2019. augusztus 1., csütörtök

Pisilőfolyatás


Uram július 31-et jelölte ki folyatási napomnak, így május 26, az utolsó pisilő folyatásom óta 65 nap telt el, így rekordot döntöttem. Eddig 64 nap volt a rekordom, azt szintén idén állítottam be 2018 december 9 és 2019 február 12 között.

Uram a kis pisilőm folyatásának módját rám bízta, a csak két követelményt szabott meg. Az egyik, ami az utolsó időszakokban már megszokottá vált, hogy az élvezés előtti pillanatokban abba kell hagynom az izgatást és hagyni, hogy a kis pisilő magától folyjon el.
A másik, hogy előző napokban le kellett fagyasztanom két pisirudat, az egyiket óvszerben, hogy ne csepegjen, amikor olvad, a másikat gumi nélkül. Gumi nélküliből kettőt fagyasztottam.
Az óvszeres pisijeget a sissylyukmba kellett dugnom, a másik pisijég a számba került és cumiznom kellett a folyatás idején.

A következőben az Uramnak írt beszámolómat teszem közzé:

Uram, nagyon szépen köszönöm a mai folyatásomat!
Akármit mondanak, akik nem értik ezt, hogy miért jó, ha csak ritkán, utasítások alapján, esetleg kényelmetlenül, vagy fájdalmasan maszturbálhatok, ez a mai élvezés bizonyítja, hogy nagyon megéri szenvedni is érte!
Nagyon-nagyon jó volt, Uram! Köszönöm szépen!

17 óra tájban nekikezdtem az előkészületeknek, beállítottam a fényképezőgépet, leterítettem egy törölközőt, elővettem a szükséges eszközöket: vibrátort, gumit, síkosítót. Tettem be sissy pornót, aztán lefeküdtem és feldugtam a besíkosított vibrit a sissylyukamba.




Bekapcsoltam, mozgattam ki-be, dugtam magam, aztán pihentem, engedtem rezegni a lyukamban, anélkül, hogy mozgattam volna, csak tartottam, ki ne csússzon. Aztán háton fekve az ágy bent tartotta, fognom sem kellett, csak éreztem/élveztem, hogy rezeg bennem.


 

Amikor már mereven állt a kis pisilőm, lüktetett, mozgott a vibri ütemére elővettem a gumit és felhúztam a merev kis pisilőre, aztán tovább dugtam, vibriztem a seggem.




Amikor éreztem, hogy nincs már messze az elfolyás, kivettem a vibrátort, felkeltem és elővettem a fagyasztóból a pisijeget.


A számba vettem a kisebbik, gumi nélküli pisijeget. Megszoptam, aztán megnyalogattam, majd visszatettem a számba és cumizni kezdtem.



Ezután feldugtam a gumis pisijeget a lyukamba. Fura, kellemetlen érzés volt. Becsúszott, hiszen eléggé ki volt tágulva a lyuk és a vibri után síkosító is maradt benne bőven, de kellemetlen volt, nagyon hideg...



Nem is vacakoltam sokat, lefeküdtem, hogy az ágy bent tartsa a jég-dugót a lyukamban és miközben cumiztam a másik pisijeget a vibrátort a kis pisilőmhöz nyomtam.


Izgatni kezdtem a vibrátorral a kis pisilőmet, de nagyon hamar éreztem, hogy azonnal elfolyik. Ekkor elvettem a vibrátort a makkomtól



és a kis pisilő szinte azonnal el is folyt, egy perces izgatásra volt szükség hozzá.


Gyorsan egymás után 3 hullámban folyt ki a geci. Nagyon intenzív élvezés volt, csak most a képen látom, hogy a kezem is görcsbe rándult közben.



Lihegtem kicsit, de a jég a seggemben nagyon kellemetlen volt, így kb. fél perc múlva kivettem, ekkor vettem ki a számból is a pisijég maradékát, ami megolvadt belőle azt lenyeltem.


Felkeltem és lefotóztam a teleélvezett gumit a már lógó kis pisilőmön. Ezután a szokásos módon megettem a gecit a gumiból. Sok volt, persze nem nagyon sok, de talán annyi lehetett így 9 hét után, mint egy átlagos fiúnak egy élvezésre.
A geci sűrű volt és finom. Hiányzott már az íze.



Előbb a számba öntöttem a gumiból és lenyeltem a legnagyobb adagot, aztán a maradékot kisimogattam a gumiból a számba és azt is lenyeltem. Végül a számban kifordítottam a gumit és leszopogattam a maradék gecit. Miután ezt is lenyeltem kimentem mosdani, mosogatni.







Le kellett zuhanyoznom, mert a cumizott pisijégből az arcomra, nyakamra, mellemre is folyt pisi, főleg élvezéskor, amikor nem tudtam másra, a kiolvadó pisi lenyelésére figyelni. Jól tettem, hogy egy törölközőt terítettem le, mert az is pisis lett kicsit, de megvédte az ágyat.
A cumizott pisijég kb. fele fogyott el, a többségét lenyeltem. A gumiban lévő jég is megolvadt, csak egy kis darab maradt fagyott, de vissza tudtam tenni a csőbe, ugyanazzal a módszerrel, hogy alulról szívtam, szoptam a csövet, míg becsúszott. Máskor még használható lesz, mint a másik, szopnivaló pisijég is.
Miután lezuhanyoztam, elpakoltam a kellékeket, és elkészítettem a szokott záróképet a sissylyukamról.


Uram, nagyon jó, nagyon élvezetes folyatásban volt részem, köszönöm szépen!

Remélem Uram elégedett kivitelezéssel és a beszámolómmal! 


Köszönettel és tisztelettel:
bugyis gézuka


2 megjegyzés:

  1. Szia Gézuka!
    Szép alapos beszámoló. Gratulálok.
    Izgalmas ötlet a pisijég. Gazdád ötlete?
    Érdekelne a gyakorlati része, hogy is készül. Gazdád biztos adna pár pontot egy jó gyakorlati leírás publikálásáért.
    Idegen vizeletből van?
    További engedelmes pontgyűjtést.
    Anti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anti!
      A pisijég saját pisiből készült, mint írtam is, előző nap fagyasztottam le.
      Köszönöm, igyekszem.
      bugyis gézuka

      Törlés