2017. november 23., csütörtök

Folyatási beszámoló


Négy körül kezdtem a mai folyatásomat Uram. Elővettem az eszközöket, vibrit, plugot, síkosítót, tettem be sissy pornót, aztán 16:07-kor feldugtam a vibrit. Bekapcsoltam, mozgattam a seggemben ki-be és köröztem is vele, tágítgattam a lyukam, majd csak hagytam rezegni a vibrit a seggemben, a bugyi a helyén tartotta. Hamar úgy éreztem, hogy gond nélkül felmenne a plug. 16:17-kor egy határozott, lassú mozdulattal feldugtam a síkosítóval bekent plugot. 


Feltérdeltem, aztán felkeltem, hátratettem a kis pisilőt, bugyit vettem fel és fürdőköpenyt, aztán elültem netezni. Olvasgatni kezdtem, aztán rám írt egy pasi, vele chateltem, míg éreztem, hogy nagyon felizgultam, nem ülhetek tovább a kis pisilőmön, mert magam alá folyok. Felkeltem, elővettem egy rövid szalagot és előrehúztam a fitymám. Bekötöttem, 




aztán hátratettem és letérdeltem az ágyra a folyatáshoz. Odatartottam a vibrit a kis pisilőhöz. Előbb a makkhoz, aztán a pisilő szárához és a herékhez is. Utána vissza a makkhoz és már éreztem is, hogy folyik el a kis pisilő. Az előrehúzott és bekötött fitymám megtelt gecivel.



Kicsit lihegtem úgy térdelve gecivel telt bekötött fitymával, aztán felkeltem és megnéztem az órát: 17:15-volt, tehát 17:30-kor engedhettem ki a gecit.
Uram, nehéz volt ez a negyedóra... Eleinte kicsit féltem, hogy kienged, lecsúszik a szalag és kifolyik  a geci, de aztán a vége felé már sokkal rosszabb volt az, hogy vágott a szalag.
A 15 percet azzal töltöttem, hogy miután felvettem a fürdőköpenyem, meghámoztam egy banánt és felszeleteltem egy tányéron karikákra. Aztán leültem és beléptem facebookra, szétnéztem. A vége felé már eléggé néztem az órát, mikor vehetem le a szalagot.
Végül 17:33-kor vettem le a tányér banánszelet felett. A geci azonnal kibuggyant és kifolyt a banánra. Amikor hátrahúztam a fitymát még egy adag folyt ki, összességében elég sok gecit ehettem meg a banánon. Persze, jobban esett volna ha még 3-4 pasi ráélvez, vagy akár 10-15 is.






Megettem a gecis banánt, feltunkolva vele a tányérról is a gecit, aztán az ujjammal letörölgettem a maradékot és leszopogattam az ujjamról.





Kivettem a plugomat, elmostam az eszközöket és megmostam a seggem, a kis pisilőm is, aztán 17:46-kor elkészítettem a lyukamról a szokásos záróképet.

Uram! Nagyon szépen köszönöm a mai folyatásomat! Külön köszönöm, hogy megengedte a fityma bekötését és, hogy izgathattam a kis pisilőmet vibrivel. Remélem Uram elégedett lesz a beszámolómmal, a képekkel.



3 megjegyzés:

  1. Szia Gézuka!
    Szép precíz beszámoló. Jók a képek is. Felizgatnak bárkit.
    Különösen tetszett a fityma bekötés. Nem is tudtam, hogy el lehet ennyire szorítani. Semmi sem jött ki?
    Ahhoz képest, hogy tizenöt percet várakozott a gecid a fitymádban, jó sűrűnek tűnik.
    Kár, hogy a desszertet egyedül fogyasztottad.
    Gratulálok a sikeres folyatáshoz.
    Anti

    VálaszTörlés
  2. De megbasznám a lukadat! Beléd üríteném4

    VálaszTörlés