2019. április 1., hétfő

Folyatási beszámoló


Mivel hat héten keresztül sikeresen teljesítettem a feladataimat és minden héten sikerült a szükséges 120 sissypont összegyűjtése Uram megengedte, hogy újra elfolyassam a szánalmas kis pisilőmet. A folyatás napját március 28-ra tűzte ki, a folyatás módja pedig a következő volt:

Az előrehúzott fitymámat be kellett kötnöm, hogy egy kis zacskót formázzon, aztán bedugni a sissylyukam és addig dugni, vibrizni, amíg el nem folyik a kis pisilő, bele nem folyik a geci a fityma alkotta kis zacskóba. Ha így nem sikerül elfolynia a kis pisilőmnek, Uram megengedte, hogy más eszközzel dugjam be a lyukam és a vibrit a golyóimhoz, vagy a kis pisilőmhöz érintve, azzal izgassam, míg egészen közel nem érkezek az élvezethez. Ebben az esetben, mielőtt a kis pisilőm elfolyna, abba kell hagynom az izgatást, hagynom, hogy a kis pisilő magától folyjon el. Bármelyik módon folyik el a kis pisilőm a bekötött fityma alkotta zacskóban kell tartanom fél óráig a gecit, aztán kenyérre engedni és megenni. Utána kenyérrel letörölgetni a kis pisilőmről a maradék gecit és megenni.

A feladatomat most nem sikerült teljes mértékben végrehajtanom, de Uram elnézte és megbocsátotta a hibámat.

A folyatási beszámolóm itt olvasható:

Miután hazaértem leborotváltam a kis pisilőm és a lyukam környékét, hogy a folyatásra sima legyen a bőröm, lezuhanyoztam és megborotválkoztam.
Tisztán és simán készültem fel a kis pisilőm folyatására, elővettem a kellékeket: vibrit, síkosítót, plugot, tettem be sissypornót, aztán egy kis szalaggal erősen bekötöttem az előrehúzott fitymámat. Kipróbáltam, meghúzogattam a szalagot, próbáltam hátrahúzni a fitymát, de erősen tartott.



Ezután beállítottam a fényképezőgépet, lefeküdtem és besíkosítottam a vibrit, odamértem a kis pisilőmhöz, aztán feldugtam a sissylyukamba.





A megszokott módon mozgattam, egészen bedugtam és hagytam remegni, majd kiengedtem és csak a végével rezegtettem a záróizmokat, aztán újra bedugtam, dugtam magam vele.
  




  


Ezeket variáltam több testhelyzetben is, kis videót is készítettem, de a fényviszonyok miatt nem a legjobb, 


a háttérben hallani a sissypornót, éppen két sissyt dug az úrnőjük felcsatolható műfasszal, ők nyögnek, csókolóznak, élvezik a dugást. 


Szeretem ezt a filmecskét az egyik kedvencem. A lyukam dugása, vibrizése közben hol felállt a kis pisilőm, hol lekókadt kissé. Egy idő után azt éreztem, hogy már kezd kellemetlen lenni a seggem dugása, már fájdalmat okozott a ki-be járó vibrátor. Amikor csak hagytam bedugva remegni, akkor kellemes volt, de nem izgatott fel annyira, hogy ettől elfolyjon a szánalmas kis pisilőm. Lehet, hogy én nem is vagyok alkalmas az anál élvezetre, hogy nekem sose lesz igazi sissygazmusom... Vagy, ha igen, akkor is tanulni, gyakorolni kell még és lehet, hogy 6 hét kihagyás nem elég ahhoz, hogy így tudjak elélvezni...

Mivel Uram megengedte, hogy, ha nem megy másképp, akkor a kis pisilő ingerlésével folyassam el, ezért kb. 20 perc dugás után kivettem a vibrit a lyukamból és a helyére tettem a besíkosított nagy plugot. Lassú, határozott mozdulattal toltam fel és azonnal be is csúszott a helyére.



Ezután a hátamon fekve a golyóimat kezdtem vibrizni, hogy a kis pisilőhöz minél kevésbé érjek hozzá, 




kb. egy perc után áttértem a kis pisilő tövére, aztán már a szárára és a fitymába bújtatott makkra is. Ekkor már gyorsan történtek a dolgok, szinte azonnal éreztem, hogy jön a folyás.




Elkaptam a vibrit és már el is folyt a kis pisilőm.




Sajnos hiába volt szoros a kötés, nem tartott ki, a kötözés mellett kifolyt a geci a fityma alkotta zsákból.





Nem a kötözés volt gyenge, hanem ahogy felállt a kis pisilő megfeszült a kötés és előrecsúszott. Egyszerűen éreztem, hogy amint a geci megtölti a zsákot és még jobban feszülni kezd, úgy csúszik előre a kötés, addig míg ki tudott folyni a geci.
Ekkor még gondoltam, hogy nem lesz baj, meg tudom tartani a fél órás szünetet. Felálltam, elővettem egy darab zsinórt és meg akartam kötni újra, még erősebben a fitymát, de lecsúszott teljesen a szalag. Szerencsére meg tudtam fogni a fityma végét, befogni, így nem folyt ki az összes geci.

Ez után már nem volt választásom, így, síkos ujjakkal nem tarthattam fél óráig a befogva a fitymát, megkötni sem tudtam, akkor el kellett volna engedni és kifolyik minden.
Kimentem, a fitymámat összefogva, fél kézzel vettem elő kenyeret, tányérra tettem, behoztam, aztán kiengedtem rá a gecit.




Innentől újra minden rendben ment. Előbb minden gecit ráengedtem a kenyérre, kicsi folyt mellé a tányérra is, de azt később a kenyérrel letöröltem és megettem. Ezután lenyalogattam az ujjaimról a gecit, aztán megettem a gecis kenyeret.






Letörölgettem a tányért, előbb kenyérrel, amit megettem, aztán az ujjaimmal is, amit lenyalogattam.






Ezután kenyérrel letöröltem a combomról, hasam aljáról a gecit, ahova még akkor folyt ki, amikor hanyatt fekve elfolyt a kis pisilőm és megettem a kenyeret. Utána a makkomról is letörölgettem a gecit és azt a darab kenyeret is megettem.








Végül az utolsó maradékot az ujjaimmal töröltem le, aztán lenyalogattam őket.



Ezután kivettem a plugot a lyukamból és mindent elmosogattam, megmosdottam, majd végül elkészítettem a szokásos záróképet a lyukamról.


Uram! Nagyon szépen köszönöm a folyatásomat! Kérem, nézze el azt, hogy kifolyt a geci, tényleg nem a kötés módján, ügyességén múlt szerintem, hanem egyszerűen ahogy megfeszült a kis pisilő úgy csúszott előre a kötés és amikor még a geci is feszítette már nem bírta és lecsúszott, előbb csak kicsit, aztán amikor meg akartam újra kötni, teljesen...
Kérem Uram, nézze el azt a hibámat!

Tisztelettel és köszönettel:
bugyis gézuka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése