2018. május 25., péntek

Pontgyűjtés a harmadik héten

Uram elfogadta a harmadik heti teljesítményemet. Ezen a héten összesen 59 sissypontot sikerült gyűjtenem és ebből 33 sissypontot egyetlen nap alatt! A pontokat a következő feladatokért kaptam a héten:


Volt, aki megkérdezte mit jelentenek a feladatok, ezért most a héten végzett faladatokról képeket is mellékelek.

Napi rendes feladatom 30 percig valamilyen eszközzel tágítani a seggem, vagyis a sissylyukam, ezért természetesen nem jár pont, de a 30 percet meghaladó minden 10 percért egy sissypontot kapok.


Hetente egyszer, hétvégén, végre kell hajtanom egy pisis gyakorlatot, vagyis bedugott sissylyukkal pisilni egy pohárba és utána megkóstolni a pisimet, inni legalább egy kortyot. Ezért nem jár pont, de ha a héten többször elvégzem a gyakorlatot minden rendkívüli pisis gyakorlatért 3 sissypontot kapok. 




Ha a kis pisilőmet egy 3,5 m hosszú zsinórral szorosan megkötözöm egy fél órára 3 sissypontot kapok, és utána minden 10 percért, amit kibírok így megkötözve egy újabb sissypont jár.




Ha fér órára hátrateszem a kis pisilőt, ezért 1 sissypontot kaphatok.


Ezt a feladatot praktikus összekötni a tágítással.


A kis pisilő csalánozása: itt több módon lehet sissypontokat szerezni, mint a táblázatból látszik. 
Ha egy percig verem a kis pisilőt egy csokor csalánnal ez 5 sissypontot ér. Ha folytatom a kis pisilő verését a következő percekért már csak 1-1 sissypont jár, ugyanis a csalán csípése, az okozott fájdalom az első percben a legerősebb, később már csökken.

Ha a bugyikámba előre, a kis pisilőhöz, vagy hátra a seggemhez csalánt teszek, az így eltöltött első perc 5, ha előre és hátra is teszek csalánt, vagyis tele a bugyika csalánnal, akkor az első perc 10 pont. Minden következő perc 1, vagy teli bugyi esetén 2 sissypontot ér.







A csalánozás hosszan ég, csíp, aztán néha még órák múlva is viszket.



Ha a golyóimra egy 1,5 literes flakon vizet, tehát 1,5 kg súlyt közözök fel, ezért 3 percenként 2 sissypontot kaphatok.




A héten ezekkel a feladatokkal sikerült megfelelő számú sissypontot gyűjtenem, így érvényes a hetem és már csak egy érvényes hétre van szükségem, hogy Uram engedélyezze a szánalmas kis pisilőm elfolyatását.
A mostani héten csak az utolsó 3 nap áll rendelkezésemre, de a múltheti teljesítményem, különösen a csalánozás, bizakodóvá tesz, hogy sikerrel járok majd.



2 megjegyzés:

  1. Gratulálunk az elért teljesítményhez. Drukkolunk,hogy semmi ne gátoljon és jól tudj teljesíteni a pontgyűjtésben. Öröm látni az igyekezetedet. Nevelőgazdád büszke lehet rád.
    Anti

    VálaszTörlés