2020. november 9., hétfő

Új, hosszú periódus

Uram ma elfogadta a folyatási hetemet, amikor nem kell pontokat gyűjtenem, csak a kötelező gyakorlatokat teljesíteni. Most a kötelezőkön kívül rendszeresen viselem az erényövet is, mivel szoknom kell. Minél többet kell viselnem az erényövet, de nem kötelező gyakorlat, így pontokat is kapok érte. Az elmúlt héten, a folyatás napját kivéve, minden nap viseltem az erényövem, így a héten összesen 20 sissypontot gyűjtöttem ezzel.






Uram meghatározta a következő periódusom hosszát és feltételit is. 
Az évben már csak 8 hét maradt és ez túl hosszú szárazonállásnak, amikor nem kell pontokat gyűjtenem, csak a kötelező gyakorlatokat teljesíteni, de túl rövid egy periódushoz. Ezért Uram úgy határozott, hogy két szakaszra bontja a következő periódust. 
2021. január 3-ig heti 50 sissypontot kell gyűjtenem. Így az év végi szabadság és ünnepek alatt is tudok teljesíteni és nem lustulok el. 2021. január 4-én pedig elkezdődik a második szakasz, amikor heti 200 sissypontot kell teljesítenem, 12 héten keresztül. 
Így a teljes periódus minden eddiginél lényegesen hosszabb, 20 hét lesz. Könnyen lehetséges, hogy ennyi időt nem bírok ki és valamelyik éjjel a bugyimba folyik a nevetséges kis pisilőm.
Ha a hosszú periódus első 12 hetében valamikor spontán pisilőfolyásom lesz komoly büntetést kapok.
Szintén büntetést kapok, ha a maradék 8 hétben folyik el a kis szánalmas, de minél később, annál kisebb lesz a büntetés.
Amennyiben sikerül teljesítenem az egész periódust és nem lesz spontán pisilőfolyásom, akkor március utolsó napjaiban folyathatom majd el legközelebb a szánalmas kis pisilőmet. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése