2019. december 15., vasárnap

Az első igazi sissygazmusom - folyatási beszámoló


Múlthéten teljesítettem az év utolsó periódusának kilencedik hetét is, így Uram megengedte, megpróbáljam a szánalmas kis pisilőm elfolyatását. A kis pisilőm érintése nélkül, csak a sissylyukam izgatásával, dugásával kellett elérnem az orgazmust, sissygazmust.
Uram utasítása szerint gumit kellett húznom a kis szánalmasra, hogy a kifolyó gecit utána megehessem, aztán le kellett térdelnem kipucsítva a seggem, mintegy felkínálva a sissylyukamat. Ezután bedughattam a vibrátoromat. Először bekapcsolás nélkül kellett dugnom magam, majd bekapcsolhattam a vibrit és így kellett elérnem a sissygazmust. A lyukam izgatására 5 percet kaptam, amennyiben nem sikerül a következő héten próbálkozhatok újra.
A folyatást a következők szerint teljesítettem, ezt a beszámolót küldtem el Uramnak:

Négy óra múlt, amikor elkezdtem előkészülni a szánalmas kis pisilőm folyatására. Úgy döntöttem 17:00-kor kezdem majd a lyukam dugását, ezért beállítottam a telefonomon az ébresztőt 17:05-re és leültem netezni, olvasgattam. Tettem be sissypornót, illetve egy „Sissy anal trainer” című videót.

 Sissy anal

Fel is izgultam.

16:53-kor felálltam és elővettem a gumit, lemértem a kis pisilőmet, kb. 10,5 cm. 

Aztán felhúztam a gumit a nevetséges kis pisilőmre.




Letérdeltem az ágyon, kipróbáltam a fényképezőgépet.




Ezután ott térdelve, kezemben a már besíkosított vibrivel vártam, hogy 17:00 legyen.
Amikor váltott az óra bedugtam a vibrit. Előbb kikapcsolva mozgattam a lyukamban ki-be, dugtam magam. Nem készítettem elő a seggem, de a napi tágítás eredményeként minden kellemetlenség nélkül becsúszott a vibri és jól mozgott bennem.






Aztán mozgattam kicsit körbe-körbe is, majd 17:03-kor kihúztam teljesen és bekapcsolva toltam vissza. A rezgő vibrivel folytattam a seggem dugását és máris éreztem, hogy egyre keményebb a kis pisilőm.



Aztán egy mozdulatnál olyan ponthoz ért a vibri, hogy megremegtem és éreztem, hogy azonnal elfolyok. Gyorsan lenyomtam a gombot a fényképezőgépen, aztán bedugtam újra, mélyen a vibrit és már éreztem is hogy folyik a kis pisilőm.




A fényképek visszanézésénél láttam, hogy 17:04-volt ekkor, vagyis 4 perc kellett a kis pisilőm elfolyásához. Két nagy löketben folyt ki a geci, közben csak lihegtem a lyukamban a még remegő vibrivel.
Aztán a vibrit kihúztam, még picit térdeltem, majd hasra fekve lihegtem tovább míg megszólalt az ébresztőóra.


Felálltam és a szokott módon megettem a gumiból a gecit.



Miután a számba öntöttem a gumiból az első adagot lenyeltem, aztán a gumit a számban kifordítottam és lenyalogattam, lenyeltem a gecit.








Elég sok volt és, mint mindig, finom volt. Hiányzott már a geci íze.
Végül megmosdottam, elmostam az eszközöket és elkészítettem a lyukamról a szokott záróképet.


Uram, nagyon szépen köszönöm a mai folyatásomat! Nagyon jó volt! Uram, lehet, hogy a múltkor a folyásnál közrejátszott, hogy rászorítottam combbal a kis pisilőre, de most nem értem hozzá, csak a sissylyukamtól élveztem el, Uram ez volt az első sissygazmusom.


Köszönettel és tisztelettel:
bugyis gézuka

4 megjegyzés:

  1. Kedves Gézuka!
    Gratulálunk a sissy orgazmushoz, nemhiába volt ez a sok gyakorlat.
    Szép lezárása ez az évnek.
    Sikeres és élményekben teli 2020-as évet kívánunk.
    sub Éva, Sub Anti, és Irén

    VálaszTörlés
  2. Kedves Gézuka! Gratulálok neked. Megérte a sok gyakorlas. Szopásban, gecinyelesben gazdag új évet kívánok Neked. Üdv P.

    VálaszTörlés