2018. február 11., vasárnap

Szalag és hajgumi

A kis pisilőt, a golyókat minden nap meg kell kötnöm, egy szép, lányos rózsaszín, vagy piros szalagot kötök fel masnira a következő módokon:
 Az általános szalagkötési mód szerint először a kis pisilő tövében kötöm meg a szalagot, aztán a kis pisilő alatt a golyókat kötöm meg és itt kötöm masnira is a szalagot.





A következő mód egy könnyített mód, olyankor alkalmazhatom, ha borotválás után nagyon érzékeny a bőröm. Ilyenkor a kis pisilőn van a masni megkötve, nem alatta és ezzel kíméli a zacsi bőrét.



A harmadik módszer a legegyszerűbb és a legkönnyebb mód. Ebben az esetben csak a kis pisilőt tekerem háromszor körbe szalaggal, mindig hurokra húzva és a végén masnira kötöm. Így a pisilő tövében egyáltalán nem zavarja a szalag a borotválás utáni érzékeny bőrt. Célszerűbb keskenyebb szalagot választani.






A következő kötözési mód új, még nem engedélyezett, most fogom javasolni Uramnak az alkalmazását.



Szalagon kívül néha használhatok hajgumit is a kis pisilő díszítésére. Ilyenkor vagy csak a kis pisilő tövére húzom fel, vagy duplán a kis pisilőre.



A hajgumit, szalagot más módon is lehet használni, másképp megkötni a kis pisilőt, golyókat. 



Kedves látogatók! Szívesen vennék ötleteket a kis pisilő különböző kötözésére! Ha leírják, vagy küldenek képet önök hogyan csinálnák, hálás lennék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése