2019. május 2., csütörtök

Gézuka története - Tizenkilencedik fejezet

Sikerül újra befejeznem egy részt Gézuka történetéből. Kellemes olvasás, jó szórakozást kívánok!
Akinek tetszik, jelezze nyugodtan :)

Tizenkilencedik fejezet

Az éjjel Gézuka felriadt arra, hogy valami mozgás van körülötte, valami hozzáér, de amikor kora reggel felébredt nem emlékezett rá mi történt. Csak abból jött rá, hogy valaki leszíjazta az ágyhoz, hogy nem tudott megfordulni. Ahogy próbált fordulni megfeszült az elvert segge és felnyögött a fájdalomtól. Nagyon kellett pisilnie. Nem tudta, hány óra van, hason fekve nem látott rá az asztalon álló órára. A szoba ablakán le volt húzva a redőny, sötét volt, nem látta, hogy világosodik-e már. A nyitott ajtón beszűrődő világosság nem utalt semmire, az előszobában mindig égve hagytak egy kis lámpát. Hallgatózott, de csend volt a házban. Gézuka nem tudta, hogy meddig kell várnia, míg kiengedik. Kicsit várt még, hátha történik valami, meghall valami neszt, amiből következtethet rá, hogy mennyi az idő, de nem történt semmi, a hólyagja pedig egyre jobban feszült. Felsóhajtott, aztán lassan pisilni kezdett. A pisi lassan megtöltötte az erényövére húzott slagot, a hasán, mellkasán érezte, hogy a slagban, amin feküdt egyre magasabbra ér fel a meleg pisi. Amikor elérte a cumiját egy pillanatig még habozott, aztán feladta a hiábavaló küzdelmet, engedte, hogy a szájába áramoljon a pisi. Hamar megtelt a szája és Gézuka nyelni kezdte a meleg, sós folyadékot. Sokáig pisilt és ivott, amikor kiürült a hólyagja és az utolsó korty pisit is lenyelte halkan elsírta magát. Sok nesz nem hallatszott a bedugott szája miatt, de a szeme könnyes lett és látszott a testén, hogy össze-össze rándul a sírástól. A szégyentől sírt, a megaláztatástól. Ahogy egyre könnyezett és hümmögött, nyöszörgött lassan újra elaludt.
A seggébe hasító fájdalomra ébredt, még hallotta a csattanást és a saját sikolyát, ami a cumi miatt csak fojtottan hallatszott. Közvetlenül utána István hangját halotta meg:
- Szervusz Sissy! Tegnap elég elgyötörtnek látszott a segged, ezért éjjel bekentem krémmel és leszíjaztalak, hogy ne forgolódj, tudj aludni. Mostanra viszont egészen szépen rendbe jött. Két szép piros, foltod van, mindjárt megnézheted. Persze fáj, meg kell gondolnod, hogyan ülsz le, vagy hogyan mozogsz egész nap, de ki lehet majd bírni. És kibírod majd a mai három fenekelést is.
Miközben beszélt István kikapcsolta a sissy szíjait, aztán megfogta a vállát és segített felülnie. Amikor Gézuka ráült az elvert seggére fájdalmas grimaszt vágott.
- Nem olyan vészes, ezt ki kell bírnod! – szólt rá a férfi, aztán letolta a boxerét és intett a sissynek, hogy térdeljen elé. – Jöhet a reggeli cumi, Gézuka? – kérdezte nevetve, miközben kicsatolta a térdelő fiú fején a cumit tartó szíjat és kivette a szájából a cumit. – Pisiltél éjszaka?
Gézuka nagyot nyelt, megköszörülte a torkát aztán halkan felelt:
- Igen, István úr. Jó reggelt kívánok! – tette hozzá gyorsan a köszönést.
- Látod, tanulsz te, csak verni kell a segged! – nevetett fel a férfi, aztán felemelte a farkát és Gézuka kitáruló szájába dugta. – Nyeljed a pisit! – parancsolt a sissyre.
Gézuka érezte, hogy megtelik a szája a félig merev, de így is nagy fasszal, aztán rögtön utána azt is, hogy a faszból áradni kezd a sós, meleg pisi. Ahogy kezdett megtelni a szája már nyelt, nem várta meg, míg teljesen tele lesz, így folyamatosan nyelve tudta inni a pisit. Amikor lelassult, majd megszűnt a folyam Gézuka rögtön cumizni kezdte a faszt, ami közben egyre keményebb lett. István hagyta, hagy dolgozzon a sissy, csak élvezte a szopást. Néhány perc múlva nagyot hördülve élvezett el Gézuka szájába. A sissy kiszívta az összes gecit, aztán kiengedte a szájából a faszt. A makkon feltűnő utolsó csepp gecit is lenyalta, utána felmutatta a gecivel telt száját a férfinak.
- Egyre ügyesebb kis faszszopó leszel, Gézuka! – dicsérte meg István – Lenyelheted a jutalmadat!
Gézuka engedelmesen lenyelte a gecit és megmutatta az üres száját, aztán lehajtotta a fejét és halkan megszólalt:
- Köszönöm szépen István úr, hogy megszopatott és megitatott!
- Szívesen, köcsög. Ügyes voltál ma reggel, ezért jutalmul kérhetsz valamit!
Gézuka egy pillanatig gondolkodott. Arra gondolt, hogy megkéri Istvánt, ne verjék meg ma, aztán rájött, hogy ezt túl sok lenne egy egyszerű szopásért. Felnézett, aztán újra lehajtotta a fejét és halkan megszólalt:
- Szeretnék kimenni a WC-re pisilni.
- Rendben van! Állj fel! – mondta István.
Gézuka fájdalmasan nyögve felállt és megállt István előtt, aki lecsatolta, lehúzta a slagot az erényövéről, aztán a fiú kezébe nyomta.
- Kimehetsz és a seggedből is kihúzhatod a dugót. WC-zz, aztán mosd meg magad és mosd el az eszközöket, tedd le száradni. Ha végeztél lefekhetsz, nem kapod most vissza se a dugódat, se a cumidat, aludj, pihenj, míg Ági fel nem ébreszt!
- Igenis, István úr! Köszönöm szépen – mondta Gézuka hálásan és kisietett a WC-be.
Miután végzett visszamászott a magas heverőre és lefeküdt a hasára. Meglepően jól érezte magát. A segge sem fájt annyira, pisilnie sem kellett, a lyukát, száját sem feszítette semmi és kellemes, üde fogkrém illata, íze volt a szájának. Arra gondolt, ami történt és most is szégyellte magát, de azt is érezte, hogy ezzel a helyzettel igazából meg tudna békélni. Elálmosodott és hamarosan elaludt.
Amikor felébredt emlékezett, hogy több furcsa álma is volt, de hogy mik, arra nem. Érezte, hogy a kis pisilője feszíti az erényövet. Ha a régi életét élné, a csak két héttel ezelőtti életét, most egy nagyot maszturbálna. Természetesen nem lenne bezárva a fütyije, nem lenne korlátozva semmiben, semmilyen szégyenletes, megalázó dologra nem kényszerítené senki és nem is vernék meg. Nagyot sóhajtott. Lassan, ügyelve, hogy ne okozzon fájdalmat magának megfordult és lassan felült. Érezte, hogy újra pisilnie kell. Arra gondolt, hogy amíg Ági nem jön, kimegy a fürdőszobába és pisil, de aztán meggondolta magát. Nem kapott engedélyt és nem akarta kockáztatni, hogy újra, még jobban kikapjon. Így is félt a reggeli húsz fenekestől, hogy milyen rossz lesz utána is egész délig, aztán még rosszabb, amikor megkapja az újabb adagot. Nagyot sóhajtott, aztán lemászott az ágyról, mert kellemetlen volt az elvert seggén ülnie. Lenézett az ágy alá és megtalálta a tegnapi ruháit, amit este csak letett, nem vitt ki a szennyestartóba, vagy hajtogatott össze és rakott el. Lehajolt értük és szépen összehajtogatta a ruhát, a bugyit, melltartót pedig éppen ki akarta vinni a fürdőszobába, amikor megjelent az ajtóban Ági.
- Szia sissy! – köszönt vidáman – Hogyhogy cumi nélkül vagy?
- Szia… Csókolom Ági kisasszony – javította ki magát gyorsan Gézuka, aztán elmesélte a kora reggel történteket.
- Ügyes vagy! Látod, ha engedelmes, ügyes kis köcsög vagy, akkor jutalmat kapsz és nem verést. – Mondta mosolyogva Ági – Szeretnél most inni egy nagy pohár friss pisit?
- Igen, kérek szépen, Ági kisasszony – mondta Gézuka, pontosan tudva mit vár el tőle a lány.
- Tessék! Ezt éppen most pisiltem neked – mondta a lány és elővette a háta mögül az addig ott tartott nagy, három decis pohár pisit.
Gézuka elvette a felé nyújtott még meleg pisit, egy pillanatig habozott, aztán a szájához vitte a poharat és egyenletes tempóban inni, nyelni kezdte. Csak akkor vette el a poharat a szájától, amikor teljesen kiürült. Felnézett a vigyorgó lányra, aztán halkan megszólalt:
- Köszönöm szépen a pisit Ági kisasszony!
- Egészségedre! Kapsz még többet is, de most dolgunk van. Ugye nem felejtetted el, hogy reggel mondanod, kérned kell valamit?
- Nem Ági kisasszony…- Gézuka nagyot sóhajtott, aztán folytatta - Bocsánatot kérek, hogy engedetlen rossz sissy voltam! Ígérem, hogy soha többet nem hazudok. Ígérem, hogy ezután mindig engedelmeskedni fogok a nevelőimnek, engedelmeskedni fogok minden nőnek és lánynak, és örömmel iszok meg minden pisit, amit kapok. Ági kisasszony, kérem szépen, tessék engem elfenekelni. – mondta fel Gézuka a betanult szöveget.
- Rendben Gézuka – mondta Ági, miközben leült egy székre – hozd ide a hajkefét és feküdj a térdemre!
Gézuka kiment a nappaliba és amikor visszajött átadta a lánynak a fajkefét, aztán kicsit nyögve a meghúzódó seggébe nyilalló fájdalomtól, elhelyezkedett a lány combjaim.
- Felkészültél, Gézuka?
- Igen, Ági kisasszony…
- Akkor kezdjük! – mondta a lány és lecsapott a sissy piros foltos seggére.
Gézuka felvisított, aztán összeszedte magát és kinyögte:
- Egy…
Ági rögtön újra ütött, aztán újra, felváltva verte a két félgömböt. Hamarosan a gyerek teljes segge egyenletesen piros volt, Gézuka pedig hangosan sírt. Már régen csak Ági számolta magában az ütéseket. Amikor a huszadik után megszólalt hallatszott a hangján, hogy liheg az erőfeszítéstől, agy az izgalomtól:
- Ez megvolt. De ha hamar nem tanulod meg számolni, akkor nem fogod ilyen könnyen megúszni. Nem fogja senki számolni helyetted, csak fenekelni fogunk és ha, mint most tíztől nem számolsz tovább, akkor addig tíz marad, míg a tizenegyet ki nem mondod, akkor is, ha 2-3 vagy éppen 13 ütést kapsz közben. Érted?
- Igen, Ági kisasszony – szipogta Gézuka – Köszönöm szépen a fenekelést!
- Jól van. Most menj, zuhanyozz, öltözz, készülj fel. Mindjárt itt lesz anyukád.
Gézuka még mindig szipogva, sírva kiment a fürdőszobába, leült a WC-re, aztán lezuhanyozott és miután a hajszárítóval megszárította az erényövét, benne a kis fütyijét is visszament a szobába. Addig Ági odakészítette számára az aznapra szánt ruhákat: egy rózsaszín szalagot, rózsaszín pamutbugyit és hozzáillő topot. A ruhák tetején ott feküdt Gézuka ékszerben végződő plugja.
A fiú nagyot sóhajtott, aztán az asztalon lévő síkosítóból kent a plugra és leguggolva feldugta a lyukába. Masnira kötötte a szalagot az erényöve tövén, aztán felvette a bugyikát és a topot. Belenézett a tükörbe, sóhajtott egyet és kiment Ági után a konyhába.
A lány éppen terítette az asztalt, Gézuka segített neki és mire végeztek megérkezett Éva is. A két nő leült reggelizni, Gézuka pedig az asztal mellett állva evett, nem akart a frissen elvert, fájó seggére ülni. Beszámoltak a reggel történtekről, aztán Éva ismertette az aznapi rendet.
- Gézuka, reggeli után elviszlek Judit nénihez és megkezdheted a szolgálatodat. Szilvike fog majd vigyázni rá, lehet, hogy Kati is ott lesz. Úgy viselkedj, mintha István úr, vagy én felügyelnélek, ha rossz leszel kikapsz a lányoktól és számíthatsz rá, hogy itthon még egyszer kikapsz. Értetted?
- Igen, anyuka. – mondta halkan a sissy – Jó gyerek leszek.
- Azt el is várom! Ha végeztél a takarítással, és a lányok megengedik, elmehetsz a parkolóba Róbert úrhoz szopni. De délután fél hatra mindenképpen érj oda és lezuhanyozva, tisztán felöltözve várj rám, mert oda megyek majd érted. Ma délután 6-ra kaptál időpontot a kozmetikai szalonba, megkapod az első szőrtelenítő kezelést. Most készíts magadnak két szendvicset ebédre, aztán Ági segít szépen felöltözni és indulhatunk is.
- Igen, anyuka - mondta a sissy beletörődve.
Éva kávézott és közben a híreket hallgatta, míg Gézuka elkészítette a szendvicseit és bement a szobájába, ahol Ági már várta az ágyra kiterített ruhákkal.
- Mivel anyukád kocsival visz el, nem kell fiúnak álcáznod magad, – mondta nevetve a lány – nyugodtan viselheted az egyik kisruhádat. Ez pontosan megfelel majd – mutatott az ágyra terített rózsaszín – fehér virágmintás ujjatlan nyári ruhára. - Hozzá sportmelltartó, kicsit kitömve, hogy csini legyél, mint egy fejlődni kezdő kislány, és a melltartóhoz illő bugyika. Ami most van rajtad, hajtsd szépen össze és tedd el, ebben fogod majd a házimunkát végezni, ha mást nem parancsolnak. Öltözz fel és gyere ki, hagy lássuk mennyire vagy ügyes, addig készítek neked egy kis italt – mondta nevetve a lány és kiszaladt a szobából.
Amikor Gézuka felöltözött a tükörbe nézett, aztán nagyot sóhajtva kivett egy szájfényt a tarisznyájából és felkent egy keveset a szájára. Kiment a nappaliba, ahol az anyja és Ági várt rá.
- Nagyon ügyes vagy Gézuka! – dicsérte meg az anyja – Szépen áll rajtad a ruha, csinos kislány vagy, és a szád is szép, fényes.
Ági a tarisznyájába tette a pisivel félig telt literes flakont, aztán elővett egy pár szandált és odaadta Gézukának.
- Ezt tőlem kapod ajándékba – mondta.
- Nem fogadhatjuk el – mondta Éva – Gézuka így is túl sok ajándékot és sok törődést kap tőled és édesapádtól. A szandál illik hozzá, de majd veszünk neki. Vagy, ha gondolod, veszünk neked újat, és ezt odaadhatod Gézukának, de mindenképpen meg kell érte dolgoznia, nem kaphatja ajándékba. Éppen ideje megtanulnia, hogy az életben semmi nincs ingyen, mindenért meg kell dolgozni, meg kell szenvedni.
- Értem, Éva néni, – mondta a lány – akkor majd apu eldönti, addig hadd viselje Gézuka a szandált.
- Rendben – mondta Éva, végigmérve a sissyt – ideje indulnunk. Ágikám, mi később majd találkozunk, ahogy megbeszéltük. Szia.
- Igen, Éva néni. Csókolom, szia Gézuka. – köszönt el Ági.
- Csókolom… - hallatszott a sissy hangja, miközben az anyja a karjánál fogva kivezette az utcán parkoló kocsihoz.
Miközben vezetett Éve újra elismételte Gézukának a nap programját és ráparancsolt, hogy engedelmes, jó gyerek legyen egész nap. Külön felhívta a figyelmét, hogy délben kérnie kell a fenekelést, attól, aki ott van, aki akkor vigyáz rá. Amikor megérkeztek egy kertvárosi, emeletes nagy házhoz Éva megállt és rászólt Gézukára, hogy szálljon ki és csengessen be.
Gézuka egy kicsit habozott, mert több gyereket is látott az utcán, szerette volna megvárni, míg elmennek, de az anyja nem engedte várakozni, rászólt:
- Szállj ki azonnal és csengess be a kapun! Ha válaszolnak, bemutatkozol és megmondod, hogy anyukád küldött, hogy Szilvike vigyázzon rád és elfenekeljen. Hangosan, érthetően mondod. Értetted?
- De, anyuka…
- Gézuka, ha azonnal nem szállsz ki, én foglak kihúzni a kocsiból és itt az utcán fenekellek el! – mondta a nő olyan hangosan, hogy a lehúzott ablak miatt a közelben sétáló két lány tisztán hallhatta, mit mond.
Gézuka sóhajtott, aztán kiszállt a kocsiból és becsengetett a kapun. Amikor beleszólt egy női hang nagyot nyelt, aztán megszólalt:
- Csókolom! Bugyis Gézuka vagyok – ránézett a kocsiban várakozó anyjára és az intésére hangosabban megismételte – Bugyis Gézuka vagyok. Anyuka küldött, hogy Szilvike vigyázzon rám és elfenekeljen.
Látta, hogy a két lány megfordul, és csodálkozva végigméri. Aztán nevetgélve, hátra, hátranézve továbbmentek. A kapu egy hangjelzéssel kinyílt a hangszóróból annyi hallatszott:
- Gyere be!
Gézuka az anyjára nézett, aki rámosolygott, intett neki, aztán felhúzta az ablakot és elhajtott. A sissy nagyot sóhajtott és belépett az árnyékos, szépen rendben tartott udvarra. A ház mellett egy nagy kőlapokkal kirakott járda vezetett, mellette lugasra futtatott rózsák, a rózsák mögött széles követ út vezetett a garázshoz, mellette két nagy diófa állt és árnyékolta be az egész udvart. Az utcai hőséghez képest itt kellemes hűvös volt, valahonnan vízcsobogás hallatszott és vidám lánynevetés.
- Gyere csak, kisfiam! – hallatszott egy határozott hang, majd nevetve folytatta - vagy kislányt kellett volna mondanom?
A házból Judit néni lépett ki mosolyogva és újra végigmérte a gyereket, aztán hátrakiáltott az udvarra:
- Lányok! Gyertek, megjött Gézuka!
A fák árnyékából előszaladt három lány. Szilvi és Kati mellett a harmadik lány szintén 12-13 éves lehetett, duci szőke lány volt, valahonnan ismerős a fiúnak. Mindhárman mezítláb voltak, pólót és rövidnadrágot viseltek.
- Gézuka, Katit és Szilvit már ismered – mutatta be a lányokat Judit néni – Ő pedig Anikó, Szilvi unokatestvére. Mindhárman a felügyelőid, babysittereid lesznek ma. Mindenben engedelmeskedned kell nekik, értetted? Ha panaszt hallok rád, ha tiszteletlen leszel, nem úgy fogsz kikapni, mint anyádtól, hanem véresre verlek. Ha csak egy újjal bántod valamelyik kislányt, én kiheréllek, aztán sorban eltöröm a csontjaidat, értetted?!
Gézuka elsírta magát.
- Jaj anyu, nem kell félteni minket – nevetett Szilvi – látod milyen kis puhány, tuti, hogy erősebb vagyok, simán meg tudom verni.
- Judit néni – tette hozzá Kati is – ne tessék aggódni! Anyu megmondta az ilyenekről, hogy még ha erősebb lenne, akkor se merne ellenkezni, mert fél a lányoktól. Gézuka! – kiáltott rá a szipogó sissyre – emeld fel a ruhádat, le a bugyit, mutasd a seggedet!
Gézuka ösztönösen engedelmeskedett a határozott hangnak, mire észbekapott már térdig letolt bugyival, felemelt szoknyával mutatta a pirosra vert seggét.
- Tessék, nem mer ellenkezni. – mondta Kati – Miért vertek meg, köcsög?
Gézuka szipogott kicsit, aztán halkan mondta:
- Mert engedetlen rossz sissy voltam, és nem akartam meginni a pisit amit Kati és Szilvi kisasszony adott nekem.
Anikó hangosan nevetett, a példáján a többiek is nevetni kezdtem, miközben Gézuka továbbra is felemelt szoknyával állt.
- Jól van lányok, nem féltelek titeket – mondta nevetve Judit. – Gézuka, felhúzhatod a bugyid, fordulj ide és figyelj.
Judit néni elmondta milyen házimunkát kell elvégezni. Igazából nem volt sok munka, mert járt hozzájuk bejárónő, csak mosogatni kellett és kimosni pár, mosógépben nem mosható ruhát, fehérneműt. Ezen kívül csak engedelmeskedni a lányoknak, játszani velük, szórakoztatni őket.
- Vedd el a szép ruhácskádat, ne piszkold be, gyűrd össze. Szerintem pucéron is lehetsz, a házba, se az udvarra nem lehet belátni, de majd a lányok eldöntik. És ne felejtsd el, ha bármi panaszt hallok rád, nagyon megverlek! – fejezte be az órájára nézve eligazítást Judit. – Én most megyek, ha bármi probléma van, lányok, azonnal hívjatok!
- Persze anyu, de nem lesz semmi baj! - ígérte Szilvi, alig várva már, hogy egyedül maradhassanak a sissyvel.
Judit még egyszer végigmérte őket, aztán beszállt a kocsijába és elhajtott. A négy gyerek egyedül maradt az udvaron.
- Végre! – mondta sóhajtva Szilvi – anyu néha annyira aggódik… Kész csoda, hogy megengedte, hogy játszunk a köcsöggel.
- De tényleg ártalmatlan a köcsög, nem tudna bántani, mert fél tőlünk – nevetett Kati – Ani, rajta, próbáld ki, parancsolj neki valamit, engedelmeskedni fog.
- Jó – nevetett zavartam a kislány – de mit?
- Parancsold meg neki, hogy vetkőzzön le és forogjon körbe!
- OK! Köcsög! – fordult oda nevetve Gézukához – vetkőzz le pucérra és forogj lassan körbe előttünk!
Gézuka sóhajtott, de tudta, hogy nem tehet más, hát engedelmeskedett. Kibújt a ruhájából, kilépett belőle, aztán levette a melltartót, szégyellősen összetűrte, hogy ne essen ki belőle a vatta, amivel kitömte, aztán egy sóhajjal lehúzta a csipkés szegélyű, fehér bugyiját is. Az összetűrt ruháit letette egy ott álló kerti székre. Aztán megállt a három lány előtt, majd lassan körbefordult.
- Az kis izé ott elől az erényöve, amit mondtatok, hogy be van zárva a farka? – kérdezte nevetve Anikó.
- Igen - mondta Szilvi – várj, mindjárt megnézzük közelről. – Köcsög! – parancsolt rá Gézukára - Menj fel ott a teraszra, van ott egy szekrény, meg egy hűtő, hozz poharakat, meg egy üveg kólát, itt leszünk a kerítés mögött, az udvaron. Igyekezz!
- Igen, kisasszony – mondta csendesen Gézuka és elindult a teraszra.
Amikor visszatért az üdítővel és egy tálcán poharakkal a három lány egy kis kerti tó mellett leterített pléden feküdt. Köztük volt kiborítva Gézuka tarisznyája.
Szilvi intett a sissynek, hogy tegye le a tálcát egy asztalkár és öntsön nekik kólát. Miközben felszolgálta a hideg italt a sissy hallotta, hogyan magyarázza felváltva a két lány Anikónak a tarisznya tartalmát.
Kati elvette az egyik poharat, kortyolt, aztán ráparancsolt Gézukára.
- Térdelj le és válaszolj sorban minden kérdésre! – parancsolt rá Gézukára.
A fiú letérdelt, a pléd szélére és lassan, halkan válaszolgatni kezdett a tarisznya tartalmáról feltett kérdésekre.
- Hangosabban! Nem értem mit mondasz – szólt rá Kati, aztán körülnézve egyszer csak felpattant és a szomszédos bokorról letört egy vékony hajlékony vesszőt, lehúzta róla a leveleket és próbaképpen rácsapott vele Gézuka seggére. Amikor a fiú feljajdult, Kati vigyorogva visszafeküdt a plédre, úgy hogy kényelmesen rá tudjon verni a sissy seggére.
- Most már jó, így tudjuk biztatni, ha kell, törjetek ti is egy vesszőt – szólt a másik két lánynak, akik nevetve álltak fel és készítettek el maguknak egy-egy vékony vesszőt.
- Ez mi? – emelte fel végül Anikó a flakont?
Gézuka nagyot nyelt, de hallgatott, nem szólalt meg.
- Anikó kisasszony kérdezett valamit! – kiáltott rá Szilvi és nagyot csapott a fiú seggére a vesszőjével. – Ani, ne hagyd, hogy ellenkezzen, használd a vesszőt és, ha kell, akkor rendesen is elfenekeljük a kis köcsögöt.
Most Anikó is rácsapott a fiú seggére és újra feltette a kérdést:
- Mi van a flakonban?
- Pisi… Ági kisasszony pisilt nekem, hogy legyen mit innom, amíg a városban vagyok… - mondta sírva Gézuka.
- Fújj! – dobta el a flakont a lány - Tényleg megissza a pisit? Azt hittem csak úgy mondjátok… - csodálkozott Anikó.
- Persze! – nevetett Kati, aztán a sissyhez fordult – Gézuka! Azonnal hozz magadnak egy poharat, siess.
Gézuka felállt, és elindult a bokrok között a terasz felé. Egy pillanatra eszébe jutott, hogy elmenekül, de ahogy szétnézett az udvaron és látta a magas kerítést, zárt kaput rájött, hogy nincs esélye elszökni. Ráadásul pucér volt, még lány ruha sem volt rajta, csak a kis fütyijét takaró erényöv, ami még inkább nevetségessé tette, mintha teljesen pucér lett volna. Nagyot sóhajtott, aztán fogott egy poharat és beletörődve a sorsába, visszament a lányokhoz.
- Gézuka, udvariatlan házigazda voltam – mondta nevetve Szilvi – nem kínáltalak meg itallal. Tölts magadnak a pisiből, amit hoztál, aztán majd mi gondoskodunk róla, hogy egész nap legyen mit innod.
- Köszönöm szépen, Szilvi kisasszony – mondta halkan Gézuka – de most nem kérek… Nem vagyok szomjas…
- Nem érdekel, buzi! – kiáltott rá a lány – azonnal töltsd tele a poharadat és idd meg!
Gézuka felvette a bokor alá gurult flakont, letekerte a kupakot, aztán teletöltötte a háromdecis poharat, nagyot sóhajtott és inni kezdte a pisit.
A lányok nevetve nézték és biztatták:
- Rajta! Ügyes vagy! Mindet idd meg! – kiabálták nevetve.
Amikor kiürült a pohár Gézuka le akarta tenni, de Kati rászólt:
- Töltsd ki a többit is és idd meg! Majd mi telepisiljük neked a flakont mielőtt haza mégy.
- Igenis, kisasszony – mondta halkan Gézuka, és engedelmeskedett.
Megállt egyik kezében a flakonnal, másikban az üres pohárral és azt kereste hova tegye le őket.
- Vidd innen azt a büdös poharat – kiáltott rá Kati.
- Várjatok – mondta Szilvi – Úgyis el kell mosogatni, meg mosni is pár dolgot. Menjünk be, hagy csinálja meg a házimunkát a köcsög, utána majd folytatjuk.
- OK! – értett egyet a másik két lány is, felkeltek a plédről és a tálcát, kólát cipelő Gézuka után bementek a házba.
A napsütés és forróság után jólesett a fiúnak a légkondicionált konyha hűvöse. Szilvi útmutatásával gyorsan elmosogatott és mindent a helyére tett, aztán átmentek a fürdőszobába, ahol a lány Gézuka elé rakott egy halom használt fehérneműt.
- Ezek anyu fehérneműi, mindig kézzel mossa őket, langyos vízben, ezzel a szappannal – mutatta meg a lány a szappant. – Mosd ki őket, öblítsd ki és teregesd a szárítóra! Ha valamelyiket elszakítod, tőlünk is nagyon ki fogsz kapni és amikor anyu hazajön még tőle is.
Gézuka vizet engedett és mosni kezdett, a lányok nézték, és néha tanácsokat adtak neki, lefényképezték a pucéron dolgozó fiút, aztán, amikor megunták bementek a nappaliba, a fiú hallotta, hogy szól a zene és nevetnek a lányok.
Mire végzett a mosással Gézukáénak már nagyon kellett pisilnie. Hallotta a lányok hangját a szobából, hát gyorsan leült a WC-re és kipisilte magát. Megtörölgette az erényövét WC-papírral, aztán oda se figyelve lehúzta a WC-t.
Egy pillanat múlva szaladó lépéseket hallott a szoba felől és az ajtóban megjelent Szilvi:
- Engedély nélkül pisiltél? Talán szartál is? – kiabált rá a megszeppent Gézukára.
- Bocsánatot kérek… - mondta a sissy lesütött szemmel – csak pisiltem… Már nagyon kellett, bocsánat…
- Hogy mertél leülni a WC-re? Ahova mi ülünk?? Ezért nagyon ki fogsz kapni! – kiáltott rá Szilvi, miközben a két másik lány a háta mögött nevetett.
- Gézuka! Térdelj le és nyalogasd tisztára a WC ülőkét! – parancsolt rá Kati.
A fiú letérdelt, egy pillanatra felnézett, de látva a lányok kegyetlen nevetését, lassan kidugta a nyelvét és nyalni kezdte az ülőkét. A lányok nevetve fényképezték, ahogy a térdelő pucér sissy nyalja a műanyagülőkét, aztán Kati odaköpött az arca elé:
- Nincs elég nyál, így nem lesz tiszta! Tessék – köpött még egyet – Most nyaljad!
A lányok nevettek, és sorra odaköpködtek Gézuka elé, aki lassan sírni kezdett, de a büntetéstől félve tovább nyalta a nyálas ülőkét.
- Jól van, elég lesz – mondta Szilvi – annyit nevettem, hogy pisilnem kell.
- Nekem is – mondta a nevetéstől rázkódva Anikó.
- Legalább lesz mit innia ahelyett, amit kipisilt – mondta Kati. – Keressünk valami nagy poharat vagy korsót neki!
- Pisiljünk a szájába! – kiáltott fel Anikó.
- Én nem akarom, hogy lássa a puncimat – mondta Szilvi.
- OK. Tényleg nem jó… - Anikón látszott, hogy nem akarja feladni az ötletét – És ha bekötjük a szemét?
- OK! Próbáljuk ki! – mondta Szilvi és felkapta a radiátorra terített törlőkendőt – Köcsög, állj fel és fordulj meg! – parancsolt Gézukára. – Csukd be a szemed!
Amikor a sissy engedelmeskedett Szilvi bekötötte a szemét az összehajtogatott kendővel, aztán kiszaladt és egy széles ragasztószalaggal tért vissza, azzal rögzítette a kendőt a fiú homlokán és arcán.
- Na, így már nem tud lesni a kis köcsög – mondta megelégedve. – Hogy pisiljünk a szájába?
- Fektessük le a kádban és guggoljunk a kád szélére, úgy ha félre megy a pisi, akkor se kell takarítani – Ajánlotta Anikó.
- Úgysem nekünk kell takarítani, hanem a köcsögnek – nevetett Kati.
- Igaz! – nevettek a lányok.
- A tarisznyájában volt egy tölcsér… Az… - kezdte Anikó.
- Az pont ezért van ott! – Kiáltott fel Kati, rájőve a tölcsér használatára – Kiszaladok érte, addig másszon be a kádba!
- Hallottad, köcsög! – utasította Szilvi Gézukát – mássz be a kádba, feküdj hanyatt és tátsd ki a szád!
Gézuka a bekötött szeme miatt ügyetlenül próbált bemászni a kádba, míg végül a két lány segített neki és pont mire Kati visszatért a tölcsérrel sikerült lefeküdnie és kitátania a száját, amibe Kati rögtön bele is tette a tölcsért.
- Jaj, már nagyon kell pisilnem – nevetett Szilvi, ahogy lefényképezte Gézukát, letette a telefonját és már tolta is le a rövidnadrágját, bugyiját és mászott fel a kád szélére.
- OK. Legyél te az első – nevetett Kati és ő is vetkőzni kezdett, miközben Anikó már a pólóját is ledobva teljesen pucéron állt mellette. Kati kérdő tekintetére mentegetőzve mondta:
- Túl hosszú a pólóm, féltem, hogy pisis lesz… És úgyis csak mi vagyunk, itt lányok…
- Segítsetek már, mert még leesek – kiáltott rájuk Szilvi a kád szélein egyensúlyozva. Anikó mellé állt és megfogta a vállát, tartotta, míg Szilvi leguggolt, elhelyezkedett pucijával a tölcsér felett. Nagy levegőt vett, aztán egy cseppet pisilt. A pisi Gézuka mellére érkezett. Szilvi feljebb irányította a hasát és pisilni kezdett. A sárga sugár eleje még a fekvő sissy mellére, aztán az állára érkezett, végül megállapodott a tölcsérben, ami gyorsan kezdett megtelni.
- Nyeljed! – Kiáltott rá Gézukára Kati és videózni kezdte a pisilést.
- Te hülye vagy? – kiáltott fel Szilvi – Felveszed, hogy pisilek?
- Nyugi! Csak a puncid van benne, meg, ahogy a köcsög nyeli. Senki sem ismer fel erről.
Na, majd én is felveszem amikor te pisilsz…- mondta Szilvi, de közben nem hagyta abba a pisilést.
OK! – mondta nevetve Kati.
Amikor gyengült a sugár először Gézuka arcát érte a tölcsér mellett, aztán az állát és végül a mellére csepegve állt el a pisi. A lányok kivárták, míg Gézuka mindent lenyelt a tölcsérből, aztán Anikó mászott Szilvi helyére és végig nevetgélve pisilni kezdett.
Ő rosszabbul célzott, előbb a sissy hajára pisilt, aztán a teljes arcát beborította, majd lekalandozott a mellére.
- Ne nevettessetek már, mert sose találok bele a szájába! – mondta nevetve a pisilő lány.
- Vihogsz te magadtól is, hülye picsa – mondta Szilvi, miközben Katival együtt videózták a pisilő lányt.
Végül Anikónak is sikerült a tölcsérbe terelni a pisi sugarat és ott is tartotta, míg a tölcsér megtelt. Amikor gyengül a sugár ereje újra végig pisilte Gézukát, pisilés közben felegyenesedve még az erényövbe bujtatott kis pisilőjét is lepisilte. Ezután leugrott a kádról és WC-papírral megtörölte a combjait és a punciját.
Kati végignézte a törölgetést, aztán megkérdezte:
- Te szőrteleníted a puncid.
- Nem… Még nem szőrős… Mondta elpirulva Anikó.
- 12 éves vagy, igaz? A cicid is kezd már fejlődni…
- Ja… Hát bocs, ez van – mondta megsértve Szilvi.
- Jól van na, bocsi – mondta Kati, miközben felmászott a kád szélére és elhelyezkedett, egyik kezét feltartva a falnak támaszkodva. – Nem cikizni akartalak. Ne haragudj, gyere inkább segíts stabilan állni, én is végig akarom pisilni az egész testét a köcsögnek.
- OK! – mondta vidáman Anikó, aztán gyorsan felpattant a kád szélére, Kati mögé, és a másik lány hátára dőlve átölelte őt. – Most pisilj, megtartalak.
Kati meglepődött, ahogy váratlanul a hátára simult a kicsit duci Anikó pucér, kerek hasa és kis mellei, a lány karjai pedig az ő mellein feküdtek, de aztán csak elvigyorodott és lassan pisilni kezdett.
Katinak sikerült rögtön a tölcsérbe pisilnie, aztán, amikor megtelt a tölcsér, célzottam elhúzta a pisi sugarát és a sissy arcát, haját kezdte áztatni. Amikor látta, hogy kiürült a tölcsér, Gézuka lenyelte a tartalmát, újra megtöltötte, aztán lassan végigpisilte a sissy felső testét, a törzsét megemelve lepisilte az erényövét is, míg végül kiapadt a hólyagja. Szilvi végig videózta az eseményt.
Anikó leugrott Kati háta mögül, aztán Kati is lemászott a kád széléről. A lányok egymásra néztek és elnevették magukat.
- Le kell zuhanyoznunk – mondta nevetve Szilvi.
- Előbb küldjük ki Gézukát – válaszolta Kati és rászólt a sissyre – Köcsög, kellj fel, zuhanyozz le és utána irány az udvar, ott majd megszáradsz a napon!
Gézuka kivette a tölcsért a szájából és halkan válaszolt:
- Igenis, kisasszony…
- Nem ismer meg a hangodról – nevetett Szilvi Gézuka bizonytalan válaszát hallva – Nem baj, majd megtanul megkülönböztetni minket, tetszik ez a bekötött szem.
- Kell már fel, buzi! – szólt rá a sissyre újra Kati.
Gézuka a bekötött szeme miatt előbb megfordult a kádban, aztán feltérdelt, kipucsítva a seggét.
- Az mi? – kiáltott fel Anikó Gézuka seggéből kilátszó ékszerre mutatva.
- Ja, tényleg, te még nem láttad – nevetett Kati és Szilvi, aztán Szilvi ráparancsolt Gézukára:
- Buzi, mondd csak el Anikó kisasszonybak mi az a csillogó dolog a seggedben?
- A… A puncidugóm… - mondta halkan Gézuka. – István úrtól kaptam, hogy mindig be legyen dugva a puncim és készen álljon ha egy férfi meg akarja dugni.
- Ez tényleg buzi! – nevetett Anikó, aztán újra Gézukát kérdezte – Ki tudod húzni?
- Igen, Kisasszony.
- Akkor húzd ki és mutasd meg! – parancsolt rá a lány.
Gézuka hátranyúlt, megfogta a dugót és lassan, kicsit megcsavarva kihúzta a lyukából, miközben halk cuppanás hallatszott.
- Ez tiszta… Azt hittem szaros lesz – mondta Anikó.
- Gézuka, szopd tisztára a dugódat! – parancsolta Kati, aztán Anikóhoz fordulva elmagyarázta – Ha szaros lenne, akkor is le kéne szopnia, addig kell nyalogatnia, amíg nem teljesen tiszta, különben verést kap.
- Fuj, undorító – mondta nevetve Anikó és a másik két lány vele nevetett, miközben Gézuka még a plugját szopogatta.
- Nézd milyen tág lett a segge – kiáltott fel Szilvi.
A három lány nézegette Gézuka kitágult lyukát, aztán Kati felkiáltott:
- Dugjunk fel neki valamit! Dugjuk meg a köcsögöt!
Nevetve néztek körül, mi lenne alkalmas rá, hogy bedugják a sissy lyukába. Kati felkapta a műanyag nyelű felmosót és odaillesztette Gézuka seggéhez.
- Ez jó lesz! – mondta és elkezdte bedugni.
Gézuka összerándult és feljajdult, amikor a nyél kezdett behatolni a lyukába. Összeszedte magát, kivette a szájából a plugot és könyörögve megszólalt:
- Kérem kisasszonyok, tegyenek rá valami síkosítót! Kérem szépen! Így nagyon fáj és megsérül a puncim és akkor nem lehet majd megbaszni… - könyörgött Gézuka.
A lányok egy pillanatra abbahagyták a nevetést és egymásra néztek, aztán Szilvi felkapta a folyékony szappant és egy jó adagot spriccelt a sissy lyukára és a felmosó nyelére is. Kati újra előrenyomta a nyelet, ami egy pillanatig megakadt, de aztán könnyen becsúszott a lyukba. Kati mélyen bedugta, míg Gézuka visítva tiltakozni nem kezdett:
- Ne olyan mélyre, kérem!
Kati visszahúzta a nyelet, egészen kihúzta, aztán visszadugta, és lassan mozgatni kezdte ki-be a fiú kipucsított seggében.
- Hagy próbáljam ki én is! – Vette ki a kezéből a nyelet Szilvi. Először erősen, mélyen betolta, míg Gézuka fel nem sírt, aztán ő is dugni kezdte vele a fiút.
- Én jövök! – Kiáltott Anikó és elvette Szilvitől a felmosót. Ő is megjáratta Gézuka seggében.
A fiú lassan alkalmazkodott a seggében mozgó felmosó nyélhez, kezdett ütemesen lélegezni és mozogni, hogy ne okozzon fájdalmat a dugás.
– Tényleg buzi, nézzétek hogy élvezi – mondta Anikó nevetve, amikor észrevette, hogy Gézuka a dugás ütemében lélegzik és mozgatja előre-hátra a seggét.
Mindhárom lány elnevette magát.
- Próbáljunk ki mást is! – ajánlotta Szilvi és kiszaladt a konyhába.
Hamarosan egy rakás különböző tárggyal a kezeiben tért vissza. Volt köztük sárgarépa, egy gyertya, pár konyhai eszköz, amiknek hengeres nyele volt.
Anikó kihúzta a sissy lyukából a felmosó nyelét és bedobta mellé a kádba:
- Majd mosd el, amikor végeztünk! – parancsolt rá.
- Igenis, Kisasszony! – mondta Gézuka, aztán feljajdult, amikor minden figyelmeztetés nélkül egy merítőkanál vastag, hengeres nyelét dugták a seggébe.
A lányok sorban kipróbálták a tárgyakat. Volt, amit csak bedugtak, aztán kihúzták és a kádba dobták Gézuka mellé, de volt, amivel újra és újra megdugták a sissy kis pináját. Mire megunták a játékot Gézukának már a legkisebb érintés is fájdalmat okozott.
- OK! – Mondta Szilvi, amikor az utolsó tárgy is a kádba került – Leveszem a szemedről a kendőt, de ne less! Zuhanyozz le és moss el mindent, mosd kis a kendőt is! Aztán menj ki a napra és szárítsd meg magad.
Kioldotta a kendőt, ami Gézuka szemét takarta, aztán behúzta a zuhanyfüggönyt.
Gézuka kinyitotta a vízcsapot, kicsit áztatta magát a langyos vízzel, aztán meghallotta Szilvi hangját:
- Igyekezz, ha sokat kell rád várni, ki fogsz kapni! Tettem oda neked egy papucsot, abban menj ki!
Gyorsan felvette a folyékony szappant, megmosdott, és elmosta az eszközöket is. Zuhanyzás közben óvatosan pisilt is, nehogy valamelyik lány észrevegye, ha ott van. Kimosta a száját is és ivott is egy kis vizet. Aztán elzárta a vizet, elhúzta a zuhanyfüggönyt és úgy vizesen belelépett a papucsba. Hallotta a lányok nevetését valahonnan a házból, aztán meghallotta Szilvi parancsát:
- Ha készen vagy, menj ki és állj meg a napon, szárítsd meg magad, mindjárt megyünk mi is!
Gézuka megfogta a plugját, végigment a folyosón és kilépett a teraszra, aztán le az udvarra és megállt a napon. Előbb szemből sütette magát, felemelte az erényövét, hogy jól érje a nap, mielőbb száradjon meg, aztán megfordult és a hátát, seggét is megszárította a napon.
Nemsokára hallotta a lányok vidám nevetését, ahogy kijöttek a házból. Most fürdőruha volt rajtuk. Szilvin és Katin bikini, Anikón egyrészes.
A lányok végigmérték Gézukát, aztán Szilvi szólalt meg felnevetve:
- Várjatok! –mondta és visszaszaladt a házba.
Kis idő múlva újra megjelent, kezében egy bikinifelsővel és egy bugyival.
- Ezeket vedd fel! – adta oda a fürdőruhát Gézukának, aztán meglátta a fiú kezében a plugot és megkérdezte:
- Miért nem dugtad vissza magadnak?
- István úr megengedi, hogy síkosítót használjak – mondta Gézuka csendesen – és az kint van a tarisznyámban.
- OK. Tényleg láttam ott valami tubust – mondta Kati. – Ez mindig nálad van? Mit hordasz még magaddal? – kérdezte, miközben megfogta a fiú karját és odavezette a leterített plédhez.
- Dugd be a dugód, vedd fel a fürdőruhát és mondd el sorban mi van a tarisznyádban!
- Igen, Kati kisasszony – mondta Gézuka. Egy kevés síkosítót tett a plugra, egy kicsit a lyukára is kent, aztán egy szisszenés kíséretében feldugta magának a kis ékszert. Felvette a piros fürdőbugyit, aztán a bikini felsőt is igyekezett, de azt nem tudta megkötni magán.
- Térdelj le – utasította Szilvi és amikor Gézuka letérdelt előtte megkötötte a nyakán és a hátán fürdőruha pántját. – Így – mondta – most ha napozol nem fog lebarnulni a szép kis piros segged és a melltartó helye is látszik majd, csini leszel, mint egy igazi lány.
A lányok nevettek, Gézuka szólni akart, aztán belátta, hogy nem lenne értelme tiltakozni.
A lányok kikérdezték és miközben válaszolgatott lassan elfogadta a helyzetét. Szilvi ráparancsolt, hogy hozzon kólát.
- Nem akarunk szomjazni, hogy neked is legyen mit inni, Gézuka – mondta nevetve. – Megitatunk megint és azt is meg akarjuk nézni, hogyan pisilsz és iszod meg a csövödön keresztül. Tényleg, neked nem kell pisilned?
- Nem, Szilvi kisasszony, köszönöm szépen, nem kell. – mondta Gézuka.
- Pedig sokat ittál az előbb… Biztosan pisiltél zuhanyzás közben igaz?
Gézuka elpirult.
- Igen, kisasszony… Bocsánatot kérek! – mondta lehajtott fejjel.
- Ezért büntit kapsz! Engedély nélkül pisiltél! Bele a kádba! De disznó! – kiáltott rá Szilvi és a vékony vesszővel olyat csapott a fiú bugyis seggére, hogy a vessző eltört.
Gézuka felvisított, aztán sírni kezdett.
- Menjünk be – mondta Szilvi – itt meghallják a szomszédok…
- Ezért jó nálunk – mondta Anikó – kint a kertben nincsenek szomszédok vagy egy kilóméterre nem lakik senki.
- Majd legközelebb nálatok leszünk – ígérte Szilvi – de most menjünk be.
A három lány, maga előtt terelve Gézukát, bement a házba. Szilvi felnézett a faliórára és megszólalt:
- Mindjárt dél, ebédelhetünk is, miután megbüntettük Gézukát.
- Gézukának úgyis kérnie kell délben a fenekelést! – jutott Kati eszébe. – Ugye, Gézuka?
- Igen Kati kisasszony – sóhajtott nagyot Gézuka.
- Hány fenekest kapsz?
- Húszat…
- OK! Akkor kapsz húszat, és utána még tízet a mai hibádért. Így mind a hárman adunk a seggedre tízet! – döntötte el Kati. – Utána, míg mi ebédelünk, letérdelsz és leírod százszor, hogy soha többet nem pisilsz engedély nélkül. Értetted?
- Igen, Kati kisasszony – mondta csendesen Gézuka.
- Akkor rajta, kérjed szépen a büntetésed Anikótól!
Gézuka sóhajtott egyet, aztán lehajtott fejjel megállt Anikó előtt és elmondta a betanult szöveget:
- Bocsánatot kérek, hogy engedetlen rossz sissy voltam! Ígérem, hogy soha többet nem hazudok. Ígérem, hogy ezután mindig engedelmeskedni fogok a nevelőimnek, engedelmeskedni fogok minden nőnek és lánynak, és örömmel iszok meg minden pisit, amit kapok. Kérem szépen, Anikó kisasszony, tessék engem elfenekelni.
- Szívesen, Gézuka – nevetett Anikó, aztán kicsit zavartan ránézett Katira – Hogyan?… Hogy csináljam?
- Ülj le kényelmesen egy székre! Parancsolj rá, hogy feküdjön az öledbe, úgy, hogy jól kifeszüljön a segge – magyarázta Kati – addig én kiszaladok a hajkeféjéért, azt mondta azért hordja magával, hogy azzal fenekeljék el.
A lányok nevettek, Anikó kihúzott egy széket és leült:
- Gézuka! Gyere ide és feküdj le az ölembe! Siess! – Adta ki félig nevetve a parancsot.
Gézuka odalépett, aztán lefeküdt a lány duci combjaira.
- Bugyiban verjem meg? – kérdezte Anikó Szilvit.
- Nem húztad le a bugyidat, Gézuka! – Mondta Szilvi, miközben odalépett és térdig lehúzta a fekvő sissy bugyiját. - Ezért még ötöt kapsz Szilvitől és a büntetésedben is leírod majd!
- Bocsánatot kérek – mondta halkan Gézuka.
Kati visszatért a hajkefével és átadta Anikónak – Kezdd el, majd együtt számoljuk. Jó nagyokat üss, teljes erőből!
Anikó felemelte a hajkefét, ránézett a másik két lányra, aztán teljes erejéből ráütött Gézuka jobb farpofájára.
- Auuuuuuuu – visított fel Gézuka magasra rúgva a lábaival, mire mindhárom lány elnevette magát.
- Egy – mondta nevetve Kati.
A következő ütés, a bal farpofára kicsit gyengébbre sikerült, de a sissy ekkor is visított, a harmadik ütés után pedig folyamatosan sírt és mozgott a lába, míg Szilvi leülve a padlóra meg nem fogta a bokáinál. A tizedik ütés után Kati már át akarta venni Anikó helyét, amikor a lány vigyorogva megrázta a fejét és folytatta a verést.
- Nekem tizenöt jár – mondta lihegve ez erőfeszítéstől - mert nem húzta le a bugyiját a kis köcsög, kaptam még ötöt Szilvitől.
- Mázlista – mondta nevetve Kati.
A tizenöt fenekes után Gézuka folyamatosan sírt, a segge tűzpiros volt. Anikó lelökte magáról, miközben felállt, aztán meglökte a lábával a padlón fekvő fiút:
- Nem akarsz valamit mondani?
- Köszönöm szépen… Anikó kisasszony, köszönöm a büntetést – mondta ki nagy nehezen szipogva Gézuka.
- Szívesen, kis köcsög – nevetett Anikó, miközben átadta Katinak a hajkefét – nem is gondoltam, hogy ilyen nagyokat lehet vele ütni – mondta.
- Szerintem nem is voltak nagyok, csak a kis köcsög túl gyenge – mondta Kati, mire mindhárom lány nevetett. – Várjuk meg, míg pihen kicsit, így nem élvezet fenekelni – folytatta Kati.
Beszélgettek és kivárták, míg Gézuka sírása elhalkul. A fiú összeszedte magát és mivel szeretett volna túlesni rajta, végül felnézett, aztán feltápászkodott a padlóról és odafordult Katihoz:
- Bocsánatot kérek, hogy engedetlen rossz sissy voltam! Ígérem, hogy soha többet nem hazudok. Ígérem, hogy ezután mindig engedelmeskedni fogok a nevelőimnek, engedelmeskedni fogok minden nőnek és lánynak, és örömmel iszok meg minden pisit, amit kapok. Kati kisasszony, kérem szépen, tessék engem elfenekelni. – mondta halkan, még mindig sírással küszködve.
- Rendben Gézuka, feküdj az ölembe – mondta nevetve Kati, aztán, ahogy a fiú elhelyezkedett rögtön verni kezdte. Szabálytalan ütemben és erővel, néha kettőt egymás után ugyanoda ütve fenekelte a síró, visítozó Gézukát, akinek a lábát megint el kellett fogni, hogy ne rúgdaljon.
A tizedik után Kati felemelte a hajkefét és sajnálkozva mondta:
- Szívesen verném még egy ideig, míg össze nem pisili magát, mint amit Ági mesélt az első fenekeléséről.
- Azóta már biztosan megtanulta visszatartani – mondta Szilvi.
- Hát, lehet, ha alaposan elvernénk, megint bepisilne…
- Lehet, de csak annyit kap, amit megérdemel! – mondta szigorúan Szilvi - Nem akarom, hogy többet ne engedje ide az anyja, még csak az első nap, még irtó sok dolgot ki akarok rajta próbálni – nevetett Szilvi.
- Persze – értett egyet Kati is – csak elképzeltem…
- OK! – mondta Szilvi – hagy verjem meg én is, aztán mehetünk ebédelni.
Gézuka nehézkesen feltápászkodott Kati öléből és megállt Szilvi előtt:
- Bocsánatot kérek, hogy engedetlen rossz sissy voltam! Ígérem, hogy soha többet nem hazudok. Ígérem, hogy ezután mindig engedelmeskedni fogok a nevelőimnek, engedelmeskedni fogok minden nőnek és lánynak, és örömmel iszok meg minden pisit, amit kapok. Szilvi kisasszony, kérem szépen, tessék engem elfenekelni. – kérte a büntetését szipogva.
- Térdelj le, állj négykézláb! - Parancsolt rá Szilvi, és amikor Gézuka engedelmeskedett átlépett a háta felett és leült a sissy derekára, arccal a segge felé. Odafordult a két másik lányhoz – Ti már eleget vertétek az öletekben, valami újat akarok kipróbálni! – mondta nevetve. Kivette Kati kezéből a hajkefét és már ütött is.
Gézuka felvisított, aztán összeesett a fájdalomtól és a derekáéra nehezedő lány súlyától. Kicsúsztak a kezei, arccal a padlóra esett és sírni kezdett. Szilvit váratlanul érte, hogy nincs a feneke alatt támaszték, nem tudott időben felugrani, így ő is leesett, végiggurult a sissy testén és elterült a padlón. Dühösen pattant fel, miközben Kati és Anikó a hasukat fogva röhögtek a helyzeten.
- Most mit röhögtök? Veletek is ez lett volna, ez a kis köcsög nem bír megtartani, de majd most úgy összeverem…
- Most mondtad, hogy nem akarod nagyon megverni, hogy ne haragudjon az anyja! Nekem se engedted! – emlékeztette Kati.
- Az más! Ez most bünti, amit megérdemel. – jelentette ki Szilvi most már lecsillapodva. – De igaz, nem verem meg nagyon, csak plusz tizet kap. Mit szóltok?
- Szerintem, kapjon ötöt, mindenkitől – javasolta Anikó. – Nagyon jó ez a pozíció, én is a hátára akarok ülni!
- Összecsuklik alattad – nevetett Kati.
- Nem! Ide figyelj! – mondta Anikó, aztán kiszaladt a konyhába és egy sámlival tért vissza. - Gézuka! Hagyd már abba a bőgést, te szerencsétlen! – Parancsolt rá a sírdogáló sissyre – Térdelj fel, állj négykézláb, úgy, hogy a hasad alatt legyen ez a kisszék! – tett le Gézuka elé a sámlit.
Gézuka lassan feltérdelt, elhelyezkedett. A sámli elég nagy volt ahhoz, hogy a hasa és a mellkasa végigfeküdjön rajta, a combjai és a felkarjai a kisszék lábai mellett voltak, a lábszárain és az alkarjain támaszkodott.
- Na, így ha ráülünk, nem esik össze! – jelentette ki, az ötletére büszkén, Anikó.
- Jó ötlet volt – dicsérte meg Szilvi és már ült is le a hiú hátára. – Egészen kényelmes - mondta nevetve.
- Akkor adjál neki! Utánad én jövök – Sürgette Anikó.
- OK – mondta Szilvi – Gézuka! Elölről kezdjük, és most tizenötöt kapsz! – mondta és már ütött is.
Gézuka feljajdult, aztán ahogy felváltva kapta az ütéseket a segge két felére egyre jobban, hangosabban sírt, a lába kirúgtak, végül műár csak a hasával feküdt a sámlin. A lányok nevetve számolták az ütéseket, aztán tíznél megálltak.
- Szilvi! Várj! – Fogta meg Kati a lány ütésre lendülő kezét. – Így nem jó, már fekszik, így nem feszül a segge.
Szilvi nagyon beleélte magát a verésbe, kipirult, lihegett. Az utolsó ütéseknél teljesen felemelkedett, hogy magasabbról, erősebben üthessen, most nehezen fogta vissza magát. Lenézett a síró Gézukára, aztán fel a két másik lányra és megkérdezte:
- Akkor mit akartok?
- Kötözzük oda a kisszékhez – Mondta azonnal Anikó. – A combjait itt hátul, a szék lábaihoz, a karjait meg elől.
- OK! – Állt fel Szilvi – Hozok valamit amivel megköthetjük – mondta és kiment a konyhába.
Kis idő múlva egy tekercs szárítókötéllel tért vissza.
- Most vette anyu, hogy kicseréljük az udvaron, de biztosan megengedné, hogy használjuk – mondta.
Ráparancsoltak Gézukára, hogy helyezkedjen el, aztán a combjait egyesével a kisszék lábaihoz húzták és egy-egy darab szárítókötéllel erősen odakötözték. Ezután a karjaival így tettek. Amikor elkészültek megálltak a kikötözött fiú mellett, aztán Szilvi erősen meglökte a talpával Gézukát, aki kisszékestől együtt felborult és az oldalán feküdt a padlón. A lányok nevettek, aztán közös erővel visszafordították a sámlit és vele együtt a rákötözött Gézukát.
- Folytassuk, csak előbb kimegyek pisilni – mondta Szilvi.
- Várj! Nekem is kell, nekem is… - mondta a másik két lány.
- OK. Menjünk, a köcsögöt nyugodtan itt hagyhatjuk. – mondta Szilvi. Kimenet még visszaszólt Gézukának – Várj türelmesen, hozunk neked friss pisit!
A lányok nevettek és kimentek a szobából.
Gézuka a kisszékre kötözve térdelt. Eleinte még sírdogált, aztán lassan lenyugodott, bár a segge nagyon fájt, az utolsó ütések nagyon, nagyon fájdalmasak voltak. Sokáig kellett várnia, a végére teljesen elszenderedett.
Arra riadt fel, hogy csípős fájdalom nyilallt a seggébe. Gézuka felvisított és ösztönösen fel akart pattanni, persze nem tudott, a kötelek erősen tartották. Aztán meghallotta a lányok nevetését és visszatért a jelenbe, felismerte a helyzetét.
- Bocsánat Gézuka, hogy így megvárakozattunk, és nem kaptad meg rögtön a büntidet, de ha már kint voltunk a konyhában, gondoltunk megebédelünk, aztán verünk meg újra. Remélem nem kellett túl sokat várni, nem hiányoztunk nagyon. – magyarázta Szilvi mosolyogva.
- Itt vagyunk Gézuka és hoztunk neked inni – mutatott fel nevetve Kati egy nagy pohár sárga folyadékot – Friss pisi, ugye szomjas vagy már?
Gézuka tényleg szomjas volt, a szája kiszáradt a sírástól és az utána következő félálomban töltött várakozástól.
- Igen… - mondta kiszáradt szájjal, elakadó nyelvvel – Kérem, ihatok egy kis vizet?
- Vizet? Dehogyis! Sokkal finomabbat kapsz! Pisit három lánytól! Kitalálhatod, hogy kiét iszod – nevetett Anikó.
- Tényleg! Ez tök jó játék! – lelkesült be Szilvi – Valami mással már játszottunk ilyet, emlékszel Ani? A táborban, amikor bekötött szemmel kellett kitalálni, hogy ki áll előtted és büntit kaptál, ha nem találtad el.
- Hu, az irtó izgi volt, – kiáltotta lelkesen Anikó – játszhatnánk olyat megint.
- OK, majd meglátjuk. Most itassuk meg Gézukát és fenekeljük el! – Mondta Szilvi és letérdelt Gézuka feje mellett, odatartotta a pisivel telt poharat a sissy szájához. – Igyál! – parancsolt rá.
Gézuka undorodva, de megpróbált inni a pohárból, de a kikötözött testhelyzetben nem sikerült neki.
- Így nem megy, csak kilötyögteti – mondta tanácstalanul Szilvi.
- Várj! Itt van a cumija a tarisznyában, majd azzal kicumizza! – mondta Kati és már szaladt is a cumiért.
Bedugták a fasz alakú cumit a sissy szájába, az erényövre húzható slag végét pedig a pohár pisibe tette Szilvi.
- Cumizz, buzi! – Parancsolta – Szopjad azt a faszt!
Gézuka beletörődve cumizni kezdett. A lányok figyelték, ahogy a sárga folyadék emelkedik a slagban, eléri a cumit, aztán látszott hogy megtelik a fiú szája, majd ahogy nyel, újra és újra. Amikor elfogyott a pisi szörcsögő hang hallatszott a pohárból.
- Ügyes! – dicsérte meg Szilvi.
- Igen, de szerintem még szomjas – mondta vigyorogva Anikó és leguggolt egy nagy pohár pisivel Gézuka feje mellett. – Remélem megjegyezted milyen íze volt Szilvi pisijének! Mert legközelebb nem mondjuk meg, kiét kapod, neked kell majd kitalálni, és addig fogunk fenekelni, amíg jó választ nem adsz! Szóval, figyelj és jól jegyezd meg milyen ízű a pisink! Most cumizz! – mondta és beledugta a slag végét a pohár pisibe.
Gézuka újra kicumizta az összes pisit, aztán még egyszer Katiét is.
- Na most kapott vagy egy litert inni, szerintem nemsokára neki is pisilnie kell, tegyük fel a slagot a kis csövére, hogy egyenesen ihassa, ha jön ki belőle – javasolta Kati.
- OK! Akkor az sem baj, ha összepisili magát, mert nem lesz disznóól, egyenesen a szájába folyik – nevetett Szilvi, miközben felhúzta Gézuka erényövére a slagot. – Fuj! Pisis lett a kezem… - Állt fel a fiú mellől és beletörölte a kezét Gézuka hajába.
- Ki kezdje a második ötös sorozatot? – kérdezte Anikó.
- Az előbb te kezdted, most én, és majd te fejezed be – jelentette ki Szilvi és már rá is ült Gézuka hátára, emelte a kezét és már süvített is a hajkefe az első ütésnél.
Gézuka összerándult, kirúgott volna, de a kötelek tartották. Felvisított, de a cumitól csak halk nyögésszerű hang hallatszott. Szilvi gyors egymásutánban adta ki az öt fenekest, aztán felállt és átadta a helyét Katinak.
Kati is nagyokat ütött, felegyenesedve, erősen meglendítve a hajkefét. A folyamatosan hallatszó nyöszörgést egy-egy hangos csattanás szakította meg. Az ötödik ütés után Kati sajnálkozva adta át a helyét és a hajkefét Anikónak.
- Nem is gondoltam volna, hogy ilyen szórakoztató egy fiút fenekelni – mondta nevetve, kicsit lihegve a veréstől.
- Tudod, hogy nem is igazi fiú – jelentette ki Szilvi – az ilyenből sose lesz férfi, az anyja is megmondta, meg a te anyukád szerint is csak egy kis köcsög az ilyen.
- Az tuti, láttad, amikor seggét dugtuk, hogy pucsított – nevetett Anikó is, aztán leült Gézuka hátára és meglendítette a hajkefét.
Felegyenesedve, nagyot ütött, aztán várt kicsit, mielőtt újra ütött volna. Élvezettel hallgatta a csattanásokat, a sissy nyöszörgését és folyamatosan figyelte a seggét, a testét. A negyedik ütés utána aztán vidáman felkiáltott:
- Mondtam, hogy összepisili magát!
Miután Gézuka megitta a három lány pisijét teljesen megtelt vele a hólyagja és nem tudta tovább visszatartani, amikor a negyedik ütéstől összerándult a teste, elengedte magát és pisilni kezdett. A slag gyorsan megtelt, és amikor megnőtt a nyomás a csőben, elkezdett a pisi beáramlani a szájába és Gézuka arca kezdett kidagadni a szájában összegyűlt pisitől. Végül összeszedte magát és nyelni kezdett, aztán lassan, beletörődve, szopni kezdte a fasz-cumit és ütemesen lenyelt mindent, ami a szájába került.
A lányok nevetve nézték, Anikó leszállt a sissy hátáról és közelről nézte az arcát, ahogy jár az ádámcsutkája nyelés közben. Amikor elállt a pisi Gézuka elernyedve feküdt a kisszékre kötözve.
Anikó felállt, letette a hajkefét Gézuka hátára, aztán azt mondta:
- Elengedem az ötödik ütést, mert jól szórakoztam, megnevettettél. Ügyes kis faszszopó vagy, Gézuka.
A három lány nevetett, Gézuka pedig könnyes szemmel, halkan szipogva, sírdogálva térdelt tovább. Végül kioldozták a köteleit és segítettek neki felállni, mert az elzsibbadt lába nem tartották meg a súlyát. A lányok kikísérték a fürdőszobába, Kati levette a slagot az erényövről és kivették a cumiját is.
- Itt egy törcsi. – dobott oda Szilvi egy törölközőt a kád szélére - Zuhanyozz, vagy fürödj meg, ahogy tetszik, mosd el a cumit meg utána mosd el a pisis poharakat is. Aztán gyere ki az udvarra ott fogunk napozni.
Amikor a lányok kimentek Gézuka nehezen, a fájó seggét kímélve bemászott a kádba és lezuhanyozott. Csak női tusfürdőt talált, de nem zavarta, csak el akarta mosni magát és lehűteni hideg vízzel a vörös seggét. Érezte, hogy újra pisilnie kell, hiszen az előbb csak átfolyt rajta, az összes pisit újra megitta, de nem mert a kádba pisilni. Megtörölközött, talált egy hajszárítót és megszárította az erényövében a kis fütyijét is, aztán elmosogatott és a fájós segge miatt lassan, kiment az udvarra a lányokhoz. A délelőtt kapott bikinit a kezében vitte magával.
- Na, megjöttél végre, sissyfiú? – Nézett fel Szilvi. Mindhárman a pléden feküdtek és Gézuka szopónaplóját tanulmányozták.
- Igen, Szilvi kisasszony. Elmosogattam mindent… Kisasszony…
- Mi van? Mondani akarsz valamit?
- Kisasszony, szeretnék pisilni. Kérem, tessék megengedni, hogy pisiljek! – kérte alázatosan Gézuka.
- Látjátok, hat a nevelés! – Mondta nevetve Szilvi – Már nem mert a kádba pisilni engedély nélkül.
- Mit szeretnél, Gézuka, pisilhetsz most és kicumizod, mint előbb, vagy először megírod a büntetésedet, és ha nincs benne hiba, meg persze ha nem pisilsz be addig, akkor kimehetsz a WC-be pisilni.
- Inkább előbb megírom a büntetést – mondta Gézuka, arra gondolva, hogy ha ki kell cumiznia a pisit, akkor pár perc múlva újra pisilnie kell majd. Bízott benne, hogy kitart addig, míg leírja százszor a büntetést.
- Jól van. Hozd ki a kisszékedet, én hozok tollat, papírt – Mondta Szilvi és bement a házba.
Amikor mindketten visszaértek felvetették Gézukával a bikinit, segítettek megkötni a felső pántját a hátán, aztán ráparancsoltak, hogy térdeljen le a szék mellé és kezdje írni a következő mondatot:
- Bocsánatot kérek, hogy engedetlen, rossz sissy voltam és engedély nélkül pisiltem a kádba! Ígérem, hogy soha többet nem pisilek engedély nélkül.
- Gézuka, ezt írd le szépen százszor, kijavítjuk, és utána mehetsz pisilni. Rajta – Parancsolt rá Szilvi aztán folytatta a halk beszélgetést a lányokkal.
Gézuka írni kezdett. Nagyon vigyázott, hogy ne hibázzon és olvashatóan, szépen írjon. Nem akart újabb verést és egyre jobban kellett már pisilnie is. Ahogy haladt az írással érezte, hogy izzad, hogy süti a nap a hátát és a bikinibugyis, elvert seggét. Egy idő múlva Szilvi felnézett, aztán szólt Gézukának, hogy tegye félre a papírokat és leöntötte a fiú hátát langyos vízzel.
- Köszönöm, Szilvi kisasszony – mondta a frissítőért hálás a fiú, aztán folytatta az írást.
Amikor végzett a lányok átnézték a leírt szöveget.
- Gézuka, két hibád van, és még sokat kell fejlesztened az írásodat, mert nagyon csúnyán írsz! – Értékelte Szilvi az eredményt. – A két hibáért egy-egy ütést kapsz a tenyeredre ezzel a vesszővel - emelt fel egy vastagabb vesszőt, amit nemrég készített oda a plédre – És elmehetsz pisilni a WC-be!
- Köszönöm szépen Szilvi kisasszony! – mondta Gézuka hálásan, és már tartotta is előre a kezeit a tenyeresre várva.
- Milyen lelkesen várod büntetést – mondták nevetve a lányok, aztán Szilvi egy-egy nagy ütést mér a fiú két tenyerére.
Gézuka feljajdult, de gyorsan összeszedte magát, és amikor Szilvi intett, hogy mehet, gyorsan felegyenesedett és könnyes szemmel elindult a WC felé.
Amikor visszajött a lányok megengedték, hogy megegye a szendvicseit és, mivel jól viselkedett, megengedték, hogy kólát igyon utána. Gézuka csak most jött rá, hogy akármennyire megverték és megalázták éhes és jó étvággyal evett, majd igazi örömmel itta a kólát, amit különben nem igazán szeretett.
Miután evett, le kellett feküdnie a napra, a lányok szerint ugyanis túl sápadt volt. Míg napoztak a lányok kikérdezték, el kellett mondania a történetét, hogyan került ebbe a helyzetbe. Eleinte akadozva, szégyenlősen beszélt, volt, amit elhallgatott volna, de nem tudta mit mondott el az anyja a lányoknak, így nem mert sok mindent eltitkolni. Néha, ha megakadt, a lányok észrevették, hogy szégyell valamit, nem akar beszélni valamelyikük rácsapott a combjára vagy a seggére egy veszővel és Gézuka nagyot sóhajtva folytatta a történetet, vagy válaszolt a kérdésre. Egy idő után egészen feloldódott és zavartalanul beszélt mindenről.
Ahogy telt a délután Gézuka újra egyre idegesebb lett. Tudta, hogy nemsokára el kell indulnia lányruhában a városon keresztül busszal és gyalog. Félt, hogy feltűnő lesz, hogy lebukik, valaki megszólítja. De nem volt mit tennie, nem mert ellenkezni az anyjával, sem elkésni. Négykor Gézuka megkérdezte mennyi idő alatt tud eljutni Róbert parkolójáig, mert fél hatig oda kellett érnie.
- Nyugi! – mondta Anikó – A tesóm fél ötre jön értem, majd arra megyünk és kiszállsz a parkolónál.
- Köszönöm, Anikó kisasszony – mondta Gézuka.
Tudta, hogy újabb megalázásban lesz része Anikó testvére részéről, de mégiscsak egy lány lesz és nem nyilvánosan, hanem itt az udvaron, vagy egy kocsiban. És ott lesz Anikó, akit már közel állónak érzett valamennyire a mai nap után.
- Menj, pisilj, és zuhanyozz le Gézuka, aztán öltözz fel – szólt rá Szilvi. – Mi addig megtöltjük a pisis flakonodat – nevette el magát.
Gézuka nagyot sóhajtott, de engedelmesen elindult a fürdőszoba felé. Arra gondolt, hogy tulajdonképpen jól járt, hogy engedték WC-be pisilni, nem kellett meginnia, kicumiznia a pisijét. Miután végzett a WC-n és lezuhanyozott visszadugta a plugját, felvette a bugyiját, melltartóját és a kis nyári ruhát, amiben jött. Belenézett a tükörbe, sóhajtott egyet és kiment.
Hangos nevetésre lett figyelmes, ahogy kilépett az udvarra. A lányok hangjába egy mélyebb, férfihang vegyült. Gézuka tétován megállt a lugas mellett, nem akarózott neki kilépnie a többiek elé, de Szilvi észrevette és rákiáltott:
- Na, végre itt van Gézuka! Gyere kisköcsög, mutatkozz be Tibinek!
Gézuka sóhajtott és beletörődve előrelépett, szembe a kerti széken ülő férfival, aztán döbbenten megállt, teljesen lefagyott.
A székről az egyetemi csoporttársa nézett fel rá.

Vége a tizenkilencedik fejezetnek


1 megjegyzés:

  1. Szia Gezuka! Nagyon tetszett ez a fejezet is! Es nagyon orulok hogy gecihez jutottal! Udv P.(ha van kedved irhatsz facen :))

    VálaszTörlés