2023. április 19., szerda

A kis pisilőm első folyatása

Miután sikeresen teljesítettem a 16 hetes periódusomat, mind a 16 héten minimum 230 sissypontot gyűjtöttem, és a periódus ideje alatt két szopótúrámon összesen 6 sikeres szopásom volt, Uram április 18-át jelölte ki a szánalmas kis pisilőm elfolyatására. 115 nap után ez év első pisilő folyatása.

 A folyatás módját Uram a következőkben határozta meg:

Most nem a sissypinám, hanem a golyóim vibrátoros izgatásával élvezhettem el. A kis szánalmas pisilőhöz nem érhetett a vibrátor, ezt biztosítandó viselnem kellett az erényövemet. A sissypinát természetesen be kellett dugnom, erre a nagy plugomat kellett használnom. Uram nem szabott meg az izgatásra, folyatásra időhatárt, csak azt, hogy a vibrátor nem érhet a kis pisilőhöz, sem az azt védő ketrechez.

 A nevetséges kis pisilőm folyatását a következő módon hajtottam végre:

Miután hazaértem azonnal nekiláttam az előkészületeknek. Levetkőztem, és még mielőtt merevedésem lett volna felvettem az erényövet, amíg még tudtam. Ezután elővettem a szükséges eszközöket, a nagy plugot, régi vibrit, új vibrit, síkosítót, egy tányért, hogy arra folyjon a sissykrémem, beállítottam a kamerát.

Tettem be sissyponrót, aztán felvettem a melltartómat és leültem netezni.


Nem ültem sokáig üres sissypuncival, kb. 10 perc múlva lefeküdtem és elkezdtem tágítani a lyukam a régi vibrivel, hogy a nagy plug könnyen beférjen.




Jó sok síkosítót kentem a nagy plugra, aztán lassan, kb. 2 perc alatt bedugtam a sissypinába.




Utána kb. egy percig vibriztem a golyóimat, csak, hogy lássam milyen.


Ezután visszaültem a fotelbe és miközben ment a tévében a sissypornó sissy történeteket olvasgattam és beléptem chatekre is. Chaten nem volt érdekes beszélgetésem, de az olvasott sissy történeten eléggé felizgultam. Izgatott voltam, merevedett a kis szánalmas pisilőm, de a rácsnak nyomódó makkom érzékeny is volt, fájt is néha. Amikor kb. fél óra múlva felálltam már folyt izgalmi váladékom.  



Ezután lefeküdtem az ágyra és elkezdtem vibrizni golyóimat. Néha hozzányomtam a vibrit a sissypuncimban lévő plughoz, aztán vissza a golyókhoz.






Kb. 5 perc múlva úgy éreztem, hogy elfolyik a kis szánalmas, odatartottam a tányért, de csak kis izgalmi váladék folyt, nem geci. Feltérdeltem és úgy folytattam tovább a golyóim vibrátoros izgatását.


További 5-6 percre volt szükség, hogy elfolyjon a kis szánalmas pisilőm. Először 18:03-kor folyt kis egy kis geci, de nem hagytam abba a vibrizést, a következő két percben több hullámba újra és újra folyt egy kevés. Most már kevésbé tudtam figyelni, párszor hozzáért a vibri a ketrec aljához, ilyenkor mindig intenzívebb volt az érzés és folyt pici krém a kis pisilőből. Eközben izgalmat, élvezetet, de fájdalmat is éreztem. Végül kb. 2 perc után abbahagytam a vibrizést, befejeztem a kis szánalmas folyatását.


Jó érzés volt, éreztem kielégülést, de nem volt annyira jó, mint a legutóbbi folyatás, ha csak nem a régvolt, hosszú eltelt idő érezteti így... Az erényövben történő folytatás lehetséges, de eléggé munkaigényes és még fájdalmas is... Azért elélvezni akárhogy is, megkönnyebbülni nagyon jó!

Most sokkal kevesebb geci, vagyis sissykrém gyűlt a tányérra, mint szokott ennyi várakozás, 115 nap után.


 A gecit a tányérról a számba öntöttem, aztán lenyalogattam a tányért.



Ezután elkészítettem a szokott záróképet a sissypináról, még erényövben.


Utána levettem az erényövet, a kis szánalmas pisilőm teljesen bele volt dagadva. Ha hosszában fele is elég lenne ennek a ketrecnek, de szélességben, átmérőben ez a minimum... Ahogy a kis szánalmast kihúztam a ketrecből megint folyt egy kis sissykrém, az a geci, ami már a húgycsőben volt, csak a ketrec miatt nem tudott kifolyni a hegyén. Amikor a ketrecet levettem, a gyűrű is mozdult és a kis geci ki tudott csepegni, rákenődött a ketrecre, amit utána lenyalogattam.





Miután minden eszközt elmostam és megmosdottam megírtam Uramnak a beszámolót és megköszöntem, hogy újra megengedte a nevetséges kis pisilőm elfolyatását.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése