2024. augusztus 22., csütörtök

Újabb szopótúra

Augusztus 17-én újra elmentem a Hegedűs Gyula utcain szexmoziba, ez alkalommal direkt azért, hogy megbaszassam magam, hiszen már csak a sissypinám egyszeri használata hiányzik ahhoz, hogy teljesítsem a periódus feltételeit és elfolyathassam a szánalmas kis pisilőmet.

Pénteken délután borotválkoztam, szőrtelenítettem a szánalmas kis pisilő és a sissypinám környékét, eltettem a melltartómat, váltóbugyit, óvszereket, síkosítót, stb. Szombaton reggel benéztem még netre, kiírtam a prideközösségben, hogy a Nyugati WC-ben szopnék, aztán zuhanyoztam, felvettem az erényövem, felkötöttem a szalagomat, bugyit vettem fel és elindultam Budapestre.




10-50 körül érkeztem, a Nyugati aluljáró WC-be mentem szokás szerint pisilni. A házsártos vénasszony volt ott, így tudtam nem lesz szopató... Pisiltem, lefotóztam magam, az ajtón a kiírásokat, aztán indultam a moziba.




11:09-re értem oda. Amikor bementem, a moziban csak az az öreg ült, aki a múltkor is ott volt és csak a filmet, illetve a szopatásomat nézte, de nem reagált soha semmit. Bementem a 3A-ba, kedvenc helyemre, levettem az ingem és a rövidnacim, felvettem a melltartómat. Éppen leültem bugyiban, melltartóban, amikor jött valaki. Egy pillanatra megállt a hátam mögött a nyitott ajtóban, aztán ment tovább. Valószínűleg körbejárta a mozit, aztán kis idő múlva a lyuk másik oldalán a 3B-ben állt meg. Lehajoltam a lyukhoz, átnéztem. A pasi magas volt, vékony, szemüveges. A falnál állt és a farkát húzogatta.

Letérdeltem és tátotta a számat. Közelebb lépett és a szám elé tette a faszt. Átlagos, kb. 16 cm és közepesen vastag fasz volt, nagyon merev volt már és nedves volt a makkja. Megnyaltam, aztán bekaptam. A férfi közelebb lépett, ezzel a torkomig dugta a faszt. Szopni kezdtem, a pasi pedig hangosan nyögött, élvezte a szopást. Engedett szopni, ő teljesen passzívan hagyta, hogy cumizzak. Mélyen bevettem és erősen szoptam, aztán hátrahúztam a fejem, engedtem, hogy csússzon ki a fasz a számból, miközben tovább szívtam. Közben simogattam a nyelvemmel. A pasi lihegett, nyögdécselt. Nem kellett sokáig szopnom, hamarosan megfeszült a fasz a számban és a pasi elélvezett. Nagy adag gecit kaptam egyenesen a torkomra, egy jó részét le is nyeltem. A második, harmadik lövéseket már a számban gyűjtöttem össze, ezzel is megtelt a szám. Sok, finom, édeskés gecit kaptam. A pasi kihúzta a farkát, én utána hajoltam és lenyalogattam. A pasi ellépett a lyuktól és megköszönte a szopást. Én lenyeltem a gecit, aztán megköszöntem a szopatást.

Leültem a fotelbe, ittam egy korty vizet, ránéztem a telómra: 11:29-volt és már teljesítettem egy sikeres szopást! Jól kezdődött a mozizás.

Felálltam és kimentem a folyosóra. Egyedül voltam a moziban, az öreg is eltűnt a nagyszobából. Körbejártam a mozit, utána megálltam a bejáratnál, mert ott ment a legizgalmasabb trani pornó. Kicsit néztem a filmet, aztán hallottam, hogy nyílik az ajtó. Visszamentem a 3A-ba, ahol a hátizsákomat hagytam. Leültem és vártam. Egy pasi jött, valami zörgő papír reklámszatyor volt nála, rendesen zörgött minden lépésénél. A pasi hallhatóan körbejárt a moziban, aztán megállt az ajtómban és nézte a filmet. Ránéztem, alacsony, köpcös pasi volt, farmerben és világos pólóban, kb. 40 lehetett. Közelebb lépett, én pedig letérdeltem. Visszafordult és bezárta az ajtót, aztán letette a szatyrot, odalépett hozzám és letolta a nadrágját. Nagy, kb. 17-18 cm-s faszt vette elő, már keményen állt. A töve erősen szőrös volt. Megnyaltam a faszt, aztán bekaptam és szopni kezdtem. A pasi megfogta a fejem és tartotta szopás közben, néha kicsit ráhúzta a faszára, de nem erőszakosan. Szopás közben hallottam, hogy járkálnak kint az ajtó előtt, benyitni is próbált valaki, de a szopatóm bezárta az ajtót. Egy pillanatra kiengedtem a számból a faszt, oldalra néztem és láttam, hogy a 3B-ből a lyukakon át néz valaki, nézi a szopatásomat. Úgy fordultam, hogy jól lássa és folytattam a szopást. A pasi újra a fejemre tette a kezét és eleinte csak tartotta a fejem szopás közben, utána már mozgatta is, húzta a fejemet a faszra. Amikor kicsit elengedett kiengedtem a számból a farkát és megkérdeztem szeretne-e megdugni.

- Kapd be és szopjál tovább! – mondta.

Bekaptam és cumiztam még pár percig, miközben ő tartotta a fejem, aztán a torkomig nyomta a faszt és elélvezett. Elég sokáig tartotta így a fejem, már kellemetlen volt, folyt a könnyem is, a nyálam is és nem kaptam levegőt. Végül engedett, az első levegővel a legtöbb gecit is rögtön lenyeltem. Kihúzta a faszt, én le akartam nyalogatni, de elfordult és egy zsepivel törölte meg. Lenyeltem a számban maradt gecit, ami elég keserű volt, aztán megköszöntem a szopatást. A pasi bólintott, vette a papírszatyrát és kiment, az ajtót behúzta maga mögött.

Most nem volt időm megnézni a telóm, mert szinte azonnal nyílott az ajtó és a régi ismerősöm, az öreg szopatóm jött be. Még mindig térdeltem, szemüveg nélkül, maszatos arccal.

Az öreg behúzta maga mögött az ajtót, letetet a táskáját és már tolta is le a rövidnadrágját, bokszerét.

A farka félkemény volt. Rögtön bekaptam és cumizni kezdtem.

- Ismered már a faszom, igaz? – kérdezte.

Csak bólintottam szopás közben. Az öreg folytatta:

- Jól megszopatott a pasi, néztem a másik szobából. Jó nagy fasza volt. Sok gecit kaptál?

Megint bólintottam és igent morogtam szopás közben.

- Ma tőlem is sok gecit kapsz, csak szívd ki! Szívd, erősen!

Engedelmesen szívtam a faszát, ahogy utasítgatott: most erősebben, most csak a makkot, most vedd be mélyen... Sokáig szopatott, már fájt a térdem, látta, hogy mocorgok, elhúzta a faszt.

- Ülj le kicsit, szopjál ülve - mondta.

Hálásan kiegyenesedtem, nyújtóztam, aztán leültem és tátottam a számat.

- Szoptál ma mást is?

- Igen, még egy férfi szopatott.

- Nagy fasza volt?

- Nem, átlagos, a másodiknak nagyobb volt.

- A gecit lenyelted?

- Igen. Mindig lenyelem.

- Kis gecitartály vagy - mondta nevetve - Na, szopjad!

- Igen, uram - mondtam és bekaptam a faszát, amit rögtön tövig a számba tolt.

- Szopnék én is egy nagy erős faszt! - mondta. - Te most is be vagy zárva, mi? - kérdezte, de nyúlt is le és a bugyimon keresztül megmarkolta az erényövem és szinte megemelt, ahogy felhúzta. Felnyögtem, erre hátralépett, kihúzta a faszt a számból.

- Mutasd csak!

Felálltam és letoltam a bugyikát, megmutattam a szalagom és az erényövem.

- Szép! Kibomlott a szalag - mondta. Lenéztem, aztán visszakötöttem a szalagot. Az öreg újra lenyúlt és megfogta, megrázta az erényövet. Nedves lett az ujja a váladékomtól, azt a számba tette, leszopatta.

- Neked nagyon kicsi, igaz?

- Kb. 10 cm, uram - válaszoltam.

- Sose basztál, mi?

- Nem, a kis pisilőm szűz.

- Nem baj, ilyen is kell! Te csak szopjál!

- Uram, nem akar megbaszni? - kérdeztem.

- Nem, csak szopjál, kis picsa! – utasított és a vállamra tett kézzel lenyomott a fotelbe. Leültem és bekaptam a faszát, cumiztam tovább, mindig, ahogy utasított.

Kis idő múlva láttam, hogy valaki bement a 3B-be és nézi a szopatásomat. Az öreg is látta, odafordított a lyukhoz, hogy jól lehessen látni, hogyan szopat. Én nem láttam ki, milyen pasi van a másik szobában, eltakarta a fal, meg szemüveg sem volt rajtam.

Láttam, hogy az öreg integet a másik pasinak, jöjjön közelebb. A pasi a lyukhoz lépett. A fasza már a kezében volt. Elég nagynak, illetve hosszúnak tűnt. Az öreg kihúzta a számból a faszt és a lyuk felé fordította a fejem. A pasi a másik szobából bedugta a faszát. Kb. 17 cm lehetett, vékony, a tövében rövid szőr. Erős tusfürdő illata volt. A fasz merev volt, rögtön a torkomig csúsztatta. Szopni kezdtem, közben az öreg szopatóm az arcom mellett verte a farkát, aztán az arcomhoz dörzsölte a nedves makkját. Utána próbált úgy odaállni, hogy mindkét faszt be tudjam kapni egyszerre, de ez nem sikerült a fal miatt. Végül feladta és átnyúlt a lyukon, megfogta a másik szopatóm faszát és verni kezdte a számba. Kis ideig így használtak, aztán hallottam, hogy nyílik a szobám ajtaja, valaki bejött. Az öreg elvetet a kezét, elfordult, a szopatóm pedig mélyen a számba tolta a faszt. Így szopatott kis ideig, majd amikor kicsit elhúzódott én megfogtam a farkát és közben hátranéztem. Egy dagi, kb. 30-as pasi térdelt az öreg előtt és szopta a faszát. Az öregnek nem tetszett, mert felhördült é megszólalt:

- Finomabban!

A pasi újra bekapta neki és szopni kezdte, de az öreg elhúzódott. A mások szopós felállt, ekkor láttam, hogy a farka kint van és merev. Az öreg megfogta és odaszólt nekem:

- Kapd be, szopjad!

Én a kezemmel fogtam, tartottam a szopatóm kemény faszát, közben odahajoltam a másik szopós farkához és bekaptam. Nagy volt, kb. 17-18 cm lehetett és merev volt. Bevettem mélyen, egészen a torkomig, aztán kiengedtem és cumizni kezdtem, de a pasi eltolta a fejem. Eltette a merev faszát és kiment. Ez volt az ötödik fasz a számban.

Visszafordultam az öreghez, bekaptam a faszát és megszívtam, de rám szólt:

- Szopjad a másikat!

Odafordultam a lyukhoz, és bekaptam az eddig kézben tartott faszt, újra szopni kezdtem. Először mélyen bevettem torokig, aztán elkezdtem kiengedni, közben erősen szívtam és a nyelvemmel simogattam. A pasi lihegni kezdett, aztán elhúzta a faszát és az ajkaimhoz, arcomhoz kezdte csapdosni a makkját. Után újra bedugta a számba, hagyta hogy szopjam kicsit, majd elhúzta és elkezdte irtó gyorsan kiverni a tátott szám előtt, néha az ajkaimhoz nyomva a makkot. Az öreg nézte, közben verte magának és az arcomhoz, nyakamhoz nyomogatta a makkját. A szopatóm abbahagyta a kiverést és bedugta a számba a faszt, szinte azonnal el is élvezett. Megint sok gecit kaptam és finom is volt. Amikor elélvezett elhúzta a faszát, lassan kettőt-hármat húzott rajta, majd a makk hegyén megjelenő gecicseppet felkínálta, hogy lenyaljam. Lenyaltam, aztán mutattam volt a gecivel teli számat, de már elfordult. Az öregnek mutattam meg.

- Lenyelheted, picsa!- mondta.

- Köszönöm! - mondtam miután lenyeltem a gecit.

- Szopjad! - mondta az öreg és már dugta is a számba a faszát. - Szopjad, ügyesen! Szopd ki a gecimet!

Szoptam, ahogy ő szereti, mindig engedelmeskedve az aktuális utasításnak, hol gyorsabban, erősebben, hol mélyen, vagy csak a makkot, vagy a nyelvemmel simogattam. Végül az öreg tövig a számba nyomta és nyögve, lihegve elélvezett. Most is, mint legutóbb, amikor a számba élvezett szinte féltem, hogy belehal, annyira remegett, nyögött és a végén szinte összeroskadt, úgy dől háttal a falnak. A geci kevés volt és elég híg, mint legutóbb is. Végül is 70 körüli öregről van szó...

Amikor összeszedte magát beleborzolt a hajamba és megköszönte:

- Jó kis szopós vagy! Szeretem, hogy engedelmesen szopod a faszt és nem válogatsz. Kis fasztarisznya! - mondta nevetve.

- Köszönöm szépen!

- Na, szia - mondta és indult ki.

- Csókolom! - szaladt ki a számon véletlenül.

Visszafordult, aztán elnevette magát:

- Szia, kis picsa! - mondta és kiment.

Ittam egy kis vizet, megnéztem a telóm: 12:55-volt, az öreg több, mint egy órán keresztül szopatott, igaz közben két másik fasz is volt a számban, egyik el is élvezett. Már 4 sikeres szopásom volt, de nem dugott meg senki.

Ültem kicsit, még mindig letolt bugyiban, néztem a filmet, aztán megint jött valaki. Megállt a hátamnál, aztán körbejárta a mozit, majd visszajött és bejött a szobámba. Kb. 40 éves alacsony, izmos cigány pasi volt. Végigmért, aztán megmarkolta a párnázott melltartómat, majd erősen megcsípte a mellbimbómat. Én letérdeltem előtte, ő pedig elengedte a mellbimbómat és kivette a faszát a melegítő nadrágjából. Nagy volt. Irtó nagy, pedig még puha volt. A számhoz tette a nagy makkot én pedig bekaptam. Kicsit pisi ízű volt, de nem válogathattam és különben is erősen megfogta a fejem és tartott. Szopni kezdtem, néhány nyelés után eltűnt a kellemetlen íz. A számban állt fel a fasz, nagyon nagy volt, lehetett vagy 20 cm és vastag is volt.

A szopatóm megint lenyúlt a mellbimbómért és erősem megcsípte, hogy fájt. Felszisszentem, de nem érdekelte, nyomta a nagy faszt a számba, a torkomra. Újra megcsípte a mellbimbómat, fájdalmasan, erősen. Aztán a másik kezével is lenyúlt és a másik mellbimbóm is megszorította és megcsavarta őket.

Feljajdultam és kiengedtem a számból a fasz.

Jobbal megint megcsavarta a mellbimbómat, ballal pedig pofonvágott. Csattanósan és csípősen, fájdalmasan. Elsírtam magam. A tornacipős lábával megemelte az erényövbe zár kis pisilőmet, egy kicsit meg is rúgta, aztán újra pofon vágott ballal.

- Szopjál! Szopjál, vagy letépem a kis töködet! - Mondta és megint a számba tömte a faszát. Szipogva, könnyezve szopni kezdtem a nagy faszt. Egy kicsit tartotta a fejem, aztán elengedte és lenyúlt bal kézzel is, megfogta mindkét mellbimbómat és megcsavarta. Nagyon fájt, de nem mertem ellenkezni, szoptam tovább félig sírva.

Jött valaki, benézett, aztán tovább ment. Megint jött valaki, de ő bejött a szobába és megállt, nézte kicsit a szopatásom. A szopatóm felnézett, köszönt neki:

- Szia! Megyek, csak keményre szopta neked a kis köcsög - mondta nevetve, közben megint erősen megcsavarta a mellbimbóimat és elkezdte felfelé húzni őket, hogy felemelkedtem. Elsírtam magam.

Az új pasi végigmért, aztán kiment. A szopatóm kihúzta a faszát a számból, beletörölte a nedves, nyálas faszt az arcomba, aztán úgy álló fasszal kiment a szobából.

Kicsit még térdeltem ott, szipogva, a mellbimbóim rendesen fájtak, aztán leültem a fotelbe. Megtöröltem a szemem, arcom, vizes zsebkendővel, felvettem a szemüvegem és átnéztem a lyukon a 3B-be. Ott a cigány szopatóm elkezdte szopatni a pasit, aki bejött előbb a szobánkba. Biztosan randijuk volt megbeszélve, a cigány csak kihasználta, hogy ha korábban érkezett, valakit addig is szopathatott. Kis ideig néztem, ahogy a pasi letérdel és elkezdi szopni a nagy faszt, ami az előbb még az én számban volt, aztán jött valaki. Bejött a szobámba és megállt a lyukaknál, nézte a másik szobában a szopatást. Jobban megnéztem. Ez volt a múltkori nőies srác. Magamban elneveztem Erikának valamiért, szerintem ez a név illik rá. Szőke haja volt, a feje hátulján kontyba csavarva. Térd alá érő világos farmer volt rajta és póló. Nem láttam melltartó vonalát a póló alatt, de elég sötét van a moziban... A lábán női, gyöngyös, csillámos papucs volt és ugyanolyan kis oldaltáska lógott a válláról. Formás kerek segge volt. Előttem állt és nézte a másik szobában a szopatást. Egy kis idő után felemeltem a kezem, megsimítottam a karját, de rám nézett és annyit mondott:

- Nem.

Aztán végigmért, hogy melltartóban, erényövben, szalaggal, letolt bugyiban ülök ott, elmosolyodott és tovább nézte a szopatást. Én is néztem felváltva a szopatást és Erikát, itt előttem. A nyelvét kicsit kidugva nézte az eseményeket és közben a hasát, sliccét odanyomta a falhoz. Mozgott kicsit, riszálta a csípőjét, mozgatta a fenekét. Tetszett.

Kis idő múlva jött valaki a moziban, elment az ajtó előtt. "Erika" felnézett, aztán kiment. Majd kis idő múlva visszajött és ugyan úgy állt meg a falnál, a lyukaknál nézte a szopatást. Most is odadörzsölte a hasát a falhoz, aztán kis idő múlva, benyúlt a nadrágjába és elővette a farkát. Merev volt. Nem volt nagy, talán csak kicsit nagyobb a kis pisilőmnél. Erika nézte a szopatást, közben húzogatni kezdte a farkát. Szépen lassan. Megint felemeltem a kezem és nyúltam felé, de észrevette és nemet intett. Csalódott voltam, szívesen megfogtam, szoptam volna a farkát. Sőt simán csak dumcsizni is szívesen dumcsiztam volna vele, de nem érdekeltem. Így közösen néztük végig, én felváltva Erikát nézve, hogy a szomszéd szobában a cigány beleélvez a szopója szájába. Utána papírba törölte a farkát, eltette és már ment is ki. Erika is eltette a farkát és kiment. A másik szobában a köcsög felállt, ivott, aztán ő is kiment.

Én is ittam egy kis vizet és felhúztam a bugyimat, ami eddig a bokám körül volt. Közben jött valaki, elment az ajtóm előtt. Felálltam és én is kimentem a folyosóra körülnézni. Erika a nagyszobában feküdt az egyik fotelben, nézte a filmet. Az előtérben nem volt senki, ahogy visszafordultam a pasi, aki az előbb jött be éppen bement a 3B-be. Sántítva ment, rövidnadrág volt rajta és egyik lábán nagy kötözés volt.

Visszamentem a helyemre és leültem. A pasi rögtön odaállt a lyukhoz. Letérdeltem, erre elővette a farkát. Nagyon pici volt, alig látszott kis a sok szőrből. Bekaptam, a szőr zavart, nehéz volt úgy szopni, hogy ne legyen tele a szám szőrrel. Elég kellemetlen fertőtlenítőszer, orvosság, kórház szaga volt. Gondolom a lába miatt... Ahogy cumiztam, a fasz kezdett felállni. Most már normálméretű volt, átlagos, kb. 14-15 cm. Hamar megkeményedett. A pasi hagyta, hogy szopjam, teljesen passzív volt. Pár perc szopás után éreztem, hogy megremeg, megfeszül, aztán elélvezett. Átlagos mennyiségű, de nagyon keserű gecit kaptam. Mutattam volna a gecit a számban a szopatónak, de elfordult.

Én lenyeltem a gecit, aztán ittam pár korty vizet. A pasi közben sántítva ki is ment. Kimentem szétnézni. Erika ott hevert a nagyszobában, de más nem volt bent.

A maradék vizemet egy zsepire öntöttem, megtöröltem vele a nyakam, arcom. Most is vittem magammal egy kis fiola rumot, pont fél deci fér olyan fiolában, amivel a lyukam is szoktam tágítani. Megittam, kiöblítve az utolsó pasi kellemetlen ízű gecijének ízért. levettem a bugyimat, ami teljesen átázott a váladékaimtól. Megtöröltem az erényövem, aztán egy kis vattát tettem bele tamponnak, majd tiszta rózsaszín bugyit vettem fel. Levettem a melltartómat, felöltöztem, aztán 13:44-kor kimentem a moziból.

Összességében sikeres szopótúra volt, hiszen hét fasz volt a számban és öt el is élvezett, ezzel a periódusom alatt már 17 sikeres szopást teljesítettem. Uram meg is dicsért érte és azért külön, hogy sírás közben is engedelmesen szoptam a cigány szopatóm nagy faszát. Öt sikeres szopásom volt, ezzel még nem döntöttem rekordot, máskor is sikerült már ötöt szopni egy napon, de azért ötöt szopni mindig szép teljesítmény. És remélem hamarosan a rekordom is megdől majd és sikerül egy nap 7 faszt leszopni!

Sajnos az elsődleges célom, hogy megbasszák a sissypinám, nem sikerült… Így továbbra is kétséges, hogy mikor folyathatom el a kis szánalmas pisilőmet. Ezért most szombaton, 24-én újra megyek a moziba, szeretném ha végre megbasznának és ezzel kiérdemelném a pisilőfolyatást.

 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése