2018. október 1., hétfő

Pisilő folyatás


A szánalmas kis pisilőm legutóbbi folyatása szeptember 27-én, csütörtökön volt. 5 hetet vártam rá. 4 hét volt a megszabott idő, de egy héten nem sikerült a szükséges 100 sissypontot összegyűjtenem, így az nem volt érvényes.

A folyatás módja most elég egyszerű volt:

A P kisasszony által ajánlott Fütyülős üveget kellett a sissylyukamba dugni és így vibrátorral izgatni a makkom, egészen addig, míg már majdnem folyik a kis pisilő. Akkor elvenni a vibrit és hagyni, hogy magától folyjék ki a geci, amit aztán a gumiból ehettem meg.
A feladatot az alábbiak szerint végeztem el:

Miután elmentem WC-re és utána megmostam magam, elkezdtem elővenni az eszközöket. Ráhúztam egy gumit a fütyülős üvegre, de az alja elszakadt, ezért ragasztószalaggal rögzítettem. Elővettem egy bugyit is, hogy majd bent tartsa a sissylyukamban az üveget, a régi és az új vibrimet, síkosítót. Tettem be sissypornót, beállítottam a fényképezőgépet és lefeküdve elkezdtem tágítani a lyukam a régi vibrimmel. 




Nagyon hamar felállt a kis pisilőm és éreztem, hogy a seggem is jól tágul, hát pár perc tágítás után felkeltem és felhúztam egy már többször használt és mosott gumit a kis pisilőmre. Aztán összemértem a szánalmas kis pisilőt az üveggel...




Elkezdtem feldugni az üveg nyakát a lyukamba. Kis igazgatás után a helyére talált és gyorsan, egy percen belül a helyén volt.




Mozgattam kicsit ki-be, aztán beleültem.




Mivel nem kemény felületen, hanem az ágyon volt az üveg, rugózott kicsit. Egy kézzel támaszkodva, stabilizálva magam könnyen meg tudtam tartani arra a kis időre, míg a pisilőm elfolyt.
 Attól az időtől, amikor a vibrit először a makkomhoz érintettem, kb. 1 perc telt el, míg el kellett venni, mert éreztem, hogy azonnal folyik a kis pisilőm.




Pár másodperc múlva folyni is kezdett. 




Egy picit furcsa volt, hogy ilyenkor már nem érte újabb inger, se simogatás, se szorítás, mint amikor a combom közt folyik el, se a vibri rezgése, de igazából így is nagyon jó volt. És teljesen kielégítő. Nagyon szépen köszönöm, Uram!



Miután lihegtem így még picit felálltam, bal kézzel tartva a seggemben az üveget. 


Lehúztam a gumit és a szokott módon megettem a gecit. 


Kiöntöttem a számba a gumiból, lenyeltem, aztán kifordítottam a számban a gumit és lenyalogattam a maradékot. Finom volt és elég sok is, nem csoda 5 hét és egy nap telt el az utolsó folyatástól.






Már nem is lenne igazi élvezés a geci elfogyasztása nélkül.
Elmostam ez eszközöket, megmostam a seggem és végül elkészítettem a szokott záróképet a sissylyukamról.



Uram, gyors volt ez a folyatás, de mégis kielégítő, intenzív, nagyon jó érzés. Köszönöm szépen, Uram!

Köszönettel és tisztelettel:
bugyis gézuka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése