudnak törölközni, ezért kell a hajszárító. – magyarázta Kati – Mert mosni kell a kis pöcsöket, különben büdösek lennének. Eleinte macerás, oda kell figyelni, de hamar megtanulják és akkor nem lesz gond Gézukával sem. Különben, ha valami kérdésed van, csak szólj és segítek.
- Köszi szépen, rendes vagy – mondta mosolyogva Ági.
Amikor végeztek visszaterelték a sissyket a felnőttekhez és megálltak mögöttük. Időközben a sissyk erekciója is elmúlt.
- Ügyesek vagytok lányok – dicsérte meg őket István.
- Kati – mondta az anyja – tisztítsd meg a sissyk erényövét, addig feladjuk Gézukára az ajándékát.
Kati kivett egy flakont a táskájából és fertőtlenítő folyadékot öntött belőle egy kendőre, aztán végig törölte vele az erényövek acél pántjait, a zárat, a kis fütyitartó csövet. Gondosan megtisztított mindent a folyadékkal. Közben Ági kihozta Gézuka erényövét a dobozban és odaadta Juditnak.
- Éva – mondta a nő – gyere, nézd meg, így kell bezárni a kis pöcsét a gyereknek.
Éva előrehajolt és figyelmesen nézte, ahogy a tapasztaltabb nő elővesz egy műanyag gyűrűt a dobozból, aztán felemeli Gézuka heréit és péniszét, és a gyűrűt a tövére húzza. Megmozgatta, a felül nyíló szárakat összeszorította, aztán bólintott és magyarázni kezdett:
- Ez a gyűrű kerül ide a kis pöcse tövére. Több méret van a dobozban, szerencsére a legkisebb pont megfelelő. Látod – mutatta- így kell feltenni. Most jön a cső. – Kivette a dobozból a kis, egyik végén zárt műanyag csövet és megmutatta Évának – Látod, itt bedugjuk a kis pöcsét. Kényelmesen elfér benne, ez az erényöv több, mint 5 cm hosszú. – Miközben beszélt beledugta Gézuka fütyijét a csőbe. - Itt felül a gyűrű két szára közé tesszük a cső végén ezt a furatot és átdugjuk rajta ezt a kis csapot – vett ki egy újabb eszközt a dobozból.
- Látod, már be is van zárva, már csak akkor tudja levenni, ha a csapot kihúzza a lyukból. Na, erre való a lakat – mondta Judit és kivette a lakatot a dobozból és helyére akasztotta. – Így! – Egy halk kattanás hallatszott, ahogy a lakat bezárult. – Készen is vagyunk. Most már teljes biztonságban van Gézuka kis pisilője. Csak ezzel a kulccsal lehet kinyitni, vagy elmehet egy lakatoshoz, hogy fűrészelje le róla az edzett acélból készült lakatot, vagy a szénszálas műanyag gyűrűt. – Nevetett a nő. – Persze, ha meg is merné tenni, a lakaton van egy kis hely ahova fel lehet vésni a nevelő telefonszámát és a legtöbb lakatos előbb felhívja a számot, ha ilyennel találkozik.
- Igazából két esetről hallottam – mondta Sándor – amikor szökött sissy segítségért fordult valakihez. Az egyik egy orvoshoz ment el, aki természetesen azonnal felhívta a nevelőjét, aki elment a sissyért és még ott helyben kiheréltette az orvossal. A másik egy lakatost keresett meg, ez a sissy nem volt olyan szerencsés. Megtetszett a lakatosnak, akinek eszébe sem jutott levágni róla az erényövet, hanem előbb használni kezdte ő és a munkásai, aztán amikor, úgy egy év után, megunta eladta egy török kamionosnak, aki hazacsempészte Törökországba. Persze a sissy ez alatt nem tudott elélvezni, nem került le róla a cső. Azóta pedig senki nem hallott róla.
Gézuka riadtan nézett, nagyon megijedt a hallottaktól. Nem jutott ugyan eszébe, hogy megszökjön, de attól, amit hallott a maradék kedve is elszállt.
- És – folytatta Judit – vannak sissyk, akik megpróbálják maguk levenni az erényövet, kihúzni a kis pisilőjüket. Anna, aki a klubban megvizsgálta Gézukát, mesélt pár esetet és mutatott képeket is, mi történt a szerencsétlen kis nyomorultak fütyijével. Volt, akinek meggyvörös lett és öklömnyire dagadt a kis makkja. A végén az egész kis fütyit le kellett műteni, hogy egyáltalán túlélje a sissy.
- Hallottad Gézuka – mondta István szigorú hangon – mivel jár, ha megpróbálsz kiszabadulni az új erényövedből. Tehát legyél jó gyerek mindig és legyél türelmes! Édesanyád, vagy én majd megszabjuk, mikor lehet levenni rólad az erényövet. Mikor kell levenni mosdáshoz, és mikor élvezhetsz el. Ha engedelmes, jó kis sissy leszel, akkor meglesz a jutalmad is, mint ma délután. Ha mindenben igyekezni fogsz és jól teljesítesz, akkor rendszeresen el fog majd élvezni a kis pisilőd is. Ha viszont rossz leszel, akkor büntetést kapsz. Ha pedig szabadulni próbálsz, szökni kísérelsz, hát akkor… Hallottad mi történhet. Értetted, Gézuka? Engedelmes sissy leszek?
Az előző történetek hatására miközben István beszélt Gézuka elsírta magát. Most sírósan, elcsukló hangom mondta:
- Igen István úr! Engedelmes sissy leszek! Ígérem… Kérem Anyuka, én jó sissy leszek ne tessék megbüntetni! Én jó leszek.
- Jól van Gézuka – mondta Éva, felállt és megsimogatta a gyerek fejét. – Jól van. Ne sírj. Legyél mindig olyan engedelmes és ügyes kis sissy, mint ma és akkor nem kapsz majd büntetést. – megkopogtatta a körmével az erényövet – Ezt pedig, majd ha István úr úgy gondolja, le fogjuk venni, csak legyél mindig jó sissy!
- Igen anyuka – mondta a fiú hálásan, még mindig szipogva.
- Mi pedig lassan felöltöztetjük a sissyket és ideje mennünk – mondta Judit – Andi, Gabi, hozzátok az erényöveket és a plugokat! Szaporán, szaladjatok, sissyk!
A két sissy pár pillanat múlva már ott állt Judit előtt egyik kezükben az erényövvel, másikban a pluggal.
Judit gyakorlott mozdulatokkal bújtatta bele egymás után őket az acélpántokba, igazított a kis fütyiket a csőbe, aztán rögzítette és bezárta a derekukon a zárat. Végül szólt a lányának, hogy segítsen és egyszerre dugták fel a két testvérnek a plugokat, rögzítették a pántokhoz.
Amikor készen voltak, stabilan lezárva Judit rájuk szólt:
- Öltözzetek gyorsan, szaporán, sissyk! – A két sissy pedig gyorsan, ügyesen vette fel a bugyijukat, melltartójukat és bújtak bele a ruhájukba. Judit és Kati egy-egy mozdulattal még igazított kicsit a hajukon, ruhájukon, aztán úgy ítélték készen állnak a hazaútra.
Sándor is felállt, meghajolt Éva előtt, kezet nyújtott Istvánnak és elköszönt:
- Köszönjük a vendéglátást! A sok izgalmas élményt! Külön köszönöm, hogy első lehettem, aki a kis sissy szájába élvez!
- Igazán semmiség – szabadkozott Éva. – Mi köszönjük, hogy eljöttetek, hogy tanulhattam tőletek, és persze köszönjük az ajándékokat!
- Öröm volt titeket vendégül látni – mondta István, miközben kikísérte a vendégeket a kapuig, ahol illedelmesen elköszöntek a sissyk is és Kati is, aztán beültek a kocsiba a hátsó ülésekre, Sándor pedig az anyósülésre.
Judit végignézte, ahogy beszállnak, aztán Istvánhoz és Évához fordult, akik kikísérték őket az utcáig:
- Köszönjük a vendéglátást István. És köszönjük Éva, hogy részese lehettünk a kis sissy egyik első szereplésének.
- Nagyon szívesen, öröm volt veletek lenni – mondta István.
- Én pedig köszönöm a sok segítséget! – mondta Éva.
- Sziasztok, jó éjt! – köszöntek el egymástól, aztán Judit beszállt a kocsiba, majd elhajtottak.
- Mozgalmas délután volt – mondta István miközben visszasétáltak a teraszra.
- Igen. – Értett egyet Éva – Köszönök mindent.
- Szóra sem érdemes – mosolygott a férfi.
- De igen. Jut eszembe, te el sem élveztél, ugye?
- Nem, de ez nem gond. Én tudok várni, és a kis sissynek is elég ennyi egy napra.
- Szerinted jó volt? – kérdezte a nő – Ilyennek kell lennie?
- Jó volt, a saját szintjén. – válaszolt István – Majd fejlődik még.
- Köszönöm, hogy annyit segítesz!
- Igazán szívesen. – mondta István és hellyel kínálta a nőt a teraszon – Küldjük a gyerekeket aludni és beszélgessünk még egy kicsit, ha jónak látod.
- Igen – mosolygott Éva – szívesen.
- Ági! – szólt a lányához a férfi – Ideje lefeküdni. Küldd be Gézukát fogat mosni és ellenőrizd, ahogy lefekszik. Most már nem kell megkötni a kezét, a kis pisilője biztonságban van. A cumiját viszont add a szájába, hagy szokja, és hogy ne keljen kiszaladgálnia pisilni, az erényövre ráhúzhatsz egy slagot, amit a cumiba vezetsz. Meg tudod csinálni?
- Igen apu! – mondta vidáman a lány.
- Rendben. Utána te is zuhanyozhatsz, lefekhetsz. Tévézhetsz is, nem vagy büntiben.
- Köszönöm szépen apu! – kiáltott fel boldogan Ági. Aztán Évához fordult – Csókolom Éva néni! – köszönt el, megmarkolta Gézuka fülét és rácsapott a sissy seggére – Köszönj szépen! – utasította.
Gézuka felszisszent, aztán halkan elköszönt:
- Csókolom István úr, csókolom anyuka. Jó éjszakát.
- Jó éjszakát Gézuka, szia – köszöntek el a felnőttek, aztán Ági a fülénél fogva bevezette a fiút a fürdőszobába, majd lefektette.


Vége a 12-ik fejezetnek.



1 megjegyzés:

  1. Izgalmas erotikus történet.
    Tudatosan készülve, elegendő időt szakítva a történet alapos olvasására, egy közös maszturbálás alkalmával hallgattuk a történetet. Megdöbbentő volt a családon belüli szexuális nyitottság. Érdekes ez a sissy világ. Vagy ez már életforma?
    Köszönjük az élményt.
    Éva, Anti, és a felolvasó Irén

    VálaszTörlés