2023. április 24., hétfő

Folyatási hét és a második periódus feltételei

Uram elfogadta a folyatási hetemet, ilyenkor nem kell sissypontokat gyűjtenem, csak a kötelező gyakorlatokat kell teljesíteni és amennyiben valamelyik kimarad, az így képződő mínusz pontokat kell hét végére kiegyenlítenem.

A héten 4 kötelező gyakorlatot hagytam el, így -40 pontot kellett kiegyenlítenem, amit főként az erényövem viselésével sikerült elér nem és a hét végére +4 pontom lett.





A sikeres folyatási hét után ma elkezdtem az új periódusomat. 

Az új periódus hosszát 16 hétben szabta meg Uram és hetente az eddigi 230 helyett 250 sissypontot kell gyűjtenem. Szintén nehezítés, hogy az eddig 5 helyett most 7 sikeres szopást kell végeznem.

Nagyon remélem, hogy sikerül, mind a pontok összegyűjtése, mind  szükséges, sőt több szopás kivitelezése! 

Ezekhez kérem kedves Olvasóim segítségét is! Amennyiben van ötletük, hogyan, milyen gyakorlattal szerezhetnék sissypontokat, kérem osszák meg velem itt hozzászólásként, vagy levélben a bugyisgezuka@gmail.com címen! Az ötleteket továbbítom Uramnak és ha Ő jóváhagyja a következő héten már szerepelni fognak a pontszerző gyakorlatok között.

Amennyiben pedig a kötelező szopásaimhoz nyújtanának segítséget, megengednék, hogy szopjam, cumizzam a farkukat uraim, kérem, írjanak! 

bugyis gézuka


2 megjegyzés:

  1. Már van friss csalán. Miért nem ötvözöd a ketrec viselését a csalán jótékony hatásával?
    Eddig egy jócskán túlméretezett ketrecet viseltél. Talán egy fele ekkora vagy még kisebbnek is itt lenne az ideje.
    Egy lelkes szolga férj.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm a hozzászólást!
      Igen, van már csalán hamarosan használni fogom, bár most nem olyan könnyű hozzájutnom, mint régebben.
      Még nem mertem kipróbálni, hogy az erényövbe csalánt tegyek és úgy dugjam bele a kis pisilőmet.
      Igen, nagy az erényövem, viszont nem túl egyszerű beszerezni megfelelő mértet. A legtöbb szexshopban nem is tartanak, ha igen, egy, két félét és nagyon drágát. Természetesen felpróbálni nem lehet, pedig jó lenne, ha lenne ilyen tanácsadás, lemérnék a kis szánalmast, ajánlanának méretet... Neten vásárolni kockázatos, mert teljesen bizonytalan, hogy megfelelő lesz-e... Neked van valamilyen tapasztalatod erről? Ha esetleg tudsz segíteni, kérlek írj levelet!

      Törlés