2018. május 11., péntek

Pontrendszer

Mint arról az előző bejegyzésben írtam, május elsején megtörtént az utolsó folyatása a kis pisilőmnek, ami még alanyi jogon járt. Mostantól minden folyatásért meg kell dolgoznom, ki kell érdemelnem, ha a szánalmas kis pisilőmmel akarok játszani, el akarom folyatni, élveztetni azt.
Ez a rendszer jó, mert így folyamatosan aktívnak kell lennem, különböző feladatok teljesítésével állandóan gyűjtenem kell a sissypontokat. Naponta feladatokat végzek, amiről képes beszámolót írok Uramnak. A feladatokat, valamint az értük járó pontokat egy táblázatban összesítem és vasárnap küldöm el Uramnak, aki, ha mindent rendben talál elfogadja a hetemet.

Az első periódusra Uram négy érvényes hetet határozott meg, vagyis ha minden héten elegendő sissypontot gyűjtök, akkor négy hét múlva folyathatom el legközelebb a kis pisilőmet.
Érvényes a hét, ha az adott héten sikerül legalább 30 sissypontot összegyűjtenem.
Ez egy próba, ha beválik, a későbbiekben Uram minden folyatásom után meg fogja határozni hány érvényes hét múlva lesz a következő folyatás és az adott időszakban hány sissypontot kell összegyűjtenem, hogy érvényes legyen a hét.
Az első hetem múlt vasárnap telt le. 32 sissypontot sikerült gyűjtenem és Uram elfogadta a hetet, vagyis már csak három érvényes hetet kell teljesítenem és, ha jó bugyis leszek, újra elfolyathatom a nevetséges kis pisilőmet.
Az elmúlt héten a következő feladatokkal szereztem sissypontokat:


Kedves olvasók! Kérem, ha tud javasolni feladatot írja meg, hogy egyre többféle módon szerezhessek sissypontokat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése