2024. szeptember 12., csütörtök

A szánalmas kis pisilőm elfolyatása

Sikeresen teljesítettem az év második periódusát, 17 héten át, mindig több mint 250 sissypontot gyűjtöttem, kétszer megbasztak és összesen 28 faszt szoptam el, 28 adag gecit nyeltem, mindezzel kiérdemeltem a nevetséges kis pisilőm elfolyatását. Uram szeptember 11-ét jelölte ki a folyatásom napjául. A folyatás módjára nem hozott szigorú szabályokat, csak annyit kellett betartanom, hogy folyatáskor nem érhetek a nevetséges kis pisilőmhöz, nem izgathatom, csak a sissypinám dugásával, vibrátorozásával kellett elélveznem. Élvezés után természetesen meg kellett ennem a kis pisilőből kifolyó sissykrémet.

Munka után boltban voltam, óvszert kellett vásárolnom, mert az enyém elfogyott, csak normál méretű óvszer volt itthon, amit a férfiak számára vásárolok, akik megbasznak. Én Masculan óvszert használok, ez elég kicsi és rózsaszín, ami illik egy bugyishoz. Miután hazajöttem előkészültem a folyatáshoz, elővettem a síkosítót, beállítottam a fényképezőgépet, elővettem a vibrit, tettem bele új elemeket. Leborotváltam a nevetséges kis pisilőm és a sissypinám környékét, megborotválkoztam.

Aztán sissyponrnót tettem be a tv-be, a kedvenc régi pornómat. A kis pisilő már eléggé fel volt izgulva a gondolattól, hogy folyatni fogok.

19:10-kor a vibrit odamértem a kis pisilőmhöz, a méretarány miatt, jól látszik a kis szánalmas a 17 cm hosszú vibrátor mellett.



Aztán 19:13-kor pár pillanatra a kis makkomhoz tettem a vibrátort, míg teljesen kemény lett a szánalmas kis pisilő, aztán felhúztam rá egy gumit.


Síkosítót tettem a vibrátorra és a sissypinám is jól bekentem, beujjaztam.

19:18-kor dugtam fel a sissypunciba a vibrátort. Gyorsan, simán becsúszott, mint rendesen a helyére. Azonnal be is kapcsoltam és elkezdtem vele lassan dugni a sissypunit, ki-be mozgattam. Közben készítettem képeket, bár nem a legegyszerűbb így... Egy ideig oldalt, félig a hátamon feküdtem, terpesztettem a lábaimat és úgy mozgattam a lyukamban ki, be a vibrátort. Jó érzés volt, főleg, amikor éreztem, hogy közel vagyok a prosztatához, a sissy g-pontomhoz.




Később oldalt fordultam, így feküdtem a bal oldalamon, a tévében nézve a pornót, mozgattam ki-be a vibrátort, majd rászorítottam a rezgő hegyét a prosztatámra. Körkörösen mozgattam, nagyon jó érzés volt!



Nemsokára éreztem, hogy a kis szánalmas teljesen merev, megfeszül, folyik belőle az izgalmi váladék. A seggemet megfeszítettem, rászorítottam a rezgő vibrátorra, aminek a hegye a prosztatához ért.

Éreztem, hogy megrándul a szánalmas kis pisilő, felemeltem a lábam a fotózáshoz, így folyt el a kis nevetséges, 19:32-kor. Több hullámban, folyt a sissykrémem a gumiba.




Kb. 2 percen keresztül feküdtem így, lihegve a seggem a vibrátorra szorítva. A vibrátor első bedugásától kb. 14 percre volt szükségem, hogy elfolyjon a nevetséges kis pisilőm. Aztán ellazítottam a seggem, a vibri kicsúszott én pedig felálltam, 19:35 volt.


Lefotóztam magam, aztán kimentem a fürdőszobába, ott vettem le a gumit a kis szánalmasról. A számba tettem a gumi száját, aztán beleöntöttem a sissykrémet a számba. Ízlelgetem kicsit, finom volt, olyan ízű, mint az igazi fiúk gecije, csak sajnos kevesebb... Pedig sokáig gyűlt és magamhoz képest elég sok is volt. Két adagban nyeltem le, az első korty után a maradékot is a számba öntöttem, lenyeltem.










 Utána már csak egy kevés krém volt a gumiban, azt a számban kifordítottam és leszopogattam.


Végül a szánalmas kis pisilő hegyéről is eltöröltem az utolsó cseppeket és lenyalogattam az ujjaimról.


Ezután megmosdottam, elmostam a gumit is későbbi újrahasznosításra. Végül 19:43-kor lefotóztam a sissypinámat, elkészítettem a szokott záróképet.

Pihentem kicsit, majd megírtam Uramnak a beszámolómat, hálásan megköszönve, hogy megengedte a nevetséges kis pisilőm elfolyatását. 126 nappal az előző, spontán bugyiba folyásom után ebben az évben ez volt az első rendes sissygazmusom.


2 megjegyzés:

  1. Gratulálunk a sikeres periódushoz!
    Szerencsés vagy, hisz Gazdád engedékeny. Az ezelőtti ciklusod 134 nap volt. Vajon miért engedett most 126 napra üríteni?
    De most egy darabig nem lesz gond a " szánalmassal " ez a negyed éves egészségügyi ürítés bőven elég neked.
    Ügyes voltál a szopásokban, hisz többen is dicsértek. Gratulálunk, további jó szolgálatokat!
    Éva szuka és Anti köcsög

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, igyekeztem, mint mindig.
      Nem mondanám, hogy Uram engedékeny, nem korábban engedett elfolyatni, mint múltkor. Mindkét periódus 16 hetes volt, tehát elvben 112 napnak (+ néhány nap, mivel most is szerda volt a folyatás napja, ami +2 nap) kellett volna eltelnie a két folyás között. Csakhogy... 16 hét alatt egyik periódust sem sikerült teljesítenem. Az elsőt egyáltalán nem tudtam teljesíteni, a 19-ik héten spontán folyt a bugyikámba a szánalmas kis pisilőm, amiért büntetést is kaptam. Nem a pontok hiányoztak, az megvolt minden héten. A kötelező szopásokat is teljesítettem, 10 helyett 13-at szoptam. Viszont senki sem használta a sissypinámat, nem basztak meg. Addig kellett volna járnom moziba, míg kétszer meg nem basznak, utána folyathattam volna. De, sajnos nem bírtam és egy éjjel elfolyt a kis nyomorult pisilőm.
      Most sem sikerült 16 hét alatt kétszer megbaszatni magam, csak egyszer használták a sissypinámat és hiába szoptam 10 helyett 21 faszt, Uram nem nem engedte elfolyatni a kis vacakot. Annyi engedményt adott, hogy onnantól kiválthattam az egy elmaradt baszást 10 szopással. A 17-ik héten kétszer is voltam moziban, hétfőn nem basztak meg, de 5 faszt szoptam, így jó esélyem volt rá, hogy szombaton, ha nem is basznak meg, sikerül újabb 5 faszt leszopni és ezzel kiérdemlem a folyatást. De szerencsém volt és megbasztak.
      Így a 112 napos periódust 122 nap alatt teljesítettem. Ehhez jött hozzá a várakozás, mivel Uram szerdára tette a folyatást, így jött össze a 126 nap.
      A következő folyatásra elvben, ha mindenben ügyes vagyok, és Uram is hétfőt jelöli majd ki, akkor 116 nap elteltével sor kerülhet: szerdától vasárnapig az 4 nap+12 hét, ami 112 nap, összesen 116 nap.
      Ami a negyedéves ürítést illeti... Hát az nem jön össze. Idén az első spontán folyás volt, a második kiérdemelt, rendes folyatás, sissygazmus, viszont már csak a harmadik fér ebbe az évbe, december közepén, ha minden sikerül, de ez akár át is csúszhat 2025-re...
      Ezzel nem magyarázkodni akartam, csak pontosan tisztázni a dolgokat :)
      A dicséreteket és jókívánságokat hálásan köszönöm, kedvesek vagytok!
      Nektek is sok sikert kívánok!
      bugyis gézuka

      Törlés