2019. május 27., hétfő

Pisilő folyatás


A mostani pisilő folyatásomhoz Uram a következő módszert választotta:
Bedugom a sissylyukam a plugommal, a flakonjaimat, összesen egy liter vízzel, felkötözöm a golyóimra, terpeszbe állok és vibrátorral izgatom a kis pisilőmet egészen addig, míg már majdnem elfolyik. Ekkor elveszem a vibrit és hagyom, hogy a kis pisilőm magától folyjék el. A gecit a telefonomra kellett folyatnom és onnan lenyalogatnom.

A folyatást vasárnap délután a következők szerint hajtottam végre:

Fél négy körül elmentem pisilni, megmosdottam, aztán elővettem az eszközöket: a régi vibrit, a nagy plugot, a vibrit, síkosítót, zsinórt, flakonokat vízzel. Tettem be sissy pornót, beállítottam a fényképezőgépet. 15:50-kor feküdtem le és elkezdtem a lyukam tágítását. A régi vibrit használtam, a kis pisilőmet hátratettem.





A vibrit ki-be mozgattam, köröztem is vele, hogy a lyukam kitáguljon kellően a 4,5 cm vastag plugnak. Közben megkeményedett a kis pisilőm is a lyukam dugásától és a tévében a pornótól. Sokáig csináltam, néha pár percre megpihenve. 16:45-kor vettem ki a vibrit és besíkosítottam a plugot, amit lassan, folyamatosan dugtam be, kb. egy perc alatt már tövig bent volt a helyén.






Ekkor felkeltem, elővettem a flakonokat és a zsinórt és felkötöttem a golyóimra.










 Elővettem a vibrit és a telefonom. A kis pisilőmet rátettem a telefonra, kipróbáltam, milyen lesz, odapróbáltam a vibrit is.
  



16:52-kor bekapcsoltam a vibrit és elkezdtem izgatni a kis pisilőm tövét, szárát, néha a makkot is megérintve. Aztán már csak a makkot vibriztem, alulról, a legérzékenyebb helyen.




Kb. 2 perc izgatás után érzetem, hogy folyni fog a kis pisilőm, elkaptam a kezem a vibrivel és már folyt is a geci a telefonomra. Előbb egy erősebb lövés, ami a telefon végégig elért, aztán egy nagyobb mennyiség folyt ki, végül még egy csepp. Amikor abbamaradt csak tartottam a gecis telefont és pihegtem.
  





Utána elkezdtem felszürcsölni, felnyalni a gecit a telefonról. Több részletben nyeltem le az egész adagot, finom volt.






Amikor tisztára nyaltam a telót lenyaltam a szám szélét is.
  



Lefotóztam a golyóimról lógó flakonokat, a seggem a pluggal, aztán leoldottam a zsinórt és kivettem a plugot.



Elmostam mindent és végül elkésztettem a szokásos záróképeket a lyukamról.


Uram, köszönöm szépen, hogy megengedte a kis pisilőm újabb elfolyatását!

Tisztelettel és köszönettel:

bugyis gézuka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése