2021. július 2., péntek

Gézuka története - Harmincadik fejezet

 Elkészült Gézuka történetének újabb fejezete, jó szórakozást kívánok!


Harmincadik fejezet

 

Gézuka szokás szerint István hangjára ébredt:

- Szervusz sissy! – mondta a férfi miközben lecsatolta a fejéről a szíjat és kivette a szájából a cumit.

- Csókolom – válaszolt Gézuka, miután nyelt egyet, aztán amikor felnézve meglátta az arca előtt a férfi felálló farkát, sóhajtott egyet és addig nyújtózkodott míg elérte a makkot és szó nélkül cumizni kezdte.

Hamarosan megtöltötte a száját a forró sós vizelet. István nagyot nyögve, élvezettel pisilte tele a száját, majd kicsit visszafogta magát, míg Gézuka nyelt.

- Egyre ügyesebben nyeled a pisit, kis köcsög – dicsérte meg a férfi, majd újabb adagot engedett Gézuka szájába. A sissy nyelt, és még többször megismételte, míg a férfi hólyagja kiürül. István újra nagyot nyögött és hagyta, hogy Gézuka szopja, cumizza az időközben teljesen megmerevedett faszát. Nem kellett sokat dolgoznia Gézukának, a férfi pár perc szopás után teleélvezte a száját. Hátralépett és elvette a sissy szájától a faszt, majd amikor Gézuka a tátott szájában felmutatta a kiszopott gecit, bólintott és jóváhagyólag mondta:

- Lenyelheted, kisköcsög!

- Köszönöm szépen, István Úr a pisit és a szopatást! – mondta Gézuka alázatosan, miután lenyelte a gecit.

- Szívesen – nevetett fel a férfi – most nyalogasd tisztára a faszt és közben figyelj! – parancsolta.

Gézuka nyalogatni, csókolni kezdte a lassan lankadó faszt, közben a férfi ismertette a napi programot, majd elhúzta a sissy elől a már tiszta faszt és rászólt:

- Mehetsz WC-re és zuhanyozni, aztán öltözz fel, hamarosan indulunk – mondta és kiment.

Amikor Gézuka tisztán, megtörölközve, seggében a visszadugott pluggal, visszatért a szobába Ági várta, kezében a szokásos nagy pohár reggeli pisivel.

- Csókolom, Ági kisasszony – köszönt Gézuka, aztán sóhajtott, majd lesütött szemmel elkérte a pisit a lánytól – Kérem, kisasszony, megihatom a pisit?

- Megihatod, Gézuka – nevetett fel a lány.

Gézuka elvette a még meleg pisit és a lány figyelő szeme előtt lassú kortyokkal megitta. Aztán felnézett a lányra, majd újra lesütötte a szemét és megköszönte a reggeli italt:

- Köszönöm szépen Ági kisasszony, hogy megihattam a pisijét! Nagyon finom volt!

- Egészségedre! – nevetett a lány – Mosd el a poharat, addig kikészítem a mai ruhádat! – utasította a sissyt. Rózsaszín szalagot és egy rózsaszín bugyit, sportmelltartót vett elő a szekrényből, aztán a már megszokott nagyvirágos nyári ruhát és szandált.

Amikor Gézuka visszajött a lány figyelte hogyan köti meg a szalagot az erényöve körül, majd veszi fel sorra a ruhadarabokat.

- Egyre ügyesebb vagy, már tudsz egyedül öltözködni – dicsérte meg a lány, aztán intett, hogy a sissy üljön le a tükör elé. – Figyelj, ezt is meg kell tanulnod! – mondta és könnyű kis sminket készített Gézukának.

Pár perc múlva együtt mentek ki a konyhába, gyorsan reggeliztek, majd indultak a városba. Petra az utcán csatlakozott hozzájuk.

- Jó reggelt István bácsi, sziasztok! – köszönt vidáman, aztán átadott Gézukának egy flakon még meleg pisit. – Ezt neked szántam, Gézuka, hogy ne szomjazz meg a vásárlás közben – mondta nevetve.

- Lányok, kicsit változott a program – mondta István – Ti csak menjetek vásárolni, nekünk Gézukával van egy kis dolgunk. Ági, - mondta, miközben átadott egy húszezrest a lánynak - vásárolhatsz magadnak, amire szükséged van, ahogy tegnap megbeszéltük. Ne költs felesleges dolgokra és ne vegyél olyat, amit nem engednék meg! Megbízom benned. Ha valami kérdésetek lenne, hív nyugodtan!

- Köszönöm, Apu! – ugrott az apja nyakába boldogan a lány, aztán mind beszálltak a kocsiba és elindultak a város felé.

István Robi parkolójában áll meg, megvárta, míg a két lány vidáman beszélgetve elindul a Pláza felé, aztán megfogta Gézuka karját és odavezette a konténer-irodához.

Robi a kamerán látva, hogy közelednek kijött eléjük és az ajtó előtt köszöntötte őket.

- Szervusz! – köszönt István, majd Gézuka is csatlakozott:

- Csókolom, Róbert úr!

- Robi, meg kell beszélnünk pár dolgot – mondta István.

- Gyertek be – mutatott az ajtóra Robi. Odabent a forgószékre mutatott – Foglalj helyet! Nem zavar, ha használom a köcsögöt, míg beszélgetünk? Nagyon tele a hólyagom…

- Csak nyugodtan – mondta István leülve.

Robi megállt az asztal mellett és elővette a farkát, Gézuka pedig engedelmesen letérdelt elé és a makkot bekapva cumizni és nyelni kezdte az azonnal eleredő pisifolyamot.

- Így már sokkal jobb! – mondta Robi, aztán Istvánhoz fordult – Parancsolj, hallgatlak!

- Tudod, - kezdte István - nagyon kedvezményesen szopathatod a sissyt. Ez azért van, mert az első időkben szükség volt valakire, akinek van helye, ahol nyugodtan szophat a kis köcsög. A te konténered ideális helyen van, vannak ismerőseid is, akinek odaadhatod, így Gézuka gyorsan beleszokhatott a szopásba.

- Egyre jobban is megy neki! – mondta Robi felsóhajtva a pisilés végén. – Nem vagy elégedett? A pisit is jól nyeli és szó nélkül elkezdett szopni, ahogy lenyelte az utolsó kortyot…

- De, tényleg ügyes a köcsög és igyekszik. Nem erről van szó! – mondta mosolyogva István. – Inkább arról, hogy kibővíteném a megállapodásunkat. Holnap kezdődik az iskola, és sajnos nem járhat be az egyetemre lányruhában. Arra gondoltam, hogy reggel, ha van ideje lányruhában indulna el, és itt nálad átöltözhetne, úgy menne be az egyetemre. Hazajövet szintén nálad öltözne vissza lányruhába és menne tovább szolgálni, vagy haza. Ha reggel siet, akkor viszi magával a ruháját és hazajövet itt öltözne át. Így az egyetemen fiúruhában lenne, de csak annyi időt töltene fiúként, amennyire feltétlen szükség van.

- Megoldható… - mondta Robi.

- Cserébe továbbra is szopathatod, odaadhatod a száját szabadon bárkinek és heti egy alkalommal megbaszhatod. Vagy, ha neked nem kell, megbaszathadod bárkivel, ha tiszta, egészséges a pasi.

- Lehet heti kettő? – kérdezte Robi.

- Nem. Egyelőre semmiképpen! Még bejáratós a pinája és más kötelezettségei is vannak a sissynek. Szopatni viszont lehet szabadon, csak ha időre kell mennie valahova, akkor engedd el azonnal, ne késsen el máshonnan, szolgálatból.

- Tudom, a parkban a WC-ben szopik, hirdeti a vénasszony az ismerősök között. – nevetett fel Robi – Hány fasz jár naponta a szájában?

- Átlagban 7-8, de Gézuka szívesen szopna sokkal többet is, igaz, kisköcsög? – nézett István a térdelve cumizó Gézukára.

A sissy bólintott, de közben tovább szopta a faszt. Szopás közben végig figyelte a beszélgetést. Nagyon megalázó volt számára, hogy miközben szopatják, úgy beszélnek róla, mint egy tárgyról, vagy mint aki jelen sincs. Alkudoznak, hogyan szopathatják, baszhatják meg őt. Szégyellte magát és még jobban szégyellte, hogy miközben hallgatta a megalázó beszédet és szopta a faszt, egyre jobban felizgult. Érezte, hogy a kis pöcse egyre jobban keményedik, aztán egyszer csak érzete hogy fájdalom hasít a heréibe és a kis pisilőjébe, ahogy az erényövben bekapcsolt a sokkoló.

- Ugye mondtam, hogy szeret szopni – nevetett István – annyira, hogy rögtön felizgul, ha szophat és arról beszélünk, hogy még többet szophat.

- Igazi kis buzi – nevetett Robi is és elhúzta a merev, nyálasan csillogó faszt Gézuka elől. – Rendben, István! Ide járhat a köcsög öltözni, itt tarthatja a ruháit is, és cserébe bármennyit szopathatjuk és heti egyszer megdughatjuk. Elfogadom, ha most megbaszhatom, kipróbálni a lyukát, és holnap új hét kezdődik. Vagyis a héten még egyszer megbaszhatom.

- Rendben, megállapodtunk! – mondta István.

- Állj fel, köcsög! – szólt Robi Gézukára – Emeled fel a szoknyád és dőlj rá az asztalra!

Gézuka még mindig a sokk hatása alatt lassan felegyenesedett, aztán az asztalhoz lépett és rádől. Hátranyúlva felemelte a ruhája alját, aztán megmarkolta az asztal túlsó szélét és várta, hogy mi következik.

Robi mögé lépett, combközépig lehúzta a bugyiját aztán a segge közé nyúlva egy mozdulattal kihúzta a dugót Gézuka pinájából és az arca elé tette:

- Szopjad, köcsög! – parancsolta, aztán a makkját Gézuka lyukához nyomta. Lassan elkezdett benyomulni, de a szűk lyuk nem csúszott eléggé, ezért visszahúzta a faszát, nagyot köpött a tenyerébe és a nyállal nedvesítette be a makkot. Így már be tudott hatolni a szűk sissypinába, de minden mozdulata fájdalmat okozott Gézukának, aki hamarosan elsírta magát.

- Látod, mondtam, hogy még bejáratós a pinája – mondta az eseményeket figyelő István, aztán Gézuka tarisznyájából síkosítót vett elő és odaadta a másik férfinak – Használd, ne tedd tönkre a lyukát! És ne is ríkasd meg nagyon, mert még több helyre el kell vinnem ma.

- Nem tudtam, hogy van nála síkosító – védekezett Robi, miközben kihúzta a faszát és nagy adag gélt kent rá.

- Mindig hord magánál, mint egy jó kurva – nevetett István.

A kellően besíkosított fasz már könnyen csúszott fel Gézuka pinájába. A sissy lyuka szűk volt, jól szorította a faszt, de így már nem okozott nagy fájdalmat a baszás, már nem kellett sírnia. Kicsit hüppögött még, aztán már csak nyögött, ahogy a fasz ütemesen járt a lyukában. Nem telt sok időbe és Robi egyre jobban lihegett, nyögött, míg végül erősen megmarkolta Gézuka csípőjét és tövig a seggébe vágva a faszát elélvezett a sissybe. Így áll még pár percig lihegve, lankadni kezdő farkával Gézuka seggében, míg végül összeszedte magát és kihúzta a faszt.

- Gézuka, dugd vissza a pinadugódat, aztán térdelj le, tisztítsd meg a faszt és köszönd meg a baszást! – Utasította István a sissy, aki egy nagyot sóhajtott, az addig a szájában tartott plugot bedugta a seggébe, aztán fájdalmas mozdulattal felállt, majd Robi elé térdelt és lassan tisztára nyalogatta a síkosítótól és gecitől maszatos faszt. Mikor pár perc múlva Robi elhúzta előle a faszt és eltette a bokszerébe Gézuka felnézett, aztán lesütötte a szemét és halkan megszólalt:

- Köszönöm szépen, Róbert úr, hogy megszopatott és megbaszta a pinámat!

- Szívesen Gézuka – mondta Robi – Mostantól hetente megbaszlak! Jó lesz? Örülsz neki?

- Igen, Róbert úr – mondta beletörődve Gézuka.

- Igazán jól nevelt kis köcsög vagy! – nevetett a férfi.

- Szedd rendbe magad, Gézuka! – mondta István odadobva Gézukának a tarisznyáját.

A két férfi nevetve nézte, ahogy Gézuka a térdéig lecsúszott bugyiban, gyűrött ruhában kimegy a mosdóba. Amikor visszajött megmosdva, új szájfénnyel az ajkain és kis alapozóval az arcán csak egy kis gyűrődés a ruháján emlékeztetett rá, hogy kis idővel ezelőtt meg lett baszva.

- Egész csinos – állapítottam meg István.

- Köszönöm, uram! – mondta Gézuka végigmérve magán.

- Akkor mi megyünk, Gézukára pedig holnap délután számíthatsz – mondta István kezdet nyújtva Robinak, aztán kiterelte a parkolóba Gézukát és elindultak a parkon keresztül a nyilvános WC felé.

Nem mentek el a WC-ig, a parkban egy kávézó teraszán Judit ült Icával, mellettük a lányaik, Szilvike és Kati. A nők kávéztak, a két lány fagyit evett. Amikor meglátta őket, Gézuka ki akart térni, de István megfogta a karját és odavezette a nők asztalához.

- Szervusztok! - Köszönt István, aztán a szomszéd asztaltól egy széket fordított oda és leült.

- Csókolom – köszönt halkan Gézuka is.

István odaintette a pincért és megkérdezte mit kérnek a nők, de ők már fogyasztottak, így csak magának rendelt egy kávét és a mellett álldogáló Gézukának egy üres poharat.

- Sajnos az unokahúgom csak a saját vitaminitalát ihatja, ugye nem gond? – mondta a pincérnek.

- Semmi probléma! – válaszolt a pincér – Hozok egy széket a kislánynak!

- Nem szükséges, szívesebben álldogál – mondta István.

- Ahogy parancsolja – mondta a pincér, csodálkozva végigmérve a piruló Gézukát.

Hamar meghozta István kávéját, az üres poharat pedig letette a sissy elé.

- Rajta, sissy, tölts magadnak és igyál – mondta a férfi és megvárta, míg Gézuka a magával hozott flakonból teletölti a poharát és lassan inni kezdi a pisit.

A két nő mosolyogva, a lányok halkan nevetgélve figyelték, ahogy megissza a nagy pohár pisit, majd továbbra is csendesen áll István széke mellett.

A férfi belekortyolt a kávéjába, aztán elmondta miért jött:

- Holnap kezdődik az iskola és Gézukának nem lesz ideje továbbra is heti egy egész napot azzal töltenie, hogy máshol takarítson. Gondolom az eddigi szolgálatai fedezték az általa okozott kárt és kényelmetlenséget és tudom, hogy ő is sokat tanult a lányokkal töltött időből. Gézuka szeretné megköszönni a lányoknak az eddigi figyelmet, a tanítást, nevelést. Rajta Gézuka!

A sissy riadtan körülnézett, de látta, hogy senki nem figyel oda, ezért gyorsan pukkedlizett egyet, majd halkan megszólalt:

- Szilvi kisasszony és Kati kisasszony! Köszönöm szépen a tanítást és nevelést, hogy elfenekeltek, ha rossz voltam és segítettek, hogy engedelmes jó sissy legyek! És köszönöm szépen Judit és Ica asszonynak is a figyelmet és a tanítást!

- Szívesen, Gézuka – mondta nevetve Judit. – Milyen jól megtanulta a szövegét!

- Nem Judit, nem betanult szöveg! – Mondta István – Gézuka nem tudta, hogy találkozunk és hogy mit kell majd mondania, amit most mondott azt most itt találta ki. Gézuka okos gyerek, csak eddig nem jóra fordította az energiáit, de már tanul, ugye, sissy?

- Igen, István úr – mondta halkan Gézuka.

- Nos, köszönjük az eddigi segítséget Ha a későbbiekben, alkalmilag babysitterre lenne szüksége Gézukának, vagy nektek lesz szükségetek egy sissyre, a számunk megvan, megbeszéljük majd. - mondta István, aztán odahívta a pincért, kifizette a számlát és Gézukával együtt indultak tovább.

Rövid séta után megérkeztek a nyilvános WC-hez. A tulajdonosnő bevezette őket a raktárba, ahol Gézuka szopni szokott és rá is szólt a sissyre, hogy vetkőzzön és helyezkedjen el, mert hamarosan jön egy szopató. Míg Gézuka levette a ruháját és bugyiját és melltartóban bemászott a szekrénybe és elhelyezkedett, István elmondta, hogy az iskolai időszakban Gézukának tanulnia kell, így lesznek napok, amikor nem tud majd szopni, nem lesz rá ideje. Ugyanakkor, amikor eljön a WC-be, akkor is tanulnia kell majd a szopások között, így jó lenne, ha a raktárban tanulhatna és csak a szopatás idejére mászna be a szekrénybe.

- Ez nekem nem tetszik – mondta a nő – Sok vendég nem akarja látni, hogy ki szopja. Ha egy lyukon egy sötét fülkébe bedugják a faszukat, akkor hihetik azt, hogy egy lány szopja őket. Ha pedig még ritkábban jön a köcsög, kevesebb idő lesz szopatni, akkor az ilyen percek is számítanak.

- És ha egy lámpát tennénk be neki a fülkébe? – Kérdezte István – Akkor ott térdelne, mint most, csak lenne fény, hogy olvasson, tanuljon. És mondjuk, ha az ajtó kinyílik, akkor az ő lámpája lekapcsolódna…

- Ez megoldható – gondolkodott el a nő – de költségei lesznek, így nem tudok bért fizetni szopásért, míg meg nem térül a befektetés.

- Mi lenne, ha az első 20-at ingyen szopná a sissy, aztán visszatérnénk a szopásonkénti 200 Ft-hoz?

- Nem – alkudozott a nő - 50 szopás ingyen és utána szopásonként 100 Ft.

- Ugyan! Ez nevetséges! – mondta felháborodva a férfi - Így is sokat keresett már a köcsögön! Tudom, hogy hirdeti, hogy egy húgyivó köcsög szopja a faszt a fülkében!

- Rendben… Mit szólna, ha elfogadnám a 20 ingyenes szopást, és utána a 200 Ft-t szopásonként, de odakínálnám a seggét is, megbaszathatnám a köcsögöt. 10 ingyen baszás, utána mondjuk baszásonként 500 Ft? – Ajánlotta a nő.

- Két ingyen baszás, utána pedig naponta csak egyszer baszhatják meg és baszásonként ezer Ft!

- Nyolcszáz!

- Rendben! – István a kezét nyújtotta – 20 ingyen szopás és utána 200 Ft minden szopásért, mint eddig. Két ingyen baszás és utána naponta egy baszás, alkalmanként 800 Ft-ért. A borravaló ezentúl is a köcsögé.

- Rendben! - Fogta meg a férfi kezét az asszony – Megegyeztünk! Mindjárt hívom is az első férfit, aki megbassza.

- Ma már baszták, most is tele van a pinája gecivel. Egy hasonló tárgyalásról jövünk – nevetett István.

- Na és? Ha gecis, legalább jobban csúszik – nevetett az asszony és kivezette Istvánt a kamrából.

- Gézuka! Halottad miben állapodtunk meg, engedelmeskedj! Este 8-ra legyél otthon! - szólt vissza a férfi az ajtóból, aztán elsietett.

Gézuka beletörődve hallgatta végig a beszélgetést. Tudta, hogy nem ellenkezhet és csak remélte, hogy ezentúl is tud eleget szopni, hogy ne verjék meg esténként. Örült, hogy a borravalót megtarthatja ezentúl is, mert szüksége volt pénzre, hiszen a lakáson, ételen és a havi diákbérleten kívül, amit csak fiúként használhatott, minden költséget ő fizetett. A napi baszástól nem félt, ha nem is élvezte, amikor megbasszák, de nem is volt számára túl rossz, úgy gondolta könnyen elviseli majd. Örült annak is, hogy a baszásokkal jobban keres majd. Az, hogyan tud majd tanulni a szűk fülkében még nem volt teljesen világos számára, hiszen alig volt hely a szekrényben.

Ezen gondolkodott, amikor nyílott az ajtó és a WC-s nő hangját hallotta:

- Azonnal kiengedem, a szekrényben, a lyuk mögött várja a faszt, hogy szophasson – magyarázta valakinek, majd kinyitotta Gézuka fülkéjének ajtaját – Mássz ki, köcsög, ez az úr meg fog baszni! – szólt rá a sissyre.

Gézuka felnézett és egy 50 körüli magas, vékony férfit látott, aki kíváncsian nézett rá. A sissy kimászott a szekrényből és megállt a szoba közepén. Csak melltartó volt rajta és a kis pisilőjén az erényöv, körbekötve egy rózsaszín szalaggal.

- Egész csinos – mondta a férfi – köszönöm, most már magam is boldogulok – nézett a nőre, aki bólintott és szó nélkül kiment.

A férfi végigmérte Gézukát, aztán utasította, hogy forduljon körbe, pucsítson. Mosolygott az ékszeres plugot meglátva, majd maga felé fordított a sissyt és kérdezgetni kezdte:

- Hány éves vagy? Mióta vagy köcsög? Sokat szopsz, sokan basznak? Hány fasz volt már benned?

Gézuka a szigorú hangtól megszeppenve gyorsan, őszintén válaszolt minden kérdésre, a végén még el is sírta magát. A férfi felnevetett, aztán megborzolta Gézuka haját és rászólt:

- Nem kell félni, nem foglak bántani, csak megbaszlak! Most térdelj el kis sírós baba és cumizzál!

Gézuka engedelmesen letérdelt és bekapta a már teljesen merev faszt, amit a férfi közben kivett a nadrágjából. A fasz elég hosszú volt, de nem túl vastag, egyenes, eres. A makk nedvesen csillogott, ahogy a fityma hátrahúzódott róla. Amint cumizni, szopni kezdte a sissy abbahagyta a sírást, hamarosan csak a cuppogás és a férfi kéjes nyögései hallatszottak. Kis idő múlva a férfi elvette tőle a faszt, hátrébb lépett és lihegve mondta:

- Ügyes kis faszszopó vagy Gézuka! De most nem a szádban akarok elélvezni, hanem a kis pinádban!

Beszéd közben levette az ingét, aztán a nadrágját és a bokszerét is, meztelenül állt a térdelő Gézuka előtt.

- Állj fel, dőlj rá az asztalra és pucsítsd ki a segged! – parancsolta.

Míg Gézuka engedelmeskedett a férfi egy óvszert vett elő a zsebéből és a farkára húzta, aztán Gézuka seggéhez nyúlt és egy határozott mozdulattal kihúzta belőle a plugot. Körülnézett, hova tehetné le a nyálkás, nedves dugót, aztán előre nyújtotta Gézukának és rászólt:

- Szopogasd míg megbaszlak! Tényleg jól megtöltöttek már, folyik ki a lyukadból a geci – mondta nevetve – Így nem kell síkosító sem! – mondta és már tolta is be a farkát Gézuka csöpögő lyukába.

A sissy, szájában a gecis dugóval, felnyögött, ahogy a pinájába hatolt a fasz, aztán a férfi lökéseinek ütemében kezdett nyögni, lihegni. A férfi hosszan, keményen dugta. Ütemesen mozgott benne, de néha egészen kihúzta a faszt, majd tövig bevágta, Gézuka ilyenkor sikított volna, de a plug meggátolta, csak nyögések és lihegés hallatszott. Végül a férfi erősen magára húzta a sissyt, és a faszt tövig bevágva a pinájába teleélvezte az óvszert. Egy ideig még így tartotta Gézukát miközben lihegve vette a levegőt, aztán elhúzódott és kihúzta a farkát a sissy lyukából.

- Add ide a dugót! – mondta lihegve, majd amikor Gézuka odanyújtotta a plugot egy mozdulattal feltolta a seggébe. – Térdelj elém – utasította a sissyt.

Amíg Gézuka letérdelt a férfi lehúzta az óvszert a farkáról és ledobta a padlóra, majd a térdelő sissy szájába dugta a lankadni kezdő faszt.

- Szopd tisztára! – parancsolta.

Gézuka bekapta a faszt és szopni kezdte, aztán kis idő múlva kiengedte a szájából és úgy nyalogatta tovább, letisztogatva róla a gecit.

- Elég! Ügyes kis köcsög vagy! – dicsérte meg a férfi, aztán ellépett a térdelő Gézuka elől és gyorsan felvette a ruháit. Benyúlt a zsebébe és egy ezrest dobott Gézuka elé a padlóra.

- Ha ilyen ügyes leszel, legközelebb is kapsz majd borravalót, köcsög! – mondta, aztán köszönés nélkül kiment.

Gézuka még térdelt, azon gondolkodott mit csináljon, amikor nyílt az ajtó és Kati jött be, WC- s néni lánya.

- Ügyes voltál, Gézuka! – dicsérte meg a sissyt – A pasi még mindig mondja anyunak milyen jól megbaszott – mondta nevetve, aztán észrevette Gézuka mellett a padlón a használt gumit. – Vedd fel a gumit! – parancsolta – Vedd a szádba a száját és dugd bele a nyelved! Ne idd meg a gecit belőle, csak tartsd így! Ha jön valaki szopatni, akkor fogd a kezedben, utána dugd vissza a nyelved a gecis gumiba! Ellenőrizni fogom és kikapsz, ha nincs a szádban! Értetted?

- Igen, kisasszony – mondta Gézuka sóhajtva, aztán a szájába vette a használt óvszert és beledugta a nyelvét. Felnézett a lányra, aki közben fényképezte a telefonjával.

- Így! Mássz be a szekrénybe, mindjárt jön egy szopató!

Gézuka visszamászott a lány pedig becsukta mögötte az ajtót. Három férfi jött egymás után, akiket Gézuka leszopott és kettő a szájába is pisilt. Kati többször bejött, ellenőrizte, hogy szájában tartja-e a gumit. Egyik alkalommal egy nagy pohár pisit hozott és végignézte, hogy Gézuka megissza, majd visszadugja a nyelvét a gumiba.

A harmadik férfi után az asszony jött be a szerelőfiúval, aki Gézuka szopatólyukát készítette. Kiengedte a sissyt a szekrényből, aztán csodálkozva kérdezte miért lóg ki a szájából egy gecis óvszer. Gézuka kivette az óvszert és elmondta mit parancsolt neki Kati. Az asszony és a fiú nevettek, aztán a nő ráparancsolt, hogy dugja vissza a nyelvét és térdeljen le a sarokba, míg a szerelő felméri a helyet.

A fiú méricskélt, rajzolt, jegyzetelt, aztán az asszonyhoz fordult.

- Meg tudom csinálni. Mindjárt megyek a boltba, megnézem mi mennyibe kerül, aztán tudok árat mondani. De a köcsögöt addig is leszopatnám…

- Használd csak! Aztán, ha jó árat mondasz a munkára, lehet, hogy meg is baszhatod. – mondta a nő, aztán kiment.

- Mássz a helyedre, köcsög – mondta a fiú és amikor Gézuka elhelyezkedett a szekrényben, rázárta az ajtót, a farkát pedig bedugta a lyukon Gézuka tátott szájába.

Miután elélvezett ő is megitatta Gézukát, aztán elvette a faszt és kiment. Ezután két férfi jött, mindkettő pisilt Gézuka szájába a szopatás után, borravalót is dobtak be a lyukon.

Gézuka egyre jobba fáradt, fájt a térde a hosszú térdeléstől és éhes is volt. A telefonjára nézett, elmúlt délután két óra és nem ebédelt. Éppen arra gondolt, hogy ha legközelebb bejön Kati, megkéri, hogy kimehessen kicsit, fogat moshasson, ehessen valamit, amikor nyílott az ajtó és Kati jött be, kezében egy szendviccsel. Kiengedte a sissyt a szekrényből, sőt, a kezét megfogva segített neki felállni is.

- Gyere, Gézuka, ebédelj! – mondta vidáman a lány.

Letette a szendvicset az asztalra, szétnyitotta a két kenyérszeletet, aztán Gézukára nézett, aki szájában a gecis óvszerrel állt mellette.

- Leülhetsz – mutatott egy székre - Tudom, hogy már régen szeretted volna megenni azt a gecit, most itt az alkalom! Öntsd rá mindet a szendvicsre és már eheted is!

Gézuka engedelmeskedett, közben a lány videózta, ahogy az óvszerből a kenyérre önti a gecit, majd az ujjával elkeni rajta, amit aztán leszopogat. Végül Gézuka, kezében a gecis szendviccsel, felnézett a vigyorgó lányra.

Kati nevetve mondta:

- Jó étvágyat, Gézuka!

- Köszönöm, kisasszony – mondta halkan a sissy, aztán undorodva beleharapott a szendvicsbe. Az első harapás után rájött, hogy a szendvics finom, nem is érződik rajta a geci íze. Jó étvággyal ette meg az egészet.

Amikor az utolsó falatot is lenyelte Kati a pisis táljához lépett, amibe a szekrényben pisilt, és merített egy nagy pohárnyi pisit belőle, odanyújtva Gézukának.

- Igyál is evés után, Gézuka! – mondta nevetve.

- Köszönöm szépen! – mondta halkan a sissy, aztán elvette a pohár pisit és megitta.

- Most pihenhetsz kicsit, ha szomjas vagy még igyál a pisiből – mondta a lány, aztán kiment.

Gézuka csendesen ült, szájában a pisi ízével. Jólesett ülnie, pihentette a térdét, de nagyon rossz íz volt a szájában. Körülnézett, aztán csendesen felállt, a mosdókagylóhoz lépett és megnyitotta a csapot. Ráhajolt és egy korty friss, hideg vízzel kiöblítette a száját. Újra öblített, aztán ivott is néhány kortyot. A kézfejével megtörölte a száját, a kezét pedig a combjához törölte és éppen visszaült a székre, amikor nyílott az ajtó.

- Rajta, köcsög, vissza a helyedre – utasította a belépő asszony – mindjárt itt a vendéged!

Gézuka visszamászott a szekrénybe és hamarosan belépett egy újabb szopató.

Estig még hét szopató jött, hárman pisiltek is Gézuka szájába. Majdnem minden férfi dobott be valamennyi aprót a lyukon, aminek a többsége a pisi tálba esett. Amikor a nő kiengedte Gézukát a tálban kb. két liter pisi volt.

- Köcsög, tudod, hogy csak akkor tied a borravaló, ha megiszod a pisit! – mondta a nő. Gézuka nagyot sóhajtott, aztán letérdelt, ráhajolt a tálra és kortyolni kezdte a pisit. Legalább egy literrel megivott már, amikor a nő megkegyelmezett:

- Jó, ennyi elég lesz, a többit kiöntheted és elteheted a pénzt! – mondta.

- Köszönöm… - kezdte Gézuka felegyenesedve a táltól, de rátört a hányinger és csak öklendezni tudott.

- Köcsög, ha ide hánysz, megettem veled és véresre verlek! – kiabált rá a nő.

Gézuka nagy nehezen leküzdötte a hányingerét, aztán kiöntötte a mosdóba a pisit, összeszedte és megmosta az aprót. Kimosta a tálat is, aztán kiöblítette a száját és ivott pár korty vizet. A WC-s nő végignézte, de nem szólt rá, nem tiltotta meg. Sőt, egy seprővel kiseperte a szekrény aljából az aprót, ami elkerülte a pisis tálat, felszedte és odaadta Gézukának.

- Ez még a tied. Ma többet nem is kapsz, mert ma ingyen szoptál és ingyen basztak meg! –mondta nevetve. – Ma egy baszásod és 12 szopásod van, mert a szerelőfiút nem számolom, azt hálából szoptad le, mert dolgozik neked! Ha ilyen ügyesen cumizol, holnap már fizetést is kaphatsz, már csak 8 ingyen szopás van hátra.

- Értem, asszonyom, köszönöm szépen – mondta Gézuka.

- Na, mennyi borravalót kaptál ma?

Gézuka összeszámolta az aprót és a baszásért kapott ezrest, aztán felnézett a nőre és halkan mondta:

- 2120 Ft.

- Ügyes kis buzi vagy! – nevetett a nő – Látod, pénzt keresel és ki se kapsz otthon, mert elég faszt leszopsz naponta, igazán hálás lehetsz nekem!

- Igen, asszonyom, köszönöm szépen! – mondta Gézuka.

- Akkor most adj szépen 400 Ft-ot a szendvicsért, amit kaptál, aztán öltözhetsz és mehetsz! – mondta a nő.

Gézuka kifizette a 400 Ft-ot, aztán felvette a bugyiját, ruháját, szandálját és kiment a raktárból. A pultnál Kati ült, kezében Gézuka szopónaplójával. Vigyorogva adta oda a sissynek:

- Bejegyeztem a mai teljesítményedet, és küldtem képeket, meg videót az emailedre. – mondta.

- Köszönöm szépen, Kati kisasszony – mondta halkan Gézuka – Csókolom!

- Szia kisköcsög – nevetett a lány.

Gézuka felszaladt a lépcsőn és elindult a villamosmegálló felé.

 

Hazaérkezve a tanárát, Andrást találta a teraszon. A férfi sörözve üldögélt és vidáman köszönt rá a belépő Gézukára:

- Szervusz, kisköcsög!

- Csókolom – köszönt Gézuka.

- Rendben, köcsög! Köszönhetsz csókolommal, ismerős körben, de az egyetemen, vagy ha az utcán találkozunk, egyszerűen „Jó napot, tanár úr!” a köszönés! Értetted?

- Igen, tanár úr, bocsánat. – mondta Gézuka.

- Semmi baj, de ezeket, a te érdekedben is, tisztázni kell. Ezért is vagyok itt, hogy megbeszéljük, hogyan lesznek a dolgok holnaptól az egyetemen. Az urad is mindjárt jön, addig mesélj, milyen napod volt? Úgy tudom, szopni voltál. Hogy ment, sokan megengedték, hogy leszopd őket?

- Igen, tanár úr – válaszolt Gézuka, aztán elmesélte a nap eseményeit. Közben megérkezett István is, újabb sört nyújtva Andrásnak és együtt hallgatták Gézuka beszámolóját. András néha közbekérdezett, István pedig elolvasta a bejegyzéseket Gézuka szopónaplójában.

- Jól teljesítettél ma, nem is kapsz büntetést este, eleget szoptál. Csak a tíz ütést kapod majd, mert még mindig nem jelentkeztek a fiúk. – mondta István, aztán András kérésére elmondta, miért kap Gézuka minden este tízet a seggére.

- Helyes! – mondta a nagydarab férfi – De szerintem nem elég szigorú. Ha én nevelném, sokkal szigorúbb lennék! Alapvetően a hibáktól, viselkedéstől függetlenül minden este el kellene verni, hogy tudja a helyét. Ha egy ilyen kis sissy nem kap verést minden nap, még a végén azt hiszi az a normális. El kell verni, legalább húszat a seggére, az lenne az alap. És ha hibázik, ha ilyen büntetések vannak, az ehhez adódna hozzá.

- Lehet, hogy bevezetjük, köszönjük a jó tanácsot, András – mondta mosolyogva István. – Most beszéljük meg Gézuka iskolai napirendjét, viselkedési szabályait!

- Azt már mondtam neki, hogyan köszönjön, és hogy tanár úrnak szólítson mindig – mondta András, miközben sört töltött magának – Te milyen szabályokra gondoltál?

- Nos, egyetemre fiúruhában fog járni, de már megbeszéltem egy ismerőssel, hogy amint odaér, átöltözik, hogy minél kevesebb időt töltsön fiúként. – kezdte István, aztán elmondta, miben állapodtak meg Róberttel és a WC-s nővel.

- Helyes! Én pedig felajánlom, hogy segítek neki az egyetemen. Lehetőség van rá, hogy a tehetséges, jól tanuló diákok közül kiválasszunk néhányat, akik tanszéki kutatómunkát, segédmunkát végeznek. Ez többletfeladattal, tanulással jár, de mindenképpen megéri, mert nagy előnyei vannak ösztöndíj pályázatoknál, később a diplomaszerzésnél. Gézuka elég okos gyerek, olvastam a dolgozatait, csak hanyag és lusta. Ezen viszont ellenőrzéssel, fegyelmezéssel lehet változtatni.

- Köszönjük! – mondta István – Örülök, hogy lesz, aki felügyeli és hogy ennek hivatalos formája is létezik.

- Igen, teljesen hivatalos, már ami az alapokat illeti. – nevetett András – A tanszéken töltött időt viszont sok módon el lehet tölteni, Gézuka esetében ez sok térdelve, szopással töltött időt jelent majd.

- Gézuka számára ez teljesen természetes, igaz, köcsög? – nézett a sissyre István

- Igen, Uram. Igen, tanár úr – mondta halkan Gézuka.

- Az egyetemen elvárom, hogy órák előtt jelentkezzen nálam! – mondta András – Akkor megmondom majd milyen dolgod lesz aznap, mikor kell jelentkezned, mit kell megcsinálnod. Holnap reggel nem érek rá, de amint vége az óráidnak keress meg az irodámban! Értetted?

- Igen, tanár úr – mondta Gézuka.

- Rendben, – mondta a férfi felállva és kizipzározva a nadrágját – akkor most tedd hasznossá magad s nyeljed a húgyomat!

Gézuka letérdelt a tanára elé és bekapta a lankadtan is hatalmas faszt, amiből hamarosan erős sugárban áradni kezdett a forrós sós folyadék. A sissy alig bírta nyelni, pár csepp ki is szivárgott a szája szélén, de amikor az áradat elállt és András ellépett tőle nem szidta meg érte, csak rászólt:

- Töröld meg a szád szélét, köcsög!

A férfi visszaült a székére, István pedig intett Gézukának, hogy forduljon oda hozzá, majd ő is a sissy szájába vizelt.

A két férfi tovább beszélgetett, míg Gézuka az asztal végénél térdelt és hallgatta, hogy András arról beszél, hogy van egy holland vendégprofesszor, akinek biztosan tetszeni fog Gézuka, és hogy a későbbiekben, ha beválik akár külföldi konferenciákra is elviheti magával. Ezek a konferencia részvételek jól mutatnak majd egy pályázatnál, álláskeresésnél az önéletrajzában és hogy ilyen helyeken sok fontos, befolyásos emberrel ismerkedhet meg.

Nemsokára újra pisilt Gézuka szájába, de most engedte a sissynek, hogy miután minden pisit lenyelt, leszopja őt. Miután lihegve elélvezett Gézuka szájába, elhúzta a nedves, gecis farkát és a sissy arcába törölte.

- Ez igazán jólesett, István, köszönöm a söröket! – mondta nevetve, miközben eltette a farkát és megigazította a ruháját.

- Egészségedre! – mondta a házigazda is, majd kikísérte a vendéget.

Amikor visszatért ránézett a még mindig térdelő Gézukára:

- Úgy tűnik, mindent elrendeztünk a holnapi iskolakezdés előtt – mondta. – Menj fel és szólj a lányoknak, hogy lejöhetnek. Túlesünk az esti fenekeléseden, aztán mehetsz pihenni.

- Igen, István úr – mondta Gézuka feltápászkodva és elindult a lépcsőn Ági szobája felé.

A két lány Ági szobájában beszélgetett, az aznap vásárolt ruhákat nézegették és arról beszéltek, mit fognak másnap viselni az iskolában és vajon más lányok miben lesznek. Amikor Gézuka kopogott, és utána belépett a lányok megfogtak egy-egy pólót és maguk előtt terelve Gézukát lementek a nappaliba.

Közben megérkezett Eszter is. A két felnőtt és a lányok leültek, Gézuka pedig előttük állva beszámolt a napjáról és válaszolt minden kérdésre. Amikor végzett István összegezte a napját:

- Tehát Gézukát ma kétszer megbaszták és összesen tizenöten szopatták. Szép teljesítmény, gratulálok kisköcsög!

Eszter mosolygott a két lány pedig nevetve gratulált Gézukának.

- Adhatunk egy-egy ajándékot Gézukának? – kérdezte Ági.

- Mire gondolsz?

- Vettünk neki két pólót, ami elég lányos, de azért iskolába is hordhatja – mutatta meg az apjának Ági az eddig maga mellé tett halványrózsaszín pólót.

- Arra gondoltunk iskolakezdésre kapná tőlünk – mondta Petra és ő is felmutatott egy barackvirág színű pólót.

Eszter elvette a lányától a ruhadarabot és megnézte, aztán az Ági által vásároltat is.

- Szerintem nyugodtan viselheti Gézuka, ezek unisex darabok – jelentette ki.

- Rendben. – egyezett bele István – Ha tényleg meg akarjátok ajándékozni a köcsögöt, odaadhatjátok.

A két lány átadta Gézukának a pólókat és jó iskolakezdést, eredményes tanévet kívántak neki. Gézuka megköszönte a kedvességet, aztán sajnálkozva mondta, hogy ő nem vett semmit a lányoknak.

- Nem baj, Gézuka, majd megleped őket valami kis kedvességgel, amikor keresel rá elég pénzt – mondta mosolyogva István. – Most fejezzük be a napod értékelését, aztán vacsorázzunk és mehet is pihenni. Tehát eleget szoptál, ezért nem kapsz ma verést. Marad a tíz fenekes, bár a tanárod többet javasol. Erről még nem döntöttem, így ma tízet kapsz. Lányok, nézett fel a két lányra - melyikőtök veri el ma Gézukát?

Mindkét lány azonnal magasba emelte a kezét.

- Na, látom, lelkesek vagytok – nevetett Eszter. – Gézuka felajánlhatná az ajándékért viszonzásul, hogy mindketten adjatok neki tíz-tíz fenekest. – mondta és várakozva Gézukára nézett.

A sissy érezte, hogy mind őt nézik és várják a válaszát. Sóhajtott egyet, aztán lesütötte a szemét és halkan megszólalt:

- Ági kisasszony és Petra kisasszony, kérem szépen, hogy mind a ketten fenekeljenek el, hogy ezzel is viszonozzam a kedvességüket, hogy ajándékot vettek nekem. – mondta.

- Rendben, mindketten adhattok tízet-tízet a seggére – nevetett István – Rajta!

Ági a szoba közepére tette a magas támlájú széket és leült rá, intve Gézukának, hogy vigye oda a hajkefét a fiókból, aztán feküdjön végig a combjain. Amikor a sissy elhelyezkedett a lány felemelte a szoknyáját és combközépig lehúzta a bugyit a seggéről.

- Gézuka, miért kapod a büntetést? – kérdezte a lány.

- Azért, mert rossz sissy voltam – válaszolt Gézuka, aztán elmondta, amit büntetésként kellett írnia: - Bocsánatot kérek, mert rossz sissy voltam! Ígérem, hogy ezentúl mindig türelmesen hagyom, hogy a fiúk fogdossanak, tapogassanak és engedelmesen felajánlom, hogy leszopom őket. Kérem, Ági kisasszony, fenekeljen el engem.

- Rendben sissy – nevetett a lány és egyenletesen, erősen fenekelni kezdte.

Gézuka az első ütésnél feljajdult, de aztán egészen jól bírta csak a nyolcadik után kezdett hangosan sírni. Miután Ági végzett vele, a fülénél fogva emelte fel a sírdogáló sissyt és átadta a helyét Petrának. Gézuka könnyes szemmel, szipogva köszönte meg a fenekelést.

A fiatalabb lány leült, elvette Ágitól a hajkefét, aztán rászólt Gézukára:

- Helyezkedj el! Halljuk, miért kapsz ki?

Gézuka elismételte az előbbi szöveget, majd megkérte Petrát, hogy fenekelje el. A lány erősebben, nagyobbakat ütött, mint Ági, már az első ütés után hangosan sírt Gézuka. Mire végzett mind a tíz ütéssel a sissy segge égővörös lett. Petra nem segített Gézukának, hanem a fenekelés után rögtön felállt a székről, így a síró sissy a földre esett és ott hüppögött tovább, csak nehezen tudta megköszönni a büntetést.

Végül István hajolt le és állította fel a fülénél fogva, majd Ági elé perdítette:

- Vidd be a fürdőbe. Zuhanyozhat, aztán lefekhet. Nem hiszen, hogy most kérne vacsorát – mondta.

- Igen, apu – mondta a lány és kivezette Gézukát.

- Petra – mondta a férfi, amikor hármasban maradtak – meg kell tanulnod kicsit visszafogni magad! Olyan erősen verted meg Gézukát, hogy holnap nem fog tudni rendesen ülni és nem tud figyelni az iskolában, mert annyira fáj a segge.

- Bocsánat, István bácsi… Azt hittem… - kezdte a lány, de István leintette.

- Nincs semmi baj. Tudom, hogy izgalmas elfenekelni egy ilyen kis bugyist, de meg kell tanulnod uralkodni magadon. Legközelebb figyelj jobban, figyelj magadra, ne engedd, hogy dühöd, vagy az izgalmad felülkerekedjen. Uralkodj.

- Igen, István bácsi. Köszönöm. - mondta a lány.

Ági hamarosan visszatért és elmondta, hogy Gézuka wc-zett, zuhanyozott, aztán visszadugta a dugóját, szájába adta a cumiját és lefektette.

- Köszönöm, Ági – mondta a férfi – Vacsorázzunk, aztán menjetek ti is pihenni, holnap iskola!

 

 

Vége a harmincadik fejezetnek.

 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése