2017. május 10., szerda

Gézuka története - IX. fejezet

Kilencedik fejezet

Reggel Ági ébresztette a fiút. Eloldozta a kezeit és kikísérte a fürdőszobába. Jót nevetett, amikor lecsatolta a fejéről a pántot és kivette Gézuka szájából a fasz alakú cumit.
- Nahát, igazi kis faszszopó lettél! – kiáltott fel nevetve és rácsapott a fiú seggére.
- Kérlek Ági, ne bánts! – könyörgött a fiú és leült pisilni.
Míg a WC-n ült Ági tanulmányozta a cumit.
- Tök jó! – mondta nevetve – Gyakorolhatod a szopást, nem fogsz visítani fenekelés közben és, úgy látom, ide lehet egy csövet rögzíteni, szóval ihatsz is közben. Ha a másik végét a kis pisilődre tesszük, akkor WC-be sem kell olyan gyakran kimenned! Na, gyere, gyorsan zuhanyozz le! És tudod! Nem játszol közben a kis pisilőddel, vagy nagyon kikapsz!
- Igenis, Ági – mondta Gézuka és belépett a zuhanyzóba. Ahogy tusfürdővel bekente magát felállt a kis pisilője. Kétségbeesve nézett Ágira.
- Ne haragudj! Nem tehetek róla, igazán. Magától feláll. Már olyan régen…
- Mi volt régen? – nevetett a lány.
- Tudod… - Gézuka teljesen elvörösödött – Tudod… Olyan régen nem játszottam vele…
- Tudom! Amikor meglestél és kikaptam miattad! – kiáltotta dühösen Ági és a cumi szíjával végigvágott Gézuka pisilőjén és combján. – Ne gondolt, hogy azt elfelejtettem te kis mocsok! Még nagyon sokszor meg fogod te azt bánni!
Gézuka összegörnyedt és a fal mellett lecsúszott a zuhanytálcába és összekuporodva elsírta magát.
- Kérlek Ági! – könyörgött sírva – Bocsánatot kérek! Én soha többet nem csinálok olyat.
- Hát, szerintem sem fogod soha többet kiverni a nevetséges kis pisilődet! - nevetett a lány – Örülj, hogy apu nem herélt ki, hanem elvitt abba a klubba! Na, mosakodj, és közben meséld el mi volt!
Gézuka, még midig szipogva, folyatta mosdást, aztán leöblítette magát és megtörölközött. Nagyon vigyázva, hogy a kis pisilőjét ne izgassa túlságosan a törölközéssel. Közben Ági kérdezgette a klubban történtekről és megpróbált válaszolni, de sokszor elakadt, elpirult és csak dadogott.
- Na, jó, most sietnünk kell, de lesz majd idő részletesen elmesélni mindent. – Mondta a lány. – Mosd meg a fogad, aztán visszakapod a cumidat.
- Muszáj?
- Persze! Különben is kíváncsi vagyok, hogy tudsz inni rajta keresztül! Na, siess.
Gézuka beletörődve sóhajtott, aztán fogat mosott és kitátotta a száját. Ági betette a cumit, meghúzta a pántot és lezárta. Utána ügyesen megkötötte Gézuka kis pisilőjét, a fiú pedig felvette az előkészített bugyikát és atlétát, aztán együtt kimentek a nappaliba.
István a heverőn ült, kávézott és újságot olvasott. Amikor a gyerekek beléptek felnézett:
- Szia Gézuka! Jól aludtál? – kérdezte és elmosolyodott, amikor a fiú válaszolni próbált cumival a szájában. – Tanuld meg, hogy ha fasz van a szádban, akkor nem beszélsz, csap szopod engedelmesen! Ez a cumidra is vonatkozik. Úgysem tudsz érthetően válaszolni, szóval, ha ilyenkor kérdeznek, akkor bólintással válaszolsz, ha más parancsot nem kapsz. Értetted?
Gézuka lesütötte a szemét és bólintott.
- Ügyes! Ági – fordult a lányához. – Vedd ki a cumiját, reggelizzetek, aztán takarítsatok ki, végezzétek el a házimunkát. Utána menjetek át Éva nénihez és segítsetek neki, amiben kell. Ma nála fogunk ebédelni, meghívott minket. Segítsetek a főzésben, készülődésben. Délután pedig vendégeink lesznek, Gézuka két kis sissy barátnője látogat meg minket a szüleikkel. Lássatok hozzá!
- Igen apu – mondta Ági. – Apu, Gézuka cumijában van egy cső… Kipróbálhatom, hogy tud inni vele?
- Majd később, egyelőre egyetek és dolgozzatok, nem szeretném, ha büntetést kéne adjak neked, mert nincs rendben a ház, amikor vendégek jönnek.
- Igen apu – mondta a lány, közben már csatolta le Gézuka cumiját. Amikor kivette a szájából a cumit megint felnevetett. – Gyere, reggelizünk és utána takarítunk! – mondta nevetve a fiúnak.
A két gyerek gyorsan reggelizett, aztán elpakoltak, elmosogattak.
- Apu – fordult Ági az apjához – munka közben elmesélheti Gézuka mi történt vele tegnap a klubban?
- Rendben – mosolyodott el István – kérdezd ki nyugodtan. Utána majd elmeséled, mit mondott neked, és ha valamit elhallgatott, vagy másképp mondott el a kis bugyis, akkor büntetést kap. Értetted Gézuka? – nézett szigorúan a fiúra.
- Igen uram – mondta halkan Gézuka.
- Jól van gyerekek. Takarítsatok, aztán menjetek át Éva nénihez. Ági, rád van bízva Gézuka. Ne kelljen megbánnom!
- Jók leszünk, apu, ígérem, vigyázok Gézukára.
- Rendben, meglátjuk, hogy boldogulsz. Ha rossz a gyerek verj rá a seggére. És igyekezzetek elkészülni mindennel időre. Sziasztok!
- Szia apu, csókolom – köszöntek el a gyerekek.
István kiment, aztán autóba ült és elhajtott. Ági végigmérte Gézukát.
- Na csajszi! Most én vagyok az úrnőd, hallottad rám vagy bízva! Gyere, kezdjünk hozzá! – kiáltotta vidáman Ági és rácsapott a fiú seggére.
Gyorsan haladtak a takarítással. Bepakolták a mosógépet, porszívóztak, törölgettek, elpakoltak mindent a lakásban. Közben Ági faggatta a fiút a klubban történtekről. Gézuka eleinte nem akart válaszolni, de Ági emlékeztette, hogy az apja ki fogja kérdezni, és ha a fiú nem őszinte, elhallgat valamit, akkor ez hamar kiderül majd és számíthat Gézuka a büntetésre. Egy idő után végül kicsit felszabadult Gézuka és szűkszavúan, aránylag pontosan elmondta a WC-ben, az orvosi vizsgálaton és a felvételin történteket.
Amikor mindennel végeztek Ági két melltartót és egy csipkés szélű bugyit adott Gézuka kezébe.
- Figyelj! – mondta – Ezek túl finom, csipkés holmik, később biztosan neked is lesznek ilyenek és anyukádnak most is van több darab. Ezeket, hogy ne sérüljenek meg, ne nyúljanak el kézzel kell kimosni, kiöblíteni és szépen kiteríteni száradni. Most megmutatom hogyan, aztán legközelebb már te csinálod egyedül. Érted?
- Igen Ági – válaszolt Gézuka beletörődve.
Ági langyos vizet engedett a mosdókagylóba, kézi mosószert tett bele, aztán ügyesen, gyorsan kimosta az egyik melltartót.
- Gyere és mosd ki a másik melltartót és a bugyit – mondta a fiúnak, aki addig mellette állt és nézte.
Gézuka odalépett és mosni kezdett. Eleinte elég ügyetlen volt, Ági többször rászólt, tanácsot adott, utasította, de a végére belejött.
- Hát, még elég lassan megy, de majd belejössz! – Nevetett a lány, miközben kihúzta a dugót a kagylóból, aztán friss vizet engedett és megmutatta az öblítést is. – Most újra engedd tele a kagylót és öblítsd ki megint őket, mindig kétszer kell. Finoman, ne csavard ki a bugyit, csak húzd meg kicsit, hogy kifolyjon a víz, aztán terítsd ki ott a kád felett, hogy minden kicsepegjen!
Gézuka csinálta, amit a lány mondott, aztán megállt és illedelmesen megszólalt:
- Ági, szeretnék pisilni, szabad?
- Rendben, vedd le a bugyidat!
Gézuka lehúzta a bugyit és megállt.
- Ügyes voltál Gézuka – nevetett Ági – a kis pisilőd a helyén maradt, pedig nem kötöttem meg hátul, csak hátratettem miután megkötöttem a masnidat. Hozom a pisis táladat és máris guggolhatsz pisilni.
- Ági… Nem lehetne a WC-be… Kérlek – könyörgött a fiú.
- Nem! Nem pocsékoljuk a pisit! Ma még nem is ittál pisit, biztosan hiányzik már – nevetett a lány, közben elővette a tálat és letett a földre – Na, guggolj le és pisilj! Vigyázz! Ha pisis lesz a szalagod, kikapsz!
A fiú beletörődve leguggol, először nem indult meg a pisi, de végül, amikor már kezdett kényelmetlenné válni a guggolás, zsibbadni a lába, elindult a pisi. Eleinte csak vékonyan csordogált, de aztán csökkentek a gátlások a fiúban és erősebb sugárban ürült ki a hólyagja. Amikor végzett Ági adott neki egy darab WC-papírt, amivel megtörölte a pisilőjét és felállt. Ági megkerülte, aztán nagyot ütött a seggére:
- Te szerencsétlen! – kiáltott rá – összepisilted a szalagodat! Megmondtam, hogy vigyázz, mert nagyon megverlek!
Az ütéstől Gézuka felvisított és felugrott, majdnem felborította a pisi tálat.
- Vigyázz már te idétlen! Ha kiborítod a pisit, a padlóról fogod minden felnyalni és közben végig korbácsolni foglak! – kiáltott rá a lány – Na, állj meg, háttal nekem!
Leguggolt és kioldotta a szalagot, levette a kis pöcsről, aztán beledobta a tál pisibe.
- Úgyis ki kell mosni… Hozd ide a hajkefédet, siess!
- Ági, kérlek szépen, ne verj meg! – kezdett pityeregni Gézuka – Ígérem, hogy nem fordul elő többet! Nagyon fogok vigyázni és nem pisilem többet össze a szalagomat! Kérlek…
- Csend! Megmondtam, hogy kikapsz, ha pisis lesz! Siess, vagy duplán kapsz!
Gézuka sóhajtott, aztán szaladva indult volna a nappaliba a hajkeféért.
- Állj! Gyere vissza!
A fiú megállt és visszafordult, kérdően nézett Ágira.
- Hol a kis nyamvadt pisilőd??? – kiáltott rá újra Ági.
A fiú lenézett magára és csak akkor vette észre, hogy a szaladásban nem figyelt és a kis pisilője a golyókkal együtt előre kerül, vissza a régi helyére.
- Bocsánat! Bocsánatot kérek Ági, nem vettem észre… Ne haragudj, azonnal visszateszem hátra a kis pisilőmet – mondta halkan, sírással küszködve a fiú.
- Tedd hátra és nagyon vigyázz, hogy, ha más parancsot nem kapsz, mindig ott legyen a helyén a kis szánalmas pisilőd! – utasított a lány. – Rendben, most egyenesedj ki. Jó lesz. Most siess, hozd a hajkefédet, mert ezért is kikapsz ha gyorsan nem vagy itt!
- Igenis Ági - nyögte ki a fiú és a hátratett pisilője miatt összezárt lábakkal igyekezett sietni ki a nappaliba.
A lány elnevette magát, ahogy az idétlenül csetlő-botló fiú után nézett:
- Ha elesel, azért külön kikapsz! – kiáltotta utána nevetve.
Gézuka visszaért a hajkefével és odaadta Áginak. Ági leült a kisszékre, végigmérte a fiút, aztán ránézett a pisis tálra és elvigyorodott:
- Gézuka! Miért kapsz most büntetést?
- Azért mert összepisiltem a szalagomat, Ági – mondta lehajtott fejjel Gézuka.
- Igen. Szerinted hány fenekest érdemelsz?
- Nem tudom, Ági… Kérlek szépen ne verj meg nagyon!
- Jól van, Gézuka! Úgy döntöttem annyit kapsz a seggedre a hajkefével, ahány korty kell, hogy az összes pisit megigyad a tálból. Én figyelek és számolom, aztán ha minden pisit lenyeltél, és a szalagot kivetted a száddal, utána elfenekellek. Aztán kimosod a szalagot és folyatódik minden. Renden?
- Igen… - mondta halkan Gézuka.
- Akkor vedd a kezedbe a tálat és kezdd el inni a pisit! Ha jót akarsz magadnak jó nagy kortyokban iszod, és gyorsan is, mert ha sokáig húzod az időt, akkor kétszer annyit kapsz!
A fiú nagyot sóhajtott, aztán lehajolt és felemelte a tálat. Körülbelül három, három és fél deci pisi lehetett benne, az aljára süllyedve ott volt a teljesen átázott rózsaszín szalag. Gézuka ránézett a vigyorgó Ágira, aztán újra nagyot sóhajtott és a szájához emelte a tálat, inni kezdett. Teljesen teletöltötte a száját pisivel, aztán becsukta és le akarta nyelni, de csak két nyelésre sikerült.
- Egy, kettő! – számolta gyorsan egymás után Ági. – Kétszer nyeltél, ez két fenekes!
A fiú bólintott, aztán újra ivott, most kisebb adagot vett a szájába és le is nyelte egyszerre, aztán újra kortyolt, majd nagy kortyokkal folyamatosan ivott.
- Három, négy, öt… - A lány halkan számolta a kortyokat, hétnél állt meg, amikor a fiú elvette a szájától a kiürült tálat.
Gézuka arca piros volt, a szeme könnyes, a szájából kilógott a szalag vége. A lány belenézett a tálba:
- Egész jó! Akkor hetet fogsz kapni, vedd a szádba a szalag végét is és addig tartsd bent amíg fenekellek! Ha kiköpöd, duplázzuk a büntetést, érted?
- Igen Ági – mondta a fiú, szájában a pisis szalaggal.
- Térdelj le a kisszékre, a fejed tedd le a padlóra a segged pucsítsd ki! – parancsolta a lány, és amikor Gézuka nehézkesen engedelmeskedett megállt mellette és végigmérte.
A fiú térde kb. 20 centivel magasabban volt, mint a feje, a segge az égre meredt, a segge alatt, az összezárt combok közt szépen látszottak a kis golyók és a pisilője.
- Sírhatsz, visíthatsz, de ha kiköpöd a szalagot, elölről kezdem a fenekelést, Érted?
- Igen – mondta halkan a fiú.
- Készen vagy?
- Igen…
- Akkor kezdjük! – mondta Ági, és már ütött is. Nagyot, erőset, a fiú távolabbi farpofájára. – Egy, kettő – már csattant is a következő ütés, most a közelebbi farpofán.
Gézuka az első ütésnél felvisított, visítás közben érte a második ütés, amitől elcsuklott a hangja, aztán folyamatosan sírt, csak a szalagra próbált vigyázni, ki ne essen a szájából. Az első kettő után Ági valamivel kisebbeket ütött, felváltva a segge két oldalára, majd a hetediknél újra egy hatalmasat, ezt oldalról, úgy hogy mindkét farpofát érte.
- Hét! – mondta a lány – Ezzel megvagyunk. Egész jól bírtad Gézuka, lassan belejössz.
A fiú óvatosan, hogy a szalag le ne csússzon, nyelt egyet, aztán még könnyezve, kicsit dadogva megszólalt:
- Kö… Köszönöm Ági! Ígérem, hogy nem fordul elő többet, nem pisilem össze a szalagomat!
- Rendben van Gézuka, majd meglátjuk! Most állj fel! – mondta a lány, aztán segített is Gézukának felállni a kisszékről – Állj a sarokba, fordul a fal felé! Nekem is pisilnem kell.
Gézuka engedelmeskedett, most eszébe sem jutott meglesni a lányt, még mindig csendesen sírdogált. A kezével hátranyúlt, óvatosan megtapogatta az elvert seggét. Amikor a WC-t lehúzta a lány, gyorsan elkapta a kezét és továbbra is a fel felé fordulva állt.
- Jól van, megfordulhatsz!
Gézuka megfordult és amikor szembe találta magát Ágival, aki a pisis tálat tartotta elé, ami újra félig volt pisivel rémülten hátra lépett. De nem volt hova hátrálnia és Ági egészen eléje állt, az arcáig emelve a tálat:
- Most szépen meg fogod inni a pisimet. Most nem kell sietned, nem kapsz érte verést, csak ha nem nyeled le mindet. Ha fanyalogsz, ha úgy csinálsz közben, mintha nem ízlene, akkor megint elverlek és most nem hetet fogsz kapni, hanem legalább kétszer annyit! Igyad és lássam rajtad, hogy ízlik, hogy imádod inni a pisimet! – mondta fenyegetően és a fiú kezébe adta a tálat. – Ha egy csepp is kiömlik, mellé megy, már térdelhetsz is vissza kezdődik a fenekelés!
Gézuka elvette a tálat és undorodva nézett rá, aztán kinyitotta a száját, még benne volt a szalag.
- A szalagot köpd ki a tenyeredbe! Aztán igyál, gyerünk! – utasította a lány.
Gézuka nagyot sóhajtott, aztán engedelmeskedett. Inni kezdte a pisit, gyorsan, igyekezett túlesni rajta. Ági végignézte, aztán, amikor a fiú megmutatta a kiürült tálat bólintott.
- Rendben van, nagyon siettél vele, de majd belejössz. Most mosd el a táladat és mosd ki a szalagot. – mondta a lány, aztán gyorsan kiment és pár pillanat múlva egy másik szalaggal a kezében jött vissza.
A fiú közben végzett. Megállt és engedelmesen tűrte, hogy a lány megkösse a szalagot a fütyije tövén, aztán a golyókat is körbevegye vele, majd masnit kössön rá.
- Rendben is vagyunk – mondta a lány – Mindjárt lejár a mosógép, kiteregetünk és mehetünk át anyukádnak segíteni.
A fiú fel akarta venni a bugyiját, de Ági nem engedte, elnevette magát:
- Látod, mondtuk neked, hogy megszereted a csini kis bugyikat! De most nem kell, fenekelés után az a jó, ha látszik a gyerek segge, hogy el lett verve. Majd később szólok, ha felveheted a bugyikádat.
- Igen Ági – mondta engedelmesen Gézuka.
Amikor leállt a mosógép kivitték az udvarra a mosott ruhát és kiteregették. Ági elővett egy doboz rostos baracklevet és öntött mindkettőjüknek. Gézuka hálásan itta meg, még mindig pisi ízű volt a szája.
- Na, menjünk át anyukádhoz! – mondta a lány és indult is kifelé.
- De… Így nem mehetek ki az utcára! A bugyikámat felvehetem legalább? Kérlek Ági…
- Nem. Megmondtam, hogy majd szólok, ha felveheted. Anyukád előtt nem kell titkolnod, hogy kikaptál, az utcán meg ilyenkor nem jár senki, gyerünk!
Gézuka sóhajtott, aztán beletörődve elindult ki a házból, ki a garázson át az utcára nyíló kapuig. Ott megállt, megvárta, míg Ági kinyitja a kaput, kilép és szétnéz, aztán amikor intett neki, hogy jöhet, lassan bizonytalanul kidugta a fejét, hogy szétnézzen. A lány viszont már elveszített a türelmét megmarkolta a fiú fülét és egy rántással kilódította az utcára. A hirtelen mozdulattól a fiú elveszítette az egyensúlyát, ha Ági nem tartja a fülénél fogva, elesett volna. A combjai szétnyíltak és a fütyije előre került újra. A lány becsapta a kaput, aztán Gézuka fülét magasra felhúzta, hogy a gyereknek lábujjhegyre kellett állnia.
- Megint nem tudtad a helyén tartani a nevetséges kis pisilődet, te szerencsétlen! Ezért nagyon ki fogsz kapni, megmondtam neked. Most ne tedd vissza! Így marad, megmutatjuk anyukádnak milyen kis béna vagy! Gyere! – Mondta Ági és a fiút a fülénél fogva vezetve átsétált a szomszéd házhoz. Gézuka sírva, lábujjhegyen nyújtózkodva ment mellette. Az utca tényleg néptelen volt. Ági becsengetett, kis idő múlva megszólalt a hangszóró:
- Tessék, ki az? – hallatszott Éva hangja.
- Csókolom Éva néni! Ági vagyok, Gézukával jöttünk segíteni, mert otthon már végeztünk a házimunkával.
- Gyertek be! – mondta Éva, aztán berregés hallatszott és kinyílt a kapu.

- Csókolom! – köszönt be hangosan, vidáman Ági, amikor beléptek a lakásba.
- Szia anyu – mondta sokkal halkabban, szipogva Gézuka.
- Sziasztok! – Éva végigmérte a gyerekeket. – Miért pucér Gézuka és miért sír? Ági, mi történt?
- Nem teljesen pucér Éva néni, az atlétája rajta van és a szalag is a kis pisilőjén. El kellett fenekelnem és a verés után nem szoktuk felhúzni a bugyit, hogy a gyerek szégyellje a piros seggét, amit mindenki láthat. Ilyenkor senki nem jár az utcán, ezért gondoltam átjöhetünk így is. – mondta Ági, aztán Gézukát a fülénél fogva előrébb lódította és rá szólt – Mondd el anyukádnak, miért kaptál ki Gézuka, hogy mi volt a büntetésed és azt is, hogy most miért sírsz!
Gézuka szipogott, lesütötte a szemét, de amikor Ági erősebben meghúzta a fülét beszélni kezdett:
- Au… Anyuka… Nem vigyáztam és véletlenül összepisiltem a szalagomat. Hetet kaptam hajkefével Ágitól.
- Gézuka, miért éppen hetet? – kérdezte Ági, megcsavarva a fiú fülét.
- Au… Azért, mert a pisimet hét kortyra ittam meg… - szipogta a fiú.
- És ezért sírsz most? Mert hétszer a seggedre vertek? – csodálkozott Éva.
- Nem anyuka… Amikor jöttünk át, nem mertem kijönni az utcára és Ági a fülemet húzta, és majdnem elestem, és előrekerült a kis pisilőm, és Ági azt mondta ki fogok kapni érte, és húzta a fülem, és nagyon fáj – sírta el megint magát Gézuka.
Éva elnevette magát:
- Ezért ez a nagy sírás? Majd ha Ági megbüntet a vacak kis pisilőd miatt, akkor hogy fogsz sírni! – Ágikám – fordult a lányhoz – Nyugodtan fenekeld el, vagy büntesd meg másképp a gyereket! Meg foglak dicsérni édesapádnak, hogy milyen gondosan felügyeled Gézukát. Te meg – nézett a fiára – köszönd meg Áginak, hogy ilyen rendes és törődik veled! És engedelmeskedj neki mindenben, érted?
- Igen anyuka – szipogta a fiú, aztán lesütötte a szemét és Ágihoz fordult – Köszönöm szépen Ági, hogy törődsz velem és tanítasz engem.
- Szívesen Gézuka! – mondta nevetve Ági, és végre elengedte a fiú fülét. – Éva néni – fordult a nőhöz – szerintem a kis pisilőjét kellene megbüntetni. Tehetnénk rá csipeszeket, amíg segítünk a konyhában, rajta lenne végig így ő is igyekezne gyorsan dolgozni.
Jó ötlet, kislányom – mosolyodott el Éva – A fürdőszobában találsz egy csomó ruhacsipeszt, hozd ide. Aztán felrakunk rá, amennyit tudunk.
Ági kiszaladt a fürdőszobába a csipeszekért, Gézuka pedig könyörögni próbált:
- Anyuka, kérlek… Ígérem, hogy jó leszek és mindig hátul tartom a kis pisilőmet…
- Csend! – Kiáltott rá az anyja - Nem tudom húsz évesen, hogy lehetsz ilyen kis szerencsétlen béna gyerek! Egy dologra kell figyelned, hogy a szánalmas kis pisilőd hátul legyen a combod közt, de te erre sem vagy képes. Hát most majd fájni fog, de legalább megtanulod hol a helye a kis vacaknak!
Közben Ági visszatért a kezében egy kis kosárral, tele ruhacsipeszekkel.
- Gézuka gyere ide, állj meg terpeszben!
A fiú lehajtott fejjel engedelmeskedett.
- Nem kell pisilned? Amíg a csipeszek fent lesznek nem engedünk ki!
- De… Kérem, szabad pisilnem? – kérte csendesen Gézuka.
- Rendben, Ágikám, kikíséred a wc-re a gyereket?
- Éva néni, kipróbálhatok valamit? – kérdezte Ági.
- Mire gondolsz kislányom?
- Gézuka mindig előre engedi a pisilőjét. Lehetne úgy szoktatni, hogy ha elől van neki, akkor az fáj, ha hátul van, nem fáj. Akkor jobban vigyázna rá. Ezért teszünk neki rá csipeszt, vagy lehet elől tartani és elverni, vagy csalánozni. Vagy lehetne a pisilőjére vagy a golyóira súlyt kötni és lógatni, amikor elől van. A zsinór vágná neki, húzná lefelé a súly, biztosan kényelmetlen lenne és fájna is és megtanulná, hogy hátul a helye.
- Jó ötlet, Ágikám! És mit, mekkora súlyt kössünk rá neki?
- Arra gondoltam Éva néni, hogy belepisilhetne egy flakonba és azt kössük fel neki! Aztán később megihatná, így nem menne kárba a pisije, szoktatnánk a pisi ivásra is.
- Rendben van – nevetett Éva és a szekrényből elővett egy tölcsért. – Gézuka, mostantól ez lesz a pisis tölcséred! Mindjárt keresünk egy üres flakont és már pisilhetsz is!
- Éva néni, hazaszaladok Gézuka pisis táljáért! Akkor rendesen leguggolva pisilhet, azt is tanulnia kell, és aztán beleöntjük a flakonba.
- Rendben kislányom, hozd át – mondta nevetve Éva – te pedig Gézuka állj a sarokba addig!
Ági pár perc múlva vissza is jött egyik kezében a tállal, másikban Gézuka cumijával.
- Gondoltam, Éva néni, Gézuka cumizhatna addig amíg dolgozunk, mi beszélgetünk ő így nem zavarna meg.
- Jó ötlet kislányom – dicsérte Éva. – Gézuka, gyere ide! Guggolj le és pisilj! És ha megint összepisiled a szalagodat büntetés lesz, de szigorúbb, mint amit Ágitól kaptál! Értetted?
- Igen anyuka – mondta csendesen, beletörődve a fiú, aztán leguggolt a tál felett és pisilni próbált. Eleinte nehezen ment, de aztán sikerült leküzdenie a zavarát és pisilt, sokat.
- Jó sok pisi, Gézuka - nevetett Éva.
- Tetszik tudni – magyarázta Ági – hét nagy korty volt az első pisije, aztán megitta az enyémet is és aztán egy nagy pohár gyümölcslevet is.
- Öntsük a flakonba, nézzük meg mennyi lett! – Éva egy literes flakont vett elő és a tölcséren keresztül beöntötte a pisit. – Ez majdnem tele van, vagy nyolc deci lehet. Ágikám, nem kell pisilned? Jó lenne ha meglenne az egy liter.
- De, Éva néni, azonnal – mondta a lány, elkapta a felé nyújtott tálat és kiszaladt a fürdőszobába. Kis idő múlva csorgást hallatszott, aztán Ági már szaladt is vissza a pisivel. – tessék parancsolni!
- Köszönöm, Ági! – Mosolygott rá a nő, aztán a fiához fordult – Köszönd meg szépen, hogy Ágika pisilt neked!
- Köszönöm szépen Ági, hogy pisiltél nekem! – mondta csendesen beletörődve Gézuka.
Éva közben teletöltötte a flakont, de még maradt pár kortynyi a tálban.
- Gézuka, ezt idd meg szépen! – nyújtotta Éva a tálat a gyereknek, aki engedelmesen elvette, nagyot sóhajtott, aztán megitta a maradék három korty pisit.
- Rendben van, most állj itt meg terpeszben!
Amikor a fiú engedelmeskedett Ági gyorsan leoldotta a szalagot a fütyijéről, aztán nézegetni kezdte a flakont, hogyan lehetne jól rögzíteni. Előbb felkötötte a szalagot a flakon nyakára, aztán a fiú golyóira próbálta felkötni. Pár próbálkozás után sikerrel járt, a flakon combközép magasságban lógott Gézuka golyóiról. A művelet során a fiú párszor felszisszen, amikor a szalag erősen bevágott, de a végén, amikor elkészült a kötés, tulajdonképpen nem volt olyan rossz, kellemetlen. Sokkal rosszabbra számított előtte. Kis terpeszben állt és a golyóiról lógott a pisivel teli egyliteres flakon.
A két nő elégedetten nézte Ági munkájának eredményét.
- Ügyes vagy Ági! – mondta Éva és oldalra lendítette a flakont.
Gézuka felszisszent, de elég jól tűrte, hogy a flakon a két combja közt lengjen oda-vissza.
- Köszönöm Éva néni! Tegyük fel a csipeszeket, jó?
- Persze! – mondta a nő és kivett a kosárból egy piros műanyag ruhacsipeszt. – Ezek elég gyengék, nem?
- Nem, tetszik tudni, eleinte nem is fáj, de ha sokáig rajta van, pl. a mellbimbón, vagy az ajkakon, vagy a csiklón is akár, hát akkor már fájdalmas. És a legjobban akkor fáj, amikor vége van és leveszik a csipeszt. Addig elzsibbad az a rész, és amikor a vér visszaáramlik, akkor nagyon tud fájni egy kis ideig.
- Látom tapasztalt vagy, kislányom – mondta a nő - sajnálom. Szerintem te nagyszerű, okos, rendes lány vagy, és apukád túl szigorú veled…
- Kérem Éva néni – mondta Ági – Apu tudja, mit csinál, ne tessék őt bírálni. Apu rendes és nagyon szeretem.
- Persze! Eszembe sem jutott beleszólni a nevelésedbe! Különösen nem, hogy édesapád mennyit segít nekem Gézukával! Biztosan tudja mi a legjobb neked.
- Igen, Éva néni. – mondta Ági – Inkább rakjuk fel a csipeszeket Gézuka pisilőjére és utána készítsünk ebédet.
- Rendben. Jó gyerek vagy Ági! Bárcsak nekem lenne ilyen jól nevelt gyerekem! – Mondta sóhajtva Éva és megfogta Gézuka pisilőjét. Aztán el is engedte és hirtelen rácsapott a kis fütyire a kezével.
- Nézd meg, a kis perverznek feláll a kis pöcse! – kiáltotta dühösen – Olyan kicsi, hogy alig látszik rajta, de amikor megfogod, érzed, hogy keményedik neki!
Ági is odanyúlt és megfogta a kis farkat. Tényleg keményebb volt, mint normálállapotban lennie kellett volna, és amikor a lány megmarkolta még egy picit keményedett.
- Gézuka mindenen felizgul és megkeményedik a kis pisilője. Apu biztosan kitalál majd valamit, hogy leszoktassa erről. Elmondjuk apunak, és ő majd megmondja, mit kell csinálni ilyenkor legközelebb, addig tegyük fel a csipeszeket. – mondta a lány és ő is kivett egy csipeszt a kosárból, aztán alul, a kis pisilő tövénél felcsíptette a bőrre.
Aztán Éva és ő, lassan felraktak a fiú farkára alulról, jobbról és balról 3-3 csipeszt, több nem fért el. Végül Ági előrehúzta a fitymát és két csipeszt tett rá. Gézuka egy picit felszisszent az elsőnél, de különben csendben tűrte az egész procedúrát.
Amikor végeztek a két nő kis távolságból szemléte művét.
- Szerintem szép lett – nevetett Éva – jól válogattuk a színeket.
- Igen, Éva néni – mosolygott Ági is. – Odaadom Gézukának a cumiját is, ha kéri.
- Gézuka, kérjed szépen a cumidat! – mondta Éva és szigorúan nézett a fiúra.
- Kérem szépen a cumimat, Ági! – mondta csendesen a fiú.
- Miért kéred? Miért szeretnél cumizni, Gézuka? – kérdezte Ági, miközben a fiú arca előtt mozgatta a kis fasz alakú cumit. – Szeretnél szopni tanulni, Gézuka?
- Igen. – Gézuka az anyjára nézett, aztán lesütötte a szemét – kérem szépen a cumimat Ági, szeretnék szopni tanulni.
- Szeretnéd, hogy amikor igazi faszt kapsz, már jól tudj szopni, igaz?
- Igen. – Gézuka engedelmesen ismételte – Szeretném, hogy amikor igazi faszt kapok, már jól tudjak szopni.
- Jól van Gézuka, gyakorolj szépen! – nevetett fel Ági és tövig a fiú szájába dugta a cumit. Gyorsan megkerülte a fiút és becsatolta a szíjat a fején. – Kész! – mondta és rácsapott Gézuka seggére.
A fiú teste megrándult, a flakon kilendült és meghúzta a kis golyókat. Gézuka felszisszent, de a cumitól nem lehetett hallani csak egy kis nyögést és egy nyelést.
- Így jó lesz – mondta Éva – Most már ideje dogozunk, mert nem lesz kész az ebéd. Gézuka! Állj terpeszben oda a pult mellé és pucold meg, aztán darabold fel a zöldségeket és a krumplit! Ágikám, segíts kérlek, a csirkével!
- Szívesen. Éva néni, kérem fényképezzük le Gézukát, hogy meg tudjuk mutatni apunak majd. – mondta a lány.
- Rendben kislányom – mondta a nő és a telefonjával néhány képet készített a terpeszben álló, a lábai közt egy flakon pisit lógató fiúról. – Ez kész, Gézuka, rajta, dolgozni!
Gézuka bólintott és a golyóiról lógó flakonnal a lába közt ügyetlenül a pulthoz lépkedett, aztán nekilátott a zöldségpucolásnak.
Dolgoztak, közben a két nő beszélgetett, mindenféle témáról. Éva az iskoláról, barátairól kérdezte Ági, a lány a munkájáról a tervezett Olaszországi munkáról kérdezősködött és beszélgettek a mindennapi általános dolgokról is. Szólt a rádió, együtt nevettek fel a műsorvezető egyik poénján, aztán együtt dúdolták a következő slágert.
Gézuka egyre erősebben érezte a fájdalmat, a csipeszek egyre inkább kellemetlenek lettek, kezdtek fájni. A súlyt is egyre nehezebbnek érezte a golyóin, ahogy a szalag bevágott a bőrébe és húzta le a kis golyókat egyre nagyobb fájdalmat okozott. Egy ideig tűrte, igyekezett nem törődni vele. Hallgatta a rádiót, a nők beszélgetését és pucolta a zöldségeket. Aztán egyre többször lesett hátra a válla felett, és amikor látta, hogy a többiek nem törődnek vele, óvatosan begörbítette a térdeit, hogy a flakon leérjen a földig, ne húzza a golyókat. Eleinte csak egy-egy pillanatra merte letenni a flakont, aztán felegyenesedett újra, vállalva a fájdalmat. De ahogy telt az idő rosszabb lett, egyre erősebb a húzás és úgy érezte, már nem bírja tovább. Berogyasztotta a térdeit és leengedte a flakont, így pihentette a golyóit. De ezt a helyzetet sem bírta, hamar remegni kezdett a lába a kényelmetlen testtartásban. Amikor kiegyenesedett az újra a golyókra nehezedő súlyt is egyre nehezebbnek érzete. Egyik alkalommal hátralesve megijedt, hogy Ági meglátja, mit csinál, és túl gyorsan egyenesedett ki. Felnyögött fájdalmában, könny szökött a szemébe. A flakon nekiütődött a konyhaszekrénynek. Hogy a visszalendülés fájdalmától megkímélje magát, Gézuka a combjával nekinyomta a flakont a szekrény ajtajának. Megkönnyebbült, így nem a vékony szalagon lógott a súly, nem húzta a golyókat, nem vágott be erősen a vékony bőrbe. A flakon szekrény és a combja között stabilan pihent. A nők nem vették észre, nem szóltak rá.
A fiú még egy kicsit fészkelődött helyezkedett, egy alkalommal gyorsan lenyúlt és kézzel magasabbra emelte a flakont, aztán továbbra is a szekrényajtónak nyomta a combjával. Így is kényelmetlen volt a helyzet, nem bírta sokáig. Hátra lesett a válla felett, és amikor látta, hogy nem figyelnek rá újra leereszkedett, leengedte a flakont. Megkönnyebbülve sóhajtott, de azonnal fel is jajdult: éles csípős fájdalmat érzett a seggében. Ahogy felegyenesedett a fütyije a rajta lévő csipeszekkel nekinyomódott a szekrény ajtajának és újabb erős fájdalmat okozott. Gézuka összeesett és sírni kezdett.
Éva, kezében egy fakanállal döbbenten állt meg felette:
- Mi van veled? Csak egyet csaptam a seggedre, te kis csaló! – Kiáltott rá. – Azt mondták neked, állj terpeszben és lógasd el a flakont, ne azt, hogy engedd le a földre! Most meg mit bőgsz úgy egy fenekestől?
- Szerintem nagyon húzza a kis golyóit a flakon – találgatta Ági. – Amikor rá tetszett ütni megijedt és biztosan megrántotta és az okozott neki nagy fájdalmat, azért sír a gyerek.
- Lehet, hogy túl sok neki az egy liter, Ági? – kérdezte Éva – Pici kis golyók, vékony a bőr, nem szokta meg… Nem szeretném, hogy valami maradandó károsodása legyen. Talán vegyük le, vagy öntsünk ki belőle?
- Éva néni, eszembe jutott valami! – kiáltott fel izgatottam Ági. – Gézuka cumiján van egy kis cső, amire lehet egy szívószálat, vagy másik csövet csatolni és akkor, ha szopja a cumit, tényleg cumizik, tud inni rajta keresztül. Ha beledugjuk a másik végét a flakonba, akkor ki tudja cumizni a pisit és könnyű lesz neki. Rábízhatjuk, annyi pisit cumizik ki belőle, hogy már ne húzza nagyon a golyókat. Mit tetszik szólni? Kipróbálhatjuk?
- Hát… - Bizonytalankodott Éva egy kicsit, aztán végig mérte a még midig a földön fekvő sírdogáló Gézukát és döntött. - Próbáljuk! Te meg, Gézuka, állj fel gyorsan és állj meg itt szemben, terpeszben, lógatva a flakont, de azonnal!
Gézuka felnyögött, amikor kiegyenesedve megállt és a flakon kicsit kilengve újra lelógott a golyót húzva. Éva végig mérte, megcsóválta a fejét, aztán szó nélkül kiment a konyhából.
- Nyugi, mindjárt könnyebb lesz – nevetett fel Ági. – Rajtad múlik, megihatod az összes pisit, akkor igazán könnyű lesz a flakonod.
Ekkor jött be Éva egy vékony gumicsővel a kezében.
- Az elsősegély dobozban találtam, ér elszorításra való. Hátha ráillik a cumin lévő csőre. – Mondta, és a fiúhoz lépje, levette a kis kupakot a szájból kiálló cső csonkról. A gumicsövet erősen a kis csonkra nyomta és az stabilan megállt rajta. – Mintha erre találták volna ki! – nevetett a nő.
A cumiról lelógó gumicső vége a flakon alja alá ért, így elég hosszú volt, hogy Gézuka az összes pisit ki tudja cumizni. Ági közben óvatosan letekerte a flakon tetejét, aztán beledugta az aljáig a gumicsövet.
- Éva néni, ragasztószalaggal rögzíthetnénk a gumicsövet és befedhetnénk a flakon száját, úgy véletlenül sem ömölhetne ki a pisi.
- Jó ötlet, már hozom is! – Mondta Éva és egy perc múlva már tekerte fel a szigetelőszalagot a flakon szájára és a gumicsőre. – Kész is! Szívjad, Gézuka! – utasította a fiút.
Gézuka beletörődve a sorságba megszívta a szájában lévő fasz alakú cumit. Nem történt semmi. Arra gondolt, hátha nem is lyukas a cumi, nem lehet inni belőle.
- Szívjad erősen! Szopjad a faszt, Gézuka! – biztatta a két nő nevetve – Nem csak tartani kell a szádban azt a faszt, hanem szopni, erősen cumizni! Szívjad és meglesz a jutalmad!
Gézuka erősen megszívta a faszt. Először megint nem történt semmi, de aztán hirtelen elöntötte a száját a pisi. A cumi kialakítása miatt előbb erősen meg kellett szívni a faszt, aztán ellazítani, és így áramlott be a lé a szájba.
- Ügyes vagy Gézuka! – dicsérte meg Ági – Most nyeld le szépen mindet! Aztán szívjad újra a faszt!
- Szopjál szépen Gézuka! – mondta az anyja is, miközben lefényképezte a cumizó gyereket – Ha kicumizod a pisi felét, leveszünk egy csipeszt a kis pisilődről.
Gézuka engedelmesen szopta a cumit és nyelte a szájába áramló pisit. Amikor elért a flakon feléig az anyja rá szólt:
- Elég lesz! Ügyes kis faszszopó vagy Gézuka. Ugye, most már nem is olyan nehéz a súly. – Ágihoz fordulva folyatta – Ez nagyon jó ötlet volt kislányom! A golyóira kötött súly és a cumizás is. Megtanulja a gyerek, hogy ha elől van a kis pisilője, az fájdalommal jár, de azt is, hogy ha engedelmesen cumizik és nyel mindent, akkor csökken a fájdalom. Okos lány vagy Ági!
- Köszönöm szépen Éva néni! – mondta Ági mosolyogva – Örülök, hogy működik, amit kitaláltam és hogy tetszik Éva néninek.
- Tetszik bizony! Nagyon ügyes vagy – mondta a nő és megpuszilta Ági arcát. – Na, fejezzük be a főzést! Aztán még pihenhetünk kicsit, kettőre terveztük apáddal az ebédet.
Gézuka felhördült, más hangot nem igazán tudott kiadni, hogy felhívja magára a figyelmet.
- Igaz is, majdnem elfelejtettük a csipeszt! – nevetett Éva, aztán odalépett a fiúhoz és egy hirtelen mozdulattal lekapta az egyik csipeszt a fitymájáról.
- Au… - nyögte a fiú, ahogy a fájdalom a fitymájába nyílalt.
- Mindjárt jobb lesz – vigasztalta Ági – Gyerünk fejezzük be a főzést!
Nem sok munka maradt már hátra, gyorsan végeztek vele. Már csak a levesre és a sütőben készülő csirkére kellett néha ránézni. A két nő leült a konyhaasztalhoz, Éva egy pohár fehérbort ivott, Ági pedig egy üdítőt. Gézukára ráparancsoltak, hogy forduljon szembe velük.
- Rendben Gézuka, ügyesen segítettél a konyhában. Most, ha kicumizod a maradék pisit, akkor levesszük az összes csipeszt a kis pisilődről!
Gézuka nagyot sóhajtott, amekkorát a cumitól tudott. Aztán újra erősen szopni kezdte a fasz alakú cumit. Pár perc múlva szörcsögés hallatszott, ahogy a flakonban elfogyott a folyadék és levegőt szívott fel a gumicső.
- Ügyes vagy, Gézuka, jól szopsz – nevetett Ági, aztán leguggolt a fiú elé és gyors mozdulatokkal leszedte a csipeszeket a kis fütyiről.
Gézuka nyögdécselt, felszisszent a fájdalomtól, a szemei könnybe lábadtak, de mozdulatlanul tűrte. Ági eloldotta a szalagot is, levette a flakont a kis golyókról, aztán levette egy kicsit erőlködve a gumicsövet a cumiról. A flakont és a csövet a fiú kezébe adta:
- Gyere, a fürdőszobában elmosod a pisi táladdal együtt.
Kivezette a fiút a fürdőszobába, majd pár perc múlva visszajöttek. Gézuka arca frissen volt megmosva, a kis fütyijére fel volt kötve a szalag.
- Éva néni, itattam Gézukával a cumin keresztül egy pohár vizet, hogy a cumiból is kimossuk a pisit. Elmosta a pisi tálkáját és a pisis csövét, aztán megmostam az arcát, hogy felfrissüljön kicsit és visszakötöttem a masnit a kis pisilőjére. Gondolom, hogy most itt elől hagyhatnánk, hogy lássuk a csipeszek nyomait. Aztán, ha elmúlnak, majd visszatesszük neki a helyére és akkor a bugyikáját is felveheti majd.
- Nagyon ügyes vagy Ágikám! Köszönöm szépen! Gyere, ülj le, pihenj. – Mondta hálásan Éva. Aztán a fiára nézett, elővette a telefonját és lefotózta. – Gézuka, remélem megtanultad a leckét! Ezen túl, ha mást nem parancsolnak, hátul tartod a kis pisilődet, ha mégis előre kerül, az fájni fog! Azt is megtanultad remélem, hogy ha ügyesen szopsz és nyelsz, akkor csökken a fájdalom. Különben ügyesen segítettél ma. Most leülhetsz pihenni te is.
Mindhárman leültek. Szólt a rádió, a két nő beszélgetett, mint eddig, Gézuka hallgatta őket, hallgatta a rádiót és lassan elálmosodott, elbóbiskolt. Kis idő múlva lehajtotta a fejét az asztalra, és amikor nem szóltak rá, becsukta a szemét, elaludt. Éva észrevette, hogy lehajtja a fejét, aztán kis idő múlva egy cuppogó hangot hallottak. Gézuka álmában megszívta a cumit, aztán nyelt egyet. A két nő egymásra nézett és felnevetett.
Fél kettőkor ébresztették fel Gézukát.
- Gyere cumis! – rázta meg a vállát Ági – Mindjárt ebéd. Gyere, kivesszük a cumidat, lezuhanyozol, fogat mosol, és szépen felöltözöl ebédhez!
Gézuka támolyogva állt fel és követte Ágit a földszinti fürdőszobába, ahonnan a kezdet kezdetén megleste a lányt. Most eszébe jutott és nagyon bánta az akkori ötletét. Sóhajtott egyet, aztán csendesen engedelmeskedett a lánynak. Ági lecsatolta a cumiját és a kagylóba tette:
- Mosd el, de szép tisztára! – mondta, aztán leguggolt és leoldotta a fiú kis pöcséről a szalagot. – Áthoztam neked a ruháidat, zuhanyzáshoz használhatod anyukád tusfürdőjét. Na, rajta mássz be a kádba! És tudod, a kis pisilőddel vigyázz!
- Igen Ági – sóhajtott a fiú. – Szabad pisilnem? Nagyon kell már és lehet, hogy kakilni is.
- Jól van, leülhetsz a WC-re és ha kell, kakilj, és pisilj! Utána mássz a kádba és jól mosd meg a kis puncidat is!
A fiú leült, és szinte azonnal erős sugárban kieresztette a pisit. Kakilt, aztán megtörölte magát és lehúzta a WC-t. Felnézett a lányra, aki csak intett neki az ajtóból, belépett a kádba és zuhanyozni kezdett. A kis pöcse, persze, újra felállt, amikor mosta, pedig még mindig érzékeny volt a csipeszek helyén.
- Javíthatatlan vagy – mondta a lány. – Na, most nem kapsz ki érte, de apunak elmondom. Siess, törölközz, öltözzünk.
Gézuka gyorsan megtörölközött, megmosta a fogát, aztán megállt a lány előtt, aki ügyesen megkötötte a fütyijét, aztán segített hátratenni a fiúnak. Gézuka felvette a kikészített bugyikát, sportmelltartót, aztán Ági segítségével felvette a narancssárga, virágmintás nyári ruhát is. Ági gyorsan kis alapozót és szájfényt tett fel a fiúnak és már terelte is kifelé az ebédlőbe, ahol Éva időközben megterített.
- Éva néni, igazán nem kellett volna, segítettünk volna Gézukával – mondta a lány.
- Ma már elég sokat segítettél, kislányom, köszönöm szépen! – mondta Éva mosolyogva.
- Gézuka elkészült, hazaszaladnék én is átöltözni, ha lehet, és apuval együtt mindjárt jövünk vissza.
- Menj csak Ágikám, addig mi Gézukával elleszünk kettesben – mondta a nő, aztán a fiára nézett – pördülj csak körbe Gézuka, hadd nézzelek milyen csinos kislány lettél!
A fiú engedelmesen körbefordult, aztán az anyja intésére gyorsabban, hogy fellebbent a ruhája alja.
A két nő felnevetett, aztán Ági kiszaladt, Éva pedig intett Gézukának, hogy megállhat.
- Gyere velem! – szólt rá a gyerekre, aztán a rádióban szóló dalt dúdolva vidáman felszaladt az emeletre, a szobájába. Gézuka lassabban követte, amikor belépett az anyja szobájába meg akart szólalni, de Éva intett, hogy hallgasson.
- Áll be a sarokba és fordulj a fal felé! A kezed tedd hátra! Csak pár perc, míg átöltözök. – mondta és kiszaladt a fürdőszobába. Dúdolgatott tovább, közben vízcsobogás hallatszott, majd pár perc múlva Éva egy magára tekert törölközőben jelent meg a szobában. Rápillantott a sarokban álló Gézukára, aztán ledobta a törölközőt, bugyit, melltartót vett magára, aztán a ruhás szekrénye előtt megállva újra a fiára nézett. Egy kicsit válogatott a ruhák között, aztán a fiúéra nagyon hasonlító könnyű, nagymintás nyári ruhát vett elő és belebújt.
- Megfordulhatsz Gézuka! – Nevetett a fiúra – Látod, hozzád öltöztem én is. Mindig szerettem volna egy kislányt, hát most te vagy itt nekem. Gyere, mindjárt megjönnek a vendégeink!
- Anyuka… Miért kell nekem… - próbált panaszkodni a fiú, de Éva egy intéssel elhallgattatta.
- Csend! Vagy visszakapod a cumidat és egész ebéd alatt a sarokban állva szophatod a faszt! Ideje rendet tanulnod kisfi… Bocsánat Gézuka! - nevetett fel – Szóval ideje rendet tanulnod, kis bugyisom!
Megszólalt a kapucsengő.
- Gyerünk, előttem, és azonnal indulj ajtót nyitni a vendégeknek! – elkapta a fiú kezét és kilódította a szobából a lépcső irányába.
Gézuka beletörődve indult le a lépcsőn. Amikor kinyitotta az ajtót előbb István, aztán Ági léptek be. A fiú bevezette a vendégeket a nappaliba. A férfin farmer és világos ing volt, egyik kezében egy csokor virágot, másikban egy táskát tartott. A virágot köszönés után átadta az éppen belépő Évának, aztán letetet a táskát, kinyitotta és egy üveg bort vett elő.
- Köszönjük a meghívást, Éva – mondta. – A bort behűtöttem.
- Köszönöm István, nagyon kedves vagy! – mosolygott a nő, aztán a fiához fordult – Gézuka hozz vázát a virágnak, a bort pedig tedd a hűtőbe, a csirkéhez nagyszerű lesz.
- Majd én segítek – mondta Ági és kivette a csokrot a fiú kezéből.
Ágin is könnyű, vidám színű kisruha volt, a lábán szandál, de azonnal kibújt belőle, a meztelen talpát kellemesen hűsítette a padló.
Éva végigmérte az egymás mellett álló gyerekeket és felnevetett.
- Nahát, mintha testvérek lennétek, én meg az anyátok! – Gyorsan melléjük lépett – Még össze is öltöztünk! A nagylányom – mondta és egy puszit nyomott Ági arcára – és az éppen serdülni kezdő kis bugyisom – csapott nevetve Gézuka seggére.
- Maradj. készítek egy képet rólatok – mosolygott István és lefotózta őket. – Jól fog mutatni a családi albumban. Gézukáról különben is jó lenne egy albumot vezetni, napi képekkel, hogy lássuk a fejlődését.
- Ahogy jónak látod István – mondta a nő. – Foglalj helyet! Ágikám! Kérlek, segíts tálalni!
- Igen Éva néni – mondta Ági. Vizet engedett a vázában, amit a fiú odaadott, beletette a virágot és már fogta is a leveses tálat és letette az asztalra.
Mind leültek és csendesen, semleges témákról beszélgetve együtt ebédeltek. A gyerekek szedték el a leveses tálat, tányérokat, hozták a második fogást, aztán ettek tovább. Végül István felbontotta a fehérbort töltött Évának és magának, a két gyerek pedig rostos levet ivott.
Ebéd után, míg Ági és Gézuka gyorsan leszedték az asztalt, a felnőttek, borral a kezükben, kimentek a teraszra. A két gyerek odatett egy kávét főni és közben elmosogattak. Amikor lefőtt a kávé kivitték a felnőtteknek.
- Köszönjük szépen gyerekek – mondta Éva. – Ágikám, ülj le, Gézuka, tölts magatoknak üdítőt és hozd ki, aztán ülj le te is.
- Igen anyuka – mondta a fiú, és pár perc múlva hideg üdítővel kínálta ágit, aztán ő is leült.
- Köszönjük az ebédet, Éva! – mondta István – Minden finom volt és nagyon jól sikerült. Hogy viselkedtek a gyerekek?
- Ügyesek voltak, jó gyerekek. – mondta Éva - Ági nagyon ügyes volt, irányította Gézukát, meg is verte. Meséld el szépen Ági mi történt ma!
- Igen Éva néni – mondta a lány és felállt. – Gézuka! Állj fel! – Amikor a fiú is felállt és lehajtott fejjel megállt az asztal mögött, Ági belekezdett s sorban mindent elmondott, ami a nap folyamán történt. A két felnőtt csendben végighallgatta, Éva néha rosszallóan nézett a fiára, sóhajtott, vagy pisszegett egyet-egyet. Amikor Ági a beszámoló végére ért, István pár kérdést tett fel, amire a lány azonnal válaszolt.
- Jól van Ági, leülhetsz – mondta a férfi. – Tényleg ügyes voltál ma. Érik a jutalmad. Sőt, amilyen jól bizonyítasz, át kell gondolnom a nevelésedet.
- Köszönöm apu! – Mondta a lány mosolyogva és boldogan ült le. Éva megpaskolta a kezét és rá mosolygott.
- Ügyes voltál kislányom, büszke vagyok rád!
- Köszönöm Éva néni – mosolygott a lány vidáman.
- Gézuka! – nézett a fiúra István – Tulajdonképpen te sem voltál rossz gyerek ma. Hibáztál, amikor összepisilted a szalagodat, de ez csak kezdeti ügyetlenség és nagyon jó büntetést kaptál érte. Pontosan megfelelőt, hogy megtanulj vigyázni. Hogy mindenre feláll a kis pöcsöd, erre nemsokára találunk megoldást. Az, hogy előre került a kis pisilőd, az véletlen volt ugye Gézuka? Csak ügyetlenség, nem szándékos. Ugye, nem gondolod, úgy, hogy elől lenne a helye?
- Nem uram – mondta csendesen lehajtott fejjel Gézuka.
- Ugye te is úgy gondolod, hogy a pisilőd helye hátul van, a combok között a puncid alatt?
- Igen uram… – mondta a fiú. Felpillantott Istvánra és látta rajta a várakozást. Sóhajtott és folyatta: - a kis pisilőm helye hátul van a combok között a pu… a puncim alatt. – Gézuka teljesen elvörösödött míg kimondta.
- Szégyelled kimondani, hogy puncid van, Gézuka? Na, majd megszokod! Ági – fordult a lányához – Mostantól minden nap, amit együtt töltötök, figyeled Gézukát és számolod, hányszor mondja ki, hogy puncija van. Nevezheti puncinak, pinának, ahogy tetszik, majd készítünk egy statisztikát melyiket használja gyakrabban és úgy fogjuk nevezni a lyukát. Nem azt várom, hogy felmondja egymás után, hogy pinám van, pinám van, pinám van, hanem hogy a napi beszélgetésben használja. Mint az előbbi mondatában: a kis pisilőm helyen hátul van a puncim alatt. Így. Érthető Ági?
- Igen apu.
- Tehát: számolod és feljegyzed hányszor mondja ki egy nap. Ötven a cél. Ha ötvennél kevesebb, a különbséget pálcával kapja a seggére. Tehát ha egy nap csak negyvenszer mondja ki, hogy puncija van, este tízet kap pálcával a seggére, ha csak hússzor, akkor harmincat. Érthető?
- Igen apu – mondta vigyorogva Ági.
- Gézuka, érthető?
- Igen uram – mondta csendesen Gézuka.
- Minél több, változatos mondatba tedd bele, Gézuka. Így a pinádra fogsz gondolni naphosszat, nem a haszontalan kis pöcsödre. Hogy még jobban tudatosítsuk benned a pinácskádat kapsz egy ajándékot. Gyere ide!
Gézuka megkerülte az asztalt és megállt a férfi előtt. A két nő kíváncsian várta mi fog történni, mit kap a fiú. István felvette az asztal mellől a táskáját, egy hosszúkás papírdobozt és egy tubust vett elő. Gézuka ijedten nézte a dobozra nyomtatott furcsa, dugó szerű eszközt, de nem volt sok ideje nézelődni, mert István gyakorlott mozdulattal megfogta a kezét, megpördítette, és az ölébe fektette, mint egy fenekelésnél. Mire a fiú észbe kapott volna már keresztben feküdt a férfi combjain, felemelt szoknyával a rózsaszín bugyis segge az égre meredt.
- Nagyon ügyes vagy István! – mondta őszinte elismeréssel Éva – egy pillanat alatt kész a gyerek a fenekelésre.
- Gyakorlat teszi, igaz Ági? – nevetett fel István. – De most nem büntetést kap a gyerek, hanem ajándékot a tegnapi sikeres felvételiért. Ideje, hogy felavassuk a pináját és egyben megkapja első ékszerét is.
- Igazán nem kellett volna István – mondta a nő – nagyon sokat költesz a gyerekre…
- Erre szükség van és hidd el, amikor megszereti majd a kis ékszerét, meg fogja hálálni nekem Gézuka. Gyertek, nézzétek meg, úgyis meg kell tanulnotok a felhelyezést.
A két nő felállt és odasétált a fú felmeredő seggéhez. István kibontotta a dobozt és elővett egy rózsaszín anál plugot. A kis dugó 12 cm hosszú volt, a legnagyobb vastagság 2,5 cm, a nyakánál kb. 1 cm lehetett. Az ovális alakú aljába egy nagy csiszolt, szivárványszínben csillogó drágakőutánzat volt ágyazva. István átnyújtotta a nőnek, közben elmagyarázta hogyan kell feldugni, jól besíkosítva, lassú, de határozott mozdulatokkal, lassan tágítva a záróizmokat, míg a legvastagabb része is átcsúszik. Éva érdeklődve forgatta a kezében a kis eszközt.
- Nem túl kicsi ez? – kérdezte.
- Nem, ez hosszú idejű viselésre való, lehet vele járkálni, ülni, dolgozni, tanulni. A reggeli WC után egész nap be lehet dugva a kis pinája. – nevetett fel István – A vastag rész meggátolja, hogy kicsússzon, a talpa pedig, hogy teljesen eltűnjön a lyukában. Ráadod a bugyiját és elküldheted iskolába is vele, teljesen kényelmes, mégis emlékezteti, hogy mire való a pinája. Kap majd nagyobbat is, de az nem egész napra való, legalábbis nem kezdetben. Általában az az alapelv, hogy a sissy pinájában dugó mindig nagyobb legyen, mint a felálló pisilője. Hát Gézuka esetében ez nem nagy kihívás…
István együtt nevetett a két nővel, aztán lehúzta Gézuka bugyiját és rácsapott a fenekére, aztán elvette Évától a plugot és a fiú arca elé tartotta.
- Ez lesz mostantól a kis puncidban Gézuka. Egy kis dugó, ami emlékeztet rá, hogy puncid van. Egyben szép ékszer is, amivel majd dicsekedhetsz a többi sissyenek, minden ismerősödnek. Tetszik a puncidugód, Gézuka?
- Igen uram – mondta csendesen a fiú, aztán, amikor István a seggére csapott a tenyerével kiegészítette – Igen uram, tetszik a puncidugóm.
- Köszönd meg szépen István úrnak! Köszönd meg, hogy ennyit törődik veled és ilyen szép ajándékot kaptál tőle! Pedig meg sem érdemled még – szólt az anyja is.
- Köszönöm szépen uram, hogy ennyit tetszik törődni velem és köszönöm szépen a szép puncidugót! – mondta engedelmesen a teljesen megalázott fiú.
- Szívesen kisköcsög – nevetett István – Csókold meg szépen a dugódat! Úgy, most cumizzad szépen, amíg besíkosítjuk a pinád!
Gézuka megcsókolta a szája elé tartott plugot, aztán bekapta és cumizni kezdte. Amikor István elengedte a plugot az majdnem kiesett a fiú szájából, mert nem vette be mélyen, csak a végét szopta. István egy határozott mozdulattal mélyen a szájába nyomta az eszközt, míg a vastag rész eltűnt a fiú ajkai közt.
- Vigyázz, ki ne ejtsd, mert nagyon elverlek! Szopjad szépen, az ajkaiddal tartsd bent és szívjad. A fogaddal ne érj hozzá, ha meglátom rajta a fogad nyomát, kikapsz! – mondta a férfi. Egy ideig mindhárman nézték. Ahogy Gézuka cumizza a plugot, aztán István két kézzel széthúzta a fiú farpofáit.
- Szép kis sissy pina – mondta nevetve – szűk, de majd kitágul! Ági – intett a lányának – gyere ide. Zuhanyzáskor kimostátok a köcsög pináját?
- Igen apu, de beöntést nem kapott, csak beujjazott szappanos kézzel és megmosta.
- Nem baj, az elég lesz. Nyomj síkosítót a lyukra és ujjaz be neki.
A lány engedelmeskedett és a besíkosított középső ujjával ujjazni kezdte a fiú seggét. Gézuka a síkosító hideg érintésére felkapta a fejét, aztán, amikor a lány ujja belehatolt felszisszent és összerándult.
- Nyugi, Gézuka. Szopjál szépen és ne mocorogj! – szólt rá a férfi.
Gézuka tovább szopta a plugot és tűrte, hogy a lány a seggét tágítsa, most már két ujjal.
- Rendben Ági, elég lesz! – István kivette a fiú szájából és felemelte a nyáltól csillogó plugot. Aztán síkosítót nyomott rá a tubusból és a fiú segglyukára tette a hegyét. – Nézzétek meg – mondta a két nőnek – milyen könnyen, fájdalom mentesen megy fel a gyereknek, ha kellően síkos a dugó. Gézuka, lazítsd el a segged, különben fájni fog – szólt a fiúra és egy határozott mozdulattal mélyen, majd a legvastagabb részig, bedugta a plugot.
Gézuka összerándult. Tudta, hogy nincs esélye ellenkezni, de valahogy nem is akart. Amikor Ági ujjazta a seggét érezte hogy kezd felizgulni, keményedik a hátratett kis pisilője. Próbálta ellazítani magát.
István megállt, nem nyomta tovább a dugót, hanem engedte kicsit kijjebb csúszni, aztán visszadugta picit, de nem ment mélyebbre az első mozdulatnál. Közben magyarázta Évának hogyan szoknak hozzá a záróizmok a plughoz, hogyan szokja meg a fiú is, hogy be van dugva a segge. Engedte teljesen kicsúszni a plugot, aztán felemelte és megnézte.
- Tiszta, jól megmostátok a gyerek seggét. – állapította meg, aztán lassan visszadugta dugót, majd újra engedte kicsúszni. A következő mozdulatnál, amikor nagyon lassan befelé tolta a plugot felnevetett és nevetve mondta és mutatta a két nőnek:
- Teszik a dugás Gézukának! Nézzétek, hogy emeli a seggét, hogy pucsít! Gézuka! Kívánja a kis pinád a dugást, ugye kisköcsög?
Gézuka hallgatott. István kihúzta a dugót, aztán nagyot csapott a tenyerével a fiú seggére.
- Halljam, köcsög! Halljam, mennyire kívánja a pinád a faszt, a dugást! Könyörögj, hogy feldugjuk a puncidugódat!
Gézuka feljajdult az ütés után, aztán halkan, kicsit akadozva mondta:
- Nagyon kívánja a pinám a faszt… Kérem uram dugja fel a puncidugómat! Kívánja a puncim a dugót…
- Jól van Gézuka, megkapod – nevetett fel a férfi és egy mozdulattal tövig nyomta a seggébe a plugot.
A fiú felvisított, és felágaskodott a férfi ölében, amikor a legvastagabb rész haladt át a záróizmain, aztán elernyedt, és csendesen sírdogálni kezdett.
- Egy kicsit mindig fáj, ez majdnem olyan, mint a szüzesség elvesztése – vigasztalta az anyja nevetve.
- Igen, egy kicsit olyan – mondta István, de azért amíg igazi fasz nem járt a pinájában én szűznek tekintem a sissyt. Persze, meglesz az is hamar, ne féljetek!
Ági közelről megnézte a fiú seggét, a farpofák közül kikandikáló csillogó ékszert. Aztán felnevetett és a fiú hátratett kis fütyijére mutatott:
- Nézd apu, tényleg élvezi, teljesen nedves a kis makkja! Felizgult a kis köcsög! Tessék nézni, Éva néni!
Mindhárman nevettek, aztán István felemelte a könnyező fiút.
- Állj fel, Gézuka! Rajta, most emeld fel a szoknyádat, fordulj körbe, mutasd szépen mindenkinek a puncidugódat!
Ági gyorsan a fiú mellé lépett és elől is lehúzta a bugyiját, megigazított a combján. Aztán a fiú kezeit a ruha szélére tette, megmutatva hogyan tartsa és emelje fel.
- Így, most hajolj meg, így, most fordulj körbe, hajolj meg, mutasd a puncid anyukádnak, most apunak. Jó. Ügyes vagy Gézuka. Gyere, sétáljunk kicsit, tanulj meg járkálni bedugott puncival. Most hajolj le, áll fel, guggolj le. Ügyes, nem csúszik ki a pinádból. Jó, most felhúzzuk a bugyid, és visszamegyünk az asztalhoz. Gyere, ülj le. Ugye, nem is kellemetlen? Ügyes vagy.
A két felnőtt mosolyogva nézte, hogy gyakorlatoztatja Ági a fiút.
- Nagyon ügyes, teljesen felnőtt a lányod, István – mondta Éva.
- Igyekszik. És úgy látom nagyon jól, jó irányba fejlődik. – mondta a férfi és bort töltött Évának és magának. – Látod, nem kell annyit hálálkodni, hogy törődök a gyerekeddel, az én lányomnak is nagyon jót tesz, hogy van egy kis sub, akit irányíthat. Látod, nemrég még meg kellett büntetnem, mert megszegte a szabályokat, most pedig ő nevel engedelmességre egy másik gyereket. Úgy látom, kinőtte az eddigi szerepét, új irányba kell terelni a nevelését.
- Úgy gondolod, hogy ő is irányító, domináns lesz?
- Igen. Eddig is bíztam benne, láttam a jeleit rajta, hogy erős akaratú, határozott jellem. Tudod, látszik ez abból is, ahogy egy gyerek a büntetést fogadja. Ági elfogadja, ha büntetést kap, igyekszik elkerülni, nem megsérteni a szabályokat, de ha büntetést kap, elviseli és látom rajta, hogy tudja, megérti: hibázott, büntetést érdemel. Ha nem bírja elviselni a fájdalmat, sír, felvisít. De próbál kitartani, nem alázkodik meg. Szemben Gézukával, aki már a büntetés említésére sír… Más jellem.
- Igen. Mi lesz így a kisfiamból? – kérdezte elkeseredve Éva.
- Hát, talán nem lesz a kisfiad, illetve nem lesz fiú, férfi. Az a szerep nem neki való. A legtöbb gondja abból származhat, ha olyan férfiszerepnek próbál megfelelni, aminek nem tud. Gondolj arra, ha például egy tehetséges zenészt arra kényszerítenek, hogy sportoló legyen nem lesz sikeres és állandó kudarcélménye lesz. Ha engedik a saját tehetségének, hajlamainak megfelelően élni, akkor viszont boldog és tartalmas, jó élete lehet. Gézukának most nehéz, mert még szokatlan a helyzet, nem szokta meg a fegyelmet, az irányítást. Próbál ellenkezni, de inkább azért, mert fél az ismeretlentől és a fájdalomtól, mint azért mert ő akarna irányítani.
De amint beleszokik, megtalálja a helyét, onnantól nyugodt, kiegyensúlyozott életet élhet.
- Remélem igazad lesz – sóhajtott Éva, kortyolt a borból és nézte a fiát, akit egy négy évvel fiatalabb lány utasítgatott és irányított.

Vége a kilencedik résznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése