2021. december 7., kedd

Gézuka története - Harmincegyedik fejezet

Sikerül elkészülnöm a következő fejezettel, jó szórakozást kívánok minden kedves olvasómnak!


Gézuka története – Harmincegyedik fejezet

 

Reggel szokás szerint István ébresztette a sissyt. Miután Gézuka leszoptam és megitta a pisijét a férfi kiküldte a fürdőszobába:

- Zuhanyozz, aztán öltözz fel. Plug a pinádba, az erényöveden szalag, bugyi, atléta. Felülre ma fiúruhát vehetsz. Vedd fel az egyik pólót, amit a lányoktól kaptál tegnap! Igyekezz!

Gézuka gyorsan végzett, majd felöltözött, követve az utasításokat. Ekkor jött be Ági.

- Furcsán áll rajtad a fiúruha, Gézuka. Nem illik hozzád – mondta nevetve – Ugye kényelmetlen számodra?

- Igen, Ági kisasszony – mondta sóhajtva a sissy, hiszen tudta milyen választ vár a lány.

Ági a szekrényéhez lépett és elővett egy bugyit, melltartót és egy vékony blúzt, összehajtogatta őket és egy reklámszatyorba tette.

- Ezeket vidd magaddal. A farmered és az edzőcipőd elég uniszex, azok maradhatnak. Iskola után Robihoz mégy, ott átöltözöl és lányként mégy a WC-be szopni, aztán haza. Értetted?

- Igen, kisasszony – válaszolt Gézuka.

A nappaliban Ági egy literes flakont adott át Gézukának:

- Ma nem kaptál reggel pisit, de ezt ihatod egész nap az egyetemen is. Petrával együtt pisiltük neked tele, délután üresen hozd haza a flakont és eszedbe se jusson kiönteni, mert úgyis rájövök!

- Köszönöm, Ági kisasszony, meg fogom inni – mondta csendesen a sissy.

- Éppen elfér a flakon a tarisznyádban a könyveid mellett – mondta Ági nevetve, míg Gézuka eltette a pisit.

Együtt mentek ki a lakásból, ahol találkoztak Petrával és mind beszálltak István kocsijába. Előbb a lányok szálltak ki az iskolájuknál, aztán a férfi elvitte Gézukát az egyetemig.

- Csak kilenckor kezdődik az első órád, addig keresd meg András tanár urat és engedelmeskedj neki!

- Igen, uram – mondta csendesen Gézuka.

- Ha végeztél az egyetemen, menj a parkolóba, Robihoz és öltözz át a lányruhádba. Ha Robi végzett veled mehetsz szopni a WC-be. Igyekezz minél többet szopni, tudod, hogy még 8 szopásért nem kapsz fizetséget. Gondolom, ma is megbasznak majd, szokj hozzá, ez a sorsod. Na igyekezz!

- Igen, István úr, köszönöm, hogy elhozott –mondta Gézuka és kiszállt a kocsiból. Figyelte, ahogy a férfi elhajt, aztán nagyot sóhajtott és elindult András tanár úrhoz.

Kopogott az ajtón, várt egy kicsit, aztán benyitott a tanár irodájába. A férfi nem volt bent, az ajtónyitás hangjára egy duci fiatal nő nézett ki az iroda végében lévő nyitott ajtón. Gézukának ismerős volt az arca, látta már a tanszék folyosóján, talán András tanár úrral együtt is.

- Tessék? - Kérdezte a nő és várakozóan nézett a zavartam megtorpanó Gézukára.

- Csókolom… Bocsánat a tanár urat keresem…

A nő belépett az irodába, végigmérte a sissyt, aztán elmosolyodott:

- Te vagy a köcsög, akiről Tanár úr mesélt, igaz? – kérdezte vigyorogva. Amikor látta Gézuka zavarát felnevetett. – Nem kell szégyenlősködnöd, köcsög, Tanár úr mondta, hogy jönni fogsz. – mondta. Aztán megváltozott a hangja és szigorúan ráparancsolt a sissyre:

- Mutatkozz be!

- Bugyis Gézuka vagyok, egy engedetlen faszszopó sissy… – mondta Gézuka reflexszerűen. Aztán, a nő vigyorgó arcát látva teljesen elvörösödött, gyorsan megfordult és ki akart menni az irodából.

- Állj! – Parancsolt rá a nő és Gézuka, a kezével a kilincsen megdermedt, a teste összerázkódott és elsírta magát.

- Fordulj meg! – jött a következő parancs.

A sissy egy pillanatra habozott még, aztán lassan elengedte a kilincset, lesütött szemmel, halkan sírdogálva megfordult.

- Jó. - Mondta a nő – Gézuka, sokat kell még tanulnod, fegyelmet, engedelmességet. Most gyere velem, megvárjuk Tanár urat, közben elbeszélgetünk. – Ezzel megfogta Gézuka fülét és maga mellett terelve, bevezette az iroda mögötti helyiségbe.

A szoba két hosszabbik oldalán padlótól a plafonig érő könyvespolcok voltak, tele könyvekkel és folyóirat halmokkal. Az ajtó mellett egy vastag, nehéz fa szék állt, mellette egy kanapé volt, szemben vele egy fotel és egy dohányzóasztal. Az ablaknál íróasztal állt, rajta számítógép és egy nagy monitor, mellette egy forgószék. Az ablakkal szembeni oldalon egy mosogató áll, mellette egy konyhapult és egy hűtőszekrény. Otthonosan berendezett szoba volt, Gézukának rögtön megtetszett, szívesen tanult, dolgozott volna egy ilyen irodában.

- Betti vagyok, a Tanár úr asszisztense. – Mondta a nő, már természetes hangon és elengedte Gézuka fülét - Ez az én szobám – mutatott körbe. – Ötödéves vagyok és a szakdolgozatom miatt kevesebb időm van Tanár úr szolgálatára, ebben fogsz te segíteni, aztán ha megfelelsz, te lehetsz az utódom. Másodéves vagy, igaz?

Gézuka nagyot nyelt, aztán csendesen válaszolt:

- Igen, Betti kisasszony…

- OK! Amíg Tanár úr nem mond mást, maradjunk a Betti kisasszonynál, ha kettesben vagyunk. Nyilvánosan természetesen tegezz és szólíts egyszerűen Bettinek. Tegeződve is ki lehet mutatni a tiszteletet. Majd beletanulsz. Ülj le! – mondta a nő, közben megkerülte az íróasztalt és leült a forgószékbe.

Gézuka körülnézett, hova üljön. A fotelt rögtön kizárta, egyrészt háttal volt az íróasztalnak és így Bettinek, másrészt valahogy elképzelhetetlennek tartotta, hogy ő egy szemmel láthatóan kényelmes fotelbe üljön. A kanapéra nézett, de ezt is túlzónak, tiszteletlennek találta, így a székhez lépett és leült. Ahogy a segge a kemény fához ért, önkéntelenül felszisszent a fájdalomtól, az előző esti veréstől még mindig fájt a segge.

Betti észrevette rajta a fájdalmat, rögtön rá is kérdezett:

- Kényelmetlen ülni? Kikaptál?

- Igen, kisasszony – mondta halkan Gézuka, aztán a nő utasítására elmondta a tegnap esti elverésének történetét.

A lány bólogatva, mosolyogva hallgatta végig.

- Az egyetemi előmeneteledről tudok mindent, annak utánanéztem, de a magánéletedről csak pár szót mondott Tanár úr. Sokat kell majd mesélned, minden részletre kíváncsi vagyok, hogyan neveltek belőled ilyen rövid idő alatt ekkora köcsögöt!

Ekkor érkezett meg András az irodájába, majd rögtön belépett Betti szobájába:

- Sziasztok, látom, megismerkedtetek – mondta.

- Jó napot, Tanár úr – köszönt Betti felállva.

- Csókolom – mondta Gézuka, szintén felállva.

- Gézuka nemrég érkezett, éppen csak megismerkedtünk, most mesélt a tegnap esti fenekeléséről. – folytatta a nő.

- Nagyon elvertek? Na, mutasd a segged! – parancsolta a férfi.

Gézuka szégyenkezve Bettire nézett, de aztán nem merte tovább várakoztatni a férfit, kigombolta és letolta a farmerét, aztán a bugyiját is és megmutatta a seggét, amin még jól látszott két vörös, kicsit feldagadt folt.

- Nem olyan vészes – mondta a férfi - Jobb, ha megszokod, szerintem István nagyon is puhán bánik veled.

- Emiatt szipogtál, amikor leültél, Gézuka? – kérdezte nevetve Betti – Ez igazán semmi! Majd ha itt hibázol valamit, és büntetést kapsz Tanár úrtól, utána nézd meg a segged!

- Biztosan sor kerül majd arra is – mondta András - Most viszont nincs sok időm és délután sem fogok ráérni. Szóval órák után mehetsz dolgodra. Most pedig térdelje le szépen és szopj le! – parancsolta a férfi.

Gézuka egy pillanatig habozott, szégyellte magát az idegen nő előtt, de aztán rájött, hogy kár ellenkeznie, nem kerülheti el, hogy Betti előtt szopjon. Letérdelt a férfi előtt és kitátott szájjal nyújtotta a nyakát, míg elérte a lankadt faszt, amit a férfi közben elővett a nadrágjából.

Gézuka bekapta a faszt és cumizni kezdte, de a tanár rászólt:

- Először pisilek, csak nyeljed a hugyom! – parancsolta és már áradt is a meleg sós folyadék a sissy szájába. A férfi hosszan pisilt, közben néha kéjesen felnyögött. Gézuka sikeresen nyelte a pisit, nem csorgott ki a szája szélén.

- Mit szólsz hozzá, Betti? Ügyes a kis köcsög? – kérdezte felnyögve a tanár.

- Igen, Tanár úr! Kifejezetten ügyesen tud pisit nyelni! És, úgy látom, szopni is tud – kommentálta az eseményeket Betti, aki egészen közel lépett és közelről figyelte, ahogy Gézuka megissza az összes pisit, majd külön felszólítás nélkül cumizni, szopni kezdi a nagy és egyre merevebb faszt.

Gézuka közben cumizott, igyekezett a legjobb tudása szerint kényeztetni a tanár farkát. Hamarosan meglett az igyekezetének az eredménye, a férfi egyre gyorsabban lihegett, aztán elkapta a sissy két fülét és mélyen a torkára nyomva a faszt elélvezett. Amikor elengedte Gézuka füleit és elvette a szájából a nyálas, gecis faszt a sissy levegőért kapkodva nyelte el a torkára került gecit. Aztán, amint rendesen kapott levegőt, rögtön a faszért nyúlt, lenyalogatta, lecsókolta róla a nedveket.

- Ügyes kis faszszopó! – dicsérte meg mosolyogva Betti.

- Köszönöm… Köszönöm Tanár úr, hogy megitatott és megszopatott! Köszönöm, Betti kisasszony a dicséretet! – mondta még mindig kicsit lihegve Gézuka.

- Egyre ügyesebb vagy, köcsög – dicsérte meg a férfi is, miközben eltette a farkát – Most mehetsz!

Gézuka felállt, felhúzta a bugyiját, nadrágját, aztán elköszönt Andrástól és a nőtől és kiment a folyosóra.

Még mindig volt sok ideje volt kilencig, bement az egyik WC-be és megigazította a ruháját. Aztán, mielőtt kimosta volna a száját, eszébe jutott az Ágitól kapott pisi, és hogy meg kell innia a nap folyamán. Nagyot sóhajtva vette elő a literes flakont és emelte a szájához. Folyamatosan kortyolva majdnem fél liter pisit ivott meg. Eltette a flakont, kiöblítette a száját, aztán ivott pár korty vizet. Egy rágót tett a szájába és kijött a WC-ből. A folyosón mászkált, nem akart az évfolyamtársaival találkozni, félt, hogy észrevesznek rajta valamit, és félt Tibitől, aki tudta, hogy köcsög. Félt, hogy cikizni fogja, beárulja a többieknek. Közvetlenül a tanár előtt lépett be az előadóba és gyorsan leült egy üres helyre.

Az első órája elég unalmas volt, alig várta, hogy szünet legyen, mert közben pisilnie kellett. Szünetben gyorsan a WC-be ment, magára zárta az egyik fülke ajtaját, letolta a nadrágját, bugyiját és leült pisilni. Utána megtörölgette az erényövét, próbált felitatni minden csepp pisit. Éppen visszaért a tanár előtt az előadóba.

A következő órája egy másik előadóteremben volt, szándékosan egy hosszabb úton ment át a másik terembe, hogy ne kelljen együtt lennie a többiekkel. Az órán jegyzetelt, érdekes volt a téma, végre másra is tudott figyelni, mint a saját helyzete. A következő szünetben meglátta Tibit pár sráccal beszélgetni. Hangosan mesélt a nyaralásáról, majd amikor észrevette Gézukát odaintett neki! A sissy félénken visszaintett, aztán gyorsan leszaladt a közeli lépcsőn. Megint közvetlenül a tanár előtt érkezett vissza és leült egy padhoz.

Ebédszünetben kiment a parkba, leült egy padra és megette a magával vitt szendvicset. Elment a következő előadás helyére és bement a közeli WC-be. Éppen be akarta zárni magára a fülke ajtaját, amikor valaki erősen betolta, benyomakodott mellé a fülkébe.

- Na, te kis köcsög! – mondta Tibi – Egész nap bujkáltál előlem, de most nincs hova szaladni! Térdelj le és szopjad a faszom!

Gézuka nagyon sóhajtott, aztán letérdelt és szájába vette a már merev faszt, amit a fiú közben elővett a nadrágjából. Miközben szopott Tibi magyarázni kezdett neki:

- Mostantól mindig leszopsz, amikor akarom! Értetted? Bólints, ha érted, köcsög!

Gézuka bólintott, közben tovább cumizta a nagy faszt.

- És leszopod a haverjaimat is, mindenkit, akit mondok neked! Érted?

Gézuka megint bólintott.

- És, ha valakinek elmondod, eljár a szád, akkor megöllek! Emlékszel még a fiúkra, akikkel nyáron szopattalak? Na, ők nem vacakolnak sokat. Ha szólok nekik, simán kibeleznek és belöknek egy csatornába, csak hetek múlva találják meg a szétrohadt hulládat! Úgyhogy kussolj és szopjad a faszt, te csicska! – halkan beszélt, és beszéd közben egyre jobban lihegett. Mikor a csicska szóhoz ért megmarkolta Gézuka haját és erősen faszára húzta a sissy száját, így élvezett el.

Lihegve állt, közben a fasz kicsúszott Gézuka szájából. A sissy félénken felnézett és halkan megkérdezte:

- Tibi úr… Lefényképezhetem a faszát a számban? Ahogy szopom? Kérem szépen…

Tibi egy pillanatig döbbenten állt, aztán felnevetett:

- Jól van, köcsög, fényképezzed! – mondta nevetve, aztán amikor Gézuka elővette a telefonját és újra a szájába vette a már lankadó faszt és pár képet készített róla megkérdezte: - Minek ez neked? A gyűjteményedbe? Hány fasz van már benne?

- Bocsánat… Nem tudom fejből hány fasz van a gyűjteményemben. – mondta lesütött szemmel Gézuka.

- Na, holnapra mond meg a pontos számot! És ne félj, lesz mit szopnod mindig! – nevetett Tibi, közben megtörölte a farkát és eltette, aztán kilépett a fülkéből otthagyva térdelve Gézukát.

A sissy összeszedte magát, megitta a maradék pisit a flakonból, aztán kiöblítette a száját és bekapott egy rágót, így ment vissza az utolsó két órájára. Az utolsó órája után még egyszer elment pisilni, aztán elindult a parkolóba Robihoz.

Amikor megérkezett Robi éppen Jánossal beszélgetett a konténerben. A kopogásra felnézett és vidáman köszöntötte Gézukát:

- Szia köcsög! Na végre megjöttél! Vedd le magadról azt a fiú ruhát, nem illik hozzád, aztán kezdheted is a szopást Jánossal! - mondta.

- Csókolom… Igen, Róbert úr – mondta Gézuka miközben belépett a konténerbe. Körülnézett, aztán letette a tarisznyáját a heverőre, elővette belőle a melltartóját és a blúzt. Kibújt a pólójából, aztán levette az atlétát is és felvette a melltartót. Utána a blúzt akarta felenni, amikor Robi rászólt.

- Ne vedd fel, még összekoszolódik, aztán kikapsz miatta – mondta jóindulatúan. – A farmert viszont vedd le gyorsan, mert meg foglak baszni! Hozz síkosítót, ha nem akarsz végig visítani, köcsög!

Gézuka sóhajtott, aztán levette a tornacipőjét és a farmerét, a tarisznyájából síkosítót vett elő, aztán bugyiban, melltartóban állt meg a két férfi előtt.

- János, a szája a tied – mondta Robi, miközben megfogta a sissy karját és az asztalhoz húzta. Lenyomta Gézukát, hogy a bugyis segge az asztal szélén, pont jó magasságban volt a baszáshoz. A férfi letolta Gézuka bugyiját a combjára, majd kivette a seggéből a plugot és az asztalra tette. Síkosítót kent a már merev farkára és egy határozott mozdulattal, rögtön mélyen benyomta a sissy seggébe. Gézuka feljajdult, de ahogy a szája kinyílott az eddig az asztal túloldalán várakozó János rögtön a feltáruló lyukba tette a merev faszát. Gézuka következő jajdulása már csak halk nyögés volt.

A két férfi egyenletes ütemben kezdte baszni Gézuka két lyukát, miközben a sissy csak nyögött. Robi élvezett el előbb, mélyen Gézuka pinájába lőve a gecijét.

- Huh! Ez jó volt! Kurva szűk ennek a kis köcsögnek a pinája – mondta lihegve.

János nem válaszolt, hanem megragadta Gézuka két fülét és mélyen a torkára nyomva a faszt ő is elélvezett. Mindhárman lihegtek, aztán Robi kihúzta a farkát Gézuka lyukából, helyére dugta a sissy plugját, így meggátolva, hogy kifolyjon a gecije. Tenyérrel rácsapott Gézuka seggére és megdicsérte:

- Ügyes kis köcsög vagy, Gézuka! – mondta – Na, János, engedj a szájához, hogy letisztítsa a faszom!

- Várj még kicsit, hagy itassam meg! – kérte nevetve a férfi és pisilni kezdett Gézuka szájába. A sissy már gyakorlottan fogadta a szájába áramló pisit, ügyesen nyelte, anélkül, hogy kicsorgott volna a száján. Amikor a férfi végzett, kihúzta a farkát, megveregette Gézuka arcát és megdicsérte:

- Egyre ügyesebb vagy, kisköcsög!

Most Robi állt a helyére és a sissy szája elé tartotta a lankadni kezdő, gecis, nedves farkát. Gézuka felnézett, aztán egy sóhajjal kísérve, engedelmesen nyalogatni, szopni kezdte a faszt. Amikor Robi megunta a tisztítást megfogta Gézuka füleit és miközben annyit mondott: - Nyeljed! – elkezdett pisilni. Gézuka ügyesen lenyelt most is mindent. Robi hamarosan végzett, nem pisilt túl sokat, elvette a sissy szájából a faszt és rászólt, hogy öltözzön és mehet.

Miközben Gézuka egy zsebkendővel megtörölte a szája szélét, aztán a seggét és felhúzta a bugyiját, majd felvette a farmert és a blúzt, Robi elvette a szopónaplóját és írt bele. Amikor Gézuka felöltözött a férfi a kezébe nyomta a naplót és elköszönt:

- Mehetsz, igyekezz a WC-be szopni, különben kikapsz otthon! – mondta.

- Csókolom! – köszönt el a sissy és kilépett a konténerből.

Mikor Gézuka a WC-hez ért a szerelő még dolgozott a szekrényén, kötötte be a világítást.

- Szia Gézuka – köszönt rá az asszony – Fogj egy seprűt és egy felmosót, amíg a szerelő dolgozik, takarítsd ki a férfi WC-t!

A sissy letette a tarisznyáját, aztán fogta a szerszámokat és elindult takarítani. Éppen végzett a felmosással, amikor a szerelő kijött a raktárból és jelentette, hogy kész van.

- Éppen ideje volt, mindjárt jön egy vendég megbaszni a köcsögöt – mondta a nő. Kivette Gézuka kezéből a felmosót, és rászólt – Menj, vetkőzz le, mássz be a helyedre! Kipróbáljuk a világítást és közben leszopod Gyurit, hálából, hogy lámpát szerelt neked!

Gézuka levetkőzött, csak a melltartóját hagyta magán, bemászott a szekrénybe, az asszony pedig rázárta az ajtót.

- Itt a bejárati ajtó mellett van a kapcsoló – mutatta a szerelő – ha itt felkapcsolja ég a lámpa a szekrényben, lehet olvasni, ha lekapcsolja sötét lesz és kintről a lyukon nem látni be, hogy ki szopja ott a faszt.

- Ügyes, fiam! – dicsérte meg az asszony – Én most megyek, szopasd le a köcsögöt, de siess, mert hamarosan jönnek megbaszni.

- Arról volt szó, hogy én is megbaszhatom! – mondta a fiú.

- Majd egy másik alkalommal, most vendéget várunk! – mondta a nő és kiment a kamrából.

A szerelőfiú a szekrényhez lépett, letolta a nadrágját és átdugta a lyukon a már félmerev faszt. Gézuka azonnal bekapta és cumizni kezdte, míg a fiú lihegve a szájába nem élvezett. A sissy lenyelte a gecit, aztán tisztára nyalogatta a lankadni kezdő faszt. Végül a szerelő ellépett a szekrénytől, eltette a farkát, aztán szó nélkül kiment, lekapcsolva a villanyt.

Gézuka egyedül maradt a sötétben. Arra gondolt, hogy ha úgyis sötétben hagyták, értelmetlen volt az egész szerelés, de nem volt ideje sokat háborogni, mert hamar újra nyílott az ajtó és felkapcsolták a világítást a kamrában és a szekrényben is.

- Mássz ki, köcsög – hallotta a WC-s nő hangját, miközben kinyitották a szekrény ajtaját.

Gézuka előmászott és felnézve egy nagydarab középkorú férfit pillantott meg, aki érdeklődve nézte, hogyan mászik ki a szekrényből.

- Ő Gézuka, a köcsög, akiről meséltem. – mutatta be az asszony - Azt mondják, elég jó faszszopó. A seggét eddig nem engedte baszni a gazdája, de most végre a belátta, hogy így sokkal többet ér, jobban hasznosítható, ha mindkét végén dugható.

- Egész csinos kis köcsög – mondta a férfi – Gézuka! Fordulj körbe! Mutasd magad!

A sissy engedelmesen körbefordult, majd újabb parancsra kipucsította a seggét, megmutatta az ékszeres plugját, majd az erényövét is. Végül ráhajolt az asztalra és csendesen tűrte, hogy a férfi kihúzza a seggéből a dugót.

- Mitől ilyen nedves, tocsogó a lyukad, te? – kérdezte.

- Uram, mielőtt idejöttem, már megbasztak és a pinámban maradt a geci, úgy dugták be a dugómat – mondta halkan Gézuka.

-A pinádban, mi? – nevetett a férfi és a WC-s nő is vele nevetett. – Na, nem baj, de akkor gumit húzok, más gecijébe nem dugom a faszom! – mondta a férfi és elővett egy óvszert.

- Én kint leszek, ha bármire szükség lenne – mondta az asszony és kiment a kamrából.

A férfi letolta a nadrágját és a bokszerét, majd rászólt Gézukára:

- Térdelj elém és szopjad a faszt, amíg kemény nem lesz!

A sissy azonnal engedelmeskedett és bekapta a nagy, puhán is vastagnak tűnő faszt. Cumizni kezdte és érezte hogyan növekedik, keményedik a szájában minden nyelvmozdulatára, szívására. Hamarosan teljesen felállt a férfi farka és kihúzta Gézuka szájából.

A sissy most látta milyen hatalmas a fasz. Legalább 20 cm hosszú volt és nagyon vastag. Talán nem olyan vastag, mint Andrásé, a tanáráé, de így is komolyan félni kezdett, mi lesz a szűk pinájával, ha bele dugják ezt a hatalmas, kemény húsdarabot.

A férfi látta rajta az ijedtséget és felnevetett:

- Szép nagy mi? Nem láttál még ekkorát, ugye? Biztosan fájni fog, amikor megbaszlak, de majd megszokod. – mondta a férfi, miközben óvszert húzott a farkára– Dőlj vissza az asztalra és markold meg a másik oldalon!

Gézuka félve engedelmeskedett és alig helyezkedett el, érezte, hogy a pinájához nyomódik a gumiba bújtatott makk. A férfi nem sokat vacakolt, lassan, de erőteljesen tolta be a faszát a lyukba. A sissy próbálta ellazítani magát, de egyre jobban fájt, feszítette a nagy fasz, ami egy pillanatra sem állt meg, nyomult előre. Végül a férfi tövig benyomta a faszát Gézuka lyukába. Ekkor kicsit megállt, várt, majd elkezdett lassan visszahúzódni. Egészen a makkig kihúzta a farkát, majd elindult előre, ugyanolyan erőteljesen, csak most gyorsabban. Gézuka feljajdult és sírni kezdett.

A férfi újra tövig hatolt a sissy seggébe, majd visszahúzta a faszt és harmadjára már teljes sebességgel nyomult előre, egyetlen erős lökéssel tövig nyomta a faszt, majd gyorsan visszahúzta és kezdte elölről. Az első gyors lökésnél Gézuka felvisított, majd újra minden egyes lökésnél.

Egy pillanattal később kinyílt az ajtó és az asszony lépett be:

- Csendesebben, köcsög! Kint is hallani, hogy visítasz, mintha nyúznának – mondta, aztán észrevette Gézuka ruháját, legfelül a bugyiját. Felkapta és Gézuka visításkor kinyíló szájába tömte. – Nesze! Csendben tűrjed, ha megbasznak! – mondta és újra kiment.

A férfi a közjáték alatt sem lassított, mintha észre sem vette volna a nőt, dugta tovább Gézuka seggét. A sissy most is visított, de a szájába gyűrt bugyi felfogta az éles hangokat, csak nyögés, nyöszörgés hallatszott és az őt dugó férfi erős, egyenletes lihegése.

A férfi hosszan baszta, aztán egy eddigieknél is erősebb lökéssel szinte felnyársalva Gézukát, amikor végül elélvezett. Lihegve ráborult az asztalon fekvő sissy hátára és hagyta, hogy a nagy fasz lassan magától kicsússzon a szétbaszott kis sissypinából. Gézuka sírása is csillapodott, csak szipogott már, mikor a férfi végül felállt róla.

- Jól kitágult a pinád, Gézuka. Javaslom, hogy nagyobb dugót hordj, ez nem tágít ki eléggé egy igazi fasz számára – mondta, miközben megnézte a sissy lyukát, aztán visszadugta a dugóját – Térdelj elém és tisztítsd meg a faszom!

Gézuka fájdalmasan feljajdult, amikor megmozdult, felegyenesedett. Kivette a szájából a nyálas bugyit, aztán lassan letérdelt a férfi elé. Felnyúlt és lehúzta a gecivel teli gumit a faszról. Először csak le akarta dobni a padlóra, aztán eszébe jutott, hogy ha mocskos lesz a padló, biztosan felnyalatja vele az öregasszony. Így, vigyázva, hogy ne folyjon ki a geci, a bugyijával együtt a kezében tartotta, miközben bekapta a faszt és szopogatni kezdte. A férfi hamar megunta a tisztítást, elhúzta előle a farkát és megtörölte egy zsebkendővel.

- Jó voltál, köcsög – mondta, miközben eltette a farkát és felhúzta, megigazította a nadrágját. – Nesze! – mondta a zsebébe nyúlva és elővett egy marék aprót, Gézuka kinyújtott tenyerébe tette. – Szervusz! – mondta és kiment.

- Csókolom, köszönöm – mondta Gézuka még szipogva, de a férfi már nem hallotta, bezáródott mögötte az ajtó.

Gézuka még ott térdelt, egyik kezében a nyálas bugyi és a gecivel teli óvszer, a másikban egy maroknyi apró, amikor kinyílt az ajtó és Kati jött be.

- Hallom jól megbasztak, csak úgy visítottál. De legalább kaptál borravalót, és úgy látom a mai szendvicsedből sem hiányzik majd a geci. – mondta nevetve amikor meglátta a térdelő sissyt. – Na, most mássz be a szekrénybe, hamarosan jönnek szopatni. A gecis gumit tartsd a szádban, mint tegnap és majd megeszed, ha mondom. Ki ne folyjon, mert elverlek!

- Igen, kisasszony – mondta Gézuka még mindig szipogva.

Aztán bemászott a szekrénybe, a lány odaadta neki a tarisznyáját, hogy kivegye belőle a könyveit, és odaadta a pisi tálat is. Gézuka elhelyezkedett, Kati pedig bezárta rá az ajtót.

Egy ideig csak pihent a sissy, aztán elővett a tarisznyájából egy zsebkendőt, kifújta az orrát, megtörölte a könnyes szemét és felmérte a helyzetét.

Nem volt éppen kényelmes, de az eddigiekhez képest sokkal jobb volt a szekrényben most, hogy volt világítás. Észrevette, hogy oldalt hiányzik egy deszka, és így ha elzsibbad a lába a térdelésben, kicsit ki tud nyújtózkodni és van helye a pisis tálnak is, nem kell a térdei közt tartani állandóan, elég elővennie, ha pisilnie kell. Felül és kivették a szekrény tetejét, így fel is tudott állni. A lámpa megfelelő fényt adott az olvasáshoz és, ha egészen hátradőlt, még írni is maradt helye, akár jegyzetelni is tudott. Sőt ha kell és megengedik, akár a laptopján is tud majd dolgozni.

Ránézett a telefonra és látta, hogy mindjárt öt óra. Míg várta a következő szopatót, megszámolta a borravalóját, az apró közt két kétszázas is volt, így összesen 535 Ft-t kapott. Arra gondolt meddig kell itt maradnia és mennyit fog ma keresni, amikor nyílott az ajtó és a szekrényében elaludt a lámpa.

Határozott léptekkel jött egy férfi a szekrényhez, és már jelent is meg a merev fasz a szopólyukban.

Gézuka szó nélkül előrehajolt és bekapta, cumizni kezdte a fasz. Szopás közben elkészítette a telefonnal az igazoló képet, majd szopott tovább. Amikor a férfi nagyot nyögve elélvezett, lenyelte a gecit, majd nyalogatni, tisztítani kezdte a faszt. A férfi rászólt, hogy kapja be és nyeljen. Gézuka bevette a makkot és már kapta is a szájába a meleg sós folyadékot. Gond nélkül nyelt le minden pisit, az elégedett vendég aprópénzt dobott be a lyukon, majd szó nélkül kiment.

Aznap délután még négy szopatója volt Gézukának és mindegyik pisilt is a szájába. A második után elő kellett vennie a pisi tálat és pisilni, csökkenteni a nyomást a hólyagjában. Mindenkitől kapott valamennyi borravalót is, ami most nem a pisi tálba hullott, hanem simán felvehette a szőnyegről.

Amikor az utolsó vendég is kiment újra nyílt az ajtó és Kati lépett be és kiengedte a szekrényből Gézukát.

- Telefonált az urad, hogy ideje hazamenned – mondta a lány, miközben végigmérte Gézukát – Látom, vigyáztál a gecire az óvszerben, ügyes vagy. Borravalót nem kaptál, hogyhogy nincs aprópénz a pisis táladban?

- De… Bocsánat Kati kisasszony – mondta Gézuka - de a pisis tálat eltettem oldalra, hogy kényelmesebb legyen térdelni, ezért a padlóra esett a pénz és onnan felszedtem már…

- Szóval ügyeskedsz! Na nem baj, azért a pisit meg kell innod, mielőtt hazaindulsz! Rajta!

Gézuka sóhajtva letérdelt és inni kezdte a tálból a pisit, amikor már csak az alján maradt pár korty felemelte a tálat úgy itta meg.

- Ügyes vagy! – nevetett a lány. - Most vedd a szádba a gecis gumit és így tartsd, míg haza nem érsz! Otthon vedd ki és mondd el, hogy ezt a parancsot kaptad és kérdezd meg, mit tegyél a gecivel. Öltözz fel és mehetsz.

Gézuka engedelmeskedett, szájába vette a gecis gumit, úgy, hogy a szája a fogai közt legyen, így nem folyt ki a geci. A tarisznyából elővette a tiszta bugyiját, örült, hogy hozott magával tisztát, felvette, aztán felvette a blúzát, farmerját, megtörölte az arcát és elindult ki a kamrából.

Az asztalnál ott ült a nő és a szopónaplójába írt. Amikor Gézuka megállt mellette felnézett és úgy mondta.

- Éppen üzenetet írok uradnak. Ma egy férfi megbaszott és négy szopatott. Ez elég kevés, de rövid időd volt. Majd, ha a hirdetésem megjelenik sokkal több szopatód lesz, óránként 4-5 faszt le tudsz majd szopni, jól fogsz keresni. Ha engedné urad, hogy naponta többen megbasszanak, még jobban keresnél. De ez majd alakul. Kérjed te is uradat, hogy engedjen korlátlanul baszatni. Egy ilyen kis sissy pinája kibír tíz faszt is naponta. Jól kitágul és nem fog annyira fájni a baszás, mint ma, nem fogsz sírni, visítani. A mai vendégeid elégedettek voltak veled. Fizetséget még nem kapsz, még négyszer ingyen szopsz. De a holnapi baszásért már jár majd a 800 Ft. Ma mennyi borravalót kaptál?

Gézuka nem tudta, hogy válaszoljon, majd a háta mögött megszólalt Kati nevetve:

- Tele a szája a gecis gumival. Azt parancsoltam neki, hogy így menjen haza, csak otthon vegye ki, ezért nem tud válaszolni.

- Vedd ki a gumit, ügyesen, hogy ki ne folyjon a geci! – parancsolta az asszony – Ha ilyen parancsod kapsz, akkor is kell válaszolnod a kérdésekre, így csináld! Fogod a kezedben a gumit, válaszolsz a kérdésekre, aztán ha elengednek beveszed a szádba és folytatod az utat haza. Értetted?

Gézuka kinyitotta a száját, óvatosan megfogta a gumi szélét és kivette a szájából, nyelt egyet, aztán válaszolt:

- Igenis. Bocsánatot kérek… Összesen 845 Ft borravalót kaptam ma.

- Négykor jöttél, most fél hét van, ennyi idő alatt nem rossz. De sokkal több is lesz, ha majd sok szopatód lesz. Na, kapd be a gumidat és mehetsz! Szervusz! – mondta a nő és átadta a szopónaplót.

- Igenis, csókolom – mondta Gézuka és ügyesen a szájába tette az óvszert, ráharapott és elindult fel a lépcsőn.

A villamoson szokás szerint hátul állt meg és az ablak felé fordult, hogy véletlenül se találkozzon ismerőssel, ne keljen beszélnie senkivel. Elgondolkozva állt, amikor megérintették a vállát.

- Bérleteket, menetjegyeket! - Mondta egy férfi, aztán megismerte Gézukát. – Szevasz, kisköcsög! Mióta leszoptál a WC-ben, nem is láttalak. Mi újság?

Gézuka megijedt a hangos szavaktól. Nem voltak sokan a villamoson, de biztosan volt, aki meghallotta, egy közelben ülő nő odanézett, fintorgott, aztán feltűnően elfordult.

- Na, mi van, megkukultál? - kérdezte megint a férfi.

Gézuka nem mert válaszolni, egy villamoson mégsem nyúlhatott a szájába és vehetett ki egy használt óvszert. Szerencsére éppen megállt a villamos, a sissy egy gyors mozdulattal kitépte a karját az ellenőr kezéből és a már felszálló utasok közt leugrott a villamosról. A megállóban megfordult és látta, hogy az ellenőr is leszáll.

- Mi bajod van, kis hülye? Csak válaszolni kell, nem elszaladni! – mondta a férfi, miközben erősen megmarkolta Gézuka karját.

Gézuka körülnézett, aztán a szabad kezével a szájába nyúlt, kivette az óvszert, nyelt egyet és halkan megszólalt.

- Bocsánatot kérek! A számban kell tartani a gumit, míg haza nem érek nem folyhat ki belőle a geci, nem tudok másképp beszélni, csak így…

Az ellenőr felnevetett, aztán odakiáltott a társának:

- Gyere, ezt nézd meg! Mondtam már, hogy fogtunk nemrégen egy kis tündért, itt van, a szájában meg egy használt óvszer, tele gecivel!

Egy másik, fiatalabb férfi lépett melléjük, éppen az ellenőr karszalagját vette le az ingéről. Érdeklődve mérte végig Gézukát.

- Azt mondtad lány ruhában volt, ez meg…

- Nézd már meg! A blúz alatt látszik a melltartója, de pöcse van! Markold meg! – mutatott Gézuka ágyékára.

A másik férfi előrenyúlt és belemarkolt Gézuka ágyékába.

- Ez meg mi a faszom? – kérdezte csodálkozva.

- Erényöve van! Gyere, van itt egy üres telek, ott megmutatom – mondta az idősebb férfi és a karjánál fogva vezetni kezdte Gézukát. A fiatalabb követte őket.

Hamarosan odaértek az üres telekre, a férfi átlépett a kidőlt kerítésen, belódította Gézukát is, majd behúzta egy konténer mögé. A sissy kezében az óvszerrel ijedten lépett be az árnyékba, harmadiknak a fiatalabb férfi követte őket.

- Na, most told le gyorsan a nadrágodat, mutasd a bugyidat, meg a bezárt kis pöcsödet, Gézuka! – parancsolt rá az ellenőr.

A sissy ijedten engedelmeskedett. A szájába vette a gecivel teli óvszer száját, aztán kigombolta és letolta a nadrágját. Ez pillanatra megállt, aztán az idősebb férfi intésére körbefordult és megmutatta a rózsaszín bugyiját a másik férfinak.

- Csinos – nevetett az – most told le, mutasd a pöcsöd! – parancsolt rá

Gézuka letolta a bugyiját megmutatva az erényövbe zárt kis pisilőjét.

- Hát, ilyet még sosem láttam – lépett közelebb kíváncsian a fiatal férfi, aztán lenyúlt és megmarkolta az erényövet, meghúzta azt.

Gézuka elvesztette az egyensúlyát a bokáig letolt nadrágjában és térdre esett.

- Jobb ha leveszed a nadrágot, köcsög - nevetett az ellenőr – Jobban tennéd, ha mindig szoknyában járnál, nem lenen ilyen gondod.

A sissy leült a földre és levette a tornacipőjét, aztán kibújt a nadrágjából és a bugyijából is, csak a melltartó és a blúz maradt rajta, így állt fel. A fiatalabb férfi újra a lába közé nyúlt és a golyóival együtt megmarkolta az erényövbe zárt kis fütyijét. Gézuka felvisított a hirtelen fájdalomtól és kiengedte a szájából az óvszert, ami leesett a földre. A férfi zavartan elengedte és hátrébb lépett.

- Bocs…- kezdte mondani, de az idősebb férfi közbevágott.

- Ugyan! Nehogy már bocsánatot kérj a köcsögtől! Ezek a fájdalomból értenek, nézd, otthon is rendszeresen verik – mondta és megpördítette Gézukát, majd lenyomta a fejét, hogy a fiatalabb férfi felé mutasson a kipucsított segge, amin jól látszottak még az előző napi verés nyomai.

- Miért vertek meg ennyire – kérdezte a férfi miután megnézte és megtapogatta Gézuka seggét.

- Vedd fel a gumidat, mielőtt kifolyik a geci és megint kikapsz! – szólt rá a sissyre nevetve az idősebb férfi, majd amikor Gézuka már a kezében tartotta a gumit, folytatta – Most mond el szépen, miért szoktak megverni, hogy szoktál kikapni!

Gézuka elmondta, hogy minden este kap tízet a seggére és ha nem szop elég faszt azért is verést kap. Közben még mindig előredőlve, kipucsított seggel állt, és a fiatalabb férfi tapogatta, fogdosta a seggét, míg meg nem érezte a lyukban Gézuka dugóját.

- Ez mi? – kérdezte.

- A pinadugóm – mondta Gézuka – Bedugva kell tartani a pinámat, hogy mindig elég tág legyen, ha meg akar egy férfi baszni.

- Szeretnéd, hogy megbasszam a pinád, Gézuka? – kérdezte a férfi nevetve.

- Nem tudom… - mondta a sissy, aztán gyorsan javított – Vagyis, én szeretném, csak nem tudom, hogy szabad, vagy sem. Mert még bejáratós a pinám, csak most kezdtek baszni és István úr csak egyszer enged megbaszni naponta. És már megbasztak ma, itt van a kezemben a gecis gumi… Inkább szeretnék szopni, ha lehet.

A férfinak nevettek, aztán az idősebb rászólt Gézukára:

- Ha szopni akarsz, akkor térdelj le és kérjed szépen, hogy megengedjem neked, köcsög! – mondta nevetve.

Gézuka letérdelt, a férfi pedig elővette a farkát és Gézuka arca elé tartotta a már teljesen merev nagy faszt.

- Kérem Uram, tessék megengedni, hogy leszopjam a szép nagy faszát! És kérem, hogy tessék megengedni, hogy lefényképezzem, amikor szopok! – mondta Gézuka, kivéve a telefonját a tarisznyájából, aztán amikor a pasi egészen az ajkához érintette a makkját, kitátotta a száját és bevette a faszt.

- Jól van, köcsög, szopjad! Majd én fényképezek – mondta a férfi és kéjesen lihegni kezdett, ahogy a sissy szopni kezdte a faszt.

Gézuka igyekezett jól szopni, mindent megtenni, hogy a férfi elélvezzen. Az hamarosan egyre hangosabban lihegett, majd felnyögött, megmarkolta Gézuka füleit és teljesen magára húzta a sissy fejét, lenyomva a faszt annak torkára. Így élvezett el egyenesen Gézuka nyelőcsövébe. Kis ideig így tartotta még a sissy fejét, de amikor látta, hogy már alig kap levegőt elengedte azt.

Gézuka kieresztette a szájából a faszt és lihegve nyelte a levegőt, közben lenyelve a szájában maradt gecit is.

- Nagyon jó kis szopógép – mondta a férfi, miközben megtörölte és elrakta a farkát, majd felnézett és meglátta hogy a társa maszturbálni kezdett, míg azt nézte, hogyan szopatja a sissyt.

- Ki ne verd, te marha! Ott a köcsög szája, dugd bele a faszod, majd kiszívja az szárazra! – mondta.

Az utolsó pillanatban jött a figyelmeztetés, mert ahogy Gézuka a fiatalabb férfi felé fordult és kitátotta a száját, az már élvezett is, hataljas mennyiségű gecit lőve Gézuka tátott szájába és az arcára. A második kilövellés előtt bedugta a makkját a szájba és így a többi geci már a sissy szájába érkezett, annyi, hogy alig bírta nyelni.

A férfi elhúzta előle a faszt, Gézuka pedig lenyelte a szájában lévő gecit. Felnézett és megköszönte a szopatást:

- Köszönöm szépen a szopatást és a sok gecit – mondta.

- Került az arcodra is egy csomó, várj, lefényképezem ezt is – nevetett az idősebb férfi Gézuka telefonjával a kezében. Készített pár képet, aztán szólt a barátjának, aki még mindig lihegve, nedves, de már kókad fasszal állt ott – Töröld az arcába a farkad, kend szét rajta a gecidet – utasította, közben képeket készített. Újra elővette a megint merevedni kezdő faszát és Gézuka elé tartotta – Csókold meg a makkot, köcsög! – utasította Gézukát, miközben fényképezett.

Végül mindkét férfi megállt a térdelő Gézuka mögött és a sissy arcára lógatták a farkukat.

- Na, ez jó volt – mondta a fiatalabb ellépve a sissy mellől és eltéve a farkát. Lenézett a térdelő Gézukára, majd felvette a földre letett nadrágjáról a rózsaszín bugyiját és zsebre dugta. – Ezt elteszem zálogba, Gézuka, mert ma engem nem szoptál le, csak hagytad, hogy kiverjem a szádba a gecit. Ha majd rendesen leszopsz, visszakapod!

- Uram – mondta Gézuka félve – kérem, tessék visszaadni a bugyimat! Ki fogok kapni, ha bugyi nélkül megyek haza…

- Meg is érdemled, köcsög! – mondta az idősebb férfi nevetve – Az lett volna a dolgod, hogy mind a kettőnket leszopj, de te addig ügyetlenkedtél, hogy a barátom nem bírta kivárni, ki kellett verni a faszát. Ez szégyen rád! Milyen faszszopó vagy te, hogy a férfinak magának kell kivernie a faszt?

- Kérem… - könyörgött Gézuka még mindig térdelve – Én leszopom az urat! Akármikor leszopom! Most is, csak tessék visszaadni a bugyikát, mert nagyon kikapok miatta. Én bármit megteszek!

- Na, akarsz még egy szopást? – kérdezte az idősebb.

- Dehogy, most élveztem egy nagyot! Majd legközelebb és akkor majd a bugyit is visszaadom. – nevetett a másik.

- Kérem! – sírta el magát Gézuka – Tessék visszaadnia bugyimat! Tessék inkább megbaszni! Vagy tessék a számba pisilni! Csak kérem, adják vissza a bugyimat!

- Na jó! – mondta a férfi nevetve – Ezt kipróbálhatjuk! A szádba pisilünk mind a ketten, és ha elégedett leszek, akkor visszaadom a bugyidat, ha viszont nem tetszik, ahogy nyeled, akkor a nadrágodat is elveszem és mehetsz haza pucér seggel!

Gézuka mondani akart valamit, de az idősebb férfi a szájába nyomta a félmerev faszt és rászólt:

- Most már ne pofázz, hanem nyeljed a hugyom! – parancsolta és rögtön pisilni is kezdett.

Gézuka a legjobb tudása szerint nyelte a sós folyadékot, egy csepp sem folyt ki a szájából. Mikor a férfi végzett, elvette a faszt és rögtön a helyére lépett a fiatalabb pasi. Egy pillanat múlva meg is indult a pisiáradat megtöltve a sissy száját.

Gézukának most is sikerült mindent lenyelnie. Amikor a férfi végzett, elvette előle a faszt, aztán végigmérte a térdelő, könnyes szemű, kipirult sissyt.

- Hát… Neked mi a véleményed? – fordult a barátjához.

- Megitta, nem csorgott ki – mondta az idősebb – De tiéd a bugyi te döntöd el, hogy visszaadod, vagy sem.

- Na, Gézuka, akkor te döntöd el – mondta nevetve a férfi, miközben elővette a zsebéből a bugyit – Visszakapod most a bugyidat, de akkor fel kell venned és bepisilned, úgy mehetsz haza, pisis bugyiban. Vagy marad nálam, és akkor kapod vissza, ha majd leszoptál rendesen. Sőt! Most már magasabb az ára! Akkor kapod vissza a bugyit, ha megbasztalak! – A férfi elvette a társától Gézuka telefonját és beírta a számát. – Ha kell a bugyid, akkor felhívsz és megmondom, mikor és hol baszlak meg. Na, melyiket választod?

Gézuka csak egy kicsit gondolkodott. Ha bugyi nélkül megy haza és megmondja, hogy csak akkor kapja vissza a bugyiját, ha engedi, hogy megbasszák, akkor biztosan nagyon megverik. Ha pisis bugyiban megy haza, akkor is biztosan kikap, de kisebb büntetéssel megússza. Nagyot sóhajtott, aztán halkan megszólalt:

- Kérem, tessék visszaadni a bugyit! Inkább bepisilek, ha muszáj…

- Jól van, te tudod! – mondta a pasi és odadobta Gézukának a bugyit. – Rajta vedd fel, aztán lássam, hogy bepisilsz! De nem egy keveset! Rendesen el kell áztatnod azt a bugyit!

Gézuka felvette a bugyit, aztán megállt és erőlködni kezdett, hogy pisilni tudjon. Egy csepp lassan kicsordult a kis pisilőjéből, aztán ki az erényövből és átáztatta a rózsaszín bugyika alját.

- Nem érünk rá egész nap! – mondta a férfi és egy vesszővel, amit előbb tört le egy bokorról, nagyot vert a sissy bugyis seggére.

Gézuka feljajdult, aztán összeomlott, egyszerre kezdett el sírni és pisilni. A rózsaszín bugyi elől és alul pillanatokon belül átázott, a pisi papatokokban folyt le Gézuka combján.

A két férfi nevetett, miközben fényképezték a bepisilő Gézukát. Egy idő múlva rászólt az egyik férfi:

- Jól van, elég, felöltözhetsz és mehetsz! – Parancsolt rá.

A pisi lassan elállt, Gézuka még mindig sírva lehajolt a nadrágjáért és nehezen, mert tapadt a pisis combára, felhúzta azt. Amikor a cipőjét akarta felvenni le kellett ülnie, így a seggén azonnal átázott a nadrág. Mire magához vette a tarisznyáját és a visszaadott telefonját már az egész farmer átázott, rendesen látszott rajta, hogy bepisilt.

A két férfi vigyorogva nézte. Gézuka felnézett, aztán halkan szipogva megszólalt:

- Köszönöm a szopatást és hogy vissza tetszett adni a bugyimat! Csókolom!

- Szia, köcsög – mondták nevetve a férfiak.

Gézuka kilépett az utcára, aztán elindult gyalog hazafelé, mivel bepisilve nem mert villamosra ülni.

 

 

Vége a harmincegyedik fejezetnek


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése