2021. december 29., szerda

Decemberi pisilőfolyatás

A sikeresen teljesített nyolc hét után Uram megengedte, hogy december 28-án elfolyassam a szánalmas kis pisilőmet. A folyatás módja a következő volt:

Meg kellett kötöznöm a golyóimat, majd a sissylyukam dugásával, vibrátoros izgatásával élvezhettem el miközben a szánalmas kis pisilőmet az asztalra teszem és végül a kifolyó gecit az asztalról kellett felnyalnom.

 A folyatást így hajtottam végre:

Szalaggal megkötöztem a kis golyóimat, szép rózsaszín, sissys szalagot használtam. Kétszer erősen megkötöttem, aztán masnira kötöttem a kis pisilő alatt.




Tettem be sissy pornót, aztán leültem netezni, beléptem chatekre, de semmi érdekes nem volt.



Sissy történetet olvastam, angolt, goggle fordításban. Persze nem jó, de a fantázia kiegészíti. Két fejezet után eléggé fel is izgultam. 

Felálltam, síkosítót tettem a vibrire, a lyukam is jól bekentem, aztán letérdeltem az ágyra és feldugtam a vibrit, amit rögtön be is kapcsoltam.



Térdelve nem volt kényelmes, így előbb ráültem a vibrátorra, majd oldalra dőltem és kis ideig így dugtam a lyukam a vibrivel.







Aztán felkeltem és feltettem a szánalmas kis pisilőmet az asztal szélére, ahogy Uram utasított. Így vibriztem tovább a sissylyukam. Sajnos nem tudtam igazán jó képeket készíteni, amin egyszerre jól látszik az asztalra tett kis vacak és a seggemben járó vibri is. Próbáltam több szögből fotózni, de nem könnyű, ehhez jó lenne egy másik sissy segítsége...

A vibrátort néha bedugtam tövig és hagytam remegni, rezegni egy ideig, aztán kiengedtem, hogy csak a hegye volt bent, vagy teljesen kivettem és újra bedugtam. Dugtam a lyukam. Hosszan dugtam, vibiztem a seggem, most csak 8 hét volt a várakozás, nem 16 hét, mint legutóbb, nem folyt el olyan gyorsan a nyamvadt kis pisilőm. Ezért örültem, hogy nagylelkű volt Uram és nem adott időkorlátot.






Végül éreztem, hogy egyre jobban feszül a kis vacak, hogy hamarosan elélvezek. Mélyen benyomtam a vibrit, a kis pisilő az asztalra szorult és elfolyt. Körülbelül 15 percig dugtam a lyukam és vibriztem, hogy el tudjon élvezni a szánalmas kis pisilőm.

Biztosan segített az is, hogy az asztalhoz ért, feküdt rajta és biztosan mozgott is kicsit... Minden esetre 15 perces vibrizés után elfolyt a kis vacak. Természetesen nem lőtt ki a geci, mintha igazi fasz lenne, csak kifolyt a makkból. De nagyon jó volt, nagyon jólesett! Köszönöm szépen, Uram!




Ezután készítettem néhány képet, aztán leoldottam a szalagot a golyóimról. Ekkor egy kis geci folyt ki a kis szánalmasból, ezt ujjal letöröltem és lenyaltam.




Utána felnyaltam az asztalról a gecit. Sajnos nem volt túl sok... Belenyaltam a tócsába és lenyeltem a gecit, utána ujjal összetereltem a maradékot és megint belenyaltam, aztán nyeltem. Végül lenyalogattam az ujjaimat tisztára.







Ezután megmostam magam, elmostam a virit, lemostam az asztalt és végül elkészítettem a szokásos záróképet a lyukamról.



Uram, nagyon szépen köszönöm a folyatást!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése