2019. január 10., csütörtök

Új év, új szabályok

2019-re Uram új szabályokat hozott a napi feladataimra és a  kis pisilőm elfolyatására vonatkozóan. Továbbra is sissypontok gyűjtésével kell bizonyítanom, hogy megérdemlem a kis pisilőm elfolyatását, de mostantól több a kötelező gyakorlatom és egy-egy gyakorlatért kevesebb pontot kapok. Így az eddigieknél sokkal többet kell teljesítenem, hogy megszerezzem a heti szükséges pontmennyiséget.

A változások:

A sissylyukam napi 30 perces tágítása helyett 2019-ben napi 60 perces tágítást kell végeznem. 


A tágításra továbbra is használhatok bármilyen tárgyat, ami befér a lyukamba. 

Heti egy  pisis gyakorlat helyett heti hármat kell végeznem és minden nap kötelező legalább egyszer egy korty pisit innom.



Pisis gyakorlat, amikor a fenti képen láthatóan, bedugott seggel, leguggolva pisilek. A pisiivást legegyszerűbb ilyenkor teljesíteni, kortyolni, vagy szívószállal inni legalább egy korty pisit.

Továbbra is jár heti egy pihenőnap, amikor nem kell gyakorlatokat végeznem, ha mégis, akkor több pontot kapok érte, mint alapesetben. 

Ha valamelyik kötelező gyakorlatot elmulasztom munka, vagy bármilyen okból kifolyólag (hacsak Uram ezt előre nem engedélyezi nekem) akkor -10 pontot kapok.

A végezhető gyakorlatok pontértéke is változott a tavalyihoz képest, ugyanazért a gyakorlatért kevesebb pontot kapok. A gyakorlatok pontértékét következő táblázat tartalmazza.


A táblázat bővíthető, ha eszembe jut, vagy javasol valaki új gyakorlatot, azt elmondom Uramnak és ha jóváhagyja, akkor bekerül a táblázatba és azért is kapok majd pontokat.
Ezért szeretném megkérni az olvasóimat, hogy ha tudnak ajánlani valamilyen megalázó, vagy fájdalmas feladatot írják meg nekem és ha Uram elfogadja, akkor bekerül a rendszerbe a javaslatuk.

Előre is köszönöm!


 .

2 megjegyzés:

  1. Szia Gézuka!
    Szerintem adhatna az urad pontot a cseten töltött időre is.
    Ott is lehetnének szabályok. Pl válaszolnod kéne minden kérdésre.
    Járhatna plusz pont az idegen pisiért
    Sikeres időszakot, munkás és lassú folyatást!
    Anti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anti! Te is feljarsz a csetre már mint a gyaloglora?

      Törlés