2023. április 22., szombat

Egy Olvasóm kérdései és a válaszok

Egy Hölgy Olvasóm a következő levelet írta nekem, megengedte és Uram is hozzájárul, hogy a levelet és a válaszomat közzétegyem a blogban, hátha másokat is érdekel. Most megosztom az Olvasókkal:

„Szia, használaton kívüli seggpina!

100 nappal a folyatás után izgul mindenre a kis pisilőd? Akkor még van benne élet… Nem sorvadt el eléggé! Mióta folyathatod évente csak pár alkalommal?

És ha spontán, engedély nélkül elfolyik? Akkor mi van? Nem lesz folyatásod és újra indul a periódusod... Így jártál és kész. Ezt érdemled.

 Amúgy, mikor szopta valaki utoljára a pisilődet?”


A válaszom:

Kezét csókolom, Asszonyom!

Igen, izgul a kis szánalmas, de Uramnak nem is célja, hogy ne izguljon, Uram jól szórakozik azon, hogy felizgulok, ha izgalmi váladék is folyik, azt felnyalogatom, de nem szabad elélveznem.

Az évente esedékes folyatások számát fokozatosan csökkentette Uram, míg elértük a jelenlegi szintet, 16 hetes periódus után, a 17-ik héten folyatok. Így évente 3 folyatásra van lehetőségem, amennyiben teljesítem a feltételeket. Lehet, hogy tovább fogja csökkenteni Uram, de egyelőre nem mondta még, hogy hosszabb periódust, ritkább folyatást tervez.

2017-ben vezette be Uram, hogy ki kell érdemelnem a nevetséges kis pisilő elfolyatását, azóta folyamatosan csökkentette az évente esedékes folyatások számát, erről egy kis táblázatot küldök és egy ábrát is mellékelek.

 



Ha spontán elfolyik a kis nevetséges, akkor természetesen elveszítem az addigi teljesítésemet, az adott periódus újra kezdődik, emellett büntetést kapok. Hogy milyet, azt Uram határozza meg.

Hogy mikor szopták a kis szánalmast? Pár évtizede.

Régen néha fiúk bekapták kicsit és nem voltam eléggé erélyes, hogy tiltakozzak, bár akkor is tudtam, éreztem, hogy nem kéne ezt engednem... De ez ritka volt. Egyszer egy lány is bekapta, de szinte azonnal elfolyt a kis nevetséges, soha többé nem csinálta, pedig évekig együtt éltünk, de utána már csak húzogatni volt hajlandó, kiverni. De azt is ritkán, legtöbbször csak hagyta, hogy miután a nyalástól elélvezett, kiverjem magamnak a jelenlétében, de sokszor ezt sem, hanem kiküldött a WC-be.

Uram pedig erről a húzogatásról is leszoktatott.

Kezét csókolom,

bugyis gézuka, sissypunci

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése