2020. június 9., kedd

Gézuka története - Huszonötödik fejezet

Sikerült megírnom Gézuka történetének 25-ik fejezetét, Uram elfogadta, így most közzéteszem. Kérem, ha tetszik, tessék hozzászólni, véleményt írni!
Jó szórakozást kívánok az olvasónak! 


Huszonötödik fejezet

Éjjel Gézuka arra ébredt, hogy felkapcsolják a villanyt, ahogy felnézett látta, hogy az anyja és István az ágya mellett állnak.
- Szervusz Gézuka! Megnézzük édesanyáddal a lyukad, mennyire viselte meg a mai este. – mondta a férfi és széthúzta a sissy farpofáit. – Látod, Éva, kicsit piros, de semmi sérülés nem látszik. Érzékeny lehet még belül is, de egy kis kenőcs és pár óra pihenés elég lesz, hogy rendbe jöjjön. Most bekenem és reggelig pihen, utána visszadugjuk az ékszerét. Ilyenkor nem szabad hagyni, hogy elszokjon a lyuka a használattól, folyamatosan kell bele a dugó és amikor pihent kicsit újra meg kell dugni minél előbb.
Éva közelebb lépett és érdeklődve nézte meg a fia segglyukát, aztán nevetve megszólalt:
- Hát, tényleg pinád lett, Gézuka, gratulálok!
- Köszönöm anyuka – mondta csendesen a sissy.
- Gézuka, jól viselkedtél ma, tetszettél a nézőknek és dicsért mindenki, aki használta valamelyik lyukad – mondta a férfi, miközben kenőcsöt kent Gézuka segglyukára, aztán a krémes ujját bedugta a lyukba is.
Először fájt a sissynek, de a fájdalom hamar elmúlt, később már kellemes érzés volt. A kenőcs hűvös volt, lehűtötte, megnyugtatta a kidörzsölt bőrt, a végbél felületét. Amikor Gézuka felsóhajtott a férfi elnevette magát:
- Látod, élvezi az ujjazást a kis kurva – mondta és Éva vele nevetett.
Aztán a férfi komoly hangon folytatta:
- Nos, Gézuka, ahogy mondtam, jól szerepeltél, elégedett vagyok veled. A mai teljesítményedért jutalmat kapsz. Ez az jelenti, hogy elengedjük a büntetésed egy részét. Mostantól nem kell büntetést írnod. És holnap elmarad a reggeli és déli fenekelés, csak az esti húsz marad meg. Ha nem csinálsz újabb butaságot, nem érdemelsz ki újabb büntetést, akkor ez sokáig így maradhat. De, ha rossz leszel, akkor újra büntetést kapsz és mivel már gyakorlottabb vagy, a büntetés is szigorúbb lesz majd. Értetted?
- Igen, uram. Köszönöm szépen, uram! Köszönöm, anyuka – mondta Gézuka hálásan.
- Megérdemled mert engedelmes és ügyes voltál az este. És ha jó vagy, azért jutalom jár, mint ahogy a rosszaságért büntetés. Ez így igazságos.
- Köszönöm szépen…
- Holnap a szabaddá vált idődben írd le részletesen a ma este történteket! Semmit ne hallgass el, mindent részletesen írj le! Azt is tedd hozzá milyen volt, mit éreztél közben. Ági átnézi, kijavítja a hibáidat. Most is érvényes, ami a büntetésírásnál: ha hibázol, vagy csúnyán írsz verést kapsz érte. Minden helyesírási hibáért egyet kapsz a seggedre. Ezt mondd meg Áginak majd reggel. Ha végeztél az írással a tanórádat is tudjátok le, közben Ági javíthatja a történetedet és majd együtt kapod meg a büntetésed. Ahányszor merevedést jelez az erényöved, annyiszor kettőt kapsz a seggedre! Holnap mindenben Ági lesz a nevelőd, mindenben ő parancsol majd neked. Ha végeztél minden feladattal, elmehetsz szopni. Igyekezz minél többet szopni! Holnap este majd elmondom az új szabályokat, most kapd be a cumidat és aludj!
- Köszönöm szépen, István úr – mondta csendesen Gézuka. Aztán felnézett az anyjára és elköszönt a felnőttektől – Jó éjszakát, anyuka, jó éjszakát, uram!
- Jó éjszakát, Gézuka – köszöntek el a felnőttek. István a sissy szájába dugta a fasz alakú cumit, felcsatolta a szíjat, aztán leoltották a lámpát is kimentek.
Gézuka hamar elaludt és végigaludta az éjszakát. Amikor felébredt kora reggel volt. Nagyon kellett pisilnie, így undorodva ugyan, de pisilni kezdett az erényövre erősített slagba és amikor megtelt elkezdte cumizni, nyelni a pisit. Amikor befejezte tapsot hallott és István szólalt meg az ajtóból, ahonnan eddig nézte a sissy cumizását.
- Ügyes vagy, Gézuka, így kell mindig. Szokd meg a pisit, ez a neked való ital. Na, várj, kapsz tőlem is – mondta a férfi és közel lépve lecsatolta a Gézuka fejéről a szíjat, kivette a szájából a cumit és a faszát dugta a helyére. – Cumizz és nyelj mindent!
Gézuka cumizni kezdte a faszt, amiből hamarosan megindult a meleg, sós áradt. Ügyesen itta meg az összes pisit, nem csöppent ki, sikerült mindet lenyelnie. Mire végzett az ivással István farka teljesen merevvé vált a szájában.
- Szopjad – utasította a férfi és Gézuka szopta, szívta a faszt, míg István nyögve a szájába élvezett.
A férfi lihegett kicsit, aztán megborzolta Gézuka haját és megdicsérte a sissyt:
- Tényleg egyre jobb vagy, erre születtél – mondta nevetve és visszadugta Gézuka szájába a cumit – Aludj még, majd Ági felébreszt. Megírtam neki, amit este mondtam, hogy jutalmat kaptál és hogy ma ő a felelős éted. Mindenben engedelmeskedj neki! Ha ma rossz leszel, dupla büntetést kapsz majd, Ágitól is és tőlem is majd este. Értetted?
Gézuka nem tudott szólni a cumitól, csak bólintott.
- Jól van kisköcsög, szép napot! – mondta a férfi és kilépett a szobából.
Gézuka sóhajtott és pisis geci ízű szájával hamarosan újra elaludt. Késő reggel Ági ébresztette.
- Szia Gézuka! Apu mondta, hogy ma teljesen rám vagy bízva, szóval ügyes legyél, mert nagyon kikapsz! – Mondta vidáman a lány, miközben lecsatolta a szíjakat és kivette Gézuka szájából a cumit. Megfogta a fűlét, és addig húzta, míg a sissy felállt az ágy mellett.
- Csókolom, kisasszony – mondta Gézuka miután nyelt egyet a cumi után.
- Hoztam neked friss reggeli pisit, idd meg! – parancsolta a lány és átadott egy nagy pohár még meleg, sárga folyadékot.
Gézuka a szájához emelte a poharat, de a lány a fenekére csapott, úgy utasította:
- Térdelj le és úgy idd meg! Ezentúl, ha pisit kapsz, és nem parancsolnak mást, mindig térdelj le és térdelve idd meg! Értetted?
- Igen, kisasszony – mondta halkan Gézuka, aztán letérdelt, sóhajtott egyet, azután lassan egyenletesen kortyolva megitta a nagy pohár pisit. Miközben nyelte a pisit arra gondolt, hogy nem is olyan rossz, hogy eleinte mennyire undorodott, de már megszokta a rendszeres pisi ivást. Amikor kiürült a pohár felnézett, aztán megköszönte Áginak:
- Köszönöm szépen a pisit, Ági kisasszony!
- Egészségedre! – mondta a lány nevetve – Most ment a fürdőszobába, WC-re, tisztálkodj, moss fogat. Nem kell felöltöznöd, csak egy szalagot köss az erényövedre. A konyhában várlak.
- Igen, kisasszony – mondta Gézuka. Feltápászkodott és kiment a fürdőszobába. Amikor végzett a konyhában csatlakozott Ágihoz, gyorsan megreggeliztek, aztán Ági töltött maguknak egy pohár üdítőt és rászólt Gézukára:
- Kíváncsi vagyok mi történt tegnap a klubban, de nem akartalak faggatni, most úgyis mindent le fogsz írni, ahogy apu parancsolta. Ülj le és kezdjed! Vigyázz, hogy tényleg részletesen leírj mindent és vigyázz a szépírásra és a hibákra, különben verést kapsz!
- Igen, kisasszony – mondta a sissy. Papírt, tollat vett elő, aztán leült a dohányzóasztal mellé és írni kezdett. Eleinte nehezen ment az írás, szégyellte leírni, ami történt vele, de aztán belejött és egyre gyorsabban írt. Már a harmadik teleírt lapot adta át Áginak javításra, és a negyediket kezdte írni, amikor egyszer csak összerándult a teste. Felvisított, Ági pedig felnevetett.
- Felizgultál, Gézuka? – kérdezte nevetve. – Na, mindjárt elolvasom mi volt olyan izgalmas, hogy bekapcsolta a sokkolót az erényöveden. Írj tovább! – mondta a lány és a piros ceruzájával, amivel javított kis jelet tett a papírra, ahol Gézuka tartott a történetben.
- Igenis, Ági kisasszony – mondta halkan Gézuka és újra írni kezdett. Mire befejezte az előző este történtek leírását még két sokkot kapott a kis pisilője, kétszer próbált megmerevedni, Ági mindkétszer felnevetett és megjelölte a helyet a szövegben.
Amikor Gézuka végzett és átadta az utolsó teleírt lapot is, engedélyt kért, hogy kimehessen pisilni. A lány fel sem nézett az olvasásból, szórakozottan intett a sissynek, hogy kimehet. Gézuka hálásan pisilt a WC-be, örül, hogy nem kell meginnia újra a pisijét. Amikor végzett ivott a mosdónál, aztán visszament a nappaliba és csendesen megállt a falnál, míg a lány végzett az olvasással és a javítással.
Ági felnézett, végigmérte Gézukát, aztán megdicsérte:
- Ügyes vagy, Gézuka! Izgalmas lehetett a tegnap este, majd még lesz pár kérdésem. A történetet jól leírtad, persze majd apu mondja meg mennyire jól, én nem voltam ott, nem tudok mindent. Összesen 4 hibád volt, vagyis négyet kapsz majd a seggedre. Azért mert a kis pisilőd megmerevedett nem kapsz most büntit, de apu majd látja, mit írtál amikor fel akart állni, és lehet, hogy majd később megver érte. Úgy összességében egyre ügyesebb vagy! Most ihatsz egy üdítőt, aztán megnézed az egy órás vetítésed. Vigyázz, mert ha akkor merevedik a kis pöcsöd, azért már büntit kapsz! Az óra után ezzel a néggyel együtt fogod megkapni. Értetted?
- Igen, kisasszony – mondta Gézuka, aztán lesütött szemmel hozzátette – Köszönöm a dicséretet!
- Igyál, aztán kezdjük a tanórádat! – mondta a lány. Beállította a tévét, aztán amikor kikötötte Gézukát az oszlophoz a tévé elé és elindította a vetítést, előbb leült a heverőre, majd egy idő után kiment a nappaliból és csak az óra végére jött vissza.
Gézuka nézte az elé vetített fehérneműs és meztelen lányok képeit, de az agya máshol járt, állandóan elkalandozott az előző este történtekre. A vetítés alatt három sokkot kapott, háromszor merevedett meg a kis pisilője, de ő maga sem tudta volna megmondani, hogy a képernyőn látottak miatt, vagy valami másért. Amikor véget ért az óra, Ági kikapcsolta a tévét és közölte Gézukával a büntetését:
- Három merevedés, az három a seggedre vesszővel. A négy helyesírási hibáért is vesszővel kapsz, vagyis hetet fogsz kapni. Ebédelünk, utána megkapod a büntetésed.
- Igen, kisasszony – mondta csendesen Gézuka.
Ebéd után Ági a nappali közepére állotta a nagy, támlás széket és rászólt Gézukára, hogy hajoljon át a támlán. Amikor a sissy elhelyezkedett Ági, kezében egy frissen levágott vesszővel, körbejárta, aztán megszólalt:
- Gézuka, nem kötözlek ki a székhez, ezt már ki kell bírnod ugrálás nélkül! Ha nagyon fickándozol, akkor azt az ütést megismétlem. És ideje, hogy megtanuld számolni az ütéseket. Most nincs itt apu, sem anyukád, most kipróbáljuk, tudod-e számolni az ütéseket. Amikor a seggedre ütök, te kimondod a számát. Ha nem, akkor újra ütök, de a szám nem növekszik. Ha nem mondod ki elég gyorsan a sorszámot, akkor lehet, hogy tizet is kapsz, de csak egynek fog számítani! Ha sikítasz, sírsz, az nem baj, csak szedd össze magad és mondd ki a megfelelő számot. Értetted?
- Igen, kisasszony – mondta halkan Gézuka, aztán felnézve újra megszólalt – Szabad kimennem pisilni?
- Pisilhetsz, nehogy fel kelljen mosni a padlót – nevetett a lány – de a táladba! Délután, gondolom, szeretnél elmenni szopni, és ha a városba mégy, kell valami ital, amit viszel magaddal.
- Igen, kisasszony – mondta sóhajtva Gézuka, aztán behozta a tálját, leguggolt és előbb erőlködve, aztán erős sugárban legalább félliternyit pisilt. Amikor végzett WC-papírral megtörölte az erényövét. A tálat letette a fal mellett, a használt WC-papírt pedig a kezébe szorította és újra elfoglalta a helyét a széknél.
- Készen állsz? – kérdezte a lány mellé lépve.
- Igen, kisasszony – mondta halkan a sissy.
Ági nem várt többet, azonnal lecsapott a szék támlája felett kifeszülő seggre.
Gézuka felvisított, nagyot rúgott a lábával, de a helyén maradt, nem engedte el a szék ülőkéjét, és továbbra is áthajolt a támlán. Sírni kezdett, csak későn jutott eszébe, hogy számolnia kell, amikor Ági már másodszor ütött. A sissy újra visított, de aztán sírva megszólalt:
- Egy… Kettő…
- Nem, Gézuka! Egy! A második ütés is egy, mert az elsőt nem számoltad! – mondta kegyetlen vigyorral a lány – Tehát ez volt az első, a következőre kell mondanod, hogy kettő, értetted?
- Igen, kisasszony, bocsánat… - nyögte ki sírás közben a sissy.
Ági újra ütött, és most Gézuka sírva kinyögte:
- Kettő…
Amikor mind a hetet megkapta hangosan sírt, de sikerült kimondania:
- Hét… Köszönöm szépen a büntetést, ági kisasszony!
- Rendben, Gézuka! Egészen ügyes voltál. – válaszolt a lány – Most elmehetsz WC-re, zuhanyozni, addig kiteszem az ágyadra a ruháidat, igyekezz!
- Igenis, kisasszony – mondta még mindig sírva a sissy és kiment a fürdőszobába.
Amikor szárazra törölközve bement a szobájába az ágyán ott várta egy széles rózsaszín szalag, egy fehér nylon bugyi és egy top, egy vállfán pedig az ujjatlan nyári ruha, amiben legutóbb volt a városban. Az ágy előtt Ági egyik szandálja volt.
- Dugd fel az ékszered – adta a kezébe Ági a plugját, majd végignézte, ahogy Gézuka kis síkosítót ken rá, aztán egy sóhajjal bedugja a lyukába – Fáj még a kis pinád? – kérdezte a lány, látva a sissy arcára kiülő fájdalmas fintort.
- Igen, kisasszony – mondta csendesen Gézuka.
- Jól megbasztak tegnap, ezért engedte meg apu, hogy ne reggel dugjuk be a lyukad, csak ha elmész itthonról. De a városba nem mehetsz ki pinadugó nélkül. És különben is szereted, ha benned van az ékszered, igaz, Gézuka?
- Igen, Ági kisasszony, szeretem – mondta engedelmesen Gézuka.
- Helyes. Kösd fel a szalagod, öltözz fel, ideje ezt is megtanulnod – mondta a lány, aztán figyelte, ahogy a sissy öltözködik. Miután a ruhát is felvette, utasította, hogy forduljon körbe a nagy tükör előtt, majd megdicsérte – Csinos vagy és egyre ügyesebb leszel, Gézuka! Most még egy kis smink, aztán mehetsz is cumizni!
- Köszönöm, kisasszony – mondta halkan Gézuka.
- Figyelj, mert a sminkelést is meg kell tanulnod! – Mondta a lány és leültette Gézukát a tükör elé, aztán gyors mozdulatokkal alapozót tett az arcára, majd kis szájfényt vitt fel. – Kész is, kis tini csaj lettél, tetszik?
- Igen, kisasszony. Köszönöm szépen – mondta csendesen a sissy.
- OK! Akkor indulhatsz is! – mondta a lány. – Apu megengedte, hogy eldöntsd hová mégy szopni, a parkolóba Róbert úrhoz, vagy az új helyedre a WC-be a parkban.
- Kisasszony… - mondta halkan Gézuka – Nincs pénzem jegyre… Csak 130 Ft-m van…
- Értem, akkor eldőlt hogy a WC-be kell menned, ott kapsz pénzt a cumizásért. – mondta a lány, aztán a farmerje zsebébe nyúlt és kivett egy kétezrest. – Tessék, kapsz kölcsön. Amikor hazajössz, visszaadod a keresetedből. De ha nem lesz elég, nem tudod megadni, akkor elverlek! Minden tízesért kapsz egyet a seggedre, érted? Szóval nagyon igyekezz, hogy elég sok pénzt keress!
- Igen, kisasszony… Köszönöm szépen – mondta csendesen Gézuka.
- Nem illik csak úgy odamenni a nénihez, vigyél neki ajándékod és köszönd meg szépen, hogy megengedi, hogy odajárj szopni! – mondta Ági, aztán kiszaladt a szobából, miközben hátraszólt – várj, elkísérlek! Addig pakold be a tarisznyádat, legyen benne minden, ami kellhet, a pisidet se felejtsd el!
Gézuka ellenőrizte a tarisznyát, benne volt a szopónaplója, a sissyigazolványa, zsebkendő, hajkefe, rágó. Betette a fasz alakú cumiját a slaggal, egy tiszta bugyit és a flakonba öntött pisit, aztán a nappaliban várt a lányra, aki hamarosan elszaladt a lépcsőn, ellenőrizve végigmérte a sissyt, aztán együtt kimentek a házból.
Elsétáltak a villamosmegállóig, ahol Gézuka két jegyet vett, aztán felszálltak a villamosra.
- Elmegyünk a Robiék parkolójáig, ott van egy jó bolt, veszel a néninek egy doboz csokit. Aztán lecumizod Róbert urat, utána visszasétálsz a WC-ig. Addig maradhatsz, amíg a néni megengedi, de legkésőbb nyolcra gyere haza! – mondta a lány, miután leültek egymás mellé az üres villamoson.
- Igen, kisasszony – mondta Gézuka.
A boltban Ági egy 800 Ft-os csokit választott ki, Gézuka kifizette és betette a tarisznyájába.
- A múltkori kereseteddel együtt 2130 Ft-od volt, igaz? – mondta a lány, miközben a parkoló konténere felé sétáltak. – A jegyek és a csoki után 670 Ft maradt. Tehát 1330 Ft- hiányzik. Ha 200-at kapsz egy cumiért, akkor 7 pasit kell leszopnod, különben verés jön. De jobban jársz, ha többet szopsz, mert holnapra is kell jegy, szóval igyekezz!
- Igenis, kisasszony – mondta csendesen Gézuka.
Közben odaértek a konténerhez és kopogás után Ági benyitott. Robi és Tomi az asztalnál ültek és kártyáztak.
- Sziasztok! Csókolom – köszöntek, amint beléptek.
- Sziasztok! – köszönt Robi – Hoztad szopni a kis köcsögöt?
- Éppen jókor – nevetett Tomi – már nagyon kell húgyoznom, jó hogy itt a szája, nem kell kimenni.
- Itt jártunk a boltban és csak beugrottunk, hogy Gézuka cumizhasson, ha van kedvetek használni – mondta Ági, aztán a sissyre nézett – Mire vársz? Térdelj le szépen és kérdd meg Tomi urat, hogy használja a szádat piszoárnak! Idd meg mindent! Nagyon vigyázz, nehogy pisi legyen a ruhád!
- Igenis, kisasszony – mondta halkan Gézuka, aztán letérdelt a fiú előtt, aki már felállt és letolta a nadrágját és bokszerét. – Tomi úr, kérem tessék piszoárnak használni a számat! Tessék megengedni, hogy az összes pisit megigyam!
- Jól van köcsög, igyad! – mondta nevetve a fiú és Gézuka kitátott szájába dugta a félig már merev farkát.
Ági figyelte, ahogy Gézuka bekapja a faszt, aztán cumizni kezd. Látta, hogy megtelik a szája, szinte felfúvódik, aztán ahogy mozog a sissy torka nyelés közben és a szája újra kiürül. Ez így ment, míg 8-9 nyelés után elapadt a pisifolyam. Addigra Tominak teljesen felállt a farka. Kihúzta a sissy szájából és büszkén megmutatta a lánynak a nagy merev, nedvesen csillogó faszt.
- Tetszik?
- A köcsögöt használd, ha akarod, az arra való – mondta Ági elfintorodva és elfordult.
- Tomi! Több tiszteletet! – csattant fel Robi - Ne zaklasd a kisasszonyt, köszönd meg, hogy ide hozta ezt a köcsögöt hogy használhasd!
- Köszi szépen! – mondta vigyorogva a fiú, aztán mélyen Gézuka torkára nyomta a faszt.
Gézuka szopni kezdte, de a fiú hamar megunta, megmarkolta a sissy két fülét és gyors ütemben megbaszta a száját, míg bele nem élvezett.
- Hú, ez jó volt – mondta lihegve, miközben hagyta, hogy Gézuka tisztára nyalogassa a szájából kihúzott, lankadni kezdő faszt.
Ági már régen visszafordult és érdeklődve nézte a jelenetet, lefotózta a sissy szájában járó faszt és azt is, amikor Gézuka nyalogatni kezdte.

- Köszönöm szépen Tomi úr, hogy meg tetszett szopatni és pisilt a számba – mondta illedelmesen Gézuka, miután a fiú levette előle a farkát – Kérem, tessék beírni a szopónaplómba, hogy mennyire elégedett velem!
- Rendben köcsög, ügyes vagy!- dicsérte meg a fiú, miközben elvette a naplót és beleírt.
- Gyere, Gézuka, leszophatsz engem is – tolta le a rövidnadrágját Robi.
Gézuka a férfi forgószéke elé térdelt és bekapta, cumizni kezdte a faszt. Ági erről is készített képeket, majd amikor Robi elélvezett Gézuka gecivel telt szájáról is.
- Köszönöm szépen, Róbert úr – mondta a sissy, miután lenyelte a gecit.
- Szívesen! Add ide a naplód! – nevetett a férfi.
Gézuka átadta a naplóját, aztán türelmesen várt, míg mindkét férfi igazolta és osztályozta a szopást.
- Ügyes voltál, kisköcsög – dicsérte meg Robi, mikor visszaadta a naplót Gézukának, aki éppen felállt és a ruháját igazítottam meg. – Egyre jobb vagy!
- Mert gyakorol – nevetett Ági – most is éppen szopni megy. És tegnap a pináját is megbaszták, szóval már teljes értékű köcsög.
- Tényleg? Akkor majd megbeszélem apáddal, hogy mi is baszhassuk. – mondta Robi, aztán rácsapott Gézuka seggére és megkérdezte – Szeretnéd, hogy megbasszalak, Gézuka?
- Igen, uram – mondta engedelmesen Gézuka, hiszen tudta, hogy ezt várják el tőle. Nyelt egyet, aztán folytatta – Szeretném, ha megbaszna, uram… Ön is Tomi úr és… És más férfiak is, akiknek oda tetszik adni a pinámat.
- Helyes! – nevetett a férfi – Ha szépen kéred majd, biztosan lesz, aki megbasz! Na, most mehetsz szopni, szervusz.
Gézuka felnézett Ágira, aki intett és rászólt:
- Hallottad! Menj szopni! Szia!
- Csókolom – mondta halkan Gézuka, aztán kilépett a konténerből és elindult a parkolón és parkon keresztül a WC felé.
Amikor odaért megállt egy pillanatra a lépcső előtt, aztán nagy levegőt vett és lesietett. A bejáratnál elhelyezett asztalnál most nem ült senki, Gézuka tétován megállt. Nemsokára valami mozgást vett észre a női WC előszobájából, ami a balra nyílott, aztán egy hangot hallott:
- Jöjjön csak be nyugodtan, majd kimenet fizet!
Gézuka egy pillanatig még állt ott, de nem mert bemenni a nőibe és szólni sem mert, így kis idő után elindult fel a lépcsőn. Ekkor egy kéz nehezedett a vállára:
- Kislány, nem hallottad? Gyere be nyugodtan! – mondta az ajtón kilépő nő és megfordította Gézukát. Egy pillanatra rámeredt, aztán, amikor felismerte elnevette magát: - Te vagy az, kisköcsög? Hát miért nem szóltál?
- Bocsánat – mondta halkan Gézuka – nem mertem…
- Ugyan nem kell szégyenlősködni! – nevetett a nő – Na, mondd, mit szeretnél? Pisilni kel, vagy valami mást?
- Szopni… - mondta lesütött szemmel, elpirulva Gézuka, aztán a nő várakozó arcát látva folytatta – Szopni szeretnék. Azt tetszett mondani, hogy ha akarok szopni, jöjjek ide és minden férfiért, aki leszopat, kapok 200 Ft-t…
- Így van, kisköcsög. Az uraddal is beszéltem és megegyeztünk. Várj, szólok egy ismerősömnek, hogy megérkeztél, jöhet szopatni – mondta a nő és telefonálni kezdett.
Gézuka pirulva hallgatta, mit mond a nő a telefonba.
- Igen, csinos, meg sem mondani, hogy nem egy kis tinilány… Igen, tehetséges. Állítólag nagyon jól szopja a faszt és nagyon lelkes… Persze, lenyeli… Rendben, várunk. – mondta a nő, aztán letette a telefont és a sissyre nézve folytatta: - Nemsokára megjön az első szopatód. Elvárom, hogy rendesen leszopd, ne legyek panasz rád. Urad azt is mondta, hogy van a tarisznyádban egy hajkefe, azzal fenekeljelek el, ha rossz vagy. Add csak ide a tarisznyádat!
Gézuka átadta a tarisznyát, a nő pedig mindent kipakolt belőle az asztalra.
- Szóval ez a hajkefe, ezzel jó nagyok lehet ütni a seggedre – nevetett a nő a kezében mérlegelve a hajkefét és suhintva vele egyet. – Ez pedig a híres szopónapló! – Vette kezébe Gézuka naplóját és belelapozott. – Nincs még sok írva bele, na lehet, hogy majd itt sikerül megtöltened tartalommal! Majd átnézem és megkérem a férfiakat, írjanak bele, ha elégedettek voltak a száddal, köcsög.
- Köszönöm szépen – mondta halkan Gézuka.
- Gyere, megmutatom a helyed! – mondta a nő, aztán felállt, megfogta Gézuka karját és bevezette a férfi WC-be. Nem a múltkori fülkébe vitte, hanem egy kis raktárba, ahol takarító eszközök voltak és polcokra pakolt tisztítószerek, WC-papír és tárgyak. A kamrában a nő kinyitott egy újabb ajtót, ez egy nagy beépített szekrény ajtaja volt.
- Ide menj be! Térdelj le, úgy beférsz!
Gézuka letérdelt és bemászott a szűk helyre.
- Fordulj meg, te hülye, az ajtón van a lyuk, azon dugják majd be a faszt neked!
Amikor Gézuka megfordult meglátott az arca magasságában egy kb. 20 cm átmérőjű kerek lyukat, amit az ajtóból fűrészeltek ki, aztán leragasztották a szélét, hogy ne legyen éles.
- Na kis buzi, itt fogsz térdelni, amikor látod, hogy felgyullad a villany, bedugod az arcod a lyukba és kitátod a szád, kínálod a szádat a fasznak! Értetted?
- Igen… - mondta habozva Gézuka.
- Na, kipróbáljuk! – mondta a nő és rázárta az ajtót a térdelő sissyre. – Dugd be a fejed a lyukba, amennyire tudod és tátsd ki a szád! – parancsolta.
Gézuka engedelmeskedett, aztán amikor a nő egy seprűnyelet tartott a szája elé, kis sóhaj után bekapta és szopni, nyalogatni kezdte.
- Jól van, ügyes vagy! Mindjárt beküldöm a fiút, aki a szopatólyukadat csinálta, köszönd meg neki és hálából szopd le szépen!
- Igen, asszonyom – mondta Gézuka beletörődve.
A nő kiment és amikor bezárta a kamra ajtaját elaludt a lámpa is. Gézuka ott maradt térdelve a lyukas ajtajú sötét szekrényben.
Hamarosan beszédet hallott kintről, aztán felgyulladt a lámpa és kinyílt a kamra ajtaja. Gézuka egy kövér, munkaruhás fiút látott belépni. A sissy sóhajtott egyet, aztán a lyukba dugta az arcát és a parancs szerint kitátotta a száját, nyalogatni kezdte az ajkait, kínálva magát a fasznak. A fiú megállt egy pillanatra, felmérte a látványt, aztán elnevette magát és közelebb lépett. Lehúzta a cipzárt a nadrágján, kiszabadította a farkát és a lankadt faszt bedugta Gézuka tátott szájába.
A sissy azonnal cumizni kezdett. Érezte, hogy a fasz egyre keményebb, teljesen feláll, betölti a száját. A szopató fiú egészen hamar lihegni kezdett, aztán összerándult és hatalmas mennyiségű gecit lőtt Gézuka szájába. Gézuka lenyelte, aztán végignyalta a faszt, de a fiú elvette előle. Elővett egy papírzsebkendőt, megtörölte a farkát és eltette. A zsebkendőt bedobta Gézuka mellett a lyukon.
- Jó voltál köcsög, megérte három napig nem kiverni.
- Köszönöm szépen, hogy megszopatott! – mondta Gézuka – És köszönöm szépen a szopatólyukat!
- Szívesen, buzi. Na, majd jövök még. – mondta a fiú és kiment, újra lekapcsolva a világítást.
Gézuka tovább térdelt a sötétben. Egy idő után már nagyon unatkozott és kényelmetlen is volt a hosszú térdelés. A sötétben elvesztette az időérzékét, nem tudta mennyi idő telt el. Félni kezdett, hogy ha ilyen sokat kell várnia, akkor nem fog sikerülni eleget szopni, nem kapja meg a szükséges pénzt és este ki fog kapni. Attól is félt, hogy így a sötétben honnan fogja tudni, mikor kell indulnia, hogy időre hazaérjen. A gondolatait a lámpa felgyulladása szakította félbe.
Gézuka a parancs szerint a lyukba dugta az arcát. Látta, hogy egy idősebb, jól öltözött férfi lép be, mögötte a WC-s néni.
- Ez itt Gézuka, igazi kis szopógép – mutatta be a nő.
- Szeretném megnézni – mondta az öltönyös férfi, aztán körülnézett és leült egy ott álló székre.
A nő Gézuka szekrényéhez lépett, kinyitotta és rászólt a sissyre:
- Mássz ki, köcsög, az úr látni akar!
Gézuka kimászott, de a lába elzsibbadt a hosszú térdeléstől, ezért elég bizonytalanul állt meg a lábán. A nő elkapta a fülét és felhúzta, míg egyenesen állt.
- Köszönöm, elmehet! Kint majd beszélünk – mondta a férfi. A nő kiment és bezárta maga után az ajtót. Amikor kettesben maradtak a férfi végigmérte Gézukát:
- Szervusz kislány!
- Csókolom – köszönt halkan.
– Igazán csinos vagy. Fordulj körbe!
Gézuka engedelmeskedett, aztán a további parancsoknak is: emeled fel a szoknyád, mutasd a bugyid, told le a bugyidat, mutasd a segged!
- Szép kis pöcsös lány vagy! Most térdelje le itt előttem, vedd ki a faszom és kezdd el cumizni! – parancsolt rá a férfi.
Gézuka letérdelt, kigombolta a férfi nadrágját és elővette a már mereven álló faszt. Nagy volt, egyenes, nagy erekkel, és vastag is. A bőr hátrahúzódott a makkról, ami lilásan csillogott. A sissy félénken végignyalta a makkot, aztán bekapta a nagy faszt és cumizni kezdte. A férfi a fejére tette a kezeit, a sissy hajával játszott, a fülét morzsolgatta, miközben nyögve élvezte, ahogy Gézuka szopja.
A sissy is élvezte a szopást. Eddig félt kicsit attól milyen lesz itt a WC-ben szopni, kiszolgáltatva idegeneknek, de ez az idős férfi jó volt hozzá. Kedves volt, dicsérte a kinézetét, dicsérte a szopását, az igyekezetét. Izgató volt az is, ahogy a hajába túrt, hogy finoman, de mégis erősen irányította a fejét. Gézuka belefeledkezett a cumizásba, szopott, aztán hirtelen azt érezte, hogy fájdalom nyíllal a kis pisilőjébe, a heréibe. A teste összerándult a sokktól, felvisított, de a száját betöltő fasztól csak nyögés hallatszott.
A férfi elengedte, hagyta, hogy a fasz kicsússzon a szájából. Végigmérte Gézuka piros arcát és könnyes szemeit, aztán türelmesen várt, míg Gézuka újra bekapta és cumizni kezdte az arca előtt ágaskodó faszt. Egy ideig hagyta szopni, aztán erősen lenyomta a sissy fejét és a csípőjét megemelve a torkáig nyomta a faszt. Itt megállt és várt, majd amikor Gézuka már-már fuldokolni kezdett, kiengedte a szorításból, hagyta, hogy felemelje a fejét és levegőt vegyen. A faszt ekkor sem vette ki Gézuka szájából, csak annyira engedte, hogy megemelje a fejét, hogy a makk kerüljön az ajkai közzé. Így Gézuka már kapott levegőt, de végig a szájában volt a fasz. Ezt ismételte a férfi többször egymás után, míg az utolsó alkalommal lihegve, nyögve elélvezett Gézuka torkára.
A sissy levegő után kapkodva nyelte le a gecit, amikből félre is nyelhetett, mert köhögni kezdett. A férfi felállt, a csapnál engedett egy pohár vizet és odaadta Gézukának, aki hálásan nézett fel rá. Amikor elmúlt a köhögési rohama, meg is köszönte:
- Köszönöm szépen, uram! – mondta, aztán folytatta – Köszön, hogy meg tetszett szopatni!
- Szívesen, kislány! Mi volt az a görcs és visítás szopás közben?
- A… Az erényövem… - mondta még mindig levegőért kapkodva Gézuka – Az erényövem ad egy sokkot, amikor a kis pisilőm megkeményedik…
- Értem, tehát felizgultál a szopástól. Helyes! A jó köcsög élvezi, ha szopatják. A puncidat is szívesen megbasznám! Majd mond meg Uradnak, hogy érdeklődnek a pinád iránt. Most megyek, szervusz! – mondta a férfi.
- Igenis uram, megmondom. Csókolom! – köszönt el Gézuka.
A férfi a zsebébe nyúlt és valamit letett az asztal szélére, aztán kiment, és a lámpa is elaludt, Gézuka megint a sötétben maradt, de most nem a szekrényben, hanem viszonylag kényelmesen, a padlón ülve a kamrában. Nemsokára felgyúlt a villany és belépett a WC-s néni.
- Ügyes kis faszszopó vagy, Gézuka! Ez egy nagyon igényes úr és elégedett volt veled, még borravalót is adott! – mondta a nő felvéve az asztalról egy ötszázast. – Gézuka, ha borravalót kapsz, azt megtarthatod, nem akarlak kizsákmányolni. De mindig nagyon szépen köszönd meg és soha nem szabad kérned, vagy utalnod rá. Hiszen így is jól meg vagy fizetve, nem igaz?
- De igen, köszönöm szépen, asszonyom! – mondta Gézuka, hálásan, hogy mennyi pénzt keresett.
- A szerelő fiú természetesen nem fizetett, hiszen ő dolgozott a szopásért, de az első vendéged után már 700 Ft-od van. És még három férfi jelezte, hogy lejön ma délután megszopatni téged. Igyekezned kell, hogy elégedettek legyenek és visszajárjanak a szádra! Így állandó bevételed lesz majd. De csak, ha ügyes vagy. Ha panasz lesz rád, akkor nagyon ki fogsz kapni! Értetted?
- Igen, asszonyom! Én nagyon fogok igyekezni! – mondta Gézuka, aztán végiggondolva, hogy ha még hárman szopatják meg, akkor nem lesz elég pénze estére, hozzátette – Asszonyom, én nagyon szívesen szopnék többet is, ha lehetne…
- Helyes! Ha majd elterjed a híre, hogy milyen jó faszszopó vagy, jönnek majd sokan a férfiak, hidd el! – mondta nevetve a nő. – Na, most menj vissza a helyedre, nem mindenki szereti látni a köcsögöt, aki szopja a faszát!
Gézuka sóhajtva visszamászott a szekrénybe és letérdelt a lyuk elé. A nő rázárta az ajtót, aztán megkérdezte:
- Ugye kényelmes kis szopós kuckó? Ha ügyes leszel, legközelebb kapsz egy kispárnát a térded alá, de ha rosszul teljesítesz, akkor kukoricára térdeltetlek, és úgy kell majd szopnod egész nap! Szomjas vagy? Láttam a tarisznyádban egy flakon teát, kéred?
- Nem… Az nem tea… Köszönöm szépen nem kérek… - mondta Gézuka.
- Nem tea? Akkor micsoda?
- Pisi… - mondta halkan a sissy, bosszankodva, hogy miért kellett elszólnia magát.
- Pisit hordasz magaddal? És megiszod?
- Igen, asszonyom – mondta Gézuka sóhajtva – pisit kell innom, hogy szokjam, hogy ha a férfiak a számba pisilnek ne undorodjak, hanem mindig mindet meg tudjam inni.
- Ez tetszik! – mondta a nő, aztán gyorsan kiment és Gézuka pisis flakonjával tért vissza – Idd meg, mindet, látni akarom!
Lecsavarta a kupakot és Gézuka szájához tartotta a flakont – Rajta, mindet! – parancsolta.
A sissy sóhajtott, aztán engedelmesen inni kezdte a pisit, míg mind el nem fogyott. A végén kicsit böffentett, majd gyorsan bocsánatot kért:
- Bocsánat… Köszönöm szépen, hogy megtetszett itatni!
- Ügyes vagy! Ezt is elmondjuk a férfiaknak, hidd el sok szopatód lesz, jól fogsz keresni!
- Asszonyom, nem lehetne, hogy égjen a villany, nagyon unalmas a sötétben… És nem tudom, hogy hány óra van… és haza kell majd érnem időben…
- Villanyt nem kapcsolunk, minek pazarolni? Ha világos van, akkor is unatkoznál, nem? Meg órád sincs. Különben gondolj a faszokra amit cumizol, hogy mit kéne még javítani a technikádon, stb. Hány órára kell hazaérned?
- Nyolcra… Kb. fél óra villamossal.
- Rendben van, háromnegyed hétkor majd bejövök és kiengedlek. Akkor lesz időd kicsit összeszedni magad, pihenni is mielőtt indulsz. Na most gondolkodj a szopáson, hamarosan jönnek a vendégek! – mondta a nő és kimenve lekapcsolta a lámpát.
Gézuka pisiízű szájjal térdelt tovább a sötétben. Nem volt sok ideje gondolkodni, vagy unatkozni, hamarosan bekapcsolódott a lámpa és nyílott az ajtó is. Egy magas férfi jött be, a lyukon Gézuka nem látta az arcát, csak a farmerját, ahogy megállt a szopatólyuk előtt és kivette belőle a farkát. Gézuka cumizni kezdte. Hamarosan teljesen mereven állt a fasz és kis idő múlva el is élvezett a sissy szájába.
- Jó vagy, köcsög – mondta rekedt, még kicsit lihegő hangon a férfi. – A vénasszony azt mondta, hogy a szádba hugyozhatok és mindet lenyeled, igaz?
- Igen, uram – mondta Gézuka.
- Akkor kapd be és nyeljed! – parancsolta a férfi és amint Gézuka a szájába vette a még mindig gecis, lankadt faszt, azonnal pisilni kezdett. A sissynek minden ügyességére szüksége volt, hogy ne csorduljon ki a száján a pisi, sikerüljön mindet lenyelnie. Amikor a férfi végzett kihúzta a faszt Gézuka szájából és az arcába törölte.
- Ügyes vagy, köcsög! – mondta, aztán a zsebébe nyúlt és aprópénzt dobott a lyukon keresztül Gézuka szekrényébe.
- Köszönöm szépen – mondta Gézuka.
A férfi kiment, aztán hamarosan a WC-s néni jött be.
- Hallom ügyes voltál! – mondta mosolyogva – Így kell ezt. Látod, ha nem mondod el a pisiivást, akkor most nem tudom felkínálni ennek a vendégnek és te nem kapsz borravalót. Mennyit adott?
- Nem tudom… Csak bedobta a lyukon és a sötétben… - mondta Gézuka.
- Nem baj, majd megkeresed, ha végeztél mára. Mindjárt jön a következő vendég.
- Kérem… Nagyon kell pisilnem, kérem, kimehetnék? – mondta Gézuka halkan.
- Miért nem szóltál előbb? Már nincs időd. Nesze itt egy tál, tedd magad alá a szekrényben és pisilj ebbe! – mondta és kinyitotta a szekrényt. Felmérte a térdelő Gézukát, aztán rászólt – Tedd szét kicsit a lábaidat, akkor elfér a tál! – mondta és egy tálat tett le Gézuka térdei közé, majd visszazárta az ajtót.
Gézuka felemelte kicsit a szoknyáját, nehogy pisi legyen, aztán lassan pisilni kezdett. A kezdeti akadozás után elernyed a hólyagja és erős sugárban folyt ki a pisi a tálba.
- Kérem, végeztem… - mondta Gézuka halkan.
- És? Mit vársz? Hogy majd kiviszem helyetted? Hát mi vagy te valami nagyságos kisasszony? – Kérdezte felháborodva a nő – Hagyd csak ott, lehet még szükség lesz rá, hosszú még a délután – mondta és kiment a kamrából, újra sötétben hagyva Gézukát.
A sissy hólyagja megkönnyebbült, de a térdelés, így a térde közt a tállal kényelmetlenebb lett. És a pisi szaga is zavarni kezdte egy idő után. Szerencsére nemsokára nyílott az ajtó és egy újabb férfi jött be. Miután leszopta ez a vendég is Gézuka szájába pisilt. Ő is dobott a sissynek borravalóként aprópénz, ami a lyukon keresztül a pisis tálba esett.
Még három férfi jött és a szopatáson kívül mindegyik használta piszoárnak is a sissy száját. Gézuka kétszer pisilt még a táljába és félt, hogy az lassan megtelik, kiönt. Szerencsére az utolsó vendég után belépett a WC-s néni.
- Ennyi volt mára, kisköcsög. Hét óra van, már nincs idő egy vendég fogadására mielőtt indulnod kell haza. Kiengedlek, szedd össze a borravalódat, szedd rendbe magad és indulhatsz is! – mondta.
Amikor kinyitotta a szekrény ajtaját és meglátta a teli pisis tálat az alján az apróval elnevette magát:
- Na, látom nagyobb tál kell neked. Vagy legközelebb használhatjuk majd a cumidat is. Na, ha kell a borravalód, akkor kezd el inni a pisit, mert abból a tálból csak a száddal veheted ki!
Gézuka a tálba nézett és látta, hogy 5 és 10 Ft-osok mellett egy 100 és 200 Ft-os is van a pisi alján. Ennyi pénzt nem hagyhatott ott, nagyot sóhajtott, aztán lehajolt a tálhoz és kortyolni kezdte a pisit. Legalább egy liternyit megivott, amikor a szájával elérte az egyik érmét. Ügyesen kihalászta, aztán így kivette a többit is. Végül csak kb. három deci pisi maradt a tál alján.
- Ügyes vagy! Most emeld fel a tálat és idd meg mindet! – Parancsolt rá a nő, aki az ivás alatt végig képeket készített Gézukáról.
Gézuka engedelmeskedett. Amikor az összes pisit megitta, elmosta a tálat, megmosta az aprót is, amit a pisiből szedett ki, összesen 375 Ft volt. A szekrénye alján talált még 80 Ft-ot, így a borravalója összesen 955 Ft volt.
Gézuka megmosta az arcát, a kezeit, és kiöblítette a száját, aztán kilépett az előtérbe a nő után. Itt visszakapta a tarisznyáját és a nő átadott neki 1200 Ft-ot.
- Gézuka, 6 vendéged volt, a szerelő fiút nem számolva. Ahogy megegyeztünk, itt a mai kereseted, 1200 Ft. Tessék.
- Köszönöm szépen! – mondta Gézuka.
- Szívesen! És legközelebb lehet már több szopatód lesz, akkor többet is keresel majd. A borravaló pedig ma is szép összeg lett, majdnem annyi, mint a fizetésed, ugye. Persze 500 Ft borravalót nem fogsz mindenkitől kapni, csak az az úr ilyen nagyvonalú. De így is megéri jó köcsögnek és faszszopónk lenni, igaz?
- Igen, asszonyom – mondta halkan Gézuka.
- Na, most indulj, még időben hazaérsz, nem fogsz kikapni! Szervusz!
- Csókolom – köszön el a sissy és felment a lépcsőn, el a villamos megálló felé.
Hamar jött a villamos, felszállt és a kocsi végébe ment, ott ült le. Csak most érezte, hogy az egész délutáni térdeléstől mennyire fáradt. Végignézett magán és szégyenkezve fedezte fel, hogy a szoknya alól kilátszó mindkét térde piros a térdeléstől. Felállt és a fal felé fordulva állta végig az utat. Senkivel nem találkozott a villamoson, senki nem zaklatta. Amikor leszállt érezte, hogy nagyon kell pisilnie. De nem volt ideje behúzódni a lakatlan telekre az út mentén, sietnie kellett haza.
Baleset nélkül ért el István házáig és csengetett be. Ági nyitott kaput és beengedte az udvarra. A teraszon ott ült az anyja, István és egy idegen férfi. Beszélgettek, boroztak.
- Csókolom – köszönt Gézuka.
- Szervusz, Gézuka! – köszönt az anyja vidáman, aztán intett a sissyenek – Gyere, állj meg itt és mondd el, hol voltál, mit csináltál!
Gézuka hátratett kézzel megállt az asztal mellett, lesütötte a szemét és engedelmesen beszámolt a délutánjáról, a vásárlásról, a parkolóban történt szopásról, a WC-ben történtekről.
- Ügyes kis faszszopó vagy, Gézuka – mondta az idegen férfi nevetve beszámoló végén.
- Köszönöm, uram – mondta Gézuka, aztán felnézett Istvánra és halkan megkérdezte – István úr, kérem, szabad kimennem pisilni? Nagyon kell…
- Elhiszem, sok pisit ittál, – nevetett a férfi – de nem mehetsz ki! A vendégünkkel beszélgettünk az önitatódról, hogy vissza tudod inni a pisidet. Itt a remek lehetőség, hogy megmutasd! Vedd elő a cumit, a slagot, és mutasd meg a vendégnek!
Gézuka bosszankodott magában, hogy miért kellett kikéredzkednie. De engedelmeskedett, egy sóhajtás közben már vette elő az eszközt, és megmutatta. A férfi érdeklődve nézte meg, majd megszólalt:
- Ügyes szerkezet, kíváncsi vagyok a használatára!
- Gézuka! Vedd le a ruhád, told le a bugyidat és tedd fel a slagot magadnak az erényövre! Utána pedig pisilj és nyeljed mindet! – utasította az anyja.
A sissy sóhajtott, aztán engedelmesen kibújt a ruhájából, letolta a bugyikáját a combjára és felhúzta a slagot az erényövére, aztán a szájába vette a fasz alakú cumit. Már mióta hazaért alig bírta visszatartani, így szinte azonnal elindult a pisi, megtelt a slag és Gézuka cumizni, nyelni kezdte. Hosszan tartott, míg kiürült a hólyagja és lenyelt mindent. Amikor végzett kivette a cumit a szájából, felnézett és megköszönte:
- Köszönöm szépen…
- Igazán jól nevelitek! – mondta a vendég. Felállt, körbejárta Gézukát és alaposan megnézte. – Szívesen megbasznám – mondta végül.
- Semmi akadálya! – mondta István szintén felállva. – A sissy szobájában, vagy akár itt is…
- Engem nem zavar, ha jelen vagytok, sőt izgalmasabb! – mondta nevetve a vendég – Szívesen megdugom itt, előttetek, az asztalra döntve.
- Rendben, ahogy szeretnéd! – mondta István, aztán az eddig a falnál álldogáló Ágihoz fordult – Ági, kérlek, szedd el az asztalt!
- Igen, apu… - mondta a lány, miközben tálcára rakta a poharakat – Apu… Visszajöhetek megnézni?
István elnevette magát: - Rendben, kislányom. Elég nagy vagy már, gyere!
- Köszönöm szépen, apu! – kiáltott fel boldogan Ági, aztán gyorsan lerakta a tálcát a konyhában és sietett vissza.
Éva intett a lánynak, aztán arrébb húzódott a padon, helyet adva Áginak:
- Gyere, ülj ide, nézzük együtt! – mondta és átölelte Ágit, amikor az leült.
- Gézuka! – mondta a vendég férfi – Állj az asztal mellé és dőlj rá!
Akikor a sissy engedelmeskedett a férfi mögé lépett, aztán felnevetett:
- Szép a kis ékszered! – mondta. – De most vedd ki és tedd inkább a szádba!
- Legalább nem fogsz visítani – mondta nevetve István, amikor Gézuka hátranyúlva kivette a plugját és egy halk sóhaj után bekapta.
Közben a vendég ledobta a nadrágját és a bokszerét, és felmeredő fasszal megállt Gézuka mögött.
- Nem akarod, hogy felszopjon? – Kérdezte István.
- Semmi szükség rá, eléggé beindultam már az eddigiektől – mutatott a merev farkára a férfi nevetve.
Megnyalta az ujjait, és a nedves kezével végigtörölte a farkát, majd közelebb hajolt Gézuka seggéhez, széthúzta a két farpofát és ráköpött a lyukra. A lyukhoz illesztette a makk hegyét, majd egy határozott mozdulattal tövig benyomta a faszt Gézuka pinájába. A sissy feljajdult, majdnem kiesett a szájából a plug.
- Gézuka! Kint vagyunk az udvaron. Ha nem akarod, hogy az összes szomszéd tudja, hogy most basznak, jobb, ha csendben maradsz! Szopjad a plugod, ha kiejted a szádból, kikapsz! – Figyelmeztette István.
A következő lökésnél Gézuka felnyögött, ráharapott a plugra, a szemei megteltek könnyel, de csendesen tűrte a baszást. A férfi hosszú, lassú mozdulatokkal, a faszt mindig tövig nyomva, majd majdnem kihúzva baszta a seggét. Egy idő után erősen lihegni kezdett, de akkor már Gézuka is vele egy ütemben lihegett és mozgott is.
István készített pár képet a baszásról, a sissy pinájában ki-be járó faszról, aztán mosolyogva figyelte, ahogy a jelenetet néző két nő egyre jobban felizgul. Az Ágit átölve tartó Éva egyik keze lecsúszott a lány mellére és megmarkolta azt, a másik keze már régen a saját combjai között volt. A lány egy ideig érdeklődve nézte a dugást, közben egyre jobban kipirul, gyorsabban lélegzett, majd, amikor megérezte Éva kezét a mellén, felsóhajtott és lenyúlt a combjai közé.
Jó néhány perc múlva a férfi felhorkant, tövig bevágta a faszt a sissy seggébe, aztán megdermedt az egész teste és rángatózva elélvezett. Kis ideig még így tartotta magát, aztán elhúzódott, a lankadni kezdő fasz kicsusszant Gézuka seggéből. A férfi lihegve szólalt meg:
- Jó voltál, köcsög! Térdelj elém és szopd tisztára a faszt!
Gézuka remegő térdekkel egyenesedett fel, meg kellett fogózni az asztal szélében. Aztán letérdelt és szopogatni, tisztítani kezdte a faszt. Kis idő múlva a férfi megszólalt:
- Elég lesz, most cumizd, nyeld a pisit! – parancsolta és már indult is a meleg sós áradat Gézuka szájába, aki alig bírta nyelni.
Amikor végzett, hagyott még kis időt, hogy a sissy mindent lenyeljen, és tisztára szopja a faszt, majd elhúzta előle.
- Ügyes! – mondta, miközben felöltözött és visszaült a helyére.
- Bármikor használhatod, ha megbeszéljük – mondta István, aztán Ágihoz fordult – Hozz, kérlek, italt nekünk!
- Igen, apu – mondta a lány nagyot nyelve, visszazökkenve a valóságba. Besietett konyhába, majd hamarosan egy nagy tálcával tért vissza, rajta hűtött bor, víz, gyümölcs és poharak.
A férfi elvett egy poharat, vizet töltött magának, aztán a még mindig térdelő sissyre nézett.
- Gondoltam rá, hogy a seggét pisilem tele, de szerintem még nem történt vele ilyen, nem akartam, hogy itt mindent összerondítson…
- Igaz, erre még nem tanítottuk ki, látod a geci is folyik ki a lyukából – mondta István Gézukára mutatva. – De majd edzésbe vesszük és nemsokára a seggét is használhatod piszoárnak. A gecit addig se pocsékoljuk! Gézuka, töröld le a pinádról a gecit és nyalogasd le!
- Apu – szólalt meg Ági, aki éppen egy banánt kezdett hámozni – mi lenne, ha egy banánt dugnánk be neki és utána megenné?
- Jó ötlet! – nevetett a vendég – Igazán találékony egy lányod van!
- Rendben. Ági, a banánoddal töröld el a segge partjáról a gecit, aztán dugd be neki! Ha megmozgattad benne vedd ki és etesd meg vele! – utasította a lányt István.
Ági vidáman felugrott és engedelmeskedett. Miután a hámozott banánt feldugta Gézuka kitágult sissypinájába kicsit mozgatta, aztán ki akarta venni, de a banán eltört és csak egy darab jött ki. A letört banánvéget a sissy szájába adta, aki engedelmesen rágni, nyelni kezdte. A lány felpattant és szaladva hozta ki Gézuka pisis tálját, letetet a földre, majd rászólt a sissyre:
- Guggolj a tálad felé és nyomd ki magadból a banánt!
Gézuka sóhajtva engedelmeskedett, nyomni kezdte a seggéből a banánt. Közben eleredt a pisije is és nem bírta visszatartani. Folyt a pisi a tálba és nagyokat csobbantak benne banándarabok. Amikor kiürült a segge és a hólyagja is, Gézuka felnézett.
- Mire vársz, Gézuka? – kérdezet az anyja, aki szigorúságot erőltetett a hangjára, de alig tudta leplezni a nevetését – Térdelj oda és edd meg szépen a banánodat!
Gézuka megfordult és kezdte a szájával kihalászni a banánt, majd szinte rágás nélkül lenyelni.
- Ne kapkodj, egészségtelen, ha nem rágod meg az ételt! És az ízét sem érzed így. Lassan, jól megrágva, ízlelgetve egyél! És igyál is minden harapás után pár korty pisit! – Utasította az anyja.
Mire elfogyott a tálból a banán, a pisi felét is megitta vele együtt Gézuka.
- Jól van, ügyes vagy, kisköcsög! - Dicsérte meg István. – Mehetsz WC-re, zuhanyozni!
- Köszönöm, István úr! – mondta Gézuka felállva. Felnézett, aztán elköszönt – Csókolom!
- Szervusz kis köcsög – mondta nevetve a vendég.
Gézuka kiment, hosszú időt töltött a WC-n ülve, míg enyhe hasmenéssel kifolyt a lyukából a nemrég megevett banán-pisi keverék. Pisilt is, majd miután kiürült a gyomra és a hólyagja fogat mosott, aztán zuhanyozott. Már az erényövét szárította a hajszárítóval, amikor Ági bejött utána.
- Ha végeztél, gyere ki a teraszra, siess! - parancsolt rá, aztán kiment.
Gézuka pucéron, csak az erényövében ment ki a teraszra, ahol István éppen a szopónaplóját tanulmányozta. A férfi felnézett, aztán intett a sissynek, hogy álljon meg az asztal mellett. Gézuka hátratette a kezét és lehajtott fejjel megállt, a férfi pedig tovább olvasott, majd kis idő után letette a naplót és felnézett a sissyre.
- Mindjárt visszajön anyukád és Ági is, mert most beszéljük majd meg a következő időszak szabályait, ezt mindenkinek hallania kell. Addig pár kérdésre kell még válaszolnod. Tehát, ma összesen kilenc férfi szopatott? Ismételd el, kik!
- Igen, István úr – mondta Gézuka, aztán felsorolta, hogy Robi és Tomi a parkolóban, utána a WC-ben a szerelő, aki a szopatólyukat készítette neki, aztán az idős úr, a nagy borravalóval, aki szeretné a pináját is megbaszni. Majd még öt férfi, akik a szájába is pisiltek. Aztán itthon a férfi, aki megbaszta, aztán a szájába pisilt.
- Egész ügyes vagy! Amikor leírod a nap eseményeit, felsorolod a férfiakat akik használtak, akkor engem és a vendégeimet is számolnod kell, ugyancsak azokat, akik a klubban használnak. De amikor a jutalmadért szopsz csak azok számítanak, akiket te szerzel magadnak. Vagyis ma 11 férfi használt, de csak kilencet veszünk figyelembe, amikor a jutalmadat számoljuk, érted.
- Igen, uram – mondta Gézuka, de nem teljesen értette a jutalom kérdését, István hamar felvilágosította.
- Jutalmon azt értem, hogy elélvezhet a nyamvadt kis pöcsöd. Már mondtam, hogy ez lesz a jutalmad, ha engedelmes leszel és jól teljesítesz. Valamint jutalom az is, ha elengedünk a büntetésedből. Ezt már ki is érdemelted tegnap a klubban, a büntetésed kétharmadát elengedtem, csak húszat kapsz a seggedre este. Sőt még ezt is tudod majd csökkenteni, ha igyekvő faszszopó leszel! – mondta a férfi. Aztán felnézett a lakásból kilépő Évára és Ágira, majd folytatta – Üljetek le, megbeszéljük Gézuka szabályait a következő hetekre.
A két nő leült, Ági üdítőt töltött mindkettőjüknek, aztán figyelmesen hallgatták a férfit.
- Úgy döntöttem a legjobb ha Gézuka életét hetekre osztjuk fel és hetente értékeljük, a heti teljesítménye alapján állapítjuk meg a szabályokat a következő hétre. Persze, naponta be kell számolnia, naponta ellenőrizve lesz ezentúl is, de a heti rend jó, bevált módszer. – mondta ránézve Ágira, aki kicsit elpirult.
- Igen, apu – mondta.
- Ma hétfő van – folytatta István – még nem késő erre a hétre meghatározni a szabályokat, rendet, időbeosztást. Ahogy a rossz viselkedésért, a hibákért büntetés, úgy az igyekezetért, a jó teljesítményért jutalom jár. Gézuka számára a legnagyobb jutalom, ha megengedjük neki, hogy maszturbáljon, elélvezzen. Ezért persze nagyon meg kell dolgoznia, nagyon ki kell érdemelnie. Amíg nem ellenőrizte senki rengeteget maszturbált, több évre előre eljátszotta ezt a jogát. De igyekszik jó sissy lenni, amit jutalmaznunk kell. Így arra a döntésre jutottam, hogy a hagyományos, fiús maszturbálást örökre megtiltjuk Gézukának.
Gézuka ijedten felkapta a fejét, amikor azt hallotta, hogy örökre megtiltják a maszturbálást. Hiszen nem erről volt szó, hiszen István úr azt mondta, hogy kiérdemelheti. Nem mert tiltakozni, mert látta István felemelkedő, csendre intő kezét és vigyorát. Újra lehajtotta a fejét, miközben a férfi folytatta:
- Mint fiú nem maszturbálhat, hiszen nem is igazi fiú, de más módszerrel elérhet kielégülést, ha kiérdemli. Hogy milyen módszerekkel és milyen feltételek mellett azt majd idejében eldöntjük. – mondta a férfi – Most elég azt eldönteni, hogy mikor, hány hét után kerülhet erre sor először.
- Jó sok! – mondta Éva – Nem is értem miért kell egyáltalán maszturbálnia…
- Éva, ez egy jutalom, a legnagyobb jutalom számára. – magyarázta a férfi türelmesen – Nem foszthatjuk meg a jutalom reményétől, akkor nincs ami igazán ösztönözze a jó teljesítményre, erre a büntetésektől való félelem nem elég. Ha csak büntetés van, akkor megteszi amit kell, de mindig a minimumon marad, sosem fog igyekezni igazán jó, odaadó szolgáló lenni. A jutalom és a büntetés közötti egyensúly az, ami a legjobb teljesítményt váltja ki, a legjobb eredményt hozza.
- Hát, ha mindenképpen szükségesnek érzed… - mondta kétkedve a nő.
- Igen, szükséges és így igazságos is – zárta le a kérdést a férfi. – Úgy gondolom, Gézuka hat hét jó teljesítménnyel kiérdemelheti első jutalom élvezését.
Gézuka újra felkapta a fejét. Hat hét? Több, mint 40 napig nem maszturbálhat? Hiszen már most is mindenre felizgul, megkeményedik a kis pisilője és akkor jön a sokk, a fájdalom. És azt mondta a férfi, hogy ha szopni fog, akkor ő is elélvezhet… És ő nagyon sokat szopik, ma is kilenc férfit, ha nem számolja Istvánt és a vendégét…A férfira nézett, aki intett, hogy hajtsa le a fejét. Gézuka engedelmeskedett és halkan sírdogálni kezdett elkeseredésében.
- Szóval – folytatta a férfi – hat jól teljesített hét. A jó teljesítményt, a maiak alapján, heti 30 szopásban állapítom meg. Ha egy héten legalább harmincszor cumizik Gézuka, és nincs más olyan hibája, amiért a hetet érvénytelenítenénk, akkor az a hét érvényes. Az legyen az első hathetes periódus követelménye.
- 30 elég? Hiszen ma is kilencet szopott, így 3-4 nap alatt meglesz a heti mennyiség – mondta Éva kétkedve.
- Kilencet szopott, de nem mindegyik számít. Ugyanis a szopónaplójába csak öten írtak be. A két fiú a parkolóban, az öreg, aki meghagyta a telefonszámát is, hogy a baszásról beszéljünk és még két férfi a maradék hatból. Vagyis ma a harmincból ötöt teljesített Gézuka. Ez alapján majdnem kétszer annyit kell szopnia, hogy meg legyen a harminc bejegyzés.
- OK, így már jobban tetszik – mondta nevetve Éva.
- Azt szeretnénk, ha Gézuka nagyon sokat szopna, mert a szopásnak jó hatása van rá. – magyarázta István - Látod, mennyivel jobban viselkedik most, mint pár napja. Éppen ezért még egy jutalmat helyezek kilátásba számára. Jelenleg minden este húsz fenekest kap, ezt megtartjuk alapnak, amit minden esetben megkap, akkor is, ha különben jól viselkedik. Minden egyéb büntetés ehhez adódik hozzá ezentúl. A napi verést egy módón kerülheti el, ha sokat fog szopni. A mai 5 igazolt szopását alapnak vesszük: ha ötöt szop egy nap, akkor 20 fenekest kap este. Ha hatot, akkor 15-öt, hét esetén 10-et, nyolcnál 5-öt, ha pedig kilenc faszt szop le, igazoltan, akkor aznap nem kap a seggére.
- És, - szólalt meg elgondolkozva Ági – ha kevesebbet szop, akkor többet kap? Mondjuk négy szopásnál 30-at, háromnál 40-et és így tovább?
- Jó ötlet, Ági! - nevetett fel Éva.
- Jó ötlet, de kicsit módosítsuk, így ha valamelyik nap nem tud szopni, akkor már 70-et kapna a seggére és ezt nem bírná sokáig. – nevetett a férfi is – Vagyis, itt is ötösével menjen: 4 fasznál 25, háromnál 30, kettőnél 35, egynél 40. Ha pedig egy faszt sem szop le, azon a napon kapjon este 50-et!
- Jó, így tetszik – mondta Éva.
- Még egy könnyítést adok a gyereknek. Sokan nem veszik a fáradtságot, hogy beírjanak a naplójába, vagy egy alakalommal még beírnak, mert újdonság, de másnap már nem. Ezért más igazolást is fogadok. Például tanúk igazolását, vagy fényképet. – Mondta a férfi, aztán elővett egy rózsaszín telefont és felmutatta. – Gézukának különben is szüksége lesz a továbbiakban egy telefonra, hogy elérhető legyen. Ez a készülék pont megfelelő, bármikor fel lehet hívni és szelfit is készíthet szopás közben, ami jó igazolás. A telefonon nincs pénz, nem tud vele telefonálgatni, vagy netezni, csak két szám hívható ingyenesen. Éva, mivel te hamarosan elutazol, így az én és az Ági számát adtam meg.
- Persze, ez így ésszerű – egyezett bele a nő.
- A gyereket fel lehet hívni, lehet telefonon ellenőrizni, utasítani. Ha valamilyen problémája van, gondja akad, akkor tud segítséget, vagy utasítást kérni tőlem, vagy Ágitól. A szelfiket pedig este beolvassuk itthon, ezzel igazolja a napi szopásokat.
- Nagyszerű ötlet! – mondta mosolyogva a nő.
- Rendben. – Mondta a férfi – Akkor összegezzük. Gézuka! – nézett a sissyre – Mától a következő szabályok érvényesek: Természetesen továbbra is engedelmeskedned kell mindenkinek, és ugyanazok a szabályok vonatkoznak a napjaidra, mint eddig. Ami új, hogy függetlenül a viselkedésedtől minden este húszat kapsz a seggedre. Ezt szopással csökkentheted, ahogy az előbb mondtuk: ha ügyesen, sokat szopsz nem kapsz verést, de ha egy faszt sem szopsz le, aznap 50-et kapsz a seggedre. Érthető?
- Igen, uram – mondta csendesen Gézuka.
- Ha hat hétig minden héten teljesíted a minimumot, akkor elélvezhetsz. Egy hét alatt minimum harminc faszt kell elszopnod, akkor számít teljesítettnek a hét. A szopásokat a szopónaplóddal, tanúkkal, vagy fényképpel igazolhatod. Ha nem egyik sincs, akkor az nem igazolt szopás és mostantól csak az igazolt szopások számítanak. Értetted?
- Igen, uram.
- A pisiivás hozzátartozik a szopáshoz, vagy itathatnak szopatás nélkül, akár nők is, az nem számít, engedelmesen innod kell. A pinádat egyelőre nem ajánlhatod fel senkinek, csak akire külön utasítalak. A telefonodon mindig elérhetőnek kell lenned. Amikor szopsz, vagy ha majd iskolában leszel, némítsd le, de ne kapcsold ki, hogy hívható legyél, vagy üzeneted hagyhassak. Értetted?
- Igen, uram – mondta csendesen Gézuka.
- Rendben van. Akkor most vacsorázzunk, utána megkapod a mai húsz fenekesed és mehetsz aludni!
Ágis és Gézuka gyorsan megterített és megvacsoráztak, azután Ági leült a nappali közepén a támlás székre és az ölébe fektette Gézukát. Gyors egymásutánban 20-at ütött a síró, szipogó sissy seggére a hajkefével, majd a fülénél fogva felállította. Gézuka szipogva, a könnyeit nyelve köszönte meg a fenekelést:
- Köszönöm szépen, Ági kisasszony, hogy el tetszett fenekelni.
- Szívesen, Gézuka! – mondta a lány.
A két felnőtt az asztalnál ülve mosolyogva nézte végig a jelenetet.
- Gézuka, mehetsz mosdóba és lefeküdni. Jó éjszakát! – köszönt el a férfi.
- Csókolom! – köszönt még mindig szipogva a sissy, aztán kiment a mosdóba.


Vége a huszonötödik fejezetnek


2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó történet,nagyon tetszik. Szívesen lennék én is ilyen jó nevelt sziszi. Nagyon szeretném ha folytatnád a történetet például kíváncsi lennék arra is hogy milyen sorsa lesz Gezukának amikor Éva néni külföldre megy. Vajon akkor hogyan fognak bánni Hugyos Gezukával

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik a történet. Folytatom, csak idő kérdése és új fejezet jelenik meg.

      Törlés