2017. május 10., szerda

Gézuka története - VIII. fejezet

Nyolcadik fejezet - A klub 2. - A felvételi

Nóra után indulva beléptek az ajtón és egy nagy terembe, egy mozi nézőterére jutottak, legalábbis ez ugrott be először Évának, miután körülnézett. A lány előreengedte őket, aztán mielőtt az ajtót bezárva visszament volna a pultjához még rácsapott kicsit Gézuka fenekére és közel hajolva a fülébe súgta:
- Sok szerencsét, kisbuzi!
A fiú felkapta a fejét, de már csak a bezárult ajtót látta. Felmérte ő is a helyiséget. Az ajtó, ahol bejöttek, a baloldalon volt, a terem vége felé. Balra egy kis lépcsőn egy színpadra lehetett felmenni. A színpad hátsó falán nagyméretű vetítővászon volt, a jobb oldalon, hogy a vásznat ne takarja egy asztal és mögötte két szék állt erősen megvilágítva. A színpad két oldalán összehúzható sötétítő függönyök lógtak. A terem többi része csak halványan volt megvilágítva. A bejárati ajtótól jobbra kb. 3 méter szabad tér volt, mögötte egy hosszú pult állt, a pult mögött ülő négy ember arcát nem lehetett látni a homályos fényben, még a nemüket sem lehetett megállapítani. Mögöttük homályosan látszott egy enyhén lejtős nézőtér fotelokkal és dohányzóasztalokkal. A nézőtér üres volt. A terem jobb oldalán a fal mentén, jól megvilágítva, kis lenyitható székek voltak. Az egyik széken egy ismeretlen lány ült, szobalány egyenruhában, egy másikon pedig a mosdóban megismert Kati. Tőle balra állt egymás mellett a két sissy, Andi és Gabi. A nézelődését a pulttól érkező férfias, mély hang szakította félbe:
- Kérem, jöjjenek beljebb! István, ismered a házirendet, kérlek, kísérd fel a színpadra az asztalhoz a hölgyet és a jelöltet!
- Igen, Gábor, szívesen – szólalt meg István – Éva kérlek, fáradj fel a színpadra és ülj le az egyik székre. Gyere, Gézuka! Állj meg itt, ahol mutatom, és ne mozdulj, csak ha megparancsolják! Ha kérdeznek, azonnal válaszolj és teljesen őszintén! – mondta. Megragadta a fiú karját és felvezette a színpadra, odaállította az asztal mellé, ő pedig leült az asztalhoz a nő jobbjára. A fényszórók sugara azonnal a fiúra irányultak, fénybe burkolva Gézukát. Felnézett, de nem látott semmit és azonnal könnybe lábadt a szeme az erős fénytől.
- Kedves Éva, Gézuka. Azért vagyunk itt, mert a tagtársunk, István, ajánlotta, hogy Gézukát vegyük fel a klubba, mint tanulót. Most megvizsgáljuk, alkalmas-e erre a fiú. Kérem, hogy a jegyzőkönyv miatt minden kérdésre hangosan, jól érthetően válaszoljanak. – mondta Gábor.
- Értem, rendben – válaszolt Éva.
- Kedves Éva – szólalt meg újra a mély hang – Ön vendég itt a klubban, egyik tagtársunk, István vendége. Aláírta a titoktartási nyilatkozatot, amely értelmében az itt történtekről, erről a helyről semmit nem árulhat el senkinek. Megerősíti ezt most előttünk szóban is?
- Igen – mondta Éva felnézve.
- Köszönöm Éva, ezzel rendben vagyunk. Gézuka! – szólította meg a férfi a kisfiút, aki összerezzent a szigorú hangtól – Te is aláírtad a titoktartási nyilatkozatot. Megerősíted, hogy soha senkinek nem árulod el, ami itt történik?
Gézuka felkapta a fejét, de semmit nem látott az erős fénytől így gyorsan újra lehajtotta. Arra gondolt, hogy miért kérdezik ezt tőle? Hát persze, hogy nem fog senkinek erről a szégyenről beszélni! De halkan csak ennyit mondott miután nyelt egy nagyot:
- Igen. Igen uram…
- Rendben van, akkor folyathatjuk – mondta a férfi. – István, ajánlottad, hogy az itt megjelent Gézukát vegyük fel tanulónak. Gézuka kitöltötte a felvételi kérvényt és aláírta. A jelölt édesanyja, Éva beleegyezett a felvételbe. Igaz?
- Igen – válaszolta egyszerre Éva és István.
- A bizottság előtt van a jelölt életrajza, az anya jellemzése és István, az ajánló jellemzése, valamint a fiú saját kézzel írt beszámolója a maszturbálási szokásairól. István ismertette velünk, hogyan ismerte meg a jelöltet, és hogy ezen a héten már nevelésbe vette. Vannak képeink és videó felvételeink a jelöltről, a büntetéséről, ezeket majd megnézzük és volt alkalmunk megfigyelni a jelölt viselkedését a klub WC-jében. Most majd kérdéseket teszünk fel a jelöltnek és néhány utasítást is kap majd. A válaszokat és a viselkedését, igyekezetét értékeljük majd. Ezután egy orvosi vizsgálat fog történni, amit a bizottság egyik tagja, Anna, végez majd. Anna orvos és rendelkezésére áll minden szükséges eszköz és egy szakképzett ápolónő is. Ha egészségileg alkalmas a jelölt és a viselkedése, valamint a kérdésekre adott válaszai alapján érdemesnek találjuk a felvételre, akkor egyes szintű sissyként beiratkozhat a klub iskolájába.
- Köszönjük, igyekezni fog a gyerek – mondta Éva.
- Reméljük, sikerrel jár! – Mondta Gábor, aztán Gézukához fordult – Gézuka, mutatkozz be, és mondd el a saját szavaiddal: miért szeretnél sissy lenni, miért szeretnéd, ha felvennénk a klubba tanulónak?
Gézuka felkapta a fejét, aztán idegesen az anyjára nézett, de csak az alakját látta a félhomályban, amint felé fordul a feje és vár a válaszra. A fiú lehajtotta a fejét, sóhajtott egyet és elkezdte:
- Bugyis Gézuka vagyok, egy engedetlen, rossz gyerek. – Gézuka megakadt, nem tudta mit mondjon, miért karja, hogy felvegyék a klubba? Hiszen ő nem akarja! Ő haza akar menni és elfelejteni ezt az egészet és élni, mint régen… De tudta, hogy ezt nem mondhatja, hogy ha nem megfelelően válaszol, akkor nagyon elverik és rosszabb is történhet vele. Felnézett újra az anyjára, aztán lehajtotta a fejét és halkan, meg-megakadva mondta – Azért... Azért szeretném, ha felvennének a klubba Uram… Mert szeretnék engedelmes fiú… Engedelmes bugyis lenni. Hogy anyuka elégedett legyen velem és István úr is… és, hogy ne kapjak ki sokszor… és… Én igyekezni fogok nagyon és kérem szépen, hogy vegyenek fel és tanulhassak, hogy sissy legyek! – A végére a fiú elsírta magát és az utolsó szavakat már sírva, de hangosan mondta, szinte kiáltotta.
- Úgy látszik, tényleg igyekszik a gyerek – mondta egy nő a nézők közül – de inkább csak a nevelőinek megfelelni, mert fél a büntetéstől. Nem éreztem benne a vágyat, hogy tényleg szeretne sissy lenni…
- Talán nem is tudja még, nem tudatosult benne. De aki ismeri, az már felfedezhette a gyerekben, hogy született sissy. – Hallatszott egy férfi hangja.
- Igen, a gyerek még zavarodott, ismeretlen számára minden… - mondta Gábor – De a hajlam megvan benne, ezt István nagyon jól vette észre. Egyértelműen szüksége van a gyereknek szigorú nevelésre, irányításra, de ezt persze megkaphatja otthon is.
- Igen, és már húsz éves, és eddig semmilyen szigorban nem volt része, nem nevelték megfelelően. A legtöbb jelölt 18-20 évesen kerül elénk, de már több év tapasztalattal a hátuk mögött és úgy, hogy már régen várják, hogy felvegyék őket a klubba. Gézuka teljesen kezdő. Kérdés, hogy mire lehetne használni itt? – Mondta újra a nő.
- Tisztelet tagtársak – mondta Gábor – ezeket a kérdéseket egymás között megbeszéljük meg, ne a jelölt és az édesanyja előtt! Most tegyük fel a kérdéseinket a gyereknek, hallgassuk meg és figyeljük meg őt, aztán döntünk majd.
A pult mögött ülők bólintottak, egyikük felemelte a kezét. A tárgyalást vezető Gábor megadta a szót: - Kérlek, kérdezz!
- Gézuka, a beszámolódban írsz róla, hogy sok helyen maszturbáltál már: iskolai, egyetemi wc, vonat, kapualjak, stb. Előfordult, hogy lebuktál, meglátott valaki?
Gézuka elvörösödött, ahogy arra gondolt, hogy ezek az emberek mind elolvasták a beszámolóját a maszturbálásairól, nagyon szégyellte magát, csendben, lesütött szemel válaszolt:
- Nem... Nem Uram…
- Hangosabban, érhetően és teljes mondatban válaszolj!
- Nem, Uram, sose látott meg senki maszturbálás közben - mondta hangosabban Gézuka, aztán egy picit hallgatva hozzátette – csak most, anyuka, amikor Ágit meglestem.
- Rendben – mondta a férfi – szóval soha nem maszturbáltál mással együtt?
- Nem Uram.
- És te lestél meg mást maszturbálás közben?
- Nem Uram. Csak videón láttam.
- Máskor lestél meg valakit, vagy csak Ágit?
Gézuka egy pillanatra elhallgatott, felnézett az anyjára, aztán lesütötte a szemét és válaszolt:
- Az unokatestvéremet lestem meg Uram.
- Meséld el mi történt!
A fiú lesütött szemmel, néha megakadva elmesélte az egész történetet, hogyan leste meg a lányt, kapták rajta és verték meg utána. Amikor végzett elhallgatott.
- Éva kérem, így történt? – kérdezte a férfi.
- Igen, a nővérem szerint is így történt.
- Köszönöm. – a férfi újra Gézukához fordult. – Tehát ennyi a tapasztalatod a lányokkal? Két pucér lányt láttál és maszturbáltál rájuk, de nem volt semmilyen testi érintkezés? Csók, tapogatás, egymás fogdosása?
- Nem Uram. Semmi nem volt. – mondta Gézuka, aztán gyorsan hozzátette – Vagyis, Ági fogta a kis pisilőmet, amikor hátrakötötte és megkötötte a masnimat. – Egy pillanatra elhallgatott, aztán folytatta. – És csókolózás is volt ma a WC-ben Andival és Gabival…
- Rendben van Gézuka. Tehát lányokkal és fiúkkal is teljesen szűz vagy. Eddig a két sissyvel csókolóztál csak?
- Igen Uram.
- Rendben. – A férfi a többiekhez fordult – Köszönöm a lehetőséget, a türelmet, Gábor.
- Kérlek Sándor, számunkra is hasznos információk voltak. Folytassuk!
Most a nő kérdezett:
- Mit tartasz a kezedben, Gézuka?
A fiú értetlenül nézett a kezére és a benne tartott cumira, teljesen megfeledkezett róla mióta bejöttek a terembe.
- Kérdeztem valamit, Gézuka! – szólt rá a nő szigorúan.
- Bocsánat… Egy cumi…
- Szólíts Hölgyemnek, bugyis, és válaszolj teljes mondatban!
- Bocsánatot kérek Hölgyem! Egy cumi van a kezemben.
- Mutasd fel, hogy mindenki jól lássa! – Amikor a fiú tétován felemelte a fasz alakú cumit a nő folyatta – Most mondd el szépen kié ez a cumi, milyen alakú a cumi?
Gézuka céklapiros arccal dadogva mondta:
- Az enyém… Most kaptam István úrtól. Fü… fütyi alakja van…
- És miért adott neked István úr egy fasz alakú cumit? Faszszopó vagy, Gézuka?
- Nem! – kiáltott fel a fiú – Nem vagyok faszszopó!
Ledobta a cumit és el akart szaladni, de ahogy megfordult egy erős kéz elkapta a karját, aztán a fülébe markolt és húzni kezdte. A fiú sírt, hangosan zokogott, alig hallotta István hangját, aki a fülébe súgta:
- Ezért nagyon ki fogsz kapni! Szégyent hozol édesanyádra és rám is! Térdelj le és vedd fel azonnal a cumidat! Aztán térdelve kérj bocsánatot mindenkitől! És nagyon igyekezz, mert ha nem bocsátanak meg, ha nem vesznek fel, akkor nagyon rosszul jársz!
Gézuka letérdelt és felvette a cumit. Zokogva felnézett, aztán lesütötte a szemét és sírva bocsánatot kért:
- Bo… Bocsánatot kérek! Kérem, Hölgyem, ne tessék haragudni, bocsánatot kérek! Ígérem, hogy engedelmes bugyis leszek! – Aztán sírva térdelt tovább, míg István fogta a fülét.
- Ez van, amikor teljesen képzetlen jelölteket hoznak ide… - mondta a nő legyintve.
- Igen, képzetlen, de éppen képezni akarjuk… Na, mindegy, ezt majd megbeszéljük. – Mondta Gábor, aztán Istvánhoz fordult – Hozzájárulsz, hogy Kati kivigye a gyereket a WC-re? Megnyugtatja, ha szükséges megpisilteti, ad neki inni, megmossa az arcát.
- Igen, természetesen – mondta István. – És köszönjük a türelmeteket!
- Kati! – Fordult a lányhoz Gábor – Vidd ki a gyereket a mosdóba és hozd rendbe! Ne időzzetek sokáig!
- Igenis! – mondta a lány és már indult is, megfogta Gézuka fülét, amit István éppen elengedett és megszorította, felhúzta a fiút a térdelésből.
- Gyere és legyél nagyon engedelmes! – Súgta oda neki, aztán kivezette a szipogó Gézukát a teremből.
Éva, aki szó nélkül nézte végig a jelenetet most felállt és megszólalt:
- Elnézésüket kérem a kisfiam miatt! Sajnálom, hogy ilyen neveletlen és ennyire érzékeny. Nem szokta még meg a fegyelmet, hogy engedelmeskednie kell. Kérem, büntessék meg, tiszteletlensége miatt, ahogy megérdemli! De kérem, ne utasítsák el a felvételét, hiszen látható, hogy képzésre van szüksége!
- Kérem Éva, nyugodjon meg, előfordul a jelentkezőkkel, még a tapasztaltabbakkal is, hogy a bizottság előtt megijednek, bepánikolnak – mondta, Éva meglepetésére, az eddig ellenségesen viselkedő nő. – éppen ez az egyik célja a kikérdezésnek, hogy olyan szituációban lássuk a jelölt viselkedését, ami újdonság számára. A mi kis vitánkért pedig elnézését kérem, nem kellett volna ön előtt beszélnem a klub belső ügyeiről, a felvételiről, a szabályokról.
- Köszönöm – mondta meglepetten Éva.
A nő felállt a pult mögött és előre sétált, felment a színpadra és megállt Éva mellett. Magas, elegánsan öltözött 60 év körüli nő volt. Kezet nyújtott Évának.
- Anna vagyok. Ha én nem is támogatom feltétlenül a fia felvételét, a másik három jelenlévő bíráló közül kettő igen szavazata is elég lesz, és úgy gondolom, meg fogja kapni a szavazatokat.
- Köszönöm, nagyon kedves… - Éva zavarban volt, nem készült fel egy beszélgetésre egy ilyen határozott, erős nővel.
Anna, látva a zavarát elmosolyodott:
- Kérlek, ne érezd feszélyezve magad! Tudom neked is újdonság itt minden, az egész helyzet. Ne érezd magad zavarban! – Szemével megkereste az időközben a pulthoz sétált Istvánt és felé intett. – István tapasztalt. A kislányát nagyon szépen neveli, de ide nem hozhatja még a korhatár miatt. És azt hiszem Ági többet örökölt az apja domináns egyéniségéből, mint az István gondolná, ő nem szolgának való. Mindenesetre megértem Istvánt, hogy szeretne saját szolgát itt a klubban, és hiszek is benne, hogy ha ő garantálja, akkor egy teljesen kezdő is jó szolga lehet. Fel fogjuk venni a fiadat. De a büntetés lehetőségét, amit felajánlottál, magam részéről elfogadom és ragaszkodom hozzá! A sikeres felvételi után, az első látogatásai egyikén meg fogom büntetni. És nem leszek kíméletes.
- Köszönöm a szavaidat, hogy megnyugtatsz – mondta Éva hálásan. – A gyerek büntetése pedig… Bízom benne, hogy tudod, tudjátok, mit érdemel és, mit lehet vele tenni.
- Igen – nevetett fel Anna – nyugodt lehetsz, fájdalmas büntetés lesz, de olyan, amit kibír, és aminek maradandó nyomai sem lesznek. Legalábbis a testén nem, de reméljük a viselkedésében igen! Mind tapasztaltak vagyunk. Én pedig orvos is, én fogom megvizsgálni a gyereket nemsokára.
- Köszönöm – mondta Éva hálásan. Aztán összeszedte a bátorságát és rákérdezett arra, mit a beszélgetés elejétől izgatta – Neked… Neked is van itt gyereked?
- Gyerekem nincs itt, az én két fiamat, tudtommal, nem érdekli ez a fajta életvitel, gondolkodás. – Mondta Anna, ők mindketten felnőttek, sikeres, családos emberek. – De szolgám, pontosabban szolgálóm, az van. Éppen itt jön.
A szobalányruhás nő közeledett a kezében tálcával, rajta poharakkal és hideg ásványvízzel. Éva most látta, hogy nem olyan fiatal, mint belépéskor gondolta. A nő harminc év körüli volt, csinos, vörös rövid hajú. Lassú, tipegő léptekkel közeledett. Amikor hozzájuk ért meghajolt és halkan kérdezte:
- Hölgyeim, parancsolnak vizet, esetleg más üdítőt, vagy italt?
- Az ásványvíz jó lesz – mondta Anna – mutatkozz be a hölgynek!
A lány gyorsan letette a tálcát, aztán meghajolt és halkan mondta:
- Évi vagyok, Anna Úrnő személyi szolgálólánya.
- Nahát, névrokon – mosolyodott el Éva. – Tölts egy mentes vizet, kérlek.
- Igenis hölgyem! – A lány gyorsan felbontott egy palackot és kitöltötte vizet, odakínálta Évának, majd kérdezés nélkül az úrnőjének is töltött szénsavas vizet. – Parancsoljanak!
- Jól van, mehetsz – szólt rá Anna.
- Személyi szolgáló? Ez, ugye, azt jelenti, hogy ő csak neked engedelmeskedik itt?
- Majdnem. Mindenkivel szemben, minden klubtaggal szemben, természetesen ez a szolgákra nem vonatkozik, köteles tisztelettudóan viselkedni és kisebb dolgokban engedelmeskedni. Például, ha valaki, mint most is, megkéri, vagy utasítja, hogy szolgáljon fel italokat, ezt az én megkérdezésem nélkül is teljesítenie kell, hacsak előtte nem kapott tőlem más utasítást. Megtilthatom neki, hogy bárkitől bármilyen kis utasítást is elfogadjon, ilyenkor, ha valaki parancsolna neki valamit udvariasan el kell utasítania, megmondania, hogy úrnője megtiltotta az engedelmeskedést. Ilyesmi nagyon ritkán fordul csak elő. Most azt az utasítást kapta, hogy segítsen a felvételi lebonyolításában, ebben benne van a felszolgálás, szükség esetén ügyintézés, jegyzőkönyvvezetés, stb. Vagy akár, ha kell, ő is kivihette volna Gézukát mosdatni, ilyen feladatokra van ma utasítva. És mivel civilben ápolónő és az asszisztensem, ő fog segíteni az orvosi vizsgálatokban is.
- Értem. Milyen vizsgálatokról van szó? – kérdezte Éva.
- Semmi komoly. Felvesszük az adatait, testméretek, vérnyomás, stb. Fel kell mérnünk, hogy egészséges-e a jelölt, nem okozunk-e egészségkárosodást valamilyen feladattal, vagy büntetéssel. Amit egy egészséges emberrel meg lehet tenni egy beteggel nem biztos. És készítünk egy vér- és vizeletvizsgálatot, általános labor. És természetesen megvizsgáljuk fertőző betegségekre is, nemi betegségekre is. Gézuka esetében természetesen ettől nem kell félni, elhiszem neki, hogy teljesen szűz még. – Mondta Anna mosolyogva. – De mindenképpen kell, hogy mintegy kezdőállapotokat rögzítsük az adatait, eredményeit most.
- Értem – mondta Éva – de akkor ez nem azonnali, a laborra idő kell és az nem is névtelen…
- Nem ma, de gyorsan meg lesz minden eredmény. És névtelenül, teljesen. Én garantálom. Ha már itt tartunk, van valamilyen betegsége a gyereknek, allergia, gyógyszerallergia, függőség?
- Nincs, tudtommal egészséges és eddig nem derült ki allergia sem. Függőség? Hát a maszturbálás, úgy látom… - Nevetett fel Éva.
- Azzal már nem lesz gond, szabályozva lesz, nyugodj meg. Rendben, nincs ismert betegség és allergia. Azért egy teljes allergia tesztet is végzünk majd, kicsit tovább tart, de ez nem befolyásolja a felvehetőségét. – Mondta Anna, közben felnézett a nyíló ajtóra, ahol éppen belépett Gézuka, szájában a cumijával, mögötte Kati. – Meg is jött a kisfiad, úgy látom szépen megnyugodott. Hasznos ez a cumi. – Nevetett fel Anna – Megyek, essünk túl a formaságokon!
Anna lesétált a színpadról, vissza a pult mögé és leült, miközben Kati felvezette a színpadra Gézukát és megállt mellette, kicsit a háta mögött. Éva leült az asztal mögé és István is visszaült a helyére.
- Minden rendben ment a mosdóban, Kati? Engedelmeskedett Gézuka mindenben és sikerül megnyugodnia, tudja folytatni a felvételit? – kérdezte Gábor.
- Igen Uram – válaszolt a lány. – Engedelmeskedett és tűrte, hogy megmossam az arcát, és kicsit sminkeljem is, lapozót használva. De nem akart pisilni, azt mondta, nem kell neki. Tudja folyatatni, Uram.
- Rendben Kati, köszönjük, menj a helyedre!
A lány lesietett a színpadról és leült a fal mellett a lehajtható székére.
- Gézuka! – folyatta Gábor – Nagy neveletlenségről és tiszteletlenségről tettél bizonyságot az előbb. Bocsánatot kértél, de ez nem elég. Édesanyád felajánlotta, hogy a felvételid eredményétől függetlenül megbüntethessünk mi négyen, akiket megsértettél a viselkedéseddel. Tehát, bármi lesz a mai nap eredménye, te büntetést fogsz kapni, mielőtt hazamész. Értetted?
A fiú felnézett, bólintott, aztán rápillantott a falnál ülő Katira, aztán Gáborra, zavarban volt.
- Vedd ki a szádból a cumidat és fogd a bal kezedbe – utasította Gábor – Most válaszolj, érthetően!
- Igen Uram. Értettem. És bocsánatot kérek, ne tessék haragudni…
- Elég! Megértettük, hogy sajnálod a dolgot é megbántad már a viselkedésedet. Többet nem kell bocsánatot kérned miatta, de a büntetésed sem marad el. Majd meghatározzuk, mi legyen az. Most folytatjuk a felvételidet. – Gábor Annához fordult – A gyerek hisztizése előtt a cumijáról kérdezted és hogy faszszopó-e. Elégedett vagy a válasszal, vagy folytassuk itt?
- Elégedett nem vagyok, de a gyerek reakciójából megértettem, hogy nem szopott még, nem volt kapcsolata fasszal. Még egy, félig-meddig már orvosi jellegű kérdésem lenne.
- Ha inkább ide tartozik, mint az orvosi vizsgálathoz, akkor tedd fel!
- Nos, Gézuka, tudjuk, hogy iszod Ági pisijét és láttuk a mosdóban történteket, hogy a két sissy pisijét ittad. A kérdés: kinek a pisijét ittad ezen kívül?
Gézuka tűzpiros arccal lesütötte a szemét és halkan felelt:
- Nem tudom…
- Hangosabban!
- Nem tudom, Hölgyem.
- Hogyhogy nem tudod? Ittad még valakinek a pisijét?
- Igen Hölgyem, de nem tudom kiét. Amikor vásárolni voltunk az eladónő hozott nekem pisit a flakonomban és azt mondta a lányok pisiltek nekem, nem tudom kik… És… nem emlékszem, hogy ittam-e belőle, mert elszaladtam, és amikor elestem elájultam… és… Nem emlékszem…
- Ha megengeditek, én elmondanám a történteket – emelte fel a kezét István.
- Hallgatunk – adta meg a szót Gábor.
István tömören elmesélte a boltban történteket és a végén válaszolt a kérdésre is, hogy Gézuka nem ivott az eladónők pisijéből, mert azt ő hazamenet kidobatta Ágival.
- Köszönöm István – mondta Gábor – tehát, Gézuka csak három ismert, egészséges gyerek pisijét itta, elégedett vagy a válasszal, Anna?
- Igen, én is köszönöm, István.
Most az eddig hallgató negyedik alak, egy férfi tett fel kérdést:
- Gézuka, mit éreztél, amikor a sissykkel csókolóztál?
Gézuka újra teljesen elpirult és lesütött szemmel hallgatott.
- Kérdeztem valamit, bugyis!
- Bocsánatot kérek Uram! – Mondta Gézuka halkan – Nem tudom… Furcsa volt… Nem tudom…
- Ahogy mi láttuk a két sissy felizgult a csókolózástól, mindkettőt áramütés érte mindig ahányszor csókolóztatok, mert próbált a kis pisilőjük. A tied nem állt fel, Gézuka?
- Nem tud felállni, Uram… mondta halkan a fiú – mert hátra van kötve.
- De próbált? Megkeményedett csókolózás közben?
- Igen Uram…
- Jól van, Gézuka. Nekem nincs más kérdésem, de szívesen látnám azt a hátrakötött pisilőt – mondta a férfi nevetve.
- Levetkőzzön most a színpadon Gézuka, vagy megvárjuk Juditot ezzel, és most kezdjük az orvosi vizsgálatot? – kérdezte Gábor a többieket.
Az utolsónak kérdező férfi válaszolt:
- Judit szeretett volna itt lenni, de nem ér ide, csak egy óra múlva. Folyassuk a vizsgálattal.
- Rendben – mondta Gábor és Annához fordult – Innen a tied a pálya, Anna.
A nő felállt, intett a szolgálójának, aki felsietett a színpadra és meghajolt Éva és István előtt:
- Ha megengedik, elviszem Gézukát a rendelőbe.
- Természetesen, Évi, vidd csak! – mondta Éva mosolyogva, aztán Gézukához fordult – Gézuka! Nagyon engedelmes legyél! Ma már nem akarok több rosszat hallani rólad, értetted?
- Igen anyuka – mondta a fiú lehajtott fejjel és csendesen tűrte, hogy a nő kivezesse a teremből egy oldalsó ajtón, ahol egy perccel korábban Anna is kiment.
- Ha kíváncsiak a vizsgálatra kérem, foglaljanak helyet a nézőtéren, a kivetítőn mindent jól láthatnak majd – mondta Gábor Évához fordulva. - A pultnál lévő monitorokon, vagy a kivetítőn tudjuk nyomon követni az eseményeket, a mosdóban történteket a monitorokon néztük, most viszont a kivetítőt ajánlom, így mindenki kényelmesen láthatja a vizsgálatot.
Éva és István felálltak, lesétáltak a nézőtérre és kényelmesen elhelyezkedtek. A színpad világítását kikapcsolták és a vásznon megjelent egy orvosi rendelő képe, ahol Anna már fehér köpenyben ült egy asztalnál egy képernyő előtt. Ekkor lépett be Évi Gézukával.
- Állt oda a szék mellé és vetkőzz le Gézuka – mondta Anna feltekintve a monitorról.
Gézuka körülnézett, aztán sóhajtva a mondott helyre ment és megfogta a pólója alját és kicsit ügyetlenkedve a szűk póló és a melltartó miatt kibújt belőle. Körülnézett, hova tegye a ruháját.
- Tedd csak oda, a szék támlájára – mondta Évi, aki most lépett be a függöny mögül, már ő is fehér köpenyben.
A fiú letette a pólót, aztán picit tanácstalanul megállt. Nem tudta mit vegyen le. Szégyellte, hogy melltartó van rajta, szerette volna levenni, de a melltartóhoz volt rögzítve a szalagja, egyedül nem tudta levenni, segítséget kellett kérnie. A nadrágot le tudta vennie egyedül is. Így egy nagy sóhaj kíséretében letolta a nadrágját, aztán le kellett ülnie, hogy levegye a cipőit és zokniját, csak ezután tudott kibújni a nadrágból. Leterítette azt is a szék támlájára, aztán bizonytalanul megállt.
Anna felnézett a rózsaszín bugyiban és sportmelltartóban, lehajtott fejjel álldogáló fiúra.
- Szép a fehérneműd Gézuka, értem, hogy szereted, és nem akarod levenni. De most a vizsgálat miatt muszáj pucérnak lenned. Vegyél le gyorsan mindent!
Gézuka sóhajtott és letolta a bugyiját, kilépett belőle, aztán a széktámlára tette azt is. Hátra nyúlt a háta mögött, megpróbálta a biztosítótűket kikapcsolni és levenni a melltartót, de nem sikerült neki. Teljesen piros arccal halkan megszólalt:
- Ké… Kérem… Tessék szíves lenni segíteni, nem tudom egyedül levenni a melltartót…
- Miért nem? – kérdezte kíváncsian felnézve Anna. Végigmérte a fiú szőrtelen testét, hogy elől, a hátrakötött kis pisilő helyén csak egy rózsaszín háromszög van. Elmosolyodott. – fordulj meg, mutasd a segged!
Gézuka lassan megfordult, a hátát és a fenekét mutatva a doktornőnek. A hátán, a melltartótól egy hosszú háromszög alakban, húzódott le a két rózsaszín szalag a segge alá, ahol a kis pisilő végére kötve tűnt el.
Évi felnevetett, de úrnője egy pillantásától elnémult.
- Fordulj újra körbe, Gézuka! Ki öltöztetett fel?
A fiú lassan körbefordult és csendesen válaszolt:
- Ági öltöztetett Hölgyem.
- Ügyes lány! Mondd meg neki otthon, hogy gratulálok hozzá, milyen ügyesen rögzítette a kis pisilődet. Most évi fog segíteni levenni a szalagot és majd amikor felöltözhetsz ő fog segíteni újra megkötni. Évi – fordult az asszisztensnőhöz – jegyezd meg, hogyan van a gyerek kis pöcse megkötve, hogy vissza tudd majd kötni, ha kell!
Évi megnézte a melltartóba kapcsolt biztosítótűket, aztán leguggolt Gézuka mögött, rávert kicsit a seggére:
- Hajolj előre, sissy! Tedd szét a lábaidat!
Gézuka a doktornőre nézett, de az bólintott:
- Engedelmeskedj Évinek! Évi ápolónő, rengeteg fütyit látott már, nem kell szégyenlősködnöd. Különben is megígérted, hogy engedelmes leszel, igaz? Ne kelljen most itt elfenekelni, mielőtt még az eddigiekért megkapod a büntetésed!
Gézuka sóhajtott, aztán széttette a lábait és előrehajolt, ahogy a nő utasította. Évi kis ideig nézegette a kötését, aztán felnyúlt és kikapcsolta a szalagot melltartóhoz rögzítő tűket, majd ügyesen levette a szalagot a fiú kis fütyijéről. Anna végignézte, aztán utasította a fiút:
- Állj egyenesen, húzd ki magad!
Gézuka egy pillanatig habozott, aztán halkan megszólalt:
- Hölgyem… A kis pisilőm…
- Most lehet elől – nevette el magát Anna.
Gézuka előre engedte a golyóit és a kis fütyijét és felegyenesedett, kihúzta magát.
- Fordulj meg!
A fiú szembe fordult a két nővel, a kis fütyije elől lógott le, a fitymája alól kis nedvesség szivárgott ki. A rózsaszín melltartó még mindig rajta volt.
- Vedd le a melltartódat, aztán állj oda, megmérjük a magasságod és a súlyod – mutatott Anna a mérlegre.
A fiú ügyetlenül kibújt a melltartóból és letette a székre, aztán követte Évit, aki ráállította a mérlegre, aztán lemérte a magasságát, majd a többi méretét is és bediktálta a doktornőnek az adatokat. Anna meghallgatta, megmérte a vérnyomását, pulzusát.
Gézuka lassan feloldódott, azon kívül, hogy pucér volt, amit szintén kezdett már megszokni, ez egy normális orvosi vizsgálatnak tűnt. Vért vettek tőle, egy vattás pálcikával a szájából vettek mintát, közben a doktornő az egészségére vonatkozó általános kérdéseket tett fel.
Gézuka éppen állt a szék mellett, és a doktornőre figyelt, amikor érezte, hogy valami hideg a hasának nyomódik a pisilője mellett, aztán Évi megfogja a kis farkát. Csak egy pillanat volt, már el is engedte és mondta a mérés eredményét:
- A pénisz nyugalmi állapotban 3,6 cm.
Gézuka azonnal céklapiros lett.
- Nem kell szégyenlősködni Gézuka! - nevetett fel Anna doktornő - láttunk mi már kisebbet is, igaz az a fiú 10 éves volt! De semmi baj, egy kis sissynek nem kell nagyobb pisilő, hidd el! Most guggolj le szépen a tál felett és pisilj ebbe a pohárba!
Gézuka pirosló arccal elfordult és háttal a két nőnek leguggolt a tál felé, a poharat a pisilője alá tartva. Évi szólni akart, hogy forduljon feléjük, de a doktornő leintette: ha háttal van a gyerek, hátha könnyebben leküzdi a szégyenét és tud pisilni, különben is, ebben a pózban pont az egyik kamerával szemben guggolt le. Gézuka a kameráról nem tudva próbálkozott, de nem tudott pisilni, végül nem bírta már guggolást ki kellett egyenesednie.
Anna azonnal rá szólt: - Jobb, ha igyekszel és pisilsz magadtól, mert különben katétert kell feldugnunk! Tudsz pisilni, tele a hólyagod, kitapintottam az előbb, csak a szégyenkezést kell legyűrnöd. Otthon tudsz ugye Ági előtt pisilni? Hát meg kell szoknod, hogy mások is látják, amikor pisilsz. Na, már pihent a combod, rajta, kezd újra, és most sikerüljön!
Gézuka nagyot sóhajtott és megint leguggolt a tál felé. Addig erőltette, míg sikerült pisilnie. Gyorsan megtelt a vizeletmintának szánt pohár, de a fiú nem tudta abbahagyni, pisilt, míg a tál alján jó kétujjnyi pisi gyűlt össze. Gézuka felegyenesedett és zavartan megállt, aztán nyújtotta a poharat Évi felé.
- Nem gondolod, te kis hülye, hogy így elveszem tőled? Tiszta pisi kívülről is a pohár. Nyald le tisztára! – mondta felháborodottan a nő.
Gézuka a doktornőre nézett, de az csak bólintott és annyit mondott:
- Rajta!
Gézuka beletörődve nyalogatni kezdte a poharat, az alját, az oldalát, ahol a túlfolyt pisi benedvesítette, aztán észrevette, hogy évi egy papírkendőt nyújt felé.
- Jó lesz, vedd el a papírt és törölgesd meg szárazra a poharat!
Gézuka hálásan vette el a törlőt, hamar megtörölte a poharat és odaadta Évinek.
- Jól van Gézuka. Ott a mosdónál megmoshatod a kis fütyidet, ne legyen pisis, aztán egy papírtörlővel megtörölheted.
A fiúnak kicsit ágaskodni kellett, hogy a fütyije a mosdó felé érjen. Miután szárazra törölte a pisilőjét és a törlőt a kukába dobta, felnézett.
Anna éppen egy gumikesztyűt húzott a kezére, Gézukának rögtön rossz érzése támadt. Nem volt sok ideje félelemre, Évi megfogta a karját és egy furcsa formájú székhez vezette:
- Ülj le! – utasította a nő, és ahogy a fiú leült valamit elmozdított a széken, amitől az hirtelen lebillent. Mire Gézuka ijedten felkiáltott, már félig a hátán fekve találta magát és Évi már szíjazta is a székhez. A mellén vezetett körül egy szíjat, aztán a két lábát bokánál és térdnél rögzítette a szék lábtartóihoz, végül a kezeit is leszíjazta.
Anna a fiúhoz sétált, megfogta a kis fütyijét és hátrahúzta a bőrt, diktált Évinak, aki gépelte:
- A pénisz ép, nyugalmi állapotban az átlagosnál kisebb. A herék tapintásra épek, átlag alatti méretűek. Gombás fertőzésnek, nemi-, vagy bőrbetegségnek nyoma nincs.
A szék melletti karhoz nyúlt és előre tolta. Egy motor kezdett működni és a szék két lábtartója, egészen fel a fiú seggéig, V alakban elkezdett eltávolodni egymástól. Anna a fiú ágyékét és arcát is nézte miközben egyre jobban kitárult előtte. Amikor már kellemetlen volt a széttárt lába, de még nem igazán okozott fájdalmat a nő kikapcsolta a motort.
Egy tégelybe nyúlt, vazelinbe mártotta a jobb keze ujjait, aztán miközben a ballal megemelte a fiú golyóit jobban beujjazott a széttárt seggébe.
Gézuka felszisszent a nem várt, ismeretlen nyomástól, aztán a középső ujj behatolásakor fel is visított kisé.
- Ne félj, kis bugyis – nevetett Anna - ez csak egy vizsgálat, nem, veszem el a szüzességed, nyugodj meg! Azt megtarthatod az első pasidnak.
Évi is felnevetett, Gézuka pedig piros arccal, lehunyt szemmel csendesen sírdogálni kezdett szégyenében.
Anna megmozgatta az ujját a fiú seggében, kitapintotta a prosztatáját, aztán bedugta a mutató ujját is és már két ujját mozgatta meg a fiú seggében.
- A prosztata érintésre ép, korának megfelelő méretű. Az annusz egészséges, jól tágul, aranyér nincs.
Évi begépelte, aztán felállt, elővett egy kis vibrátort és odaadta a doktornőnek.
Gézuka hallott egy kis berregés, aztán érezte, hogy az ujjak eltűnnek a seggéből. Megkönnyebbülten felsóhajtott, de abban a pillanatban valami más, hidegebb, keményebb és rezgő, remegő dolog hatolt a lyukába. Ahogy a kis remegő rúd mélyebbre hatolt, majd megérintett valamit odabent a végbelében, a fiú döbbenten vette észre, hogy kezd felállni a fütyije. Elkerekedett szemmel nézett fel a mosolygó doktornőre.
- Anális izgatás hatására a pénisz kezd merevedni – diktálta Anna, fél szemével az óráját nézve – a prosztata megérintésétől mérve 42 másodpercre a pénisz teljes merevedése figyelhető meg. Gyere, Évi gyorsan mérd meg, pár másodperc még és elélvez!
Évi gyorsan odalépett egy mérőeszközzel és máris mondta az eredményt:
- Teljesen erektált állapotban a pénisz hossza 11,6 cm, legnagyobb átmérője 1,8 cm.
Anna azonnal elhúzta a vibrátort és ki is kapcsolta, de bent hagyta a fiú lyukában. Diktálni kezdett:
- Vizsgált személy, Bugyis Gézuka, 20 éves, 165 cm magas, testtömege 82 kg, enyhén túlsúlyos. Korához képest alulfejlett, nemin szerve méretéből adódóan sissy és faszszopó szolgálatra teljes mértékben alkalmas. Szervi rendellenessége nincs, betegség, fertőzés nyomai nem láthatóak, teljesen egészséges. A laborvizsgálatok eredményei után szolgálatra alkalmas. – Odafordult a fiúhoz – Gratulálok Gézuka! Ha a felvételin megfeleltél orvosi akadálya nincs, hogy nemsokára egy boldog kis sissy köcsög legyél!
Anna levette a gumikesztyűket, aztán elvette a nyomtatóból a papírokat, és míg Évi kiszabadította Gézukát a székből, átfutotta azokat, aztán aláírta.
- Évi kösd meg a kis sissy pisilőjét, ahogy eredetileg volt, de ne húz fel, csak tedd hátra neki. Ne öltözzön fel, hátha látni akarja valamelyik klubtag pucéran, csak adj rá egy köntöst, ami illik hozzá.
- Igenis Úrnő – mondta mosolyogva Évi, aztán vette a fiú szalagját, leguggolt előtt és gyorsan, erősem megkötötte a kis pisilőn.
- Fordulj! – parancsolta a fiúnak, és ahogy megfordult rácsapott a seggére – Lábakat szét, dőlj előre!
Gézuka engedelmeskedett, aztán felvisított, amikor évi átnyúlt a lába között, elkapta a fütyijét és a golyóit, és erősen hátrahúzta.
- Évi, ne tépd le a kis pöcsét, még nem engedte meg az anyja! – nézett fel nevetve Anna.
- Bocsánat, Úrnő! – mondta Évi, szintén nevetve, aztán megint a fiú fenekére csapott – Kiegyenesedni!
Gézuka engedelmeskedett, aztán a doktornő utasítására lassan körbefordult.
- Ügyes vagy Évi! Ez a kis kövér köcsög pedig egész jól néz így ki. Ha egy kis csöcse is lenne, elmenne egy duci 13 éves kislánynak. Na, adj rá valamit és vidd ki a terembe!
- Igenis Úrnő – mondta Évi, aztán a szekrényből elővett egy halványrózsaszín selyem köpenyt, ráadta a fiúra és megkötötte az övet. – Na, gyere, kisköcsög! – mondta és kivezette a terembe ahol a felvételi beszélgetés zajlott.
Gézuka lesütött szemmel lépett be, arra kapta fel a fejét, hogy valaki tapsol.
- Gratulálok Gézuka! – hallotta egy ismeretlen nő hangját, aki eddig nem volt jelent a felvételin. – Örülök, hogy egészséges vagy és orvosilag megfelelsz sissynek. Gratulálok, hogy milyen gyorsan reagál a kis pisilőd a szűz puncid ingerlésére! Igazi kis született sissy vagy!
Gézuka piros arccal sütötte le a szemét.
- Köszönd meg Judit úrnőnek a dicséretet, te szerencsétlen hülye! - Súgta a fülébe Évi.
Gézuka nyelt egy nagyot, aztán felnézett egy pillanatra, majd lesütve a szemét halkan mondta:
- Köszönöm szépen a dicséretet Úrnő!
- Megérdemled kis sissy! Az én kis sissykéim, Andi és Gabi sem voltak ilyen ügyesek és aranyosak eleinte, sok vessző elkopott a seggükön, míg engedelmes, szép kis sissyk lettek. Remélem, hamar utoléred őket, és jó barátnőjük leszel majd!
- Köszönöm Úrnő, igyekezni fogok – mondta halkan Gézuka.
Gézukát Évi felvezette a színpadra, az előző helyére és az anyja és István is visszaültek az asztalhoz. Anna is visszajött, mindenki elfoglalt az előző helyét, Judit pedig leült a férje mellé.
- Tehát, a jegyzőkönyv számára kérdezem, orvosilag minden rendben a jelölttel és ha a labor nem mutat ki semmi rosszat, alkalmas szolgálatra? – kérdezte Gábor Annához fordulva.
- Igen, Gábor – felelte a nő. – Az allergia teszttel együtt 2 hét múlva lesz meg minden eredmény, de magam részéről, az orvosi tapasztalatom alapján, biztos vagyok benne, hogy egészséges és alkalmas szolgálatra.
- Köszönjük, Anna. – a többiekhez fordult – Van még valakinek kérdése a jelölthöz? Judit, te később érkeztél, van kérdésed?
- Köszönöm, Gábor, kérdésem nincs, de szeretném megnézni a gyereket pucéron, ha már a vizsgálat után nem öltöztették fel, aztán talán akkor lesz kérdésem.
- Rendben van – mondta a férfi – Gézuka! Vedd le a köpenyedet!
A fiú felnézett az anyjára, de a fények miatt nem látta az arcát, csak azt, hogy bólint. Nagyot sóhajtott és levette a köpenyt. Ott állt a színpadon, az erős fényben pucéron, hátratett pisilővel, kezében a rózsaszín köpennyel.
- Kati! Segíts a sissynek, vedd el a köpenyét és maradj mellette, ha kell a segítség! – Mondta Judit, Kati pedig már szaladt is fel a színpadra és elvette a fiútól a köpenyt.
- Fordulj körbe, Gézuka! Nagyon szép a kis pisilőd vége és a golyócskáid a segged alatt! Mitől ilyen hurkás a segged Gézuka? Fordulj meg szépen felénk és válaszolj: miért kaptál ki és mennyit kaptál? – utasított Judit.
Gézuka megfordult, lesütött szemmel megállt, aztán elmondta, hogy a büntetését írta és a szövegben ejtett helyesírási hibákért kapott kilenc pálcaütést. Aztán néhány kérdés után a fiú lassan, akadozva elmesélte, hogy bepisilt a vásárláskor, hogy hogyan fenekelték el érte, milyen büntetést kellett írnia, amiért az utolsó kilenc pálcát kapta .A végén már szipogott újra a megaláztatástól.
- Rendben van, Gézuka. Azt hiszem, eleget láttunk és hallottunk ahhoz, hogy eldöntsük felveszünk-e a klubba sissytanulónak. Most felveheted a köpenyedet, és István Úr és édesanyád felügyelete mellett, barátkozhatsz a két sissyvel, míg mi döntünk a sorsodról. - Mondta Gábor, aztán a többi klubtaggal kimentek egy ajtón.
- Köszönöm szépen Uram – nyögte ki Gézuka, és hálásan belebújt a köpenybe, amit Kati tartott neki. A lány intésére felment a színpadra a két sissy is és megálltak Gézuka mellett, de amikor megcsókolták volna, István leállította őket:
- Gézukának nincs rendesen megkötve a kis pisilője. Ugye nem akarjátok, hogy engedély nélkül felálljon neki, és büntetést kapjon érte? Csak beszélgessetek, mesélhetek neki magatokról, amíg várakozunk.
Nem kellett sokáig várniuk, néhány perc múlva nyílt az ajtó és sorban bejöttek a klubtagok. Amikor mind leültek Gábor felállt és megszólalt:
- Gratulálok Gézuka! Négy igen és egy tartózkodás mellett felvettünk a klubba sissy tanulónak. Nemsokára elkészítjük a sissy igazolványodat, amit a klubbon belül mindig kitűzőként, névkártyaként kell viselned. Megkapod a klub szabálykönyvét, amit meg kell tanulnod, mire legközelebb a klubba jössz. Ez leghamarabb a laborvizsgálataid megérkezése után lehetséges, hogy pontosan mikor, azt mostantól a nevelőd, István Úr dönti el. Mostantól kezdve István Úr felel érted a klubban, ha bármiben hibázol, őrá hozol szégyent, ha jól szolgálsz, és jól haladsz a tanulmányaiddal, az ő dicsősége lesz. Mindenben engedelmeskedned kell neki, ezen kívül be kell tartanod a klub szabályait, elsősorban azt, amit írásban is vállaltál már: a titoktartást. A laborvizsgálataidra várva mindent lesz időd megtanulni. Gratulálok még egyszer, sissy!
- Köszönöm Uram! – mondta Gézuka lesütött szemmel. Tényleg hálás volt. Hálás volt, hogy véget ért ez a nehéz megpróbáltatás, hogy bármi lesz ezután, olyan rossz nem lehet, hiszen Andi és Gabi is jól vannak, és boldognak tűnnek. Gézuka felnézett és elmosolyodott, hosszú idő után először, és megismételte: - Köszönöm szépen, Uram!
- Gratulálok Gézuka! – mondta az anyja mosolyogva és megpuszilta két oldalról – Ügyes voltál. Igyekezz ezentúl mindig ügyes, engedelmes kis sissy lenni, ne hozz szégyent a nevelőidre!
- Igen anyuka, igyekezni fogok!
István is a fiúhoz lépett, megfogta az állát és megemelte, szembe fordította magával:
- Gézuka! Felvettek a klubba tanulónak. Gratulálok! Ahogy Gábor Úr mondta, meg kell tanulnod a szabályzatot és mostantól mindenben engedelmeskedned kell nekem, és azoknak akit én mondok. Megértetted?
- Igen Uram – mondta csendesen Gézuka.
- Hát, majd látjuk, mennyire leszel engedelmes és jó tanuló, mennyire fogsz igyekezni! Tudod, különben szigorú büntetéseket fogsz kapni, nem akarom, hogy szégyenkeznem kelljen miattad!
- Nagyon fogok igyekezni Uram! – ígérte Gézuka.
- Remélem is, különben folyamatosan vörös és hurkás lesz a segged! – mondta István, elengedte a fiú állát és hátrébb lépett, hogy helyet adjon a házaspárnak, aki az időközben kivilágított nézőtérről feljöttek a színpadra gratulálni az új sissynek.
Judit most közelről is végigmérte Gézukát, aztán két oldalról megpuszilta az arcát, mint kicsit korábban az anyja.
- Gratulálok Gézuka! Nagyon örülök, hogy felvettek a klubba és remélem, jó barátnője leszel majd az én két kis sissymnek! Ők sokat tudnak majd neked segíteni, tanítani hogyan legyél mindig csinos, engedelmes kis faszszopó. Remélem, nemsokára látunk majd itt a klubban cumizni és hamarosan a kis puncidat is használatba veszik, és így igazi kis sissy köcsög leszel!
Gézuka teljesen piros arccal hallgatta a nőt, nem tudta mint mondjon, végül nagyot nyelt, lesütötte a szemét és megköszönte a jó kívánságokat. Judit férje, Sándor, aki eddig Istvánnal beszélgetett, most szintén odalépett Gézukához.
- Gratulálok kisköcsög! Nemsokára te is olyan kis faszszopó leszel, mint az én kis köcsög fiaim! Hamarosan kipróbállak majd!
- Igenis Uram – nyöget ki halkan lesütött szemmel Gézuka.
- Szeretnél már szopni, kisköcsög? Faszszopó lenni?
Gézuka piros arccal lesütött szemmel állt. Tudta milyen választ várnak tőle, akármit gondolt is, így halkan kimondta:
- Igen Uram.
- Hangosabban és teljes mondattal válaszolj! Mit szeretnél, Gézuka? – Nem Sándor kérdezte, hanem egy furcsán ismerős hang.
Gézuka kicsit hangosabban válaszolt:
- Szeretnék szopni, Uram. Szeretnék faszszopó le… – a fiú felnézett miközben kimondta és döbbenten ismerte fel a kérdezőben, Andrásban, az egyik egyetemi tanárát, azt, akinek néhány napja nekiment a folyosón. Ijedten elhallgatott és lesütötte a szemét, sőt megpróbált elfordulni, elmenekülni.
András felnevetett és elkapta a fiú vállát, erősen tartotta, miközben magyarázta a többieknek a történteket:
- Mi Gézukával már ismerjük egymást az egyetemről. Néhány napja majdnem fellökött a folyosón, annyira sietett leadni a dolgozatát. Volt vele egy nagyon csinos lány, azt mondta a barátnője, már akkor gyanús volt a dolog. Ezek szerint – fordult Istvánhoz – a te lányos volt?
- Igen, ő kísérte el Gézukát az egyetemre. – válaszolt István – de erről a történetről nem számoltak be. Na, otthon majd kikérdezem a lányom is, Gézukát is. Elnézésedet kérem a sissy viselkedéséért!
- Az összeütközésünk szóra sem érdemes, de hogy a kis köcsög azt hazudta, hogy a lányod a barátnője… - nevetett András.
- Ezt is kiderítjük otthon, miért hazudott és főleg, hogy amikor beszámoltak a napról, miért nem mondta el sem a kisköcsög, sem Ági. Köszönöm, hogy elmondtad ezt, András! Gézuka – fordult a fiúhoz – kérj bocsánatot András Úrtól!
Gézuka lesütött szemmel halkan mondta:
- Bocsánatot kérek, András Úr!
- Hm… - nevetett András – Talán megbocsátok, majd ha leszoptál!
- Természetesen bármikor használhatod Gézuka száját. – Ajánlotta István – itt is, az egyetemen is, ha akarod.
- Köszönöm, élni is fogok vele! És figyelek is majd a kis köcsögre az egyetemen.
- Köszönöm! – kapcsolódott be Éva is a beszélgetésbe. – Féltem, hogy túl sokat lesz Gézuka felügyelet nélkül, amikor az egyetemen lesz. Így talán ön ránézhetne néha…
- Természetesen hölgyem! Nagyon szívesen. Majd az órarendje ismeretében kidolgozunk egy napirendet számára, hogy mikor jelentkezzen nálam, stb.
- Köszönöm szépen! Gézuka! – nézett a fiúra Éva – köszönd meg szépen a tanár úrnak, hogy hajlandó foglalkozni veled! Ígérd meg, hogy engedelmeskedsz neki és leszopod, ha utasít rá!
- De… - Gézuka az anyja arcát látva lesütötte a szemét és szipogva mondta – Köszönöm szépen Tanár úr, hogy foglalkozni tetszik velem és ígérem hogy leszopom, ha utasít rá.
- Rendben Gézuka! – nevetett fel András – Hamarosan már te fogsz majd könyörögni, hogy cumizhasd a faszt.
Minden jelenlévő nevetett Gézuka pedig szégyenében elsírta magát. Kati és Évi lépett mellé és kivezették a rendelőbe, ahol gyorsan felöltöztették a sírdogáló fiút. Pár perc múlva visszaértek a terembe, ahol Éva és István éppen elköszöntek a többiektől.
- Köszönj szépen Gézuka, mára végeztünk, ideje hazamenni! – szól rá István és megfogta a fiú karját.
- Csókolom… Viszontlátásra – köszönt el halkan Gézuka és csendesen tűrte, hogy István kivezesse. A recepciós pultnál István aláírt valamit, aztán Nórától átvett egy borítékot. A kijáratnál előreengedte Évát, majd ő is kilépett az udvarra és a kocsihoz kísérte a fiút.
Mindhárman beültek és elindultak haza.
Hazaúton Gézuka elaludt a hátsó ülésen. István a tükörből látta, hogy a fiú feje lebukik.
- Elaludt – mondta halkan Évának – kifárasztotta a mai nap, az izgalmak.
- Igen – válaszolt a nő, miután hátrafordulva megnézte az ülve alvó fiát. – Jó lesz számára ez a klub?
- Igen. Már megbeszéltük, hogy fegyelmezésre van szüksége, amit a klubban megkaphat, és megkapja azt a figyelmet is, szexuális izgalmat is, ami pont megfelelő számára. – Mondta a férfi.
A felnőttek halkan beszélgettek, Gézuka pedig aludt, míg haza nem értek. István behajtott az udvarra, aztán Évával együtt kiszálltak és felébresztették Gézukát, majd mindhárman bementek a férfi lakásába.
- Késő van már, álmos a gyerek, fektessük le – mondta István.
- Rendben – mondta a nő, majd Gézukához fordult – vetkőzz le, pisilj, moss fogat! És pisiléskor vigyázz, ne fogdosd magad, itt leszek az ajtóban!
- Igen anyu – mondta halkan a fiú. Szinte félálomban levette a nadrágját, kibújt a pólóból és a bugyijából. Minden ruháját szépen összetűrte és letette. Megállt szépen hátrakötött kis pisilővel, melltartóban és az anyjához fordult:
- Anyuka, kérlek segíts, nem tudom kioldani a szalagomat.
- Nahát, teljesen, mint egy 12-13 éves kislány! – mérte végig Éva nevetve – Kis lapos cicik a sportmelltartóban, kis szőrtelen háromszög a puncid! Csinos vagy Gézuka!
- Köszönöm anyuka – mondta halkan, lehajtott fejjel a fiú.
- Na, fordulj meg kislány, kioldom a kis pisilődet!
Miután Éva eloldozta a szalagot a melltartóból Gézuka előreengedte a kis pisilőt, levette a szalagot és letette a ruháira, aztán kibújt a melltartóból is, azt is lehette. Utána leült pisilni, amikor végzett megtörölte magát, végül pucéron megállt a mosdókagyló előtt és fogat mosott. István ekkor lépett be és odatartotta Gézuka szája elé a fasz alakú cumit. A fiú felnézett rá, aztán az anyjára, sóhajtott egyet és kitátotta a száját. Amikor István nem dugta a szájába cumit tátott szájjal közelebb lépett és be akarta kapni, de a férfi nevetve elhúzta előle.
- Kérjed szépen a cumit, Gézuka! – mondta nevetve.
Gézuka becsukta a száját, nyelt egyet, aztán halkan mondta:
- Kérem szépen a cumit István úr!
- Na jó, megkapod, most az egyszer, mert látom, nagyon fáradt vagy már. De meg kell majd tanulnod igazán szépen kérni, értetted?
- Igen István úr – mondta halkan a fiú, és amikor István újra közel tett a szájához a cumit kitátotta a száját és bekapta.
- Fordulj meg! – szólt rá a férfi és becsatolta a szíjat a fiú fején, ezzel stabilan tartva a szájában a fasz alakú cumit. – Most reggelig cumizhatsz, holnap pedig majd meglátjuk. Gyere!
Bevezette a fiút a szobájába és rámutatott az ágyra tett bugyira:
- Vedd fel, ebben fogsz aludni. Most elől hagyhatod a kis pisilődet is. Aztán mássz fel az ágyra.
Gézuka gyorsan felvette a bugyiját és felmászott az ágyra, hasra akart feküdni.
- Nem, most nem olyan érzékeny a segged, a hátadon fogsz aludni, feküdj le! – mondta a férfi és amikor Gézuka hanyatt feküdt a két kezét rögzítette az ágy széléhez oldalt a szíjakkal – Így nem tudsz éjjel magadhoz nyúlni, de azért kényelmesen tudsz aludni.
Éva megnézte, hogyan fekszik a fiú, aztán betakarta egy vékony pléddel.
- Jó éjszakát Gézuka! – köszönt el a fiától.
- Jó éjszakát Gézuka – mondta István is – Cumizz szépen és álmodd azt, hogy igazi faszt cumizol!
Gézuka halkan, nyögve megpróbált válaszolni valamit. A két felnőtt felnevetett, aztán István lekapcsolta a lámpát és kimentek, bezárták az ajtót.
- Én is megyek, lefekszem. – mondta Éva. – Köszönök mindent, hogy ennyit törődsz velünk!
- Szívesen teszem, igazán örömmel, hidd el – válaszolt mosolyogva a férfi. – Holnap délután átjönnek Sándorék a gyerekeikkel. Gézuka tanulhat a sissyktől, ismerkedhetnek. Mi felnőttek is beszélgethetünk, megismered Juditot és Sándort. Aztán, ha úgy gondolod, talán Gézuka első szopatását is megejthetjük.
- Jó! – mondta izgatottan Éva – Azt hiszem, ezen túl kell esnie minél előbb. István, te fogod szopatni?
- Ha nincs ellene kifogásod – mosolygott a férfi.
- Dehogy! Örülök neki! És kérlek is rá, hogy bármikor, amikor csak akarod, nyugodtan használd Gézukát! Azt hiszem neki csak jót tesz, ha minél többet szopatják, nem?
- De igen. Éppen ezért Sándornak is felkínálhatod, sőt igazából bármelyik ismerősnek, hogy mire a klubban kipróbálják, használatba veszik a száját, már legyen egy kis gyakorlata.
- Nekem nincsenek ilyen ismerőseim… - mondta a nő – Rád bízom ezt István! Gézuka most már a te tanítványod, igaz?
- Igen. Köszönöm Éva! – mondta a férfi, miközben kikísérte a nőt. – Jó éjszakát!
- Jó éjt, István és köszönök mindent! – mondta Éva és bezárta magtan mögött a kaput.
István bement a házba, majd egy üveg borral és egy szivarral visszajött, leült a teraszon és rágyújtott. Csendben iszogatott és szivarozott, végiggondolta a nap eseményeit és a holnapi terveit.
Éva is a nap eseményeit gondolta végig. Amint hazaért ledobta a ruháit és beállt a zuhany alá. Miközben tusfürdővel simogatta végig a testét eszébe jutottak a történtek. A két sissy a mosdóban, ahogy alázatosan engedelmeskedtek a csínos lánynak, ahogy az ő kisfiával csókolóztak… Éva felizgult, a keze lecsúszott a puncijára, megtalálta a csiklóját és finoman megcsípte. Felsóhajtott, arcát a vízsugár alá tartotta, jobb keze két ujját mélyen magába vezette és mozgatta, miközben hüvelykujjával a csiklóját nyomkodta, dörzsölte. Bal kezével a mellét, hasát simogatta a zuhany alatt. Gyorsan elélvezett. Összerázkódott, egy pillanatra elszégyellte magát, hogy milyen dolgokra gondolt maszturbálás közben, sőt, hogy egyáltalán csak így a zuhany alá beállva maszturbált, de aztán megrázta magát, boldogan felnevetett és vidáman dudorászva fejezte be a zuhanyzást. Kihasználva, hogy egyedül van otthon, meztelenül ment be a hálószobájába és dőlt végig az ágyán. Magára húzott egy vékony takarót és kielégülten, boldogan szinte azonnal elaludt.


Vége a nyolcadik résznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése